شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴
۱۲:۰۱ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۰۸۲۵
دانشگاه

چگونگی حضور دانشجویان خوارزمی در دانشگاه اعلام شد

زمان قطعی بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها /جزئیات آغاز آموزش دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
معاون بهداشتی وزیر بهداشت بابیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌ها بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها از اول مهر صورت می‌گیرد، گفت: تاکید اصلی برای جلوگیری از پیک دوم بر استفاده همگان به ماسک است.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت بابیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌ها بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها از اول مهر صورت می‌گیرد، گفت: تاکید اصلی برای جلوگیری از پیک دوم بر استفاده همگان به ماسک است.

مهر، علیرضا رئیسی در حاشیه اجرای مراحل مختلف برنامه ملی «هر خانه یک پایگاه سلامت» در کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان ضمن بیان اینکه اگر مردم دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نکنند، موج دیگری از بیماری کرونا شیوع پیدا خواهد کرد، ابراز داشت: وجود موج دوم بیماری در استان‌هایی که از پیک اصلی عبور کردند نتیجه عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی است لذا حتماً می‌بایست فاصله‌گذاری‌ها رعایت شود.

وی ضمن بیان اینکه بازگشایی‌ها به دلیل رونق کسب‌وکار و فعالیت‌های اقتصادی صورت گرفت، افزود: در خانه ماندن و برای کارهای غیر ضروری بیرون نرفتن می‌بایست همچنان رعایت شود از سویی تاکید اصلی بر استفاده همگان از ماسک است.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت بابیان اینکه اگر پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود کرونا موج دومی نیز نخواهد داشت، ابراز داشت: بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها از اول مهرماه سال جاری انجام می‌شود اما حتماً نیاز است تا همه وزارت‌خانه‌ها به این نکته توجه کنند که ویروس وجود دارد.

رئیس در ادامه تصریح کرد: وزارت‌خانه‌ها باید طوری عمل کنند که با ویروس کرونا زندگی و فعالیت‌ها ادامه یابد، پروتکل‌ها به وزارت‌خانه‌ها ابلاغ شد اما این مهم نیز می‌طلبد که زیرساخت‌های آموزش الکترونیک از راه دور نیز در کنار آموزش حضوری وجود داشته باشد.

وی افزود: شستن دست با آب و صابون و استفاده از ماسک برای افرادی که در تجمعات و فعالیت‌های گروهی قرار دارند یک نیاز و کمک‌کننده به پیشگیری و کنترل بیماری است که اگر این موارد رعایت شود شاهد موج دوم بیماری نخواهیم بود.

نحوه آغاز آموزش دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نحوه آغاز آموزش بالینی در گروه های پزشکی و دندانپزشکی و ادامه آموزش مجازی را در این دانشگاه تشریح کرد.

بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دکتر محمدرضا صبری در تشریح از سرگیری برنامه های آموزشی حضوری دانشگاه­ها افزود: به دنبال شروع همه گیری بیماری کووید ۱۹ مقرر شد فعالیت های آموزش حضوری از اواسط اسفند ماه سال ۹۸ تا اطلاع ثانوی متوقف و فراگیران با استفاده از بسترهای آموزش مجازی پیش بینی شده خدمات آموزشی را دریافت کنند. دانشگاه از طریق سامانه نوید ارائه آموزش های مجازی را آغاز کرد و هم اکنون بیش از ۲ هزار محتوی آموزش مجازی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وجود دارد.

صبری افزود: دریافت برخی گلایه ها و دغدغه های دانشجویان، در خصوص وجود مشکل در فایل­ های بارگذاری شده و پایین بودن کیفیت صدا و ...، بررسی و صحت نگرانی های فراگیران دانشگاه مورد تأیید قرار گرفت. لذا نسبت به ارائه بازخورد به اعضای هیئت علمی و مدیران سامانه اقدام و پیگیری رفع نواقص صورت پذیرفت. در این راستا مقرر شد، مشکلات موجود در بسترهای آموزش مجازی رفع شود.

وی یادآور شد: کمیته ای برای پایش کیفیت دروس مجازی نیز تشکیل و برگزار شد و نقطه نظرات دانشجویان در فرآیندی مستمر و مدون دریافت می شود و دروسی که از کمیت و کیفیت لازم برخوردار نیست یا بصورت حضوری در زمان بازگشایی در تابستان ارائه و یا مجددا با نظارت بیشتر از طرف دانشکده بصورت مجازی ادامه می یابد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در راستای تقویت ارتباط چهره به چهره اساتید با دانشجویان، دو سامانه آنلاین راه اندازی شد و مقرر شد دانشکده ها و اعضای هیئت علمی نسبت به برگزاری جلساتی آنلاین با دانشجویان اقدام کنند تا دانشجویان بتوانند مروری بر مطالب داشته باشند.

وی درباره تصمیم دانشگاه در زمینه آزمون­ های جامع گفت: در ارتباط با آزمون ارتقاء، به گروه­ ها و دانشکده ها برای ارزیابی دستیاران اختیار داده شد که در ارتباط با ارزیابی های درون بخشی و ارتقاء به سال بالا تصمیم گیری کنند.

صبری درباره بخشنامه معاونان وزارت بهداشت و اعلام تاریخ ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ برای از سرگیری برنامه های آموزشی حضوری با اولویت آموزش های بالینی و عملی گفت: ارائه  آموزش دروس تئوری از طریق تداوم برنامه آموزشی به روش مجازی در اولویت است.

وی افزود: بر اساس مصوبه شورای آموزش بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برنامه آموزشی کارورزان از ۱۰ خردادماه و کارآموزان از ۱۷ خردادماه آغاز می شود و وزارت بهداشت پیشنهاد ادامه نیمسال از ۱۷ خرداد تا ۱۵ شهریور ماه سال ۱۳۹۹ را پذیرفت و مقرر شد برنامه آموزشی دانشکده ها در دو مقطع زمانی در سایت هر دانشکده اعلام، تا بدینوسیله نیز از تراکم دانشجو خودداری شود.

نائب رئیس شورای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: دانشکده ها برنامه‌های پیشنهادی خود را با رویکرد کاهش تعداد و تراکم فراگیر در هر نوبت کاری در هر  یک از عرصه های آموزش بالینی، با هدف امکان رعایت احتیاط های استاندارد و فاصله گذاری اجتماعی ارائه کردند تا بدینوسیله تعداد کمتری دانشجو در هر نوبت کار آموزی ها حاضر و به گونه ای عمل شود تا از امکان حفظ سلامت فراگیران اطمینان حاصل شود.

وی یادآور شد: پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مبنی بر ادامه بازه زمانی امتحانات دانشگاه تا پایان مرداد و تداوم بازه زمانی برای دروس کارآموزی و آزمایشگاهی تا نیمه شهریور ماه مورد پذیرش وزارت بهداشت قرار گرفت.

صبری گفت: برنامه پیشنهادی دانشکده پزشکی در ارتباط با دوره­ های اینترنی مورد اعتراض برخی از دانشجویان قرار گرفت، که مقرر شد مسئولین آموزشی دانشکده با در نظر گرفتن نظرات دانشجویان نتیجه را به دانشگاه اعلام کنند.

وی افزود: دستورالعمل حفاظت فردی در دانشگاه به روز رسانی شده و آخرین نسخه مصوب ابلاغ شد. همچنین از دانشجویان درخواست شد که تمایل خود را برای انصراف یا حضور برای ادامه برنامه های آموزشی در دو نیمه زمانی از ۱۷ خرداد تا نیمه شهریورماه اعلام کنند که اکثریت دانشجویان تمایل خود را برای از سرگیری برنامه آموزش حضوری اعلام کردند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره خوابگاه­ های دانشجویی یادآور شد: از معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه درخواست شد تا ظرفیت خوابگاه­ها را به صورتی تعدیل شده با حفظ استاندارد فاصله گذاری اجتماعی در مراکز آموزش عالی، اعلام تا تصمیمات لازم اتخاذ شود. ظرفیت خوابگاه­ها در نیمسال اول سال تحصیلی حدود ۳ هزار نفر بوده و با رعایت پروتکل های ابلاغی به وضعیت مطلوب باید به ۱۳۰۰ نفر کاهش یابد.

وی افزود: مقرر شد دانشجویان پزشکی، تحصیلات تکمیلی و احتمالا دندانپزشکی را نیز (در صورتی که دانشکده اعلام آمادگی برای شروع آموزش داشته باشد) به جمع سایر متقاضیان خوابگاه اضافه شوند. تلاش شد ظرفیت خوابگاهی برای دو نیمه تابستان تعدیل و به گونه ای عمل شود که تعداد فراگیران در دو نیمه تا حد امکان متعادل و امکان حفظ فاصله گذاری اجتماعی میسر شود.

صبری تاکید کرد: از معاونت دانشجویی فرهنگی درخواست شد که دو خوابگاه را برای دانشجویانی که تست PCR  آنها به صورت احتمالی مثبت می شود و یا علائمی از بیماری در آنان بروز می کند و امکان بازگشت به منزل را ندارند، پیش بینی تا امکان قرنطینه سازی بصورت مجزا در دو خوابگاه به تفکیک دختران و پسران میسر شود.

وی گفت: با توجه به ابلاغ معاونت بهداشتی وزارت بهداشت نسبت به غربالگری و سلامت سنجی فراگیران از دانشجویان خواسته شده تا با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir نسبت به تکمیل فرم خوداظهاری اقدام کنند و نتیجه ارزیابی سامانه را پرینت و یک نسخه را به معاونت آموزشی دانشکده و یک نسخه را به خوابگاه تحویل تا امکان ادامه تحصیل و اسکان در خوابگاه برای آنان فراهم شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره توزیع اقلام حفاظتی برای دانشجویان و فراگیران گفت: تأمین وسایل حفاظت فردی فراگیران در مراکز آموزشی درمانی بر عهده بیمارستان نهاده شد و توسط مراکز به دانشجویان تحویل داده می شود. در خصوص سایر دانشجویان که در محیط های بالینی حضور ندارند تعدادی ماسک براساس مصوبه بصورت رایگان و تعدادی با نرخ کارخانه به فراگیران تحویل داده خواهد شد. این امکان در داروخانه های بیمارستان های آموزشی نیز جهت اساتید و فراگیران وجود خواهد داشت.

وی اضافه کرد: مقرر شد برای برگزاری آزمون ها با اولویت دروس عمومی (زبان فارسی، معارف و...) و ترجیحا تمام دروس از مرکز آزمون های الکترونیک دانشگاه استفاه شود. قبل و بعد از هر آزمون طبق پروتکل های اعلام شده اقدام می شود. در صورت تلاقی آزمون­ها نیز، نسبت به برگزاری تعدای از آزمون­ها در دانشکده ها بصورت کتبی و با حفظ فاصله گذاری اقدام خواهد شد. آزمون های آنلاین و مجازی صرفاً برای دوره های تحصیلات تکمیلی و منوط به موافقت گروه و دانشکده بصورت مجازی برگزار می شود.

صبری یادآور شد: در مورد دانشکده پزشکی مقرر شد که دانشجویان بالینی به گونه ای بین اساتید و گروه ها تقسیم بندی شوند که تعداد آنها در راند ها به حداقل برسد، همچنین تعداد کمی فراگیر در درمانگاه و تعدادی نیز در بخش و کتابخانه حضور یابند. همچنین حضور فراگیران مقاطع عمومی در بخش های تخصصی مربوط به بیماران کووید ۱۹ ممنوع شد.

وی گفت: در ارتباط با دستیاران سال آخر دانشکده دندانپزشکی، مقرر شد دستیاران با رعایت پروتکل های وزارت بهداشت، در بخش­ها حضور یابند و در مورد سایر دستیاران نیز مقرر شد دانشکده برنامه خود را به گونه ای که امکان رعایت پروتکل های حفاظتی میسر شودد، ارائه و دستیاران طبق برنامه، آموزش های حضوری و بالینی خود را آغاز کنند.

نائب رئیس شورای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص سرو غذا و فرآیند توزیع غذای فراگیران گفت: مصوب شد غذای دانشجویان بیمارستانی در بیمارستان سرو و حتی الامکان فراگیران بالینی در سلف سرویس های دانشگاه حضور نیابند. همچنین در سلف سرویس های دانشگاه نیز تلاش شود فاصله گذاری اجتماعی رعایت و غذا به صورت بسته های بهداشتی بیرون بر و با امکان سرو در همان سلف با صندلی کمتر و حفظ فاصله تهیه و توزیع شود.

وی تاکید کرد: در صورت وجود هرگونه نگرانی از سوی دانشجویان و خانواده های ایشان امکان حذف درس و یا حذف ترم حتی در صورت حضور در کلاس های حضوری بهمن و اوایل اسفند ماه ۹۸ وجود دارد.

صبری درباره شهریه دانشجویان شاغل به تحصیل در پردیس خودگردان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با هدف در نظر گرفتن تخفیف شهریه برای این دسته از دانشجویان با وزارت بهداشت  مکاتبه شد و با توجه به اینکه نظر وزارت بهداشت تاکنون ابلاغ نشده به هیات امنا دانشگاه پیشنهاد شده شهریه دانشجویانی که اقدام به حذف ترم کرده اند جهت ترم آتی ذخیره شود که این پیشنهاد در صورت تصویب اجرایی می شود.

وی افزود: از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که در تابستان به حضور آنها برای آموزش های عملی نیاز است، درخواست شد در تابستان سال جاری، از مرخصی خود در حد امکان استفاده نکنند و ضمن ذخیره مرخصی آنان مقرر شد از اعضای هیات علمی، گروه ها و دانشکده هایی که همکاری مناسبی جهت برگزاری فعالیت های آموزشی مجازی و مواجهه با بیماری کرونا داشته اند تقدیر به عمل آید.

چگونگی حضور دانشجویان خوارزمی در دانشگاه اعلام شد

کارگروه دانشگاه خوارزمی، برای انجام مقدمات حضوری دانشجویان در ایام بیماری کرونا برگزار شد، دانشجویان درصورت تایید پزشک و تکمیل فرم سلامت اجازه تردد خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه کارگروه دانشگاه خوارزمی برای انجام مقدمات حضور دانشجویان در ایام بیماری کرونا برگزار شد. در این جلسه بر اقداماتی از قبیل معاینه و سنجش سلامتی دانشجویان توسط مرکز بهداشت و درمان و تکمیل فرم سلامت تاکید و مقرر شد دانشجویان در اولین مرحله به درمانگاه دانشگاه مراجعه و پس انجام معاینات بالینی و تایید پزشک و تکمیل فرم های سلامت اجازه تردد داشته باشند.

همچنین مشخصاً مدیریت امور عمومی هماهنگی لازم برای ضدعفونی اماکن عمومی، محل‌ کلاس‌ها و آزمایشگاه ها و در اختیار قرار دادن ماسک و دستکش برای نیروهای خدمات و دانشجویان را انجام دهد.

از نظر آموزش دانشگاه دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد که نیاز به خوابگاه ندارند می توانند به صورت حضوری در دانشگاه وارد شوند، مضاف بر اینکه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در حال انجام پایان نامه و رساله خود هستند و به دلایلی ناشی از بیماری کرونا و سایر شرایط خاص، دیگر امکان حضور برای فعالیت های پژوهشی را ندارند، درخواست و مستندات خود را از طریق سامانه سجاد به کمیسیون موارد خاص ارائه دهند تا  پس از بررسی در ارتباط با مرخصی بدون احتساب سنوات آنها تصمیم گیری شود.

بازگشایی خوابگاه ها برای حضور دانشجویان بصورت محدود و پس از بررسی همه جوانب اطلاع رسانی خواهد شد.

رستوران آزاد بازگشایی شده و صرفاً به صورت بیرون بر به ارائه خدمات می‌پردازد. ارائه خوابگاه منوط به ابلاغ رسمی ستاد کرونا و همچنین رعایت پروتکل های مصوب است. با توجه به شرایط موجود و ظرفیت خوابگاه‌ها در صورت بازگشایی خوابگاه به طور کامل و حضور دانشجویان کارشناسی حتی در ایام امتحانات امکان فاصله‌گذاری اجتماعی وجود نخواهد داشت.

با توجه به اینکه تاریخ شروع امتحانات از ۱۴ تیر تا اول مرداد ماه است و ایام امتحانات در اوج گرماست و نیاز به سیستم های سرمایشی است لذا دفتر فنی باید نسبت به تجهیز آنها اقدام کنند.

تصمیم بر انجام اکثر آزمون های پایان ترم بصورت مجازی است و در این ارتباط باید تصیمیم گیری توسط استاد درس و دانشکده مربوطه اعلام شود. در ارتباط با کلاس های های عملی دانشجویان کارشناسی و زمان حضور آنها بعد از تصمیم شورای آموزشی دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی تا این لحظه بدون امکانات خوابگاهی بوده و در صورت تصمیمات دیگر اطلاع رسانی خواهد شد.

همچنین مقرر شد تمام اقدامات بخش های مختلف در ایام شیوع کرونا، به خصوص در بخش های دانشجویی، حراست و کتابخانه، تمام مراحل تسویه حساب دانشجویان و نحوه انجام آن به صورت غیرحضوری باشد.

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش