سه شنبه ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
۱۰:۰۰ - ۰۸ فروردین ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۱۰۵۰۶
لیگ قهرمانان و جام ملت ها

مدیران استقلال، هنوز هم به مظلوم نمایی خود ادامه می‌دهند/ زنگ خطر برای استقلال از ریاض!

حذف استقلال از آسیا,علی فتح الله زاده شومن
فرصت باشگاه های آسیایی برای کامل کردن مدارک و ارائه مستندات مجوز حرفه‌ای روز جمعه به پایان می‌رسد و باشگاه استقلال ساعات دلهره آوری را برای حل مشکلات مالی پیش روی خود می‌بیند.

به گزارش مهر، باشگاه استقلال تهران مدتهاست که درگیر پرونده مالی آندره استراماچونی سرمربی ایتالیایی است. استراماچونی پس از حضور موفقیت آمیز در استقلال، کارش را در این تیم نیمه تمام گذاشت و به کشورش بازگشت. او به دلیل عدم دریافت مطالباتش، از استقلال به فیفا شکایت کرد و در نهایت برنده پرونده‌ای شد که مبلغ آن به ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار یورو رسیده است.

استقلالی‌ها علاوه بر استراماچونی چند بدهی بزرگ دیگر هم دارند. به گفته محمد سررشته داری مشاور مدیرعامل استقلال، این باشگاه باید ۱۳۰ هزار دلار به لئوناردو پادوانی مدافع سابق و برزیلی پرداخت کند و ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار درهم به شباب الاهلی امارات بابت انتقال مهدی قایدی بدهد.

باتوجه به اینکه یکی از شروط صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا نداشتن پرونده باز و بدهی جاری است، باشگاه استقلال بیش از پیش نگرانی و خطر را احساس می‌کند به ویژه اینکه فرصت ارائه مدارک روز جمعه به پایان می‌رسد و در واقع شمارش معکوس برای استقلال مدتهاست که آغاز شده.

علاوه بر استقلال، باشگاه‌های دیگری هم در غرب آسیا هستند که نگرانی‌هایی دارند از جمله الاتحاد عربستان که خبرهای ضد و نقیضی از پرداخت بدهی این باشگاه منتشر شده است. روزنامه الریاضیه عربستان چاپ شهر ریاض تیتر اصلی خود را به این موضوع اختصاص داده است: «جمعه آخرین فرصت» که در واقع به بحث مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها اختصاص دارد.

حذف استقلال از آسیا,علی فتح الله زاده شومن

این تیتر که در روزهای تعطیلی روزنامه‌های ورزشی در ایران می‌تواند برای استقلال تهران هم کاربرد داشته باشد نشان دهنده وضعیت نگران کننده‌ای است که ممکن است به دومین حذف متوالی این باشگاه ایرانی از لیگ قهرمانان آسیا منجر بشود.

استقلالی‌ها برای فراهم کردن مبلغ ۱۲۰ میلیارد تومان راه‌های مختلفی را امتحان کرده‌اند. سررشته داری در این خصوص می‌گوید: طرح‌های اقتصادی زیادی را بردیم که در جاهای مختلف رد شد. زمین کمپ حجازی سه سند دارد که خواستیم یکی از آنها را برای استراماچونی بگذاریم اما این طرح هم رد شد. گفتیم از بانک وام بگیریم اما نامه زدند که وام ندهید. طلبی از AFC داشتیم که به خاطر تحریم‌ها نتوانستیم بگیریم. انگار جلوی باشگاه استقلال ایستاده‌اند و انگار این باشگاه جزو سرمایه‌های ملی نیست. موارد مشابه زیاد دیگری برای سایر باشگاه‌ها داشتیم که راحت حل شد و حتی کار به مذاکره رؤسای جمهور دو کشور کشید اما برای استقلال مساعدتی نمی‌شود.

آخرین اقدام استقلالی‌ها تلاش برای گرفتن کمک از یکی از اپراتورهای تلفن همراه بود. حتی قرار بود روز گذشته جلسه‌ای در این خصوص تشکیل بشود اما به گفته محمد مؤمنی عضو هیأت مدیره استقلال این جلسه لغو شد.

باید دید در چهار روز باقیمانده تا پایان مهلت کنفدراسیون فوتبال آسیا آیا استقلال می‌تواند این سنگ بزرگ را در راه گرفتن مجوز حرفه‌ای از سر راه بردارد و یا اتفاق تلخ فصل گذشته برای مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر که سهمیه آسیایی اش قطعی به نظر می‌رسید، تکرار می‌شود.

استوری یکی از مشاوران مدیرعامل باشگاه استقلال

حذف استقلال از آسیا,علی فتح الله زاده شومن

«استقلال» ترند توییتر شد

در حالی که این روزها خبرهایی در خصوص حذف استقلال از آسیا به دلیل بدهی به استراماچونی شنیده می شود کاربران در توییتر هم به این موضوع واکنش نشان داده اند تا «استقلال» و مشکلات این روزهای این تیم در توییتر فارسی ترند شود.
 

با پرداخت‌بدهی‌سنگین:بازگشت الاتحاد به آسیا

وب سایت سعودی اسپورت به نقل از منابع رسمی در هیئت مدیره الاتحاد به ریاست أنمار الحائلی نوشته است که مشکلات مالی این تیم در آستانه حل شدنه. مدیریت باشگاه الاتحاد ظرف دو روز آینده بدهی های مالی که بیش از ۲۶ میلیون دلار است را پرداخت می‌کند تا مجوز حرفه‌ای این تیم صادر شود.

