سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۳۵ - ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۲۰۲۷
آموزش و پرورش

۱۷ خرداد زمان شروع امتحانات نهایی است

توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره بازگشایی مدارس/ بازگرداندن شهریه فوق برنامه‌های غیرآموزشی توسط مدارس غیردولتی

وزیر آموزش و پرورش,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در بخشنامه‌ای با تعیین تکلیف وضعیت شهریه مدارس غیردولتی در ایام کرونا آنها را به بازگرداندن شهریه فعالیت‌های فوق برنامه‌های غیرآموزشی به والدین مکلف کرد.

وزیر آموزش و پرورش درباره دغدغه بازگشایی مدارس گفت: به خانواده ها اطمینان می‌دهم که سلامت بچه ها برای ما اصل اول است و کاری نمی‌کنیم که با پروتکل های بهداشتی ناسازگار باشد. فردا درباره وضعیت مدارس در ستاد ملی کرونا تصمیم گیری می‌شود.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی با حضور در شبکه اول سیما با بیان اینکه احساس شیرینی در ماه مبارک دارم گفت: وقتی به روزهای پایانی این ماه نزدیک می شویم غمگین می‌شوم.

وی با اشاره به روز تکریم خیرین گفت: قبل از حادثه کرونا در یک اجتماع خیرین در خراسان رضوی حضور داشتم و در چند نوبت غبطه خوردم و آرزو کردم که ایکاش جای یکی از آنها بودم. توفیق بی نظیری است که افراد از باب تعهد و مسئولیت پذیری آمده اند و چقدر کارشان برکت پیدا کرده است.

۳۰ هزار خیر حقیقی و حقوقی داریم

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: حضور خیرین در عرصه تعلیم و تربیت راهگشاست و امیدوارم قدم هایشان استوار تر باشد. ۳۰ هزار خیر حقیقی و حقوقی داریم اما با اشتیاق ملی روبرو هستیم، برای کسانی که علاقه مند هستند با سرمایه های خرد وارد این امر خیر شوند طرح «آجر به آجر» را طراحی و از همین هفته اجرا می کنیم. هر فرد می تواند هر هفته، هر ماه و یا هرسال به اندازه یک آجر در ساخت مدرسه مشارکت کند. برای ما فرهنگ ساخت مدرسه اهمیت دارد.

حاجی میرزایی با بیان اینکه مدرسه یک ساختمان نیست، مدرسه یک فرهنگ، کانون تحول و عرصه آماده کردن انسان ها برای آینده است گفت: فرهنگ کار خیر در تمام دنیا از باب مسئولیت های اجتماعی برای بنگاه‌ها و مجموعه های بزرگ اقتصادی مطرح است.

۳۰ درصد فضای آموزشی را خیرین ساخته اند

وی با بیان اینکه ۳۰ درصد فضای آموزشی ما را خیرین تعهد کرده و ساخته اند گفت: ایران پهناور است، جایی جمعیت دانش آموز کم و در جایی تراکم بالاست. دولت هم در این مسیر با تمام ظرفیت وارد شده است و علاوه بر آن هر پروژه ای که خیرین تعهد کنند تا ۵۰ درصد را هم دولت میدهد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اعتبارات نوسازی بیش از چهار برابر شده است اما همچنان نیازمند ساخت مدرسه ایم. البته ما منت دار حضور خیرین حتی بعد از بی نیازی از مدرسه هستیم.

وی با بیان اینکه از سال ۷۷ بنیان جامعه خیرین به همت مرحوم حافظی گذاشته شد گفت: این بنا امروز استوار شده و همچنان استوار خواهد ماند زیرا کار خیر در فرهنگ ما تنیده شده است. از مرحوم حافظی به نیکی یاد میکنیم.

حاجی میرزایی در بخش دوم سخنان خود درباره کارکردهای واقعی مدارس و نظام تعلیم و تربیت برای آماده سازی دانش آموزان جهت ورود به زندگی گفت: این تصور ایجاد شده که مدرسه گام رسیدن به کنکور است. بعدا هم این خطا ادامه یافته و اشتغال و موقعیت اجتماعی بر پایه تحصیلات تکمیلی بنا شده در حالی که آموزش و پرورش ماموریت کاملی دارد و ماموریتش آماده کردن افراد برای زندگی است. آموزش و پرورش با این هدف مانوس است و گام هایی در این زمینه برداشته است.

وی افزود: شش ساحت تربیتی در سند تحول تعریف شده و افراد باید به لحاظ هنری، زیبایی شناختی، تربیت بدنی و... تربیت شوند. انسان، یک موجود چندوجهی دیده شده که همه وجوه او باید به یک اندازه تقویت شود. او باید مهارت ارتباطی، فکر کردن و حل مسئله داشته باشد. ما حرکت از وضع موجود به وضع مطلوب را شروع کرده ایم. طرح هدایت تحصیلی زمینه آشنایی افراد را با مشاغل گوناگون مهیا می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دیپلم باید قیمتی شود گفت: قیمت کنکور، جواز شرکت در کنکور نیست بلکه مجموعه ای توانمندی هایی است که فرد برای زندگی نیاز دارد. وی باید بتواند معیشت خود را سامان دهد و زندگی اش را مدیریت کند.

در سال تحصیلی آتی طرح هر دانش آموز یک مهارت را اجرا می کنیم

حاجی میرزایی با بیان اینکه در سال تحصیلی آتی طرح هر دانش آموز یک مهارت را اجرا می کنیم گفت: هر دانش آموز باید یک مهارت متناسب با محل زندگی اش کسب کند. طرح مدرسه خوانا در دوره ابتدایی نیز برای تقویت مهارت خواندن، نوشتن و حساب کردن از سال آینده در دوره ابتدایی اجرا می شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت، ماموریت خانواده است و با شکل گیری آموزش رسمی، خانواده امر تربیت را به نظام رسمی واگذار کرد و خودش کنار نشست گفت: در ایام خانه نشینی کرونا این پیوند بین اعضای خانواده برقرار شد و باید در دوران بعد از کرونا نیز تداوم یابد. معلمان هم کاری کارستان کردند. آنها کارهای بزگی انجام دادند، از امکانات شخصی خود برای آموزش استفاده کردند، از روی تخت بیمارستان تدریس کردند و.... در این ایام پیوند دانش آموز با آموزش قطع نشد.

 ۱۲ میلیون دانش آموز، ۹۸ درصد مدیران مدارس و بیش از ۸۰ درصد معلمان عضو شبکه شاد شده اند

وزیر آموزش و پرورش افزود: آموزش تلویزیونی از دوم فروردین شروع شد و روز تعطیل نداشتیم. سامانه شاد نیز راه اندازی شد و تلاش های مختلفی صورت گرفت که آموزش تداوم داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه دنیا به سمت آموزش های مکمل رفته و ما هم باید به این سمت حرکت و خود را تقویت کنیم اظهار کرد: علاوه بر مدرسه تلویزیونی نیاز بود امکان تعامل معلم با دانش آموزان را برقرار کنیم. امروز ۱۲ میلیون دانش آموز، ۹۸ درصد مدیران مدارس و بیش از ۸۰ درصد معلمان عضو شبکه شده اند و حدود یک میلیارد فایل در این محیط امن و اختصاصی، مبادله شده است.

حاجی میرزایی ادامه داد: بنده از این اقدام تعبیر به "رزمایش" میکنم. این احتمال هست که در پاییز هم با کرونا روبرو باشیم. باید خودمان را آماده کنیم و نمی‌توانیم بگوییم که غافلگیر شده ایم. راه حل های متفاوتی برای پاسخگویی به نیازهای آموزشی طراحی کردیم که مهمترین آنها شبکه شاد است. به سرعت در حال حل مشکلات هستیم و از صبوری اولیا و معلمان قدردانی می کنم.

۱۷ خرداد زمان شروع امتحانات نهایی است

وی درباره دغدغه بازگشایی مدارس گفت: به خانواده ها اطمینان می‌دهم که سلامت بچه ها برای ما اصل اول است و کاری نمی‌کنیم که با پروتکل های بهداشتی ناسازگار باشد. فردا درباره وضعیت مدارس در ستاد ملی کرونا تصمیم گیری می‌شود.

وی درباره وضعیت برگزاری امتحانات نیز گفت: تاکید ما آزمون از همه محتوای آموزشی است. تا هرزمانی لازم باشد برای استمرار آموزش برنامه ریزی می کنیم. امتحانات را اگر بتوانیم حضوری و اگر نتوانیم غیر حضوری برگزار میکنیم و خانواده ها نگران نباشند. اما درباره پایه دوازدهم تصمیم گیری نهایی شده است‌؛ ۱۷ خرداد زمان شروع امتحانات نهایی است و سه هفته زمان لازم است. امتحانات تا هفته اول تیر به اتمام میرسد و دانش آموزان می توانند دهه اول مرداد برای برگزاری کنکور آماده باشند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه چون مدارس تعطیل است این امکان وجود دارد که با رعایت فاصله گذاری و افزایش پایگاه‌های امتحانی، امتحانات را حضوری برگزار کنیم گفت: اما اگر در آن زمان وزارت بهداشت مصلحت دیگری بداند قطعا عمل می کنیم. فعلا تصمیم نهایی بر همین روال است.

وزیر آموزش و پرورش,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش

مدارس غیردولتی مکلف به بازگرداندن شهریه فوق برنامه‌های غیرآموزشی شدند

 به گزارش روز شنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی براساس مصوبه قطعی و لازم الاجرای هفتاد و دومین جلسه شورای سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت مرکزی آموزش و پرورش در اول اردیبهشت  ۹۹، شهریه مدارس غیر دولتی، در شرایط کرونایی را تعیین تکلیف و به استان‌ها ابلاغ کرد.

این مصوبه که به تایید وزیر آموزش و پرورش نیز رسیده است لازم الاجراست.

براین اساس؛ با توجه به آثار منفی شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های اعمال شده از سوی ستاد ملی مدیریت کرونا، و همچنین با نظر به ضرورت حمایت از حقوق موسسان مدارس غیردولتی و تضمین حقوق مردم و جامعه مقرر شد: مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه سال تحصیلی ۹۹-۹۸ و با توجه به خدمات آموزشی و پرورشی ارائه شده مجاز به دریافت کامل شهریه باشند و بر اساس آن عمل کنند.

طبق این مصوبه؛ مدارس مذکور به لحاظ عدم ارایه خدمات و فعالیت‌های فوق برنامه‌های غیرآموزشی از قبیل؛ سرویس ایاب و ذهاب، غذا، اردوهای دانش آموزی، سالن ورزشی، استخر، المپیادها و ... پس از تعطیلات کرونایی مکلف هستند نسبت به مسترد کردن هزینه‌های دریافتی از اولیا  اقدام و رسید بانکی را در اسناد مالی مدرسه درج کنند یا با رضایت اولیا مبالغ مذکور را بابت شهریه سال جدید تحصیلی دانش آموز به حساب مدرسه واریز کنند.

با تصویب شورای سیاست گذاری، برنامه ریزی و نظارت مرکزی آموزش و پرورش، شورای نظارت استان‌ها مسوول نظارت بر حسن اجرای این مصوبه است.

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
ویژه سرپوش