سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۱۴:۵۳ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۸۹۲
اخبار کنکور و آزمون ها

آزمون دکتری ۹۹ داوطلبان مبتلا به کرونا در بیمارستان برگزار می شود/ تغییر نحوه ویرایش حوزه‌ کنکورهای ۹۹ برای داوطلبان

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور تمهیدات لازم برای داوطلبان کنکور دکتری که به کرونا مبتلا شده اند را تشریح کرد و از امکان برگزاری کنکور در بیمارستان خبر داد.

فاطمه زرین آمیزی در گفتگو با مهر افزود: آزمون دکتری تخصصی (نیمه متمرکز) سال ۹۹ در روز پنجشنبه ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود و نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد تعداد حوزه‌های امتحانی را با توجه به اقدامات و پروتکل‌های بهداشتی افزایش داده ایم و امسال آزمون در ۱۴۳ حوزه امتحانی برگزار می‌شود.

وجود سه دسته از داوطلبان دکتری در شرایط کرونا

وی افزود: امسال با توجه به شرایط شیوع کرونا با سه دسته از داوطلبان روبرو هستیم. دسته اول مبتلای قطعی به کرونا هستند که در بیمارستان بستری بوده و اسامی آنها در اختیار وزارت بهداشت است. دسته دوم مبتلا به کرونا هستند و در قرنطینه خانگی به سر می‌برند و دسته سوم داوطلبانی هستند که مبتلا نبوده و در سلامت به سر می‌برند.

مدیر روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: گروهی از داوطلبان که مبتلای قطعی به کرونا هستند و در بیمارستان بستری هستند، اسامی آنها در اختیار وزارت بهداشت قرار دارد. وزارت بهداشت با هماهنگی با سازمان سنجش، آمار این داوطلبان را در اختیار سازمان سنجش قرار می‌دهد. این دسته از داوطلبان روزی که کارت ورود به جلسه در سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد، باید به باجه رفع نقص مراجعه کنند.

الزام ارائه گواهی بیمارستان مبنی بر ابتلا به کرونا از سوی داوطلب

وی افزود: در این صورت خود داوطلب یا بستگان درجه یک داوطلب به همراه مدارک هویتی باید به باجه رفع نقص که اسامی آنها همزمان با توزیع کارت در اختیار داوطلب قرار داده می‌شود، مراجعه کنند و تصویر کارت آزمون را به همراه تاییدیه و گواهی بیمارستان مبنی بر ابتلای داوطلب به بیماری کرونا به باجه رفع نقص ارائه دهد.

زرین آمیزی خاطرنشان کرد: در این صورت سازمان سنجش از تعداد داوطلبان مبتلای قطعی که در بیمارستان بستری هستند مطلع می‌شود و با توجه به تعداد مبتلایان، با هماهنگی وزارت بهداشت، آزمون در بیمارستان محل بستری افراد برگزار می‌شود. این کار با رعایت نهایت پروتکل‌های بهداشتی صورت می‌گیرد.

وی یادآور شد: دسته دوم داوطلبانی هستند که مبتلا به کرونا هستند اما در قرنطینه خانگی به سر می‌برند و علائم حاد ندارند این افراد هم باید تصویر کارت آزمون را به همراه تاییدیه و گواهی بیمارستان‌های مورد تأیید وزارت بهداشت مبنی بر ابتلای قطعی را همراه داشته باشند و یا خودشان یا بستگان درجه یک آنها، تصویر کارت و گواهی را به باجه رفع نقص کارت آزمون مراجعه کنند و گواهی را ارائه دهند.

ارائه گواهی ابتلا به کرونا به باجه رفع نقص کارت آزمون

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: به این ترتیبت در مورد این گروه هم سازمان سنجش از تعداد داوطلبان مبتلا که در قرنطینه خانگی به سر می‌برند مطلع می‌شود و با توجه به تعداد مبتلایان، با هماهنگی وزارت بهداشت، آزمون در یک مرکز جداگانه از حوزه‌های امتحانی برگزار می‌شود. این کار با رعایت نهایت پروتکل‌های بهداشتی صورت می‌گیرد و عوامل اجرایی هم توجیهات لازم را دریافت کرده اند.

وی درباره داوطلبانی که مشکلی از نظر سلامتی ندارند گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا تمامی داوطلبان آزمون دکتری تخصصی (نیمه متمرکز) سال ۹۹ باید از بدو ورود به حوزه امتحانی تا لحظه خروج از حوزه ماسک داشته باشند. داشتن ماسک برای تمامی داوطلبان و عوامل اجرایی الزامی است. البته در صورت همراه نبودن ماسک هم همکاری لازم با داوطلب صورت می‌گیرد.

افزایش عوامل اجرایی و حوزه های آزمون دکتری در شرایط کرونا

زرین آمیزی اظهار داشت: ضمن اینکه به دلیل شیوع بیماری کرونا، تعداد عوامل اجرایی برگزاری آزمون‌ها هم افزایش پیدا کرده است و پروتکل‌های بهداشتی به همگی ابلاغ شده است. تمامی حوزه‌های امتحانی قبل از برگزاری آزمون ضدعفونی می‌شوند. تمامی عوامل اجرایی ماسک خواهند داشت. تمامی عوامل اجرایی که مسئول بازرسی بدنی و کنترل هویت داوطلب هستند، گان، دستکش و ماسک خواهند داشت و برگه‌های کارت هم ضدعفونی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: فاصله بین صندلی‌های آزمون هم به ۱.۶ متر بین هر داوطلب افزایش پیدا کرده است و سایر پروتکل‌های ابلاغی هم اجرایی می‌شود.