رئیس کمیته صدور مجوز در لیگ حرفه‌ای عربستان: جمعه آینده، ۳۱ مارس (مصادف با ۱۱ فروردین) آخرین مهلت باشگاه‌ها برای ارائه مدارک مربوط به بند تعهدات مالی است که در ضوابط مالی صدور مجوز آسیایی نقش اصلی را ایفا می‌کند. بند تعهدات شامل حقوق باشگاه‌ها، بازیکنان و کادر فنی و بخش‌های اداری حوزه فوتبال است که هفت مورد دیگر نیز قابل ارزیابی است.

تکمیلی:/

 به گزارش رسانه رسمی باشگاه استقلال، مذاکرات مدیران عامل همراه اول و باشگاه استقلال طی روزهای اخیر ادامه یافته و دو جلسه هم میان دکتر اخوان و دکتر فتح‌الله‌زاده برگزار شده و پیشنهادات باشگاه استقلال، به همراه اول ارائه شده است.

مذاکرات مستقیم میان مدیران عامل هر دو مجموعه ادامه دارد و باشگاه استقلال منتظر برگزاری جلسه هیات مدیره همراه اول جهت پیشبرد مسایل مشترک است.

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بیوگرافی آماندا سایفرد آماندا سایفرد؛ از مدلینگ تا سینما و تلوزیون

تاریخ تولد: ۳ دسامبر ۱۹۸۵

محل تولد: آلن تاون، پنسیلوانیا

حرفه: بازیگر، خواننده، صداپیشه و مدل

آغاز فعالیت: ۲۰۰۰

تحصیلات: دیپلم

ادامه
عبدالله بن علی زندگینامه عبدالله بن علی فرزند امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ هجری قمری

نام پدر: امام علی (ع) 

نام مادر: ام البنین

وفات: ۶۱ هجری قمری در کربلا

از یاران: امام حسین (ع)

ادامه
ابوالقاسم زهراوی پدرعلم جراحی نوین؛ ابوالقاسم زهراوی

تاریخ تولد: ۹۳۶ هجری قمری

محل تولد: مدینة الزهراء اسپانیا

ملیت: اسپانیایی

حرفه: پزشک و جراح

شهرت: پدر جراحی مدرن

آثار: التصریف لمن عجر عن التالیف

ادامه
ایمان صفا بیوگرافی هنرمند مردمی؛ ایمان صفا

چکیده ای از بیوگرافی ایمان صفا:

نام کامل: ایمان صفا

تاریخ تولد: ۳۰ آذر ۱۳۶۲

محل تولد: تهران

حرفه: هنرپیشه، بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس هنر و معماری از دانشگاه آزاد تهران مرکز

ادامه
احمد شاه قاجار زندگینامه احمد شاه قاجار؛ آخرین پادشاه سلسله قاجاریه

تاریخ تولد: ۱۲ بهمن ۱۲۷۵

محل تولد: تبریز، آذربایجان غربی، ایران

سلطنت: ۲۵ تیر ۱۲۸۸ تا ۹ آبان ۱۳۰۴

پیشین: محمدعلی شاه

جانشین: رضا شاه، موسس حکومت پهلوی

درگذشت: ۹ اسفند ۱۳۰۸ در نویی سورسن، اودوسن، فرانسه

ادامه
جمال الدین عبدالرزاق جمال الدین عبدالرزاق اصفهانی، شاعر قرن ششم

زندگی: قرن ششم

محل تولد: اصفهان

حرفه: شاعر، حکیم 

آثار: دیوان اشعار به دو زبان فارسی و عربی

وفات: ۵۸۸ هجری قمری

مدفن: اصفهان

ادامه
میخایلو مودریک ستاره نوظهور در دنیای فوتبال؛ میخایلو مودریک

تاریخ تولد: ۵ ژانویه ۲۰۰۱

محل تولد: کراسنوراد - اوکراین

شهرت: میشا

حرفه: فوتبالیست 

باشگاه: چلسی

پست: وینگر

ادامه
هادی کاظمی بیوگرافی هادی کاظمی بازیگر مردمی ایران

تاریخ تولد: ۱۳ آبان ۱۳۵۵

محل تولد: تهران، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

شروع فعالیت: از سال ۱۳۷۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته بازیگری از دانشگاه آزاد

همسر: سمانه پاکدل، بازیگر

ادامه
معین زد بیوگرافی معین زد، خواننده و ترانه سرای ایرانی

تاریخ تولد: ۸ آذر ۱۳۷۰

محل تولد: همدان

حرفه: خواننده 

سبک موسیقی: خواننده و ترانه سرا

شروع فعالیت: پاپ، رپ

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • سه شنبه ۹ خرداد
    فینال کنفرانس شرق بسکتبال NBA
    بوستون سلتیکس - میامی هیت
    ۰۴:۱۰
  • نیمه نهایی یورو زیر ۱۷ سال
    لهستان - آلمان
    ۱۸:۰۰
  • سوپرلیگ ترکیه
    آنکاراگوچو - گالاتاسرای
    ۲۰:۳۰
  • سوپرلیگ ترکیه
    فنرباغچه - آنتالیااسپور
    ۲۰:۳۰
  • سوپرلیگ ترکیه
    کاراگومروک - کایسری اسپور
    ۲۰:۳۰
  • نیمه نهایی یورو زیر ۱۷ سال
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • چهارشنبه ۱۰ خرداد
    جام حذفی ایران
    استقلال - پرسپولیس
    ۱۹:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاتحاد - الطائی
    ۲۱:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - الفتح
    ۲۱:۳۰
  • لیگ اروپا
    سویا - آاس رم
    ۲۲:۳۰
  • پنج شنبه ۱۱ خرداد
    پلی آف اردیویسه هلند (سهمیه لیگ کنفرانس اروپا)
    اوترخت - اسپارتا روتردام
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش