
سادیو مانه بازیکن سنگالی لیورپول که در پست جدیدش بهعنوان مهاجم نوک مقابل واتفورد دو گل از ۵ گل قرمزپوشان مرسی ساید را به ثمر رساند، در اظهارنظری مزاحآلود گفت که دوست دارد از این به بعد با کریستیانو رونالدو، مهاجم پرتغالی یوونتوس مقایسه شود.
در این بازی فیرمینو، مهاجم نوک اول لیورپول به دلیل مصدومیت غایب بود و از این رو سادیو مانه جای او را پر کرد و دو گل زد. مانه به شبکه اسکای اسپورتس گفت: «راستش را بخواهید من کمی از عملکرد خودم تعجب کردم. من قبلاً هرگز در این پست بازی نکرده بودم. به همین دلیل کمی اضطراب داشتم.
قبل از بازی، یورگن کلوپ به گفت «ببین، ما میخواهیم برای این بازی چند تغییر در تیم ایجاد کنیم. سادیو تو باید در نقش یک شماره ۹ بازی کنی». من گفتم اوه و بعد به همتیمیهایم نگاه کردم... داشتم میخندیدم و گفتم «ما یک تیم هستیم و شما باید به من اعتماد کنید!» همه آنها شروع به خندیدن به من کردند اما من گفتم «از امروز، مرا رونالدو یا فیرمینو صدا کنید!» جینی (واینالدوم) گفت «باید گل بزنی. اگر گل زدی ما رونالدو صدایت میکنیم وگرنه گند زدی». خوشبختانه من دو گل زدم اما راستش را بخواهید برایم مهم نبود. من خوشحال میشوم که در سمت راست یا چپ بازی کنم اما اگر تیم یا سرمربی مرا بهعنوان مهاجم نوک نیاز داشته باشد، باز هم در این پست بازی میکنم.»
- 17
- 3