جمعه ۱۷ آذر ۱۴۰۲
۰۸:۲۹ - ۰۷ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۰۴۹۲
لیگ برتر و جام حذفی

سرمربی: هواداران بیایند/ مدیرعامل: کسی اجازه ورود ندارد

جنگ جدید خطیر و نکونام بر سر برگزاری تمرین!

خطیر و نکونام,جنگ جدید خطیر و نکونام بر سر برگزاری تمرین
برگزاری تمرین استقلال با حضور هواداران یا پشت درهای بسته، به جدیدترین اختلاف میان مدیریت باشگاه و سرمربی تبدیل شده است.

به گزارش ورزش سه، اختلافات میان مدیریت باشگاه استقلال و سرمربی این تیم، هر روز ابعاد تازه تری به خود می گیرد. علی خطیر و جواد نکونام در یک جنگ عجیب و در دو سپاه تشکیل شده علیه یکدیگر، وارد یک تنش شدید و بیهوده شده‌اند و دائما در حال پرتاب ترکش‌های این درگیری به سمت باشگاه و هواداران هستند.

در تازه‌ترین مورد از اختلافات عجیب و باورنکردنی طرفین، افراد نزدیک به جواد نکونام از برگزاری تمرین روز جمعه این تیم با حضور هواداران خبر می‌دهند. موضوعی که توسط رسانه‌ها نیز پوشش داده شده و هواداران نیز برای حضور در کمپ ناصر حجازی، برنامه‌ریزی می‌کنند.

اما پس از گذشت ساعاتی از انتشار این خبر توسط افراد مورد اعتماد سرمربی، ناگهان رسانه رسمی باشگاه در تلگرام که زیر نظر مدیریت باشگاه و علی خطیر است، اطلاعیه‌ای را منتشر کرده و مدعی می‌شود تمرین فردا به مانند روزهای دیگر، پشت درهای بسته برگزار می‌شود و حضور هواداران نیازمند دریافت برخی مجوزات است.

در متن این اطلاعیه آمده است که حضور هواداران نیاز به هماهنگی با برخی نهادها دارد:

«طی ساعات گذشته در فضای مجازی به دروغ شایعه شده تمرین روز جمعه استقلال با حضور هواداران برگزار می‌شود اما رسانه رسمی باشگاه استقلال با تکذیب این شايعه اعلام می‌دارد هیچ درخواستی از سوی کادر سرپرستی و فنی تیم استقلال مبنی بر برگزاری تمرین با حضور تماشاگر به باشگاه ارائه نشده و با توجه به حوادث ناگوار رخ داده در ابتدای فصل، برگزاری تمرین با حضور تماشاگر نیاز به هماهنگی با نهادهای ذی‌صلاح دارد.»

در ادامه این اطلاعیه نیز ذکر شده است که تمرین جمعه پشت درهای بسته برگزار می شود و اگر نیاز به حضور هواداران باشد، اطلاع رسانی می‌شود:

«از این رو، تمرینات استقلال کماکان پشت درهای بسته برگزار می‌شود. تمرین روز جمعه، هفتم مهر ماه،، نیز مثل روزهای قبل بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد. اگر در آینده قرار به حضور تماشاگر در تمرین باشد، باشگاه استقلال از طریق رسانه رسمی خدمت هواداران فهیم اطلاع‌رسانی خواهد کرد.»

این اطلاعیه در شرایطی منتشر شد که تیم رسانه‌ای سرمربی با تیم رسانه ای مدیریت کاملا در خلاف جهت یکدیگر و در دو مسیر مجزا در حال فعالیت هستند. از جمله دیگر تناقضات و اخبار متفاوت پیرامون استقلال، می توان به بحث مربیان اسپانیایی، حضور گوستاوو بلانکو در تهران، ثبت قرارداد این بازیکن، جدایی بدون اجازه بازیکنانی چون برزگر و سعیدی‌فر، جذب بازیکن جدید خارجی، جدایی و حفظ نفراتی چون مهری، رمضانی، حامدی‌فر و... اشاره کرد.

نکته جالب اینکه رسانه استقلال در تلگرام هر از چند گاهی با انتشار اطلاعیه‌ای، از هواداران درخواست می‌کند که اخبار را از رسانه‌های رسمی باشگاه پیگیری کنند اما آخرین اطلاع‌رسانی و یا انتشار تصاویر از بازی‌ها یا تمرینات استقلال به ۶ شهریور، یعنی دقیقا یک ماه پیش و دیدار رسمی و لیگ برتری مقابل استقلال خوزستان برمی‌گردد.

از آن دیدار تاکنون، جواد نکونام و تیم رسانه‌ای او اجازه انتشار هیچ گونه تصویری از تمرینات یا بازی‌های دوستانه استقلال را نداده‌اند و مدیریت باشگاه نیز تاکنون قرارداد افراد مورد اعتماد سرمربی برای انتصاب به عنوان تیم رسانه‌ای آبی‌ها را امضا نکرده است.

به نظر می‌رسد عدم جذب جلال الدین ماشاریپوف در اتفاقات رخ داده بی‌تأثیر نباشد. پس از ناکامی آبی‌ها در به خدمت گرفتن این بازیکن، هواداران استقلال به شدت نسبت به این موضوع معترض بودند و شاید تیم مدیریتی باشگاه تصور می‌کرد در صورت برگزاری تمرین با حضور تماشاگران، اتفاقات جنجالی و غیرقابل کنترلی روی سکوها رخ دهد و به همین دلیل، مدیران آبی‌ها، تصمیم نکونام و نزدیکانش برای حضور هواداران در تمرین جمعه را وتو کردند، اتفاقات عجیبی که تاکنون نمونه آن را مشاهده نکرده‌ایم. ضمن اینکه همین متفاوت بودن اخبار و تصمیماتی که از سوی تیم‌های رسانه‌ای خطیر و نکونام به دست خبرنگاران می‌رسد، سبب می‌شود تا رسانه‌ها با شک و ابهام نسبت به انتشار آن عمل کنند، چرا که هر لحظه امکان دارد خبری که از سمت یکی از طرفین منتشر شده، توسط طرف مقابل تکذیب شود؛ موضوعی که در جریان برگزاری تمرین جمعه شاهد آن بودیم.

به هر شکل، باشگاه استقلال این روزها یکی از عجیب‌ترین شرایط تاریخ خود را سپری می‌کند. جایی که مدیرعامل و سرمربی طی ۷۰ روز گذشته کاملا در یک جنگ تمام عیار و در دو سپاه مجزا علیه یکدیگر هستند و به نظر می‌رسد تنها چیزی که برای دو طرف ماجرا اهمیت ندارد، سرنوشت آبی‌ها در رقابت‌های امسال لیگ برتر است.

***

فلاحت‌زاده: نتیجه کار شبانه‌روزی مدیران استقلال چه زمانی مشخص می‌شود؟/ وقتی هیچ‌کس راضی نیست یعنی راه را اشتباه رفته‌اند

فرشاد فلاحت‌زاده در گفت‌وگو با تسنیم، درباره شرایط استقلال در هفته‌های گذشته و تعطیلی لیگ اظهار داشت: مشکلات مالی و حاشیه‌های تیم از شروع فصل وجود داشته و متأسفانه همچنان پابرجاست. خیلی بد است که مشخص نیست روزهای خوب استقلال چه زمانی فرا می‌رسد. مدیران باشگاه هم از زمانی که آمدند فقط وعده دادند که هیچ‌کدام از آنها هم عملی نشده است و هیچ خبر امیدوارکننده‌ای از استقلال به گوش نمی‌رسد. در روزهای گذشته هم باشگاه اعلام کرد که با یک اسپانسر جدید به توافق رسیده است، ا‌ن‌شاءالله که خیلی زود استقلال هم رنگ آرامش را ببیند.

وی ادامه داد: کادر فنی و بازیکنان استقلال هم تا یک حدی می‌توانند این شرایط را تحمل کنند. نباید از این موضوع بگذریم که استقلال در چهار هفته ابتدایی بد عمل نکرده و سه بازی‌اش را با پیروزی پشت سر گذشته است. این در حالی است که تیم در بدترین شرایط مالی قرار دارد و بی‌پولی باشگاه کادر فنی و بازیکنان را عصبی کرده است، به هر حال آنها هم تا یک جایی ظرفیت دارند. اعتصاب و تمرین نکردن تیم هم به همین دلیل است تا شاید با این کار یک نفر قدم پیش بگذارد و مشکلات را حل کند. نمی‌شود فقط وعده‌ بدون عمل بدهیم و فقط بگوییم که همه چیز درست می‌شود. بازیکنان نباید دغدغه مالی داشته باشند و می‌بایست با تمرکز بالا و آرامش تمرین و در بازی‌ها شرکت کنند.

بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال در واکنش به صحبت یکی از اعضای هیئت مدیره که گفته بود برای حل مشکلات استقلال شبانه‌روز کار می‌کنیم، خاطر نشان کرد: سؤال من و همه هواداران استقلال این است؛ شمایی که می‌گویید شبانه‌روز تلاش می‌کنید، آیا توانستید مشکلی را هم برطرف کنید؟ آیا مطالبات بازیکنان و کادر فنی پرداخت شده است؟ آیا خواسته‌های جواد نکونام برآورده شده است؟ من می‌خواهم بدانم که این کار شبانه‌روزی چه زمانی به بار می‌نشیند و نتیجه‌اش مشخص می‌شود.

فلاحت‌زاده در پاسخ به این پرسش که «تغییرات مدیریتی در حال حاضر می‌تواند به سود استقلال باشد؟»، گفت: مدیر باید توانایی حل مشکلات را داشته باشد و اگر حرفی می‌زند به آن عمل و براساس داشته‌هایش برنامه‌ریزی کند. چیزی که مشخص است مدیریت استقلال ضعیف‌ترین عملکرد را داشته. وقتی نه کادر فنی، نه بازیکنان و نه هواداران استقلال از شرایط راضی نیستند، معلوم است که مدیران استقلال راه را اشتباه رفته‌اند. دوستان اگر نمی‌توانند کاری انجام دهند، کنار بروند شاید مشکل استقلال حل شود.

وی در پایان درباره تعطیلی مسابقات لیگ و اینکه تعویق بازی‌ها به ضرر تیم‌ها و به ویژه استقلال است، تصریح کرد: تعطیلی اگر موقتی باشد خیلی مشکل‌ساز نخواهد بود، اما وقتی لیگ ما به این شکل برگزار می‌شود، همه تیم‌ها را با مشکل روبه‌رو می‌کند. تیمی مثل استقلال چهار بازی انجام داده و به یکباره لیگ تعطیل می‌شود. این تیم برای شروع دوباره باید بدنسازی کند، کار تاکتیکی انجام دهد و ...، قطعاً همه این موارد بازیکنان را از آمادگی دور می‌کند. تعطیلی لیگ تیم‌ها را که تازه در کوران مسابقات قرار گرفتند از شرایط آرمانی دور می‌کند و باید با برگزاری‌های بازی‌های دوستانه آمادگی بازیکنان را حفظ کنند. من فکر نمی‌کنم که هیچ تیمی از تعطیلی لیگ استقبال کند.

***

بیانی: مشکل خطیر و نکونام با مصاحبه‌های طرفین حل نمی‌شود/ کسی جوابگوی دلار‌های گم شده استقلال نیست

شاهرخ بیانی در گفتگو با آنا، در خصوص مشکلات متعدد استقلال و پایان اعتصاب بازیکنان این تیم اظهار داشت: دغدغه‌های جواد نکونام شنیده شده و خطیر هم پاسخ‌هایی داده است. با این حال برگزاری جلسه میان مدیرعامل و سرمربی مشکلات را برطرف می‌کند، چون هر دو طرف با مصاحبه کردن به نتیجه‌ای نمی‌رسند. علی خطیر از زمانی که مدیرعامل استقلال شده قدمی که مشکلات باشگاه را حل کند برنداشته است. وقتی کل هزینه‌های استقلال در این فصل ۴۰۰ میلیارد تومان اعلام شده گرفتن اسپانسری مثل رایتل با قراردادی که ارزش کل قرارداد نصف هزینه‌های استقلال در طول فصل است نتیجه‌ای ندارد. ضمن اینکه از فصل قبل هم باشگاه بدهی‌های زیادی دارد.

وی ادامه داد: بزرگی باشگاه استقلال به اندازه‌ای است که باید با اسپانسری قدرتمندتر قرارداد ببندد و مبالغ بالاتری بگیرد. بدهی‌های باشگاه به بازیکنان خارجی، مطالبات بازیکنان داخلی، کادرفنی که چند ماه است پولی نگرفته و ... از جمله مواردی است که فقط با پرداخت پول حل می‌شود. خود مدیرعامل باشگاه هم می‌داند با ۵۰ میلیارد تومان مشکلی حل نمی‌شود. مشکل استقلال پول است و فقط اخبار نا امیدکننده مالی داریم. با این روندی که خطیر مدیریت مالی می‌کند مشکلات به قوت خود باقی می‌ماند. جلسه با نکونام هم باید زودتر برگزار شود تا بعد از شروع بازی‌ها شاهد صحبت‌های قبلی نباشیم. در مجموع خطیر اگر نمی‌تواند از پس مشکلات مالی برآید برود. استقلال مدیری می‌خواهد که بتواند مشکلات مالی‌اش را حل کند و زمان در حال از دست رفتن است.  

پیشکسوت تیم استقلال خاطرنشان کرد: اعتصاب بازیکنان را من قبول ندارم. هواداران هم این موضوع را قبول نمی‌کنند. نتیجه اعتصاب جز اینکه آمادگی جسمانی تیم دچار افت می‌شود حاصلی ندارد. بازیکن در کوران مسابقات یک روز هم تمرین نکند از حریفان خود عقب می‌افتد. این روش فقط به تیم آسیب می‌زند و باشگاه هم با چنین کار‌هایی برای دادن پول تغییر نظر نمی‌دهد. باید بازیکنان به جای اعتصاب به فکر روش دیگری باشند تا به پول خود برسند. البته برای طرفداران و پیشکسوتان استقلال فرقی نمی‌کند چه کسب مدیرعامل است و آن‌ها دوست درند تا تیم‌شان نتیجه بگیرد. هر کسی که بتواند مشکلات باشگاه را حل کند و تیم را در مسیر قهرمانی قرار دهد مورد قبول علاقه‌مندان به استقلال است.  

بیانی تصریح کرد: با واگذاری بخشی از سهام باشگاه هم مشکل استقلال حل نشد. ۳۰۰ میلیارد پول مردم از طریق بورس به دست مدیران وقت باشگاه رسید، اما مدیران خرج بی‌رویه کردند و با بازیکنان بدون کارشناسی قیمت با مبالغ بالاتر از حق شان قرارداد بستند. ضمن اینکه در باشگاه پول‌هایی گم شده و کسی نیست جوابگوی دلار‌هایی که به دست باشگاه رسید، ولی معلوم نشد کجا خرج شده، نیست. فقط شاهد تغییرات مدیریتی بوده‌ایم و شرایط استقلال بدتر شده است. دود چنین اتفاقاتی هم به چشم طرفداران و پیشکسوتان می‌رود. کسانی که منافعی در باشگاه ندارند و فقط دوست دارند تا تیم مورد علاقه‌شان نتیجه بگیرد. کمتر از ۱۰ روز دیگر دوباره بازی‌ها آغاز می‌شود و فقط یک مهاجم خارجی جذب شده است. تیم نتیجه نگیرد انتقاد‌ها شروع می‌شود، چون خرید‌های مدنظر نکونام انجام نشده است.

  • 14
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
گوستاوو بلانکو بیوگرافی گوستاوو بلانکو بازیکن مهاجم آرژانتینی

تاریخ تولد: ۵ نوامبر ۱۹۹۱

محل تولد: مندوسا، آرژانتین

حرفه: فوتبالیست

پست: مهاجم

باشگاه کنونی: استقلال

شماره پیراهن: ۹

ادامه
جواد خواجوی بیوگرافی جواد خواجوی کمدین پرطرفدار ایرانی (+تصاویر)

چکیده بیوگرافی جواد خواجوی

نام کامل: جواد خواجوی

تاریخ تولد: ۲۴ خرداد ۱۳۷۱

محل تولد: مشهد

حرفه: کمدین، بازیگر و دوبلور

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی رشته سینما

ادامه
کیم تهیونگ کیم تهیونگ از اعضای گروه محبوب BTS

تاریخ تولد: ۳۰ دسامبر ۱۹۹۵

محل تولد: دگو، کره جنوبی

حرفه: خواننده، ترانه سرا، بازیگر و مدل 

ژانر: آراندبی، نئو سول، ایندی پاپ، کی-پاپ

ساز تخصصی: آواز

آغاز فعالیت: ۲۰۱۳ تاکنون

ادامه
زندگینامه لقمان حکیم زندگینامه لقمان حکیم و روایت های قرآنی وی

دوران زندگی: دوران حضرت داوود

محل تولد: حبشه

شهرت: لقمان حکیم

محل دفن: فلسطین یا ناحیه راشدیه در شمال بغداد

زندگینامه لقمان حکیمبیوگرافی لقمان حکیم

ادامه
سروش صحت بیوگرافی سروش صحت بازیگر و مجری پرطرفدار ایرانی

تاریخ تولد: ۸ آذر ۱۳۴۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و مجری

آغاز فعالیت: ۱۳۷۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس آلودگی شیمیایی دریا

ادامه
عبدالقادر گیلانی زندگینامه عبدالقادر گیلانی شاعر و عارف قرن ششم

تاریخ تولد: ۱ رمضان ۴۷۱ هجری قمری

محل تولد: صومعه سرا، گیلان

محل زندگی: گیلان، بغداد

حرفه: عارف، صوفی، محدث، و شاعر

درگذشت: ۸ ربیع الاول ۵۶۱ هجری قمری

محل دفن: محله باب ‌الشیخ بغداد

ادامه
استیو جابز زندگینامه ثروتمند بزرگ استیو جابز و بنیان گذار شرکت اپل (+ تصاویر دوران جوانی)

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۵۵

محل تولد: سان فرانسیسکو، کالیفرنیا

ملیت: آمریکایی

حرفه: کارآفرین، مخترع، بنیان‌گذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانه‌ای اپل

سال های فعالیت: ۱۹۷۴ تا ۲۰۱۱

درگذشت: ۵ اکتبر ۲۰۱۱ در پالو آلتو، کالیفرنیا

ادامه
پاتریک دمپسی بیوگرافی پاتریک دمپسی جذابترین مرد ۲۰۲۳

تاریخ تولد: ۱۳ ژانویه ۱۹۶۶

محل تولد: لوئیستون، مین

ملیت: آمریکایی

حرفه: بازیگر، رانندهٔ اتومبیل‌رانی

شروع فعالیت: ۱۹۸۵ تاکنون

ادامه
 محمدرضا حیاتی بیوگرافی محمدرضا حیاتی مجری اسبق صدا و سیما / حواشی زندگی وی

تاریخ تولد: ۲۷ دی ۱۳۳۴

محل تولد: آبادان

محل زندگی: تهران

حرفه: گوینده و مجری صدا و سیما 

شروع فعالیت: ۱۳۵۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته علوم سیاسی

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۶ آذر
    -
    ۱۱:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    گل گهرسیرجان - تراکتور
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    ذوب آهن - مهرام
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    کاله - پالایش نفت آبادان
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر فوتسال
    فوتسال مس سونگون - کراپ الوند
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر فوتسال
    فرش آرا - فولاد زرند ایرانیان
    ۱۶:۰۰
  • اسنوکر شوت اوت
    حسین وفایی - رایلی پاول
    ۱۶:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    ضمک - الاتحاد
    ۱۸:۳۰
  • اردیویسه هلند
    آیندهوون - هیرنفین
    ۲۱:۱۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الشباب - الاتفاق
    ۲۱:۳۰
  • لیگ یک فرانسه
    برست - استراسبورگ
    ۲۳:۰۰
  • اردیویسه هلند
    فاینورد - وولندام
    ۲۳:۳۰
  • جمعه ۱۷ آذر
    اردیویسه هلند
    -
    ۱۱:۴۵
  • لیگ برتر ایران
    ملوان - شمس آذر قزوین
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    پیکان - ذوب آهن
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    صنعت نفت آبادان - آلومینیوم اراک
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    الجزیره امارات - عجمان
    ۱۶:۱۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الطائی - الهلال
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر پرتغال
    ویزلا - براگا
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    الوحده امارات - الوصل امارات
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    شباب الاهلی امارات - الامارات
    ۱۹:۰۰
  • سوپرلیگ ترکیه
    گالاتاسرای - آدانا دمیراسپور
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر پرتغال
    بنفیکا - فارنسی
    ۲۱:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - الریاض
    ۲۱:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    هوفنهایم - بوخوم
    ۲۳:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    یوونتوس - ناپولی
    ۲۳:۱۵
  • شنبه ۱۸ آذر
    لیگ برتر ایران
    نساجی مازندران - استقلال خوزستان
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    سپاهان - مس رفسنجان
    ۱۵:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - هوادار
    ۱۵:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    کریستال پالاس - لیورپول
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر روسیه
    احمد گروژنی - روستوف
    ۱۶:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    فولاد - استقلال
    ۱۷:۴۵
  • بوندسلیگا آلمان
    آینتراخت فرانکفورت - بایرن مونیخ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچستریونایتد - بورنموث
    ۱۸:۳۰
  • لالیگا اسپانیا
    رئال بتیس - رئال مادرید
    ۱۸:۴۵
  • لیگ برتر امارات
    الاتحاد کلبا - العین امارات
    ۱۹:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    آتالانتا - آث میلان
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - آرسنال
    ۲۱:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - لایپزیش
    ۲۱:۰۰
  • سری آ ایتالیا
    اینتر - اودینزه
    ۲۳:۱۵
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - نانت
    ۲۳:۳۰
  • یکشنبه ۱۹ آذر
    لیگ برتر پرتغال
    پورتو - کاساپیا
    ۰۰:۰۰
ویژه سرپوش