پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۴۷ - ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۶۰۰۷۸۰
اخبار کنکور و آزمون ها

اعلام نتایج اولیه آزمون ارشد/ آغاز انتخاب رشته از شنبه

نتایج اولیه آزمون ارشد,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد.

نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، سازمان سنجش آموزش کشور اعلام‌کرد همه متقاضیان آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۹ برای مشاهده نتایج اولیه آزمون خود میتوانند به درگاه اطلاع رسانی این سازمان به آدرس www.sanjesh.org مراجعه کنند.

آن دسته از متقاضیانی که بر اساس محتوای کارنامه ذکر شده مجاز به انتخاب رشته های تحصیلی در این آزمون شده اند، لازم است براساس دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی این آزمون که شامل شرایط، ضوابط و ظرفیت پذیرش رشته ها میباشد، انتخاب رشته کنند.

به متقاضیان مجاز به انتخاب رشته های تحصیلی توصیه می شود ابتدا نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی اقدام نموده و باتوجه به نتیجه اعلام شده در کارنامه اعلام نتایج اولیه، کدرشته محل های موردنظر خود را استخراج و به ترتیب علاقه مرتب نموده و پس از آن در فرم پیش نویس کنند و بعد از اطمینان از صحت رشته محل های انتخابی خود، از روز شنبه مورخ ۱۵ تا روز سه شنبه ۱۸ برای انتخاب رشته با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری، شماره شناسنامه و یا کد رهگیری که در پایان ثبت نام اولیه توسط سیستم به متقاضی داده شده است (درج این اطلاعات برای ورود به برنامه انتخاب رشته اینترنتی ضروری میباشد) نسبت به ثبت کد رشته محل های انتخابی (حداکثر ۱۰۰ کدرشته محل) و تکمیل فرم ذکر شده اقدام کنند.

بدیهی است بعد از تأئید نهایی رشته های انتخابی توسط متقاضي، رسید ۱۵ رقمی توسط سیستم در اختیار او قرار داده خواهد شد، در غیر این صورت انتخاب رشته آنان تکمیل نگردیده است.

متقاضیانی که در ردیف پذیرفته شدگان نهایی قرار بگیرند و به هنگام ثبت نام در مؤسسه محل قبولی، دارای مغایرت معدل باشند باتوجه به مصوبات و دستورالعمل های مربوط ابتدا از آنان ثبت نام مشروط بعمل خواهد آمد و بعد از بررسی وضع علمی چنانچه نمره قبولی را دارا نباشند قبولی آنان لغو خواهد شد. پس لازم است متقاضیان معدل خود را براساس مفاد بند «یادآوری های خیلی مهم در رابطه با معدل» مندرج در صفحه ۵ دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی (شماره ۲) این آزمون مورد بررسی قرار دهند تا بین معدل اعلام شده به این سازمان و معدلی که به هنگام قبولی ارائه خواهند نمود، مغایرتی نداشته باشند.

نتایج اولیه آزمون ارشد,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور

آن دسته از متقاضیان علاقمند به انتخاب رشته های تحصیلی مراکز و واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، می بایست بعد از اعلام نتیجه اولیه آزمون و دریافت کارنامه، برای اطلاع از زمان و نحوه انتخاب رشته از تاریخ ۱۵ به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی:www.azmoon.org مراجعه کنند. انتخاب رشته برای رشته های دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از کد دسترسی مندرج در کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون بطور مجزا و از طریق دانشگاه مذکور انجام می پذیرد.

بدیهی است متقاضیانی که در یکی از رشته های دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و یا دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته شوند میتوانند به دلخواه خود منحصراً در یکی از مؤسسات ثبت نام و مشغول به تحصیل شوند.

ی- بعد از مشاهده کارنامه نتایج اولیه آزمون، آن دسته از متقاضیانی که در خصوص مندرجات کارنامه (به غیر از معدل کاردانی و کارشناسی، نام رشته تحصیلی و یا نام محل اخذ مدرک کارشناسی) خود سوالی دارند، ضمن توجه به توضیحات مربوط به کارنامه که در دفترچه راهنمای انتخاب رشته و در سایت این سازمان درج گردیده است، لازم است حداکثر تا تاریخ ۱۸ منحصراً از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی در درگاه اطلاع رسانی این سازمان اقدام نمایند. لذا از متقاضیان تقاضا می شود از ارسال نامه پستی و مراجعه حضوری اکيدا خودداری نمایند. بدیهی است به تمامی مواردی که از طریق دیگری و یا پس از تاریخ ۱۸ واصل شود، به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.

ک- با توجه به عدم پذیرش حضوری متقاضیان به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و در جهت تسریع در بررسی و ثبت درخواستها به صورت الکترونیکی، متقاضیان میتوانند به سیستم پیشخوان خدمات الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: http://darkhast.sanjesh.org مراجعه و درخواست خود را بهمراه مستندات لازم ثبت نمایند. بعد از ثبت درخواست، برای متقاضي شماره نامه و کدرهگیری از طریق پیام کوتاه ارسال می شود. متقاضیان میتوانند بعد از دریافت شماره و کد رهگیری از طریق پیام کوتاه، به پورتال رهگیری الکترونیکی مکاتبات به آدرس:http://rahgiri.sanjesh.org وارد و از آخرین وضعیت درخواست خود مطلع شوند.

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش