سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
۱۳:۰۳ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۱۴۵۳
حوزه بهداشت و رفاه

موثرترین عامل درمان کرونا، دستگاه‌های کمک تنفسی و اکسیژن‌ساز است، نه دارو

وزارت بهداشت: کرونا به صورت آبرومندانه در کشور در حال مدیریت است!/ شناسایی کرونا در هوای محیط های بسته فاقد تهویه

کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت
قاسم جان بابایی، معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در زمان حاضر موثرترین عامل درمان بیماری کرونا حمایت تنفسی و نه دارو است.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در زمان حاضر موثرترین عامل درمان بیماری کرونا حمایت تنفسی و نه دارو است.

قاسم جان بابایی شامگاه یکشنبه در نشست ستاد استانی کرونا در استان بوشهر افزود: در همین ارتباط با حمایت و اعتمادی که دولت به شرکت‌های دانش بنیان جوان کرده هزینه خرید ۲ هزار دستگاه ونتیلاتور را تقبل کرده است.

به نوشته ایرنا، وی اظهارداشت: سرمایه گذاری ما در راستای توسعه تخت‌های ویژه و آی سی یو، دستگاه کمک تنفسی و دستگاه‌های اکسیژن ساز است که تلاش شده نیاز استان‌ها از جمله بوشهر در این خصوص برطرف شود.

معاون درمان وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: امروز دنیا با ویروسی سر و کار دارد که تاکنون هیچ درمانی برای آن کشف نشده و با توجه به شباهت این ویروس از لحاظ ساختمانی به ویروس هپاتیت سی، اچ آی وی و آنفلوآنزای H۱N۱ از داروهایی که برای درمان این ویروس‌ها استفاده می‌شود، برای ویروس کرونا نیز استفاده می‌شود.

جان بابایی اضافه کرد: ایران تاکنون در این عرصه دستخوش تصمیم گیری‌های غلط نشده است و جزو سه تا چهار کشوری است که بیشترین تحقیقات را در خصوص بیماری کرونا انجام داده است.

وی ادامه داد: در زمان حاضر تمام مطالعات و پیشرفت‌های پزشکی در خصوص کرونا جمع آوری و این باعث شده تصمیم گیری‌ها عجولانه نباشد و در زمان حاضر نیز تصمیم گیری‌های لازم در این خصوص گرفته شده است.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: الان همه برنامه های موثر در کشور وجود دارد و داروی احتمالی که روی این ویروس می‌تواند موثر باشد به شرکت‌های دارویی توصیه شده و تا سه هفته آینده داروهای تحقیقاتی جدیدی در حال ساختن هستند.

جان بابایی با اشاره به اینکه روش پلاسما درمانی در استان بوشهر وجود ندارد اضافه کرد: با شرایطی که وجود دارد همه داروهای موثر در درمان کرونا در استان وجود دارد و پلاسما درمانی نیز یکی از روش‌های درمانی است که روش جایگزین هم دارد اما باز هم تلاش می‌شود که این روش درمانی نیز در استان اجرا شود.

وی ادامه داد: با وجود اینکه دولت در قالب نظام سلامت گام‌های موثری در استان بوشهر برداشته و اگر توسعه تخت‌های بیمارستانی نبود امروز وضعیت بدتر و مرگ و میرهای بیشتری در انتظار ما بود با این وجود این استان شکننده است.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با وجود همه اقدام‌های انجام شده اما در زمان حاضر کمبود تخت، تخت‌های ویژه، اورژانس از جمله نیازهای استان بوشهر است که باید مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی ادامه داد: استان بوشهر جزو استان‌هایی است که بیماران بدحال آن زیاد و میزان مراجعه مردم شامل اطفال، میانسالان و کودکان زیاد است براین اساس یک سوم بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه را جوانان تشکیل می‌دهند که با توجه به توسعه تخت‌ها بیشتر آنها نجات می‌یابند.

جان بابایی تاکید کرد: با این وجود استان بوشهر به لحاظ اینکه بیمارستان جایگزین ندارد و تجهیزات موجود با توجه به موقعیت استان از لحاظ صنعتی و اقتصادی جوابگو نیست و باید تدبیر کرد اما در کوتاه مدت قرار شد هر تعداد دستگاه کمک تنفسی و ونتیلاتور که برای استان لازم است تامین شود و هر گونه توسعه‌ای در خصوص تخت‌های ویژه لازم است باید انجام شود.

این مقام مسئول گفت: الان مریض در انتظار آی سی یو در استان وجود ندارد اما برای آرامش مردم این تجهیزات تامین می‌شود.

جان بابایی اضافه کرد: تلاش می‌شود تجهیزات لازم بیمارستان شهدای هسته‌ای علاوه بر تجهیزات اورژانس، تخت‌های ویژه و دستگاه سی تی اسکن آن قبل از مهرماه بهره برداری شود.

وی ادامه داد: با توجه به خستگی کادر درمان تلاش می‌شود قبل از مهرماه نیروهای جایگزین و کمکی به کادر درمان استان تزریق شود.

کرونا در ایران,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,بهداشت

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در زمان حاضر بیماری کرونا به صورت آبرومندانه در کشور در حال مدیریت است و خوشبختانه بر خلاف سایر کشورها این بیماری بدون مشکل اجتماعی در حال مدیریت است.

جان بابایی ادامه داد: وفاق، همدلی و اتحاد از مهمترین دستاوردهای کروناست و این مهم بعنوان یک سرمایه برای کشور تلقی می‌شود که باید مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: هر چند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بعنوان خط مقدم در بیماری کرونا به شمار می رود اما همه دستگاه‌ها در کنار این وزارتخانه بودند و تاکنون به خوبی این بیماری در کشور مدیریت شده است.

جان بابایی افزود: هر چند در ابتدا ساده انگاری مردم نسبت به کرونا باعث شد که بیماری تشدید شود اما امروز با تبلیغات و هشدارهایی که داده شده مردم بیشتر توجه دارند و انتظار می رود این توجه‌ها بیشتر شود.

وی تاکید کرد: امروز مردم شیوه زندگی خود را تغییر داده اند و با رعایت مسائل بهداشتی زندگی با کرونا را باید تجربه کنند.

جان بابایی با تاکید براینکه بیماری کرونا فرسایشی است گفت: در این شرایط دلجویی از کارکنان بهداشت و درمان می‌تواند خستگی را از تن کادر درمان بیرون آورد.

شناسایی کرونا در هوای محیط های بسته فاقد تهویه

رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت از شناسایی ویروس کرونا در هوای محیط های بسته فاقد تهویه مناسب در شهر تهران خبر داد.

                             

به گزارش ایسنا، دکتر عباس شاهسونی ضمن اعلام اینکه نتایج اولیه پروژه تحقیقاتی مشترک بین وزارت بهداشت، دانشکده بهداشت و ایمنی و پژوهشکده گوارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نشان دهنده شناسایی ویروس کرونا در هوای محیط های بسته ای نظیر بازار بزرگ تهران و شعب یکی از بانک های شهر تهران است، از همه مردم خواست از ماسک های مناسب استفاده کرده و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، شاهسونی با اشاره به نتایج این طرح از هموطنان درخواست کرد: حضور غیر ضروری خود در فضاهای بسته و پر تجمع نظیر مراکز خرید را به حداقل ممکن برسانند.

وی تصریح کرد: استفاده از ماسک های سوپاپ دار به هیچ وجه توصیه نمی شود و افرادی که از این ماسک ها استفاده می کنند در صورت ابتلا ویروس را در هوا منتشر می کنند و باعث آلودگی سایر افراد می شود.

  • 10
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
بیژن بنفشه خواه بیوگرافی بیژن بنفشه خواه بازیگر خوش سابقه سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱ فروردین ۱۳۵۲

محل تولد: دروازه شمیران، تهران، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۳

تحصیلات: فارغ‌التحصیل رشته نمایش از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد

ادامه
یان کوم بیوگرافی یان کوم؛ بنیانگذار برنامه واتس اپ

تاریخ تولد: ۲۴ فوریه ۱۹۷۶

محل تولد: اوکراین، کی یوف

ملیت: آمریکایی

حرفه: تاجر، برنامه نویس، کارآفرین

دلیل شهرت: راه اندازی واتساپ

ثروت: ۱۵/۱ میلیارد دلار

ادامه
جلال الدین مارشاریپوف بیوگرافی جلال الدین مارشاریپوف بازیکن قوی ازبکی

تاریخ تولد: ۱ سپتامر ۱۹۹۳

محل تولد: گرگانج، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: استقلال تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
بیوگرافی و اشعار عثمان بختیاری زندگینامه عثمان بختیاری شاعر سده پنجم و ششم

تاریخ تولد: بین سال های ۴۵۷ تا ۴۶۹ هجری قمری

ملیت: ایرانی

زمینه فعالیت: شاعر و حماسه سرا

آثار: شهریار نامه - هنرنامه یمینی

وفات: بین سال‌ های ۵۱۲ تا ۵۴۸

ادامه
ابو حتوف بن حارث انصاری زندگینامه ابوحتوف بن حارث انصاری از دشمنی با امام علی تا شهادت در کربلا

محل زندگی: کوفه

دوران زندگی: همزمان با دوران زندگی امام حسین (ع)

از یاران: امام حسین (ع)

شهادت: روز دهم محرم

ابو حتوف بن حارث انصاری در سپاه عمر سعدزندگینامه ابو حتوف بن حارث انصاری

ادامه
محمد نادری بیوگرافی محمد نادری بازیگر سینما و تلویزیون

تاریخ تولد: ۱۰ تیر ۱۳۵۷

محل تولد: اردبیل

حرفه: بازیگر، فیلمنامه نویس، صدا پیشه، مجری

تحصیلات: کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس

آغاز فعالیت: ۱۳۸۸ تاکنون

ادامه
محمد بن راشد آل مکتوم بیوگرافی محمد بن راشد آل مكتوم حاکم موفق دبی

تاریخ تولد: ۱۵ ژوئیه ۱۹۴۵

محل تولد: دبی

ملیت: امارات متحده عربی

لقب: والاحضرت شیخ محمد

حرفه: حاکم دبی

ادامه
ویژه سرپوش