جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۵۶ - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۲۳۴۸
آموزش و پرورش

امتحانات دانش‌آموزان در خردادماه چطور برگزار خواهد شد؟/ امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم

امتحانات دانش‌آموزان در خردادماه,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
نحوه امتحانات دانش‌آموزان مشخص شد.

نحوه امتحانات دانش آموزان مشخص شد و ارزشیابی پایانی نوبت دوم در پایه های هفتم، هشتم، دهم و یازدهم به شیوه غیرحضوری برگزار می شود.

به گزارش تسنیم، دستورالعمل بازگشایی مدارس و نحوه برگزاری امتحانات پایان سال از طرف وزارت اموزش‌و‌پرورش به ادارات کل آموزش وپرورش ابلاغ شد.

بر این اساس؛ باتوجه به مصوبه ستاد ملی مدیریت و کنترل بیماری کرونا (corona) ، تمامی مدرسه های ابتدایی و متوسطه به غیر مدارس استثنایی باهدف رفع اشکال و ارائه خدمات آموزشی به آن دسته از دانش آموزانی که به هر دلیلی موفق به دریافت آموزش های درسی غیرحضوری نشده اند با رعایت پروتکل های بهداشتی از ۲۷ اردیبهشت به مدت یک ماه دایر می شوند.

بر اساس این گزارش؛ تمهیدات لازم برای ضدعفونی، آماده سازی مدارس پیش از بازگشایی، رعایت فاصله اجتماعی، حضور مدیران، عوامل اجرایی و آموزشی طبق برنامه هفتگی در هفته نخست بازگشایی، استمرار آموزش های غیر حضوری، بررسی وضعیت تحصیلی و یادگیری دانش آموزان توسط معلمان، ارزشیابی غیرحضوری از درس تربیت بدنی، تشکیل شورای مدرسه باهدف بررسی وضعیت موجود دانش آموزان و تعیین نحوه ارائه آموزش ها در موارد لازمه و تصمیم گیری در مورد ارزشیابی پاياني، و بررسی اعتراضات دانش آموزان به ارزشیابی پاياني و تصمیم گیری در مورد سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان، از موارد مشترک دوره های تحصیلی درج شده در این دستورالعمل است که باید در مدارس اجرایی شود.

دوره ابتدایی

الف- در مورد دانش آموزان کلاس اول باید با ارزیابی دقیق اطمینان حاصل شود دانش آموز کلیه حروف الفبا را به خوبی فراگرفته است و مهارت های خواندن و نوشتن در سطح پایه اول را به خوبی کسب کرده است ، ارزشیابی شفاهی و کتبی این موضوع توسط معلم مربوط انجام می شود و نظارت و تائید آن با مدیر مدرسه خواهد بود.

ب- درصورتی که به هر دلیل دانش آموز پایه اول در یادگیری حروف و مهارت های مورد نظر خواندن و نوشتن شایستگی لازم را کسب نکرده باشد، باید برنامه مشخصی برای تحقق این امر توسط معلم ارائه شود.

ج- مدیر مدرسه موظف است برای آن دسته از دانش آموزانی که به دلیل عدم دسترسی به فن آوری و یا برنامه های تلویزیونی و یا به هر علت دیگر در یادگیری محتوای درسی باقی مانده از زمان تعطیلی مدارس ضعف دارند، برنامه مشخص جبرانی با محوریت معلم کلاس تعيين نماید.

د- درباره‌ی نحوه ارزشیابی پاياني و یادگیری دانش آموزان بصورت حضوری با غیرحضوری (به غیر پایه اول) شورای مدرسه تصمیم گیری خواهد کرد.

چ- به پیوست جدول بررسی وضعیت پوشش تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی ارسال می گردد. لازم است هر معلم مطابق فرمت ارسالی اطلاعات لازم را در مورد هر دانش آموز وارد نماید و به مدیر مدرسه تحویل دهد.

موارد مشترک دوره های اول و دوم متوسطه (شاخه های نظری، فنی و حرفه ای و کاردانش):

الف- ارزشیابی پایانی(تراکمی) نوبت دوم (خرداد) در پایه های هفتم و هشتم دوره اول متوسطه و پایه های دهم و یازدهم دوره دوم متوسطه شاخه نظری به شیوه غیرحضوری برگزار می شود و مسوولیت ارزشیابی پیشرفت تحصیلی تربیتی دانش آموزان به عهده معلمان و مدیران مدارس خواهد بود. معلمان میتوانند برای اطمینان از تحقق اهداف دروس، بر اساس مستندات و شواهد جمع آوری شده از مشارکت دانش آموز در فعالیت های آموزشی تربیتی داخل و خارج از کلاس درس و مدرسه، آموزش های مجازی، نتایج ارزشیابی حضوری، ارزشیابی غیرحضوری و برون خط (آفلاین) و برخط (آنلاین)»، ابتکارات و خلاقیت ها در موقت های یادگیری، پژوهش های دانش آموزی مرتبط با دروس، خلاصه نویسی، نتایج ارزشیابی های تکوینی (مستمر) نوبت اول و دوم و پاياني (تراکمی) نوبت اول و سایر شیوهای ارزشیابی، نمره دانش آموز را تعیین و به مدیر مدرسه ارائه نماید. این نمره در ستون ارزشیابی تکوینی مستمر و پایانی (تراکمی) نوبت دوم (خرداد) ثبت و با رعایت مقررات، اعلام نتیجه خواهد شد.

ب- سنجش و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی تربیتی داوطلبان آزاد و دانش آموزان مدارس بزرگ سالان، ایثارگران و آموزش از راه دور برابر ضوابط درج شده در این نامه های مربوط به شیوه حضوری انجام می شود.

ج- باتوجه به بخش نامه مورخ ۹ اردیبهشت۱۳۹۹ مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی، امتحانات نهایی پایه دوازدهم از تاریخ ۱۷خرداد ۱۳۹۹ آغاز می گردد. طبق تصمیم ستاد ملی مدیریت و کنترل کرونا خدمات حضوری به دانش آموزان پایه دوازدهم تا دهم خرداد ارائه خواهد شد.

د- ارزشیابی از دانش آموزان متقاضي تغییر رشته در پایه دهم و یازدهم، مطابق بخش نامه های ارسال شده به شیوه حضوری انجام خواهد شد.

ح- دستورالعمل برگزاری آزمون ورودی مدارس دوره دوم متوسطه نمونه دولتی، تهیه و متعاقبا ابلاغ می شود.

شرایط اختصاصی دوره اول متوسطه

با توجه به تأثیر نمرات دروس پایه نهم در فرایند هدایت تحصیلی دانش آموزان، ارزشیابی پایانی نوبت دوم (خردادماه) به شیوه حضوری در سطح مدرسه برگزار می گردد. لازم به ذکر است امتحانات پایه نهم در خرداد, ۹۹ بصورت هماهنگ استانی برگزار نخواهد شد.

شرایط اختصاصی دوره دوم متوسطه شاخه های فنی و حرفه ای و کاردانش

ارزشیابی دروس عمومی، شایستگی های غیر فنی و پایه فنی، مطابق بند ۱۶ به عهده معلمان و مدیران می باشد. بدیهی است در دروس پایه فنی و شایستگی های غیرفنی حصول اطمینان از آموزش حضوری، غیر حضوری (مجازی) از پودمان های باقی مانده با معلمان مربوط خواهد بود.

تکمیل فرایند آموزش و ارزشیابی دروس شایستگی های فنی شاخه فنی و حرفه ای و آموزش و آزمون استانداردهای مهارت شاخه کاردانش (داخل و خارج از هنرستان)، از تاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه لغایت ۱۵ مرداد با اولویت دروس پایه دوازدهم بصورت تراکمی و با برنامه ریزی و سازمان دهی هنرآموزان و شرایط حضور آنها، بعد از تصویب در شورای مدرسه و با هماهنگی اداره اموزش‌و‌پرورش منطقه انجام می شود.

نمرات دروس شایستگی های فنی و استانداردهای آموزش مهارت بصورت «جاری»، در خرداد لحاظ و پس از اتمام ارزشیابی در کارنامه خرداد هنرجویان ثبت می شود.

در صورت عدم امکان ارائه دروس کارآموزی/ کارورزی هنرجویان پایه یازدهم در تابستان امسال، این دروس در تابستان سال آینده (۱۴۰۰) ارائه خواهد شد.

در خصوص آن دسته از هنرجویان پایه دوازدهم که درس کارآموزی/ کارورزی خود را باید در تابستان ۹۹ بگذرانند با برنامه ریزی و تصویب شورای کارآموزی یا کارورزی هنرستان ها و تائید کمیته کارآموزی یا کارورزی اداره منطقه، اقدام مقتضی به عمل آید.

شایان ذکراست؛ نظارت بر حسن اجرای این دستورالعمل و فرایندهای آموزشی تربیتی مدارس و معلمان، بر عهده ادارات کل اموزش‌و‌پرورش استان ها و ادارات آموزش وپرورش شهرستان ها، مناطق و نواحی است.

امتحانات دانش‌آموزان در خردادماه,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش

  • 11
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش