جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۶۰۰۰۳۰

فواید و عوارض لایه برداری پوست صورت + انواع لایه برداری پوست

لایه برداری پوست صورت,راه های لایه برداری پوست صورت,لایه برداری پوست صورت در خانهلایه برداری پوست صورت از کارهایی است که برای داشتن پوستی شفاف و زیبا باید انجام دهید
لایه برداری پوست صورت یکی از کارهایی است که برای داشتن پوستی شفاف، زیبا و بدون آکنه و جوش باید انجام دهید. لایه برداری پوست سبب می شود که پوستی نرم تر، جوان تر، سالم تر و تمیزتر داشته باشید.

لایه برداری پوست صورت

گاهی وقت ها حس می کنیم که پوست صورت شادابی و براق بودن همیشگی را ندارد و باید لایه مزاحم و زشتی را از روی پوست صورت برداریم. در لایه برداری پوست صورت یا پیلینگ صورت که توسط اسکراب صورت، ماسک های لایه بردار یا روش های دیگر انجام می شود، سلول های مرده یا آلودگی ها از سطح پوست و درون منافذ پاک شده و پوستی سالم و تازه به شما هدیه داده می شود در نتیجه این عمل، مشکلات پوستی مثل کدر بودن، زبر بودن، منافذ باز و چروک های ریز از بین رفته و پوست حالتی شاداب و باطراوت پیدا می کند. لایه برداری پوست فرآیند جدا کردن سلول های مرده از لایه بیرونی پوست است. این فرآیند حساس را نباید ساده گرفت.

زمان انتخاب محصول لایه بردار باید خاطرجمع باشید محصول آسیبی به پوست شما نمی رساند یا منجر به افزایش قرمزی یا آکنه نمی شود. در صورتی که لایه برداری پوست صورت بیش از حد معمول انجام شود، آنچه باقی می ماند پوستی قرمز است که پوسته می دهد. احتمالا بعضی از افراد با دیدن این علائم پوستی تصور کنند که لایه برداری بدرستی انجام شده و در حال مشاهده نتایج رضایتبخش لایه برداری هستند یا حتی شاید فکر کنند لایه برداری بیشتر، پوست های جدیدتر و شفاف تری را روی صورتشان باقی می گذارد، ولی این باور کاملاً اشتباه است. با مشاهده پوست قرمز و پوسته های ریز روی آن، در واقع هشداری به شما است برای این که باید لایه برداری را متوقف کنید و با فواصل زمانی طولانی تری پیش بروید. هر محصول لایه برداری برای هر نوع پوستی مناسب و مؤثر نباشد، پس پیش از انتخاب روش لایه برداری، نوع پوست خود را در نظر بگیرید.

لایه برداری مکانیکی پوست صورت,لایه برداری پوست صورت,لایه برداری پوست صورت با لیزرلایه برداری پوست صورت با از بین بردن سلول های مرده پوستی می تواند تنفس بهتری به پوست بدهد

تاریخچه لایه برداری پوست صورت

از زمانهای قبل جلوگیری از روند پیر شدن پوست از طریق حفظ و نگهداری سلامت پوست یکی از گرفتاری های فکری بشر بوده است. به دلیل آن که پوست نخستین جایی است که مورد قضاوت دیگران قرار می گیرد. سابقه استفاده از اسید های زیبایی و استفاده از شیر حمام (اسید لاکتیک) به وسیله کلئوپاترا و یا استفاده رومیان از وان شراب به اعصار قبل باز می گردد.

استفاده از مواد سوزاننده در پاپیروس به دست آمده از ۳۵۰۰ سال قبل از مبداء تاریخ مصر نقل شده است ولی اولین اقدام عملی به دهه ۱۸۷۰ و دوران Unon باز می گردد که خمیری تهیه کرد که از آن به منظور لایه برداری پوست صورت چرب و خشک استفاده می شد. در اواخر دهه ۳۰ در ایالات متحده « آنتوانت لاگاس» اقدام به پیلینگ با فنل کرد. او از روش پدرش که پزشکی فرانسوی بود برای بهبود اسکار های ناشی از جراحات جنگ پیروی می کرد.

فواید لایه برداری پوست صورت

- بهبود کک و مک و لک های ناشی از جوش و آفتاب سوختگی 

- فراهم کردن شرایط مناسب برای نفوذ عمقی محصولات مراقبت از پوست و تاثیرگذاری اکثر آن ها

- از بین بردن سلول های مرده پوست با لایه برداری پوست صورت

- سرعت بخشیدن به فرآیند التیام و ترمیم جای به جامانده از جوش و آکنه

- افزایش سرعت ترمیم و بازسازی پوست و سرعت بخشیدن به فرآیند احیاء پوست

- تمیز کردن و تخلیه کردن منافذ پوست

- کمک به بهبود ظاهر لک های پوستی

- کمک به نرم کردن پوست

- از بین بردن چربی های اضافه پوست

- کاهش ظهور خط و چین و چروک در پوست

انواع لایه برداری پوست صورت,فواید لایه برداری پوست صورت,لایه برداری پوست صورتفاصله زمانی تعیین شده بین لایه برداری پوست صورت به نوع پوست شما بستگی دارد

عوارض لایه برداری پوست صورت

لایه برداری های شیمیایی پوست زمانی که توسط متخصص پوست و زیبایی یا جراح زیبایی متبحر انجام شود، ایمن می باشد. در لایه برداری سطحی و متوسط، عوارض جانبی کم ناشی از لایه برداری شیمیایی پوست مثل قرمزی، خارش و پوسته پوسته شدن معمولاً یک یا دو روز بعد از اعمال درمان کاهش می یابد. عوارض جانبی ناشی از لایه برداری عمقی معمولاً بیشتر بوده و زمان ریکاوری طولانی تر است. عوارض جانبی جدی تر لایه برداری پوست صورت مثل عفونت و زخم شدگی نیز امکان پذیر می باشد؛ بالاخص در لایه برداری متوسط و عمقی. با اینحال، زمانی که فرآیند توسط یک پزشک باتجربه انجام شود، عوارض جانبی نادر می باشد.

انواع لایه برداری پوست صورت

اسیدها و آنزیم های خاص در پوست یک سوختگی شیمیایی خفیف و کنترل شده ایجاد می کنند و سبب از بین رفتن سلول های مرده میشوند. بعد از این که سلول های مرده از بین میروند، سلول های سالم و جوان جای آن ها را می گیرند و این چنین پوست لایه برداری می شود. لایه برداری پوست صورت را به سه گروه گوناگون تقسیم می نماییم:

>> لایه برداری شیمیایی پوست صورت:

لایه برداری شیمیایی به معنی تخریب و برداشت کنترل شده لایه هایی از پوست بواسطه ترکیبات شیمیایی با هدف محو آثار باقی مانده از جوش و آکنه، بثورات جلدی، کک ومک و انواع لکه های پوستی است. لایه برداری پوست صورت بسته به عمق آن از یک روز تا دو هفته به طول می انجامد و پس از دوره پوسته ریزی، پوستی جدید جایگزین می گردد. عمق پیلینگ صورت به غلظت ماده موثره، تعداد دفعات مصرف و بازه زمانی که روی پوست میماند، بستگی دارد. از این چنین مواد میتوان به سالسیلیک اسید، اسید لاکتیک، اسید کربولیک (فنل) اسید تری کلرواستیک، رزور سینول، اسیدرتینوئیک اشاره کرد.

>> لایه برداری مکانیکی پوست صورت:

در لایه برداری مكانیكی پوست صورت مواد ساینده ای وجود دارد كه مانند سنباده روی سطح پوست كشیده میشوند و سلول های مرده را از روی آن سطح پوست برمی دارند كه به دنبال استفاده از آن تأثير و نفوذ داروهای پوست، چند برابر گشته و بدین ترتیب كمك مهمی برای درمان دارویی مثلا بهبود لك های صورت است.

>> لایه برداری پوست صورت با لیزر:

لیزردرمانی یکی از درمانهای مرسوم در مطب های متخصصان پوست و مو است. از این روش برای درمان بیماری های پوستی مانند ضایعات عروقی (همانژیوم، ماه گرفتگی)، بهبود زخم های برجسته و کلوئید، بهبود اسکارهای گوناگون، بهبود بعضی لک ها مانند کک و مک، لکه های قهوه ای و جوان سازی پوست استفاده می شود. درصورتی که این روش لایه برداری پوست صورت توسط متخصص پوست و مو  در بیمار مناسب انجام شود، میتواند نتایج بسیار خوبی را بهمراه داشته باشد. لیزرهای لایه برداری پوست صورت به دو دسته تقسیم میشوند:

- لیزرهای لایه برداری پوست صورت  مانند لیزر CO2 هستند که به صورت سراسری یک ناحیه از پوست را لایه برداری می کند.

لایه برداری پوست صورت,عوارض لایه برداری پوست صورت,راه های لایه برداری پوست صورتلیزردرمانی یکی از روش های لایه برداری پوست صورت در مطب های متخصصان پوست و مو است

- لایه برداری فراکشنال عارضه های کمتری نسبت به نوع اول دارد در هر جلسه درمان مقداری از سطح مورد درمان باقی می ماند، بدین ترتیب سریع پوست ترمیم می شود. از این گروه لیزرها، برای درمان بعضی لک های پوست، بهبود چین و چروک صورت استفاده می شود.

انواع پیلینگ پوست بر اساس عمق لایه برداری پوست صورت

* پیلینگ سطحی:

این لایه برداری پوست صورت با هدف رفع کدورت و تیرگی پوست، چین و چروک های خفیف زودرس و درمان جوشگاه های قدیمی در اپیدرم یا لایه سطحی پوست انجام می شود. ترکیباتی که در این لایه برداری استفاده می شود، هیدروکسی اسیدها (آلفا هیدروکسی اسید و بتا هیدروکسی اسید) با غلظت های ۰۲ تا ۰۷ درصد است.

* پیلینگ متوسط:

در پیلینگ متوسط لایه برداری پوست صورت، عمیق تر و موثرتر از پیلینگ سطحی بوده و به درم  یا پاپیلر میرسد و ترمیم آن حدود ۸- ۷ روز طول میکشد و در صورت نیاز بالینی چند هفته بعد میتوان آنرا تکرار کرد. از آنجایی که پیلینگ متوسط باعث سوختگی درجه ۲ پوست می گردد، عارضه های آن از نوع قبلی بیشتر است و چند روز استراحت در خانه الزامی است. احتمالاً بروز درد و تورم به ویژه در مناطق اطراف چشم وجود دارد هدف از انجام پیلینگ متوسط از بین بردن چین و چروک های کم تا متوسط تغییرات پیگمانتاسیون و لکه های پوستی، ضایعات جدی و سایر آثار طولانی مدت ناشی از تشعشات خورشید است.  

* پیلینگ عمیق:

این فرآورده ها قوی ترین لایه برداری پوست صورت را شامل می شوند. كاربردش درمان چین های خشن پوستی، اثرهای عمیق ناشی از افزایش سن و آفتاب، اسكار پوستی و ضایعات رشد یافته پیش سرطانی است. در این محلول ها از تركیبات فنل استفاده می شود و عوارضی مثل بی هوشی و احتیاج به بستری شدن را نیز بهمراه دارد.

چه کسانی نباید لایه برداری پوست صورت انجام دهند؟

کسانی که از آکنه رنج می برند باید حتماً در خصوص لایه برداری پوست صورت با پزشک متخصص پوست مشورت کنند. درصورتی که آکنه شما مزمن یا کیستیک باشد، پوست تان خود بخود ملتهب است و لایه برداری سبب التهاب بیشتر می شود. در اینصورت احتمال بجاماندن لکه های تیره پوستی که به هایپرپیگمنتیشن مشهور اند، وجود دارد. این لکه ها در کسانی که پوست تیره رنگی دارند رایج تر و ماندگارتر است. پس مواظب باشید اگر روی پوست خود هرگونه زخم، آفتاب سوختگی، آسیب یا عفونتی مشاهده کردید، لایه برداری نکنید. این توصیه شامل تبخال هم می شود. در این زمان ها پوست شما بیش از لایه برداری به آبرسانی و مراقبت های درمانی احتیاج دارد.

 

روش های خانگی و طبیعی برای لایه برداری پوست صورت

- جو دو سر یکی دیگر از مواد طبیعی است که میتواند روشی خانگی برای لایه برداری پوست صورت بکار برده شود به علت این که چربی را جذب می کند.

- لایه برداری پوست صورت با جوش شیرین یکی از معروف ترین روش های لایه برداری پوست به روش خانگی است. به علت ساختار دانه ای شکل جوش شیرین، بعنوان اسکراب سلول های مرده را از روی پوست جدا می کند.

- لایه برداری پوست صورت با نمک دریایی هم به علت دانه های درشت نمک باعث پیلینگ صورت می شود.

- لیمو بعنوان لایه بردار گیاهی پوست صورت شناخته می شود. ترکیب لیمو با شکر، به سبب خاصیت اسکرابی و همینطور نرم کنندگی و روشن کردن پوست بعنوان لایه بردار قوی پوست بدن مناسب است.

انواع لایه برداری پوست صورت,لایه برداری پوست صورت,لایه برداری مکانیکی پوست صورتلایه برداری پوست صورت باعث رفع لک و چین و چروکهای سطحی پوست میشود

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش