سه شنبه ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۱۹ - ۱۱ دي ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۰۰۹۳۳
بورس و سهام

ریزش ۶۸۶۶ واحدی شاخص کل بورس/ سیل اعتراض توییتری در واکنش به تصمیمات جدید بورسی

تصمیمات جدید بورسی,ریزش دوباره بورس
اولین روز کاری بورس در هفته جاری با ریزش ۶۸۶۶ واحدی شاخص کل و قرار گرفتن این نماد در ارتفاع یک میلیون و ۳۹۰ هزار واحد آغاز شد.

 امروز (شنبه ۱۱ دی) اولین روز کاری بورس در هفته جاری با ریزش ۶۸۶۶ واحدی شاخص کل و قرار گرفتن این نماد در ارتفاع یک میلیون و ۳۹۰ هزار واحد آغاز شد. بر اساس جدول نمادهای تاثیرگذار بر شاخص کل بورس صبح امروز نمادهای فولاد، خودرو، شبندر، وغدیر، شپنا، فارس، شتران به ترتیب با ۱۸۲۷، ۵۴۹، ۴۶۹، ۳۲۳، ۳۱۳، ۲۸۶، ۲۶۷ واحد ریزش بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند.

صبح امروز نمادهای خودرو - ايران‌ خودرو، بركت - گروه دارويي بركت، خپارس - پارس‌ خودرو، فملي - ملي‌ صنايع‌ مس‌ ايران، كالا - بورس كالاي ايران، فولاد - فولاد مباركه اصفهان و شبندر - پالايش نفت بندرعباس در صدر لیست نمادهای پربیینده بورس قرار داشتند.

بنابراین گزارش، امروز (شنبه ۱۱ دی) شاخص کل فرابورس با ۵۹ واحد ریزش در ارتفاع ۱۸ هزار و ۷۷۶ واحد قرار گرفت. صبح امروز نمادهای فرابورس - فرابورس ايران، فجهان - مجتمع جهان فولاد سيرجان، گدنا - تهيه توزيع غذاي دنا آفرين فدك، قچار - فراوردههاي غذايي وقند چهارمحال، توسن - توسعه سامانه ي نرم افزاري نگين، حآفرين - ريل پرداز نو آفرين و بهپاك - صنعتي بهپاك در صدر لیست نمادهای پربیینده فرابورس قرار داشتند.

تصمیمات جدید بورسی,ریزش دوباره بورس

سیل اعتراض توییتری در واکنش به تصمیمات جدید بورسی

اهالی بازار سرمایه برعکس هفته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ های گذشته آخر هفته آرامی نداشتند و مشغول تحلیل و انتقاد از پیش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نویس طرح اصلاح قانون بازار سرمایه و اوراق بهادار بودند.

تصمیمات جدید بورسی,ریزش دوباره بورس

به گزارش دنیای‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اقتصاد، پیش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نویس این طرح پنج‌شنبه گذشته روی خروجی خبر‌گزاری‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ها و در دسترس کارشناسان بورسی قرار گرفت. بیشترین انتقاد و اعتراض این دسته از کارشناسان و همچنین سهامداران بازار به بخش‌های جرم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انگاری بود که معتقد بودند با این دست‌فرمانی که تعیین شده، زین پس همه کارشناسان و سهامداران مجرم شناخته می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند!

آنان نسبت به اینکه تصویب چنین طرحی به محدودسازی فضا برای سهامداری منجر می‌شود، اعتراض داشتند و به نمایندگان یادآور شدند که مگر قرار نبود برای تهیه این طرح با کارشناسان بازار سهام مشورت و نظرات کارشناسی آنان لحاظ شود؟

مهدی آسیما، کارشناس بازار سرمایه این‌گونه اعتراض کرد: «یادتون میاد آقای رییسی اولش میگفت مردم مشارکت کنن و وزرا رو پیشنهاد بدن، بعد عبدالملکی و امثالهم وزیر شدند! شده داستان نظرخواهی از اهالی بازار برای اصلاح قانون بازار سرمایه.‌»

حمید اسدی که به‌عنوان حقوقدان در توییتر فعال است نیز یکی دیگر از معترضان به پیش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نویس طرح مجلس بود که نوشت: «پیش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نویس قانون بازار که به توسعه جرم‌انگاری و برخورد حداکثری با سهامداران و فعالان از یک‌سو و حمایت فوق‌العاده از ناظران و مسوولان از سوی دیگر بپردازد، نامش قانون بازار سرمایه نیست، قانون مقابله با بازار سرمایه است.‌»

مشکانی هم به‌عنوان یکی از فعالان بازار معتقد بود «بند بند پیش‌نویس قانون بازار سرمایه از جرم‌انگاری آموزش و تولید محتوا تا تحدید معاملات فعالان از بیم! تخلف، آشکار‌کننده یک نکته است: برخی از قدرت‌گیری اجتماعی و شبکه‌سازی فعالان بازار سرمایه نگرانند لذا قصد اعمال محدودیت‌های قانونی  را دارند.‌»

مهدی ساسانی هم به کنایه فضای بعد از تصویب پیش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نویس طرح نمایندگان مجلس را به تصویر کشید: «فکرکن افتادی اوین بقیه دارند از جرم‌هاشون میگن؛ یکی اختلاس کرده، یکی کلاهبرداری، یکی … نوبتت میشه سرت را میندازی پایین میگی در مورد آینده فلان صنعت نظر و تحلیلم را گفتم، سازمان بورس به زندان محکومم کرد! همین اندازه مسخره، همین اندازه ترسناک.‌»

پیام الیاس‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کردی هم این اتفاق را این‌گونه تحلیل کرد: «سازمان بورس به صورت واضح و مشخص از ما می‌خواهد بریم بازار رمزارز و… اونجا آموزش بدیم؟ از ما بدتان می‌آید؟ ما چه گناهی کردیم این بازار رو دوست داریم؟ بگید؟ به خدا هیچ چیز اندازه این بند منو ناراحت نکرد آموزش و تولید محتوا رو جرم‌انگاری کردید؟!»

امیر فهیمی هم در اعتراض به طرح نمایندگان نوشت: «اگه می‌خواهید کسی رو محاکمه کنید، اونایی رو محاکمه کنید که به مردم گفتن همه چیزتون رو به بورس بسپارید و مشکل بورس رو سه روزه حل می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنیم. دست از سر فعالان و دلسوزان بازار سرمایه بردارید. به حد کفایت مشکل در این بازار ایجاد کرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اید.‌»

  • 19
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
حالا ما چرا باید کاسه داغتر از اش باشیم . سرمایه در بورس نمی اوریم دولت بماند و مغازه پر ازجنس ولی بدون مشتری خخخخ شما که با یک عده دانشمند طرف نیستید منتها مشکل کار اینجاست که شما برو اوراق باد هوایت را بخر به ضمانتهایی که خخخخخخخ
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش