یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴
۱۱:۲۸ - ۲۶ تير ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۴۲۱۹۰
حوزه بهداشت و رفاه

ایران در تسخیر دلتا | آغاز واکسیناسیون افراد ۴۵ سال به بالا در سیستان و بلوچستان

کاهش سطح رعایت پروتکل های بهداشتی,ویروس کرونای دلتا
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا نسبت به کاهش سطح رعایت پروتکل های بهداشتی به زیر ۵۰ درصد هشدار داد و در عین حال گفت: ویروس کرونای دلتا تقریباً تمام استان‌های کشور را در نوردیده است.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رئیسی در حاشیه جلسه امروز استاده ملی کرونا که با حضور رئیس جمهور و سایر اعضا برگزار شد گفت: بحث‌های مختلفی در جلسه امروز انجام شد گ. در ارتباط با روند بیماری در دنیا به ویژه ویروس دلتا که خیلی از کشورهای دنیا را درگیر کرده و موجب افزایش بیماری در سطح دنیا شده صحبت شد.

وی افزود: در کشور خودمان هم این ویروس در حال چرخش است و می‌شود گفت که تقریباً همه استان ها را درنوردیده و شیوع ویروس و مبتلایانی که الان هستند و نوع ابتلا مشخص است که ویروس غالب دارد دلتا می‌شود و اکثر استانهای کشور را درگیر کرده است.

وی گفت: در حال حاضر ۱۶۹ شهرستان کشور در وضعیت قرمز ۱۶۶ شهر نارنجی و ۱۱۳ شهر زرد هستند.

رییسی همچنین گفت: اما نکته ای که جای تامل دارد و البته ناراحت کننده است، این است که میزان رعایت پروتکلها در کشور به زیر ۵۰ درصد رسیده است و به ۴۸ درصد رسیده است. مسلما این میزان از رعایتها کافی نخواهد بود و منجر به افزایش و شیوع بیماری می شود. قطعا همه مردم هم این حس و نگاه را دارند و وقتی در سطح شهر عبور می کنند مشاهده می کنند که میزان رعایت پروتکلها پایین آمده است.

وی در این راستا افزود: میزان پلمب ها در موارد تخلف و همچنین جرایم کم نیست، اما با این موارد نمی شود رعایت پروتکلها را القا کرد. انتظار است مردم عزیز به خاطر حفظ جان خود بیشتر به پروتکلها اهمیت دهند و از سفرهای غیر ضرور و حضور در جمع ها به شدت پرهیز کنند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: رستورانها، تالارها، مراکز سرپوشیده مثل سالنهای ورزشی و استخرهای سرپوشیده و حتی پاساژهای سرپوشیده می توانند محل انتقال بیماری باشند.

وی مجددا تاکید کرد: قدرت سرایت ویروس جدید بالا است و اگر کوچکترین کوتاهی صورت گیرد میزان ابتلا را بیشتر خواهد کرد.

رییسی ادامه داد: در حال حاضر وضعیت بسیاری از استان‌های کشور  قرمز است یا حداقل یک تا دو شهر قرمز دارند و برخی استان‌ها هم تعداد بسیار زیادی شهر قرمز دارند. همچنان بیماری در جنوب کشور، در استان‌های بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان رو به افزایش است. گرچه که این بیماری در سایر نقاط کشور هم رو به گسترش است.

وی در ادامه صحبت‌هایش درباره وضعیت واکسیناسیون علیه کرونا در کشور نیز گفت: خوشبختانه وضعیتی که در زمینه واکسیناسیون داریم، میزان واکسیناسیون طی روزهای گذشته روند خوبی گرفته و میزان واکسیناسیون از مرز ۲۵۰ هزار تزریق روزانه هم عبور کرده و امید داریم که همچنان افزایش یابد.

رییسی گفت: در زمینه تامین واکسن هم برای سنین ۶۰ سال به بالا هم واکسن دوز اول هم دوز دوم را به اندازه کافی داریم. تاکنون ۱۱.۲ میلیون واکسن بین استان‌ها توزیع شده است.   در این هفته هم حدود شش میلیون دوز واکسن جدید به دستمان می‌رسد که این واکسن‌ها هم توزیع خواهد شد و ان‌شاءالله افراد ۶۰ سال به بالا و گروه‌های پرخطر را قطعا واکسینه خواهیم کرد.

وی همچنین افزود: در برخی استان‌ها هم مانند خوزستان، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی واکسیناسیون را از سنین ۵۰ سال به بالا آغاز کرده‌ایم.

رییسی ادامه داد: جزایر خلیج فارس هم به جز قشم و کیش که بعدا اعلام می شود، واکسیناسیون در سایر جزایر در سنین ۱۸ سال به بالا انجام خواهد شد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: واکسیناسیون عشایر را هم از ماه آینده در افراد ۱۸ سال به بالا آغاز خواهیم کرد و معلمان و اساتید هم در مرداد ماه واکسیناسیون‌شان آغاز می‌شود تا این افراد هم به جمع واکسن زده‌ها اضافه شوند.

واکسیناسیون افراد ۴۵ سال به بالا در سیستان و بلوچستان آغاز شد

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه فراخوان واکسیناسیون کرونا برای گروه سنی بالای ۴۵ سال از امروز شنبه در استان صادر شده گفت: همچنین افراد بالای ۴۰ سال در صورت داشتن بیماری زمینه‌ای می‌توانند برای واکسیناسیون اقدام کنند.

کاهش سطح رعایت پروتکل های بهداشتی,ویروس کرونای دلتا

علیرضا شهرکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در حوزه کرونا این هفته در شرایط ثابتی از جهت مبتلایان به این ویروس  در سیستان و بلوچستان قرارداریم و نمی توانیم نوید نزولی شدن میزان مبتلایان را بدهیم.

وی افزود:شرایط خدمات به بیماران کرونایی در سیستان و بلوچستان با توجه به سفر وزیربهداشت و موافقت ایشان مبنی بر رایگان شدن هزینه‌های درمانی این ویروس  بهبود یافته و از اینرو زمینه‌ساز مراجعه افراد بیشتری به مراکز درمانی شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: در این چند روز اخیر مردم، اصناف و بازاریان همراهی کامل را داشته که با تداوم این همراهی‌ها و رعایت هر چه بیشتر پروتکل‌های بهداشتی حجم بیماران سرپایی و انتشار  ویروس کرونا کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه همچنان ممنوعیت تردد درون شهری در ساعات ۲۲ تا سه بامداد برقرار است تصریح کرد: مردم نیز سعی کرده در سطح شهر  جز در موارد ضروری حضور نداشته باشند و تمام پروتکل‌های بهداشتی مثل ماسک و دستکش را رعایت کنند.

شهرکی بیان کرد: امیدواریم با کاهش ارتباطات میان مردم، قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در استان خیلی زود به شرایط ایمنی از جهت همه‌گیری این ویروس خطرناک و سلامتی مردم دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: توصیه به همگان این است که رعایت پروتکل‌های بهداشتی را داشته باشند در غیر این‌صورت با هماهنگی دستگاه قضایی و نظارتی اقدام به پلمب واحدهای نظارتی هم خواهد شد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: عادی‌انگاری و سهل‌انگاری در رعایت اصول بهداشتی و عدم رعایت پروتکل‌ها از سوی مردم علت اصلی شیوع گسترده ویروس کرونا در استان است.

وی با بیان اینکه تمامی پروتکل‌های ابلاغ شده در شهرهای قرمز مانند محدودیت تردد، خروج و ورود به این شهرها و محدودیت فعالیت مشاغل وجود دارد تاکید کرد: در شهرهای وضعیت قرمز مشاغل گروه۲، سه و چهار و در شهرها نارنجی مشاغل گروه سه و چهار تعطیل است.

  • 14
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش