جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۵۳ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۴۷۷۴
دانشگاه

محسن هاشمی:

مقام معظم رهبری رئیس هیأت مؤسس دانشگاه را منصوب کردند/ اتمام طرح های عمرانی دانشگاه تا پایان سال

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,محسن هاشمی رفسنجانی
معاون عمرانی دانشگاه آزاد گفت که بعد از رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی، موضوع دانشگاه آزاد اهمیت ویژه‌ای داشت به طوری که مقام معظم رهبری با درخواست هیأت مؤسس دانشگاه علی اکبر ولایتی را به عنوان رئیس این هیأت منصوب کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، محسن هاشمی رفسنجانی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نقش اساسی و قابل تقدیری در ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی داشته است، گفت: یکی از خصوصیات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی آینده‌نگری بود که این امر در تصمیمات وی در طول فعالیت‌های قبل و بعد از پیروزی انقلاب موج می‌زد.

 

وی افزود: وی قبل از سال ۴۶ در راستای ترویج مکتب تشیع با همکارانش یعنی شهیدان بهشتی و باهنر اقدامات مفیدی انجام داد و آثار ارزشمند آنان مانند مقالات‌شان در سراسر کشور بین طلاب و روحانیون و حتی فرهیختگان مورد استفاده قرار می‌گرفت به طوری که اکنون نیز می‌توان از بعضی از آنها استفاده کرد.

 

هاشمی، ایجاد و راه‌اندازی بنیاد رفاه در سال ۴۶ توسط مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با همکاری دوستان و کمک اصناف و همکاری معنوی همکارانش را از فعالیت‌های دیگر این مرحوم قبل از انقلاب نام برد و اظهار داشت: این بنیاد در روز حضور امام خمینی(ره) در ایران، مقر ایشان می‌شود و بسیاری از تصمیمات مهم برای تثبیت انقلاب در این مکان گرفته می‌شود.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تصمیم ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی نیز در خطبه‌های نماز جمعه توسط وی مطرح می شود و با کمک یک میلیون تومانی حضرت امام(ره) در بحبوحه جنگ، دانشگاه شکل می‌گیرد و امروز این دانشگاه تبدیل به ثروت اجتماعی و فرهنگی هنگفتی شده است به طوری که بیش از پنج میلیون فارغ التحصیل دارد و اکنون دارای یک میلیون و ۶۰۰ هزار دانشجو است و ۱۱ میلیون مترمربع ساختمان مسقف و ۴۰ میلیون متر مربع محوطه‌سازی دانشگاهی با کیفیت بالا ایجاد کرده و ساخت آزمایشگاه‌ها، تجهیزات کارگاهی، کتابخانه نیز نتیجه این فعالیت‌هاست.

 

هاشمی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در آن زمان و در بحبوحه جنگ با وجود مخالفت خیلی‌ها در کشور از جمله کسانی که از چهره‌های علمی و متخصصان علم توسعه بودند و در خارج تحصیل کرده‌اند، ایجاد می‌شود.

 

وی گفت: آنها حتی مخالف ساخت مترو بودند اما مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی در سال ۶۳ در خطبه‌های نمازجمعه بر ساخت مترو تاکید می‌کند.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد افزود: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی حتی وقتی صحبت از ساخت قطار شهری مشهد شود به فوریت مجوز ساخت آن را می‌دهد و از همان سال فعالیت‌های قطار شهری مشهد هم آغاز می‌شود.

 

وی افزود: در صنایع دفاعی کشور نیز آیت‌الله هاشمی همیشه در فرماندهی جنگ از صنایع موشکی کشور حمایت می‌کرد به طوری که موشک‌هایی که امروز عامل اقتدار و قدرت کشور هستند، آن زمان پایه گذاری شده است.

 

هاشمی گفت: در زمینه‌های دیگر مانند آب، برق و گاز نیز آیت‌الله هاشمی با آینده نگری و در راستای توسعه رفاه مردم گام بر می‌داشت که امیدوارم نام وی به خاطر رفاه و توسعه کشور همیشه جاودان بماند، وی حتی در پژوهش‌های قرآنی مبدع تفسیر راهنما بود و تمام تفسیر قرآن را در زندان نوشت که امیدوارم تفسیر راهنما و فرهنگ قرآن مورد استفاده قرآن‌پژوهان در سراسر کشور قرار گیرد.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اضافه کرد: آیت‌الله هاشمی همیشه خواستار این بود که دانشگاه به سمت پژوهش محوری و ایجاد شرکت‌های دانش بنیان حرکت کند تا در کنار تحصیل علم، زمینه اشتغال دانشجویان نیز فراهم شود و این دانشگاه از نظر فعالیت‌های پژوهشی در کشور شاخص باشد.

 

وی درباره برنامه‌های عمرانی پیش‌روی دانشگاه آزاد اسلامی نیز خاطرنشان کرد: فعالیت‌های عمرانی همچنان مانند گذشته در حال انجام است، فعالیت‌هایی مانند طرح شفا(شهرک‌های فناوری آزاد) و شهرک‌های فناور و توسعه گردشگری در دانشگاه در ساختمان‌های بلااستفاده به ویژه در بخش خوابگاهی در حال انجام است.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: طرح تجمیع ساختمان‌های پراکنده دانشگاه، ساخت مجتمع پزشکی تهران و طرح تجمیع واحدهای دانشگاه در تهران جنوب، تهران شمال، تهران مرکزی و حتی در شهرهایی که ساختمان‌هایشان پراکنده است با ایجاد مجتمع دانشگاهی، یعنی تبدیل احسن این ساختمان‌ها با جدیت بیشتری پیگیری می‌شود.

 

وی تصریح کرد: در همین راستا علی‌محمد نوریان مشغول بررسی همه برنامه‌های دانشگاه هستند و تکلیف فعالیت‌های عمرانی نیز با سرعت‌گیری بیشتری روشن می‌شود که امیدوارم این اتفاق هر چه سریع‌تر رخ دهد.

 

هاشمی افزود: نوریان قرار است برنامه‌های خود را در هیات امنا مجددا مطرح کنند و با تایید هیات امنا، برنامه‌ها را ابلاغ مجدد کنند تا بتوانیم فعالیت‌ها را گسترش دهیم.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه در روند جاری کارها خللی وارد نشده اظهار داشت: همه فعالیت‌ها بر اساس برنامه در حال انجام است به طوری که اکثر پروژه‌های نیمه تمام را در سال ۹۶ به پایان می‌رسانیم. بنابراین امیدوارم این امر با کمک و همکاری دکتر ولایتی و دکتر نوریان محقق شود.

 

وی گفت: بعد از رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی خوشبختانه موضوع دانشگاه آزاد اسلامی هم برای مقام معظم رهبری و هم هیات امنای دانشگاه اهمیت ویژه‌ای داشت به طوری که با درخواست هیات موسس مقام معظم رهبری وارد شدند و آقای دکتر ولایتی را به عنوان رئیس هیات موسس دانشگاه منصوب کردند.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد افزود: امیدوارم هر دو این بزرگواران یعنی دکتر ولایتی و دکتر نوریان راه اعتدالی که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مدنظرشان بود به ویژه در بخش علمی و بخش مدیریت دانشگاه را دنبال کنند.

 

هاشمی تاکید کرد: امیدوارم روز به روز شاهد بروز ایده‌های آن مرحوم در دانشگاه باشیم بویژه در بخش دانش بنیان که مدنظر دکتر ولایتی هم هست و با تصمیمی که اخیرا ایشان گرفتند و بودجه پژوهشی دانشگاه را دو برابر کردند، نشان دادند که چنین تفکری دارند.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز امیدواری کرد که این دانشگاه با برنامه ریزی به سمت کیفی کردن برنامه‌های خود حرکت کرده و در بخش‌های مختلف آموزشی روز به روز کیفی‌تر عمل کند.

 

وی درباره اقتصاد دانشگاه نیز گفت: هنوز برخی از واحدهای ضررده وجود دارند که باید با تلاش، اقتصاد دانشگاه مثبت شود و با جلوگیری از تعطیلی واحدهای زیان‌ده و برخورداری اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه از وضعیت رفاهی بهتر با کیفیت بیشتری به تلاش های خود در دانشگاه ادامه دهند.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی خواهان جلوگیری و دوری از گفت‌و‌گوها و بحث‌های تخریبی مطبوعاتی شد و گفت: نباید در رسانه‌ها همدیگر را تخریب کنیم، بلکه باید اجازه بدهیم که دانشگاه در یک شرایط نرمالی قرار گیرد و بتواند به راهش ادامه دهد.

 

 

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش