پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۳۲ - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۶۱۱۹
آموزش و پرورش

لغو ابلاغ دو فرهنگی بدنبال اتفاقات اخیر در برخی مدارس

سید محمد بطحایی,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
وزیر آموزش‌وپرورش گفت: شاید در بین ۸۰۰ هزار معلم افراد انگشت شماری خطاکار هم باشند اما نباید جایگاه تمام معلمان را زیر سوال برد.

به گزارش ایسنا، سیدمحمد بطحایی در سفر خود به نیشابور و در جلسه‌ای که در اردوگاه شهید رجایی این شهرستان برگزار شد، با اشاره به سخنان اخیر رهبر انقلاب در دیدار ایشان با نمایندگان معلمان نمونه عنوان کرد: ایشان در بخش کوتاهی از فرمایشاتشان گذر بسیار پرمحتوایی بر خدمات آموزش و پرورش بعد از انقلاب داشتند و اشاره داشتند که خدمات آموزش و پرورش بعد از پیروزی انقلاب با آنچه قبل از انقلاب بوده اصلا قابل مقایسه نیست.

 

وی ادامه داد: هرچند ایشان اظهار رضایت و خشنودی خود را از همه تلاش‌هایی که همکاران ما در بعد از پیروزی انقلاب انجام داده‌اند، ابراز کردند و البته بلافاصله اشاره فرمودند کاستی‌ها و نواقصی هنوز وجود دارد که باید رفع شود اما به دلایل مختلف معمولا همه کشور عادت کرده‌ایم که داشته‌ها را کمتر از نداشته‌ها می‌بینیم.

 

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: هرچند راه نرفته بسیار داریم اما در صحنه‌های علمی حرف بسیار برای گفتن داریم و داشته‌هایمان در آموزش و پرورش بسیار ارزشمند است.

 

وی گفت: این که کارها و اقدامات انجام شده را به خوبی نمی‌بینیم و گاهی رگبار انتقادمان به نظامی که روی خون‌های گران‌بهای شهیدان و جانفشانی‌ها و جانبازی‌های جانبازان استوار شده بسیار می‌شود، ظلمی است که ناخواسته به نظام انجام می‌دهیم.

 

بطحایی بیان کرد: اکنون ۱۴ میلیون دانش‌آموزی داریم که به رغم همه هجمه‌های فرهنگی، اگر لازم باشد همانند دوران دفاع مقدس در صحنه خواهند بود و جانفشانی خواهند کرد.

 

وی اظهار کرد: در سال ۹۷ و ۹۸ بالغ بر دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر دانش‌آموز و معلم در نهضت جزء سی قرآن شرکت کردند که این تعداد سال قبل از آن ۲۲۰ هزار نفر بوده است. این که از این دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ۴۸۰ هزار نفرشان کل جزء ۳۰ قرآن را حفظ کرده‌اند، نشانه‌های هویتی ما است.

 

بطحایی ادامه داد: این نشان می‌دهد که آموزش و پرورش و بنیان‌های فرهنگی به رغم این که در معرض خطر هستند اما همچنان هویت خود را توانسته‌اند حفظ کنند. نزدیک به ۱۰ میلیون دانش‌آموز در سال تحصیلی که پشت سر گذاشته شد در مسابقات فرهنگی هنری داوطلبانه شرکت کردند.

 

وزیر آموزش و پرورش گفت: هرچند در روزهای اخیر برخی از هجمه‌ها سنگین‌تر شده و صحبت از اسنادی که از آن طرف آب به ما تجویز می‌کند، است و در مقابل جامعه فرهنگی در برابر این نسخه‌های پیچیده شده مقاومت می‌کنند و این برای حفظ المان‌های هویتی است.

 

وی در ادامه اظهار کرد: امروز بیش از ۶۰۰ هزار کلاس درس در قالب  یک‌صد و ۱۰ هزار مدرسه در کشور داریم که از این میزان کلاس درس ممکن است ۱۰ یا ۵۰ یا ۱۰۰ و یا ۲۰۰ مدرسه وجود داشته باشند که یک معلم کارنابلد ناشی غیر واردی یک رفتار نسنجیده هم انجام دهد اما یادمان نرود ۶۰۰ هزار معلمی داریم که بر اساس نظرسنجی‌ها همچنان از بالاترین رتبه سرمایه‌های اجتماعی در کشور برخوردارند و جزء متعهدترین‌، متدین‌ترین و خادم‌ترین اقشار جامعه هستند و مردم بالاترین اعتماد را در بین اقشار مختلف به معلمان دارند.

 

وی گفت: یکی از داشته‌های گران‌بهاء، معلمان هستند که من به‌عنوان وزیر آموزش‌وپرورش وظیفه دفاع از ۸۰۰ هزار معلم کشور را دارم.

 

وزیر آموزش و پرورش افزود: شاید در بین این افراد خطاکار هم باشد همچنان که طی چند روز گذشته دو نفر را لغو ابلاغ کرده‌ام اما انگشت شمار هستند و نباید به خاطر این افراد جایگاه تمام معلمان را زیر سوال برد.

 

وی ادامه داد: آموزش و پرورش باید مسیرش را تصحیح کند اکنون فقط در حوزه شناختی و دانش و آن هم در حافظه محوری متمرکز شده‌ایم.

 

بطحایی افزود: اکنون دانش‌آموزانی که نمرات ۲۰ بیشتری بگیرند، تشویق می‌کنیم در حالی که هویت و ماهیت فرزندان ما در خطر است، بنابراین باید به فرزندانمان یاد دهیم در فضای مجازی چگونه از هویت خود مراقبت کنند.

 

وی عنوان کرد: در تعلیم و تربیت اسلامی رقابت فردی نداریم رقابت فردی مربوط به تعلیم و تربیت غرب با زیربناهای فلسفی تعلیمی و تربیتی‎ خودشان است.

 

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: این که به گردن یک نفر مدال بیندازیم و چندین نفر دیگر را افسرده کنیم تعلیم و تربیت اسلامی نیست بلکه همه با هم باید پیروز شوند.

 

وی گفت: با توجه به این که جامعه پذیری کارکرد اصلی آموزش و پرورش است به همین دلیل از دوره ابتدایی اصلاح کارکردها آغاز شده است.

 

بطحایی اظهار کرد: بر این اساس گرفتن آزمون و کتاب‌های کمک درسی ممنوع شده و در این خصوص طی یک سال گذشته ۴ مدیر مدرسه و ۲ نفر از روسای مناطق آموزش و پرورش را شخصأ لغو ابلاغ کرده‌ام چون خط قرمز تعلیم و تربیت اسلامی من این است.

 

وی افزود: دانش‌آموز دوره ابتدای به جای این که تست کار کند، باید یاد بگیرد در بازی کردن چگونه با دوست خود مدارا کند، مهربان باشد و خشم خود را کنترل کند.

 

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: جای تاسف دارد دانش‌آموزی که در بهترین مدرسه با بهترین نمرات ادامه تحصیل می‌داده و همیشه وی را تشویق می‌کردیم در کوچک‌ترین مانع زندگی خود را حلق‌آویز و فوت کرده است.

 

وی گفت: این اتفاقات اگر می‌افتد چون راه و رسم زندگی، سختی‌ها و صبوری کردن را به دانش‌آموزان یاد نداده‌ایم.

 

  • 11
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش