
به گزارش خبرآنلاین؛ بر اساس اعلام کادر فنی تیم ملی، ١٨ بازیکن شاغل در لیگ برتر برای حضور در اردوی پیشرو و دیدار برابر ازبکستان و روسیه به تیم ملی فراخوانده شدند.
علیرضا بیرانوند، سید حسین حسینی، سید پیام نیازمند، محمد نادری، احسان حاج صفی، شجاع خلیلزاده، محمد مهدی زارع، عارف آقاسی، سامان فلاح، صالح حردانی، رامین رضاییان، آریا یوسفی، میلاد سورگی، عارف حاجی عیدی، امید نورافکن، مهدی لیموچی، محمدمهدی محبی و امیرحسین محمودی ١٨ بازیکنی هستند که باید فردا (جمعه ٢٧ شهریور) ساعت ١٣ با در دست داشتن گذرنامه، خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند.
اسامی بازیکنان حاضر در لیگهای خارجی هم متعاقباً اعلام خواهد شد و بازیکنان حاضر در تیم امید هم در فیفادی بعدی به تیم ملی دعوت خواهند شد.
قلعهنویی موثرترین بازیکن لیگ برتر را خط زد!
میر قلعهنویی امروز لیست ۱۸ بازیکن لیگ برتری را برای حضور در اردوی تیم ملی اعلام کرد که نامی از علی علیپور در آن دیده نمیشود. علیپور که در جام جهانی ۲۰۲۶ هم حضور داشت، درحالی از لیست جدید تیم ملی خط خورده که این فصل عملکرد خوبی در ترکیب پرسپولیس داشته است.
علیپور در ۶ بازی این فصل آمار ۳ گل و ۳ پاس گل را ثبت کرده و موثرترین بازیکن لیگ برتر است ولی سرمربی تیم ملی او را از فهرست جدید خط زده است.
تیم ملی ایران در این فیفادی ۲ مهر به مصاف ازبکستان میرود و سپس ۷ مهر مقابل روسیه قرار خواهد گرفت.
منع دعوت کاپیتانهای پرسپوليس توسط پزشک تیم
به گزارش “ورزش سه”، لیست تیم ملی در شرایطی با اعلام نام ۱۸ بازیکن از سوی امیر قلعهنویی مشخص شد که غیبت محمدحسین کنعانیزادگان و علی علیپور دو کاپیتان پرسپوليس در جمع نفرات اعلام شده، سوالبرانگیز شد.
پیگیریها البته مشخص کرد هر دو بازیکن به دلیل مصدومیت شرایط همراهی تیم ملی را به دست نیاوردند. کنعانیزادگان از ناحیه مینیسک دچار آسیب شده و حداقل دو هفته دیگر به تمرینات پرفشار خواهد رسید و علی علیپور نیز با مصدومیت زانو مواجه شده و سه هفته نیازمند فیزیوتراپی و تمرینات آمادهسازی تحت نظر پزشک خواهد بود. این موضوع شب گذشته طی تماسی که دکتر حقیقت پزشک پرسپوليس بااعضای پزشکی تیم ملی داشته به اطلاع آنها رسیده از دعوت کاپیتانهای قرمز طی اردوی پیشرو خودداری کرده و آنها بتوانند تمرینات آمادهسازی و مراحل درمانیشان را پشت سر بگذارند.
علی علیپور با سه گل زده و سه پاس گل، موثرترین بازیکن این فصل پرسپوليس بوده و پیش از این نیز به طی اردوهای اخیر تیم ملی و در جامجهانی نیز در لیست امیر قلعهنویی حضور داشته و عدم دعوت وی در شرایط فعلی به دلیل مصدومیت زانویش بوده است. همچنین کنعانیزادگان نیز که در این فصل رهبری خط دفاعی پرسپوليس را برعهده داشته و توانسته عملکرد موفقی از خود به جا بگذارد، بعد از مدتها به دلیل مصدومیت این اردو را از دست داده و باید در انتظار روند درمانی و بازگشت دوباره به آن باشد.
فیزیوتراپ پرسپوليس نیز با انتشار یک استوری از مصدومیت زانوی کاپیتان قرمزها، نسبت به عدم دعوت او به تیم ملی و وضعیت بدنیاش واکنش نشان داد تا به این ترتیب، در نهایت دو کاپیتان پرسپوليس با وضعیتی مواجه شوند که مصدومیت مانع از حضورشان در تیم ملی در مقطع کنونی شود.

- 16
- 5












