نحوه ویرایش حوزه‌ کنکورهای ۹۹ برای داوطلبان تغییر کرد

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور، از فراهم شدن امکان تغییر حوزه‌های برگزاری کنکورهای ۹۹ برای داوطلبان خبر داد.

به علت تعویق در زمان آزمون های سال ۹۹ از جمله دکتری، کارشناسی ارشد و سراسری که به ترتیب در روزهای ۲۶ تیرماه، دوم و سوم مردادماه و ۳۰ و ۳۱ مردادماه برگزار می شود، سازمان سنجش آموزش کشور برای داوطلبان کنکورهای کارشناسی ارشد و دکتری ۲ بار امکان ویرایش حوزه های امتحانی را فعال کرد تا داوطلبانی که پیش از این محل برگزاری آزمون را در شهری غیر از محل سکونت خود انتخاب کرده بودند، اختیار تغییر محل برگزاری کنکور داشته باشند.

با این حال هنوز تعداد زیادی از داوطلبان کنکورها به ویژه کارشناسی ارشد و دکتری که از این امکان باز مانده بودند، درخواست ویرایش حوزه امتحانی دارند.

در این زمینه فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا تاکید کرد: امکان فعال کردن مجدد ویرایش محل برگزاری آزمون وجود ندارد.

وی اظهار داشت: داوطلبانی که قصد تغییر حوزه امتحانی خود را دارند، درخواست خود را به صورت کتبی به باجه های رفع نقص که ۳ تا ۴ روز قبل از برگزاری آزمون فعال می شود، تحویل دهند. این موارد جمع آوری و بسته به تعداد درخواست تصمیم گیری خواهد شد.

به گزارش ایرنا، اطلاعیه های رسمی سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص نحوه اجرای پروتکل های بهداشتی کنکور دکتری در روزهای نزدیک به برگزاری این آزمون منتشر می شود.

آزمون نیمه متمرکز دکتری ۹۹ برای پذیرش در دوره های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی است ۲ هفته آینده برگزار می شود.

این آزمون در هفت گروه آموزشی و ۲۴۵ کد رشته امتحانی شامل ۶۳ کد رشته امتحانی در علوم انسانی، ۴۵ کد رشته در گروه علوم پایه، ۶۰ کد رشته امتحانی در گروه فنی و مهندسی، ۳۵ کد رشته امتحانی در گروه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، هفت کد رشته امتحانی در گروه هنر، ۲۶ کد رشته امتحانی در گروه دامپزشکی و ۹ کد رشته امتحانی در گروه زبان برگزار می شود.

  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
یان کوم بیوگرافی یان کوم؛ بنیانگذار برنامه واتس اپ

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۷۶

محل تولد: اوکراین، کی یوف

ملیت: آمریکایی

حرفه: تاجر، برنامه نویس، کارآفرین

دلیل شهرت: راه اندازی واتساپ

ثروت: ۱۵/۱ میلیارد دلار

ادامه
جلال الدین مارشاریپوف بیوگرافی جلال الدین مارشاریپوف بازیکن قوی ازبکی

تاریخ تولد: ۱ سپتامر ۱۹۹۳

محل تولد: گرگانج، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: استقلال تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
بیوگرافی و اشعار عثمان بختیاری زندگینامه عثمان بختیاری شاعر سده پنجم و ششم

تاریخ تولد: بین سال های ۴۵۷ تا ۴۶۹ هجری قمری

ملیت: ایرانی

زمینه فعالیت: شاعر و حماسه سرا

آثار: شهریار نامه - هنرنامه یمینی

وفات: بین سال‌ های ۵۱۲ تا ۵۴۸

ادامه
ابو حتوف بن حارث انصاری زندگینامه ابوحتوف بن حارث انصاری از دشمنی با امام علی تا شهادت در کربلا

محل زندگی: کوفه

دوران زندگی: همزمان با دوران زندگی امام حسین (ع)

از یاران: امام حسین (ع)

شهادت: روز دهم محرم

ابو حتوف بن حارث انصاری در سپاه عمر سعدزندگینامه ابو حتوف بن حارث انصاری

ادامه
محمد نادری بیوگرافی محمد نادری بازیگر سینما و تلویزیون

تاریخ تولد: ۱۰ تیر ۱۳۵۷

محل تولد: اردبیل

حرفه: بازیگر، فیلمنامه نویس، صدا پیشه، مجری

تحصیلات: کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس

آغاز فعالیت: ۱۳۸۸ تاکنون

ادامه
محمد بن راشد آل مکتوم بیوگرافی محمد بن راشد آل مكتوم حاکم موفق دبی

تاریخ تولد: ۱۵ ژوئیه ۱۹۴۵

محل تولد: دبی

ملیت: امارات متحده عربی

لقب: والاحضرت شیخ محمد

حرفه: حاکم دبی

ادامه
ویژه سرپوش