
به گزارش باشگاه خبرنگاران، بامداد جمعه ۲۵ آبان ماه، بنزین سهمیه بندی شد و قیمت این فرآورده نفتی به صورت سهمیه ای( ۶۰ لیتر ماهیانه برای خودرو های شخصی) در هر لیتر ۱۵۰۰ تومان و به صورت آزاد ۳۰۰۰ تومان تعیین شد که بر اساس اعلام وزیر نفت از محل اجرای این طرح در طول یک سال آتی، ۳۱ هزار میلیارد تومان درآمد کسب خواهد شد که تمامی این مقدار به مردم تعلق می گیرد.
این در حالیست که ساعت ۲۴ امشب ششمین مرحله سهمیه بنزین خودرو های ناوگان عمومی و شخصی به کارت رانندگان خودرو واریز می شود.

در این باره فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، خاطرنشان کرد:سهمیه بنزین به صورت خودکار ابتدای هر ماه در کارت های سوخت رانندگان شارژ می شود.
او مطرح کرد :سهمیه ها شبیه قبل و طبق جدول اعلام شده است سهمیه بنزین هر خودرو واریز می شود که این مقدار برای خودرو های بنزینی ۶۰ لیتر در ماه و خودرو های سواری دوگانه سوز ۳۰ لیتر در ماه است.
- 16
- 6







































