پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۱:۵۵ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۹۰۱۶۳۰
اخبار کنکور و آزمون ها

گارانتی قبولی در دانشگاه دلخواه/ هر صندلی دانشگاه ۶۰۰ میلیون تومان!

کنکور,تضمین موسسات برای قبولی در کنکور
رقابت برای رشته های رقابت پذیر کنکور پای خیلی ها را به موسسات کنکور باز کرده است. برخی از این موسسات تا ۶۰۰ میلیون تومان هم پول می گیرند و بعضی نیز بیشتر. کار تا آن جا پیش رفته که برخی از این موسسات نام دانشگاهی را که داوطلب می خواهد قبول شود، هم در قرارداد می نویسند.

به گزارش تجارت نیوز، کتاب هایش را روی هم چیده، ستون بلندی که از قد خودش هم بلندتر است. کتاب هایی در رنگ ها و نشرهای مختلف. با صدایی که انگار از اعماق چاه بیرون می آید، می گوید: «اگر امسال نتوانم قبول شوم…» این روایت ناتمام همه کنکوری هاست. همین اما و اگرها پای کنکوری ها را به بازار کنکور می کشاند. بازاری که سالها است با وعده امسال و سال بعد هم چنان گرم است و چرخش با قدرت می چرخد.

موسسات کنکوری یکی دوتا نیستند. اسم کنکور را که بیاوری ده ها اسم برایت ردیف می کنند. بعضی ها قدیمی هستند و بعضی ها تازه نان خود را در روغن کنکور زده اند. قیمت هایشان هم بستگی به منطقه و خدمات ارائه شده دارد. بعضی از موسسات گوی سبقت را از رقبا ربوده اند آن هم با خدمات وی آی پی.

قرارداد تضمینی برای قبولی کنکور!

صاحب یکی از این موسسات می گوید: «تضمینی خدمات داریم و بیمه نامه می دهیم. در قرارداد هم نام دانشگاهی که برای دواطلب برنامه ریزی می کنیم، قید می شود. اگر داوطلب قبول نشود بخشی از پول را پس می دهیم. اما با خدماتی که ارائه می دهیم مطمئنیم که مراجعه کنندگان مؤسسه ما قبول می شوند.»

او می گوید: «هزینه خدمات متفاوت است، از ۵۰۰ هزار تومان داریم تا ۶۰۰ میلیون تومان. اگر خدمات وی آی پی بخواهد ۶۰۰ میلیون می گیریم. بطور میانگین اما هزینه خدمات ما در موسسه ۲۲۰ میلیون تومان است.»

تفاوت خدمات وی آی پی با خدمات معمولی برخی از این موسسات در خوابگاه دادن به داوطلبان و نظارت ۲۴ ساعته است. فرقی هم ندارد داوطلب ساکن تهران باشد یا از شهرهای دیگر بیاید. حالا دیگر اضطراب و استرس مهمان لحظه لحظه دواطلبان است.

در کنار این موسسات و هزینه هایشان اما یک عضو آموزش عالی که خواست نامش فاش نشود می گوید: «خرید و فروش صندلی دانشگاه هم صورت می گیرد. قیمت برخی از صندلی ها سال گذشته ۶۰۰ میلیون تومان بود.»

این در حالیست که سال ۹۸ یک دانشجوی تقلبی رشته دندانپزشکی دانشگاه شهید بهشتی خبرساز شد. کیانوش جهانپور، رییس وقت روابط عمومی وزارت بهداشت در این زمینه گفته بود: «این فرد و امثالهم در این تخلفات قطعا تنها نیستند و حلقه ای از یک زنجیره کلاهبرداری است که متاسفانه در سال های اخیر در حوزه کنکور به سوء استفاده از تمایل دانش آموزان و خانواده ها به موفقیت در این آزمون، مشغولند و سالانه صدها میلیارد تومان از این راه کسب می کنند.»

روزگاری شاید رقابت کنکور خلاصه می شد در همان سال کنکور حالا اما از دوره متوسطه اول و دوم شروع می شود و به همان نسبت فشار روانی به دانش آموزان وارد می شود. هرچقدر برای دانش آموزان استرس دارد برای موسسات کنکوری گردش مالی!

آپشن بیشتر، جذب و پول بیشتر

رقابتی سخت میان موسسات شکل گرفته است، هر کدام آپشن های بیشتری نسبت به دیگری بدهد شانسش برای جذب داوطلب بیشتر می شود. خدمات متنوعی از جمله روان شناس، مشاوره تحصیلی، گفتگوی ویژه با اعضای خانواده و الی ماشالله!

کنکور,تضمین موسسات برای قبولی در کنکور

تعداد داوطلبان کنکور هم کم نیستند. کنکور سال ۹۹ بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر داوطلب داشت. علی پورسلیمان، کارشناس آموزش و پرورش با بیان این که رقابت در کنکور برای ۱۰ تا ۱۵ درصد ظرفیت دانشگاه ها و برای رشته های رقابت پذیر است می گوید: «عمده ترین ضعف به نظام آموزشی برمی گردد. وقتی پدر و مادرها فکر کنند که کیفیت آموزشی مدارس پائین و امکانات کم است به سمت بازار مکاره کنکور کشیده می شوند.»

ان طور که مجید حسینی، عضو هیات علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران می گوید: «بالای ۷۰ درصد دانشجویان پنج دانشگاه برتر کشور مربوط به سه دهک بالا یعنی طبقات مرفه جامعه هستند. تقصیر کنکور نیست، تقصیر شیوه ثروت محورانه برگزاری کنکور است.»

آمار دقیقی از گردش مالی موسسات کنکوری در دست نیست اما آنطور که پيشتر کیانوش جهانپور گفته بود سالانه صدها میلیارد تومان از این راه به دست می آورند. تجارت نیوز پيشتر در گزارشی از گردش مالی ۷۰ هزار میلیارد تومانی موسسات کنکور خبر داده بود.

پیش تر نایب رئیس شورای مؤسسان مراکز آموزشی کشور گفته بود حدود ۶۰ درصد از آموزشگاه های علمی فعال در کشور موسسات کنکوری هستند، یعنی ۵ تا ۶ هزار موسسه در کل کشور.

کنکور,تضمین موسسات برای قبولی در کنکور

  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش