چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵
۱۲:۲۸ - ۰۶ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۱۴۷۳
دانشگاه

استاد دانشگاه بقیه الله:

اگر صنعت خودرو ۵ سال در اختیار بسیجیان قرار بگیرد کشورمان از کره جنوبی جلو می زند

صنعت خودرو,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) با بیان اینکه زباله، معماری و شهرسازی، محیط زیست و بیکاری از چالش‌های اصلی استان گیلان هستند گفت: سبک زندگی و اهداف در جامعه ایرانی عوض شده است.

به گزارش جماران، پروفسور علی کرمی امروز در همایش پدافند غیرعامل دستگاه‌های غیر اجرایی استان گیلان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد رشت اظهار داشت: باید زوایای مختلف زندگی امامان را به خوبی بشناسیم.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) با بیان اینکه در کشور ما به حرف‌های امام صادق(ع) به خوبی عمل نکردیم عنوان داشت: به فرموده مقام معظم رهبری باید در کشور نهضت ترجمه راه اندازی شود.

 

مدرس و محقق پدافند غیرعامل در زمینه تهدیدات نوین زیستی و محیطی با اشاره به اینکه ارتقای علمی اساتید در دانشگاه‌ها بر اساس مقاله انجام می‌پذیرد تصریح کرد: چاپ کردن کتاب بسیار راحت است اما نگارش کتاب مفید بسیار سخت است.

 

وی با اعلام اینکه فساد در سیستم اداری نهادینه شده است خاطرنشان کرد: اگر کارمند مسلمان ببیند در چرخه اداری تخلفی رخ می‌دهد و به دلایل مختلف سکوت کند در جرم اتفاق افتاده شریک است.

 

کرمی با تاکید بر اینکه سیستم اداری کشور سوراخ‌های زیادی دارد ابراز داشت: سلطان‌های سکه، طلا، شکر، ارز و غیره افراد باهوشی هستند که می‌توانند از سوراخ‌های قانونی نظام اداری عبور کنند.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) افزود: مقامات کشورمان در جواب یک مقام آمریکایی گفتند که با اضافه غذای مردم ایران می‌توانیم ۴۰ میلیون کارتن خواب امریکایی را سیر کنیم که البته جواب خوبی دادند اما این نشان می‌دهد که میزان اصراف در کشور بالا است.

 

مدرس و محقق پدافند غیرعامل در زمینه تهدیدات نوین زیستی و محیطی با اشاره به اینکه کار امام راحل در ایجاد بسیج همانند یک معجزه بود ابراز داشت: کارمند بسیجی در صورت دیدن پرداخت رشوه باید با اخلاق خوب نهی از منکر کند.

 

وی با اعلام اینکه در سیستم آموزشی کشور مافیا ایجاد شده است و وزیر آموزش و پروش نمی‌تواند در مقابل موسسات آموزشی ایستادگی کند گفت: بعضی از معلمان برای آوردن شاگردان به کلاس خصوصی خودشان به طور کامل درس نمی‌دهند.

 

کرمی با تاکید بر اینکه اگر صنعت خودرو به مدت ۵ سال در اختیار بسیجیان قرار بگیرد کشورمان می تواند از کره جنوبی جلو بزند اظهار داشت: با تفکرات بسیجی توانستیم به بهترین عملکرد در بخش هوا و فضا و موشکی دست پیدا کنیم.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) با اشاره به اینکه ایران دارای ۹ هزار و ۳۰۰ کیلومتر خط مرزی با کشورهای همسایه است و امنیت نقاط مختلف کشور وجود دارد تصریح کرد: در کشور پاکستان به علت وجود طالبان نا امنی‌های زیاد وجود دارد.

 

مدرس و محقق پدافند غیرعامل در زمینه تهدیدات نوین زیستی و محیطی با بیان اینکه آمریکا ۹۰ پایگاه در اطراف ایران دارد عنوان داشت: کشور آمریکا در حال فروپاشی است و همانگونه که شوروری از بین رفت امریکا به سرنوشت شوروی دچار می‌شود.

 

وی با اعلام اینکه اتاق فکر امریکا برای هر استان کشورمان یک نقشه دارند خاطر نشان کرد ابراز داشت: رژیم اسرائیل افراد فارسی زبانی دارد که در شبکه های مجازی بر روی تغییر تفکرات مردم ایران کار می کنند.

 

کرمی با تاکید بر اینکه چهره تهدیدات دشمن تغییر کرده است و از روش‌های علمی و بیولوژیکی به دنبال تخریب ایران هستند خاطرنشان کرد: سنبل آبی یک تهدید آشکار از سوی دشمن برای استان گیلان است.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) با اشاره به اینکه در دانشگاه گیلان هیچ فردی در مورد پدافند غیرعامل کار نمی‌کند گفت: دشمنان در اتاق فکرشان از افرادی استفاده می‌کنند که اطلاعاتی دقیقی در مورد ساختار فکری مردم ایران دارند.

 

مدرس و محقق پدافند غیرعامل در زمینه تهدیدات نوین زیستی و محیطی با بیان اینکه بزرگترین بحران نظام اسلامی بحران مدیریت است افزود: پدافند غیرعامل در ادارات سه گام دارد که نخستین گام پدافند غیرعامل شناخت تهدیدات است.

 

وی با اعلام اینکه گام دوم در پدافند غیرعامل بررسی میزان اسیب پذیری کارمندان از تهدیدات موجود است بیان داشت: گام سوم در پدافند غیرعامل یافتن راه‌هایی برای کاهش آسیب‌پذیری از تهدیدات است.

 

کرمی با تاکید بر اینکه رشوه و فسادهای مختلف در زندگی انسان‌ها باعث تخریب زندگی آنها می شود اظهار داشت: نیت یک کار در ژن افراد اثر می‌گذارد و نیت‌های غلط باعث از بین رفتن عمل می‌شود.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) با اشاره به اینکه ۷۰ درصد داروها در آلمان منشا گیاهی دارد اما ۷۰ درصد داروها در ایران منشا شیمیایی دارد عنوان داشت: در کتاب‌های روز دنیا از طب سنتی و اسلامی استفاده می‌شود.

 

مدرس و محقق پدافند غیرعامل در زمینه تهدیدات نوین زیستی و محیطی با بیان اینکه ایران ۳ هزار و ۳۰۰ نوع داروی گیاهی دارد که همه آنها را صادر می‌کنند تصریح کرد: دشمنان در کشت و زرع ایران اختلال ایجاد می‌کنند.

 

وی با اعلام اینکه زباله، معماری و شهرسازی ، محیط زیست و بیکاری از چالش‌های اصلی استان گیلان هستند خاطرنشان کرد: سبک زندگی و اهداف در جامعه ایرانی عوض شده است.

 

کرمی با تاکید بر اینکه استان گیلان رتبه اول سالمندی در کشور شده است و بزرگترین عامل مرگ و میر کشور بیماری‌های قلبی است ابراز داشت: استان گیلان رتبه اول ابتلا به سرطان در کشور را دارد.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) با اشاره به اینکه ۹۰ درصد بیماری‌ها ناشی از روش زندگی و غذا هستند بیان داشت: ۶ اصل برای سلامتی باید توسط افراد جامعه رعایت شود.

 

مدرس و محقق پدافند غیرعامل در زمینه تهدیدات نوین زیستی و محیطی افزود: تغذیه سالم، کاهش استرس و اضطراب، ورزش و تحرک، دعا و نیایش، خواب صحیح و احساسات مثبت بر روی سلامتی انسان تاثیرگذار هستند.

 

وی با اعلام اینکه ۳۷ کشور در جهان کشت محصولات تراریخته را ممنوع کردند گفت: قند، چربی و نمک بر روی غذای مردم تاثیر گذاشته است و مردم باید از غذاهای مفید استفاده کنند.

 

 

  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش