
به گزارش ایسنا، در ادامه مرحله گروهی جام جهانی باشگاهها دو بازی از گروه A برگزار شد.در حساسترین بازی این گروه تیمهای اینترمیامی و پالمیراس به مصاف هم رفتند. این بازی با تساوی دو بر دو به پایان رسید تا هر دو تیم راهی دور بعد شوند. پالمیراس با پنج امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به اینترمیامی به عنوان تیم نخست راهی دور بعد شد و تیم مسی هم به عنوان تیم دوم به مرحله حذفی راه پیدا کرد.
ستاره اینترمیامی در این بازی لوئیس سوارس بود که توانست یک گل به ثمر برساند و یک پاس گل هم به آلنده بدهد.
به این ترتیب اینترمیامی در مرحله حذفی باید به مصاف پاریسنژرمن قهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا برود. این مسابقه رویارویی لیونل مسی و تیم سابقش خواهد بود.
در دیگر دیدار این گروه دو تیم الاهلی مصر و پورتو به تساوی ۴ بر ۴ رسیدند تا هر دو تیم ۲ امتیازی شوند و از صعود به دور بعد بازبمانند.
- 10
- 1