پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۱۰ - ۲۱ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۵۳۲۹
آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرد؛

امکان ادامه خدمت آموزگاران مرد و زن در پایتخت/ریاضی وفیزیک پرطرفدارترین رشته دانش آموزان تهرانی

نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش,عباسعلی باقری
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرد: آموزگاران مرد و زن در آستانه بازنشستگی در تهران اگر دارای مدرک لیسانس باشند، پس از ۳۰سال سابقه و اگر دارای مدرک فوق لیسانس باشند، پس از ۳۵ سال سابقه می‌توانند در آموزش و پرورش بمانند و ادامه خدمت دهند.

به گزارش ایسنا، عباسعلی باقری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آموزش و پرورش زیرساخت اصلی توسعه پایدار یک کشور است. اگر آموزش و پرورش و حتی پیش از آن، خانواده ها وظیفه خود را بدرستی انجام ندهند، محصول نهایی تربیت و آموزش که از یک خروجی معیوب بیرون می‌آید، محصول خوبی نخواهد شد.

 

وی افزود: سرمایه‌گذاری روی این کار زیربنایی باید بلندمدت باشد. خروجی آموزش و پرورش خروجی دیربازدهی است و معمولا در کشور، حوصله کار درازمدت نداریم.

 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران بیان اینکه این کار فقط منحصر به یک وزارتخانه و یک وزیر نمی‌شود و به تنهایی از یک نفر بر نمی‌آید عنوان کرد: علت و منشاء مشکلات مالی ادامه‌دار آموزش و پرورش همین است، از صاحب‌فکران  تقاضا می‌کنم به این سوال پاسخ دهند که راهکارهای ایجاد یک عزم ملی برای ارتقای آموزش و پرورش چگونه باید شکل بگیرد؟

 

باقری ادامه داد: البته خوشبختانه در حال حاضر سند تحول بنیادین در حال تبدیل به یک گفتمان است اما کفایت نمی‌کند. باید تاکید کنیم امر آموزش و پرورش با تلاش یک وزارتخانه سامان نمی‌یابد و نیازمند عزم ملی است.

 

وی درباره هدایت تحصیلی گفت: درست است که تقاضا برای ورود به برخی رشته‌ها وجود دارد، اما باید یک کار فرهنگی صورت بگیرد. از بیش از ۹۰۰ هزار شرکت کننده امسال کنکور سراسری، ۵۸۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی بودند در حالی که تنها۱۵ هزار نفر ( سه درصد) آنها در دانشگاه پذیرفته می‌شوند و این به معنای آن است که۹۷ درصدشان علی رغم تلاش شبانه روزی از رقابت باز می‌مانند و دچار سرخوردگی می‌شوند.

 

ریاضی فیزیک، پرطرفدارترین رشته در میان دانش آموزان تهرانی

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: تقاضا در کشور برای علوم تجربی بسیار بالاست، اما در تهران تجربی بالاترین تقاضای شهر تهران نیست و همچنان ریاضی فیزیک رشته اول است. اما اینکه باز هم حدود ۳۲درصد در تهران بخواهند به رشته تجربی بروند جای تامل دارد.

 

باقری با بیان اینکه اولیا باید در جریان هدایت تحصیلی قرار بگیرند عنوان کرد: وقتی افراد لیسانس و فوق لیسانس می‌گیرند خودبخود شغل برای آنها ایجاد نمی شود و کار برایشان کم است اما فارغ التحصیلان رشته‌های خوب فنی و کاردانش معمولا بیکار نمی مانند. به عنوان مثال برای رشته‌هایی چون حسابداری، سیم پیچی موتور، نصب آسانسور و بسیاری دیگر همیشه شغل وجود دارد و همیشه به دنبال چنین افرادی می‌گردند.

 

وی افزود: باید سرمایه گذاری روی شاخه فنی و حرفه ای گسترش پیدا کند. البته دچار کمبود مشاور در هنرستان‌ها هستیم، مشاوران موجود هم باید بروز باشند و اطلاعاتشان روزآمد باشد.

 

بازنشستگی ۲۹ هزار نیرو در آموزش و پرورش تهران تا ۴ سال آینده

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه سنوات معلمان در تهران بالاست و ۲۹ هزار نفر تا چهارسال آینده بازنشسته می‌شوند و این ۵۰ درصد کل پرسنل ماست.

 

باقری افزود: امسال چهارهزار نفر بازنشسته می‌شوند اما قرار است تربیت معلم ۲۵۰ نیرو در اختیار ما بگذارد. چندسال گذشته در ساختار جدید سند تحول که ابتدایی شش ساله شد یک مرتبه یک پایه اضافه شد و معنای آن افزایش یک پنجمی کلاس‌های درس و دانش آموزان دوره ابتدایی بود.

 

وی با اشاره به اینکه از آن سال تا کنون هنوز صدمات و لطمه‌های ناشی از این اقدام پابرجاست و کمبود آموزگار ما را رنج داده است، گفت: پیش بینی می‌کنیم امسال ۱۵۰۰ آموزگار بازنشسته و از سیستم خارج شوند که برای جبران آن ۲۵۰ نیرو به ما می دهند و دوره ابتدایی خالی می‌ماند که باید از جای جذب کنیم و این خوب نیست.

 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با تاکید بر اینکه باید همه نهادهای مربوط به کمک ما بیایند تا ارتقای نیروی انسانی را عملیاتی کنیم اظهار کرد: دهه ۶۰ جمعیت کشور رشد قابل توجهی پیدا کرد و حتی مدارس چهار شیفت در تهران داشتیم. آن موقع معلمان بسیاری استخدام شدند که اکنون همه دارند بازنشسته می شوند و باید فکری کرد.

 

باقری ادامه داد: آموزگاران مرد و زن در آستانه بازنشستگی در تهران اگر دارای مدرک لیسانس باشند، پس از ۳۰سال سابقه و اگر دارای مدرک فوق لیسانس باشند پس از ۳۵سال سابقه می‌توانند در آموزش و پرورش بمانند و ادامه خدمت بدهند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران درباره دبیران مازاد گفت: سال های گذشته دبیران مازاد را آموزگار کردیم و دیگر به آن معنا معلم مازاد نداریم.

 

 

  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش