پنجشنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۲
۱۲:۱۰ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۲۴۳۸
اصناف و قیمت ها

صفر تا ۱۰۰ بازار جوراب به‌بهانه فرا رسیدن روز مرد / گرانترین جوراب: یک میلیون تومان

قیمت جوراب در بازار,گرانترین قیمت جوراب
گران‌ترین جوراب‌های مردانه بیشتر از یک میلیون تومان فروخته می‌شوند و مدل‌هایی که در مترو می‌بینیم را باید جزو ارزان‌ترین گزینه‌ها بدانیم

خرید جوراب می‌تواند یکی از ارزان‌ترین گزینه‌ها برای کادو دادن در روز‌های آینده باشد؛ به‌شرطی که سراغ جوراب پشمی‌های یک میلیون تومانی نرویم و بی‌خیال مدل‌های مارکدار و چندصدهزارتومانی شویم. جوراب جزو کالایی‌ها محسوب می‌شود که قیمت آن با هیچ خط‌کش و پارامتری قابلیت دسته‌بندی ندارد و تقریبا با هر رقمی ممکن است فروخته شود.

با این حال در سایت‌های خرید و فروش آنلاین گران‌ترین مدل‌ها حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزارتومان قیمت دارند. مدل‌هایی که ایرانی و یکجور صنایع دستی محسوب می‌شوند. برند‌های ایرانی و خارجی پوشاک که اسم آن‌ها ظرف چند سال گذشته و در بازار زیاد به گوش و چشم‌مان خورده، الان مدل‌های ۲۰۰ یا ۱۰۰ هزار تومانی زیادی را می‌فروشند و می‌توانیم جوراب‌هایی که در مترو فروخته می‌شوند را جزو ارزان‌ترین انتخاب‌ها بدانیم.

جوراب‌های میلیونی

به گزارش فرارو، گران‌ترین جوراب‌های مردانه بیشتر از یک میلیون تومان فروخته می‌شوند. در دیجی‌کالا وقتی سراغ این مدل جوراب‌ها می‌رویم، با نمونه پشمی یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی روبرو می‌شویم. جورابی که طرح‌دار و اندازه ساق آن متوسط است و تا یک هفته پیش ۱۰۰ هزار تومان ارزان‌تر فروخته می‌شد. این جوراب با هیچکدام از برند‌هایی که احتمالا در ذهنتان مرور کردید، ارتباطی ندارد و جزو صنایع دستی ایرانی محسوب می‌شود. از این دست جوراب‌های بافتنی مدل‌های زیادی با قیمت تقریبی یک میلیون تومان تا ۵۰۰ هزار تومان وجود دارد و شاید در بازار هم چنین مدل‌هایی را دیده باشید. در همین سایت یک بسته جوراب چهارتایی به‌چشم می‌خورد که قیمت آن میلیون و ۲۵۰ هزار تومان است. یعنی ارزش هر جفت را باید تقریبا ۳۱۲ هزار تومان درنظر بگیریم. مدل‌هایی که از ترکیه وارد شده‌اند و اندازه ساق آن‌ها هم متوسط است. تقریبا بقیه گزینه‌های بالای یک میلیون تومان، به بسته‌های چندتایی جوراب مربوط می‌شود. مثلا یک بسته چهارتایی ساق‌بلند یک میلیون تومان یا از یک مدل دیگر بسته شش تایی ساق‌کوتاه یک میلیون تومان فروخته می‌شود.

جوراب‌های مارکدار ایرانی و خارجی

کروم، جوتی‌جینز، جین‌وست، اوی‌وی‌اس و ... برند‌هایی ایرانی و خارجی هستند که سروکله آن‌ها طی چند سال گذشته در بازار پوشاک پیدا شده است. حالا همین برند‌ها جوراب‌های مردانه زیادی را با قیمت‌های چندصدهزارتومانی می‌فروشند. یک جفت جوراب ساق‌بلند کروم که برند ایرانی است، ۲۱۰ هزار تومان فروخته می‌شود. قیمت بسته سه‌تایی جوراب ساق‌بلند او‌وی‌اس که چینی به‌شمار می‌رود، ۳۸۹ هزار تومان است و ارزش هر جفت آن تقریبا معادل ۱۳۰ هزار تومان محسوب می‌شود. یک جفت جوراب ساق‌بلند جوتی‌جینز ۱۳۰ هزار تومان و جوراب‌های استرالیایی جین‌وست ۱۰۰ هزار تومان ارزش دارند. جوراب‌های ساق‌بلند مردانه برند ایرانی راموان حدود ۸۰ هزار تومان، مدل‌های ایرانی برند ناوالس ۷۰ هزار تومان، جوراب‌های مردانه برند ایرانی ال آر سی ۶۰ هزار تومان و مدل‌های دیگر برند ایرانی یعنی ادورا ۵۰ هزار تومان در سایت‌های خرید و فروش فروخته می‌شوند. بین دیگر برند‌ها و در سایت‌های خرید و فروش آنلاین بسته سه‌تایی کوتون –برند ایرانی- ۱۷۰ هزار تومان به‌فروش می‌رسد و ارزش یک جفت آن تقریبا ۵۶ هزار تومان محاسبه می‌شود. باترفلای دیگر برند ایرانی، جورا‌ب‌های مردانه را با قیمت ۱۲۰ هزار تومان در بسته‌های سه‌تایی می‌فروشد.

قیمت جوراب در بازار,گرانترین قیمت جوراب

ارزان‌ترین جوراب‌ها

جوراب‌های مردانه ۱۰ هزار تومانی مترو یکی از ارزان‌ترین مدل‌های بازار هستند، اما در فروشگاه‌های آنلاین گزینه‌های هفت یا هشت هزار تومانی هم پیدا می‌شود. مدل‌هایی که ساق‌کوتاه هستند و این رقم‌ها برای کوچکترین سایز‌های آن‌ها یعنی ۳۶ تا ۳۸ درنظر گرفته شده است وگرنه سایز‌های بزرگتر همان ۱۰ هزار تومان قیمت دارند. با ۱۰ هزار تومان در سایت‌های خرید و فروش پوشاک می‌شود همان جوراب‌های ساده و نانو که در مترو می‌بینیم را سفارش داد. ارزان‌ترین جوراب‌های مدل‌دار که مثلا طرح پرچم کشور‌های خارجی یا لوگو باشگاه‌های فوتبال اروپایی روی آن‌ها قرار گرفته، تقریبا ۱۱ یا ۱۲ هزار تومان فروخته می‌شوند. با بودجه ۲۰ تا ۴۰ هزار تومان هم مدل‌های زیادی وجود دارد که یا نام و نشان خاصی ندارند یا با به‌شکل غیراصل و با لوگو آدیداس، پوما و نایک به‌چشم می‌خورند.

  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
رسول خطیبی بیوگرافی رسول خطیبی + تصاویر

تاریخ تولد: ۳۱ شهریور ۱۳۵۷

نام مستعار: رسول پاشا

محل تولد: تبریز، ایران

حرفه: فوتبالیست سابق، مربی فوتبال

باشگاه کنونی: سرمربی باشگاه پیکان

آغاز فعالیت: ۱۳۷۱ تاکنون

ادامه
گیتی قاسمی بیوگرافی گیتی قاسمی بازیگر خوش سابقه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۶ آذر ۱۳۵۵

محل تولد: ملایر، همدان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، کارگردان تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران

ادامه
امیرحسین صدیق امیرحسین صدیق بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۸ آبان ۱۳۵۱

محل تولد: نیشابور

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

شروع فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما

ادامه
باران خوش اندام باران خوش اندام و ماجرای جدایی تا ازدواج مجدد

نام کنونی: نها خوش اندام

تاریخ تولد: ۳۰ شهریور ۱۳۵۲

محل تولد: تهران

اصالت: کورد کورمانج خراسان

حرفه: شاعر، نویسنده، تصنیف سرا

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تا کنون

ادامه
ویلهلم رونتگن بیوگرافی ویلهلم رونتگن دانشمند تاثیرگذار صنعت پزشکی

تاریخ تولد: ۲۷ مارس ۱۸۴۵

محل تولد: رمشاید، پادشاهی پروس، کنفدراسیون آلمان

ملیت: آلمانی

حرفه: دانشمند

محل تحصیل: مؤسسه فناوری فدرال زوریخدانشگاه زوریخ

درگذشت: ۱۰ فوریه ۱۹۲۳

ادامه
ساناز سعیدی بیوگرافی ساناز سعیدی بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۲۴ فروردین ۱۳۶۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس معماری 

ادامه
جی پی مورگان بیوگرافی جی پی مورگان: مردی که بانکداری را متحول کرد

تاریخ تولد: ۱۷ آوریل ۱۸۳۷

محل تولد: هارتفورد، کنتیکت

ملیت: آمریکایی

حرفه: بانکدار و سرمایه گذار

محل تحصیل: دانشگاه گوتینگن

درگذشت: ۳۱ مارس ۱۹۱۳

ادامه
علی شریفی زارچی بیوگرافی علی شریفی زارچی استادیار اخراج شده شریف

تاریخ تولد: دهه ۶۰ شمسی

محل تولد: تهران

حرفه: استادیار اخراج شده از دانشگاه صنعتی شریف، رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر

تحصیلات: دانش‌آموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و دکتری بیوانفورماتیک از دانشگاه تهران، دانش آموخته دوره‌های پژوهشی و پسادکتری در ماکس پلانک آلمان و دانشگاه دولتی آمریکا

افتخارات: دریافت مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر در سال ۲۰۰۰، انتخاب به عنوان رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر انتخاب

ادامه
عمران خان بیوگرافی عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان

تاریخ تولد: ۵ اکتبر ۱۹۵۲

محل تولد: لاهور، پاکستان

ملیت: پاکستانی

حرفه: نخست وزیر سابق پاکستان

شروع فعالیت: ۲۵ آوریل ۱۹۹۶

حزب سیاسی: تحریک انصاف پاکستان

ادامه
ویژه سرپوش