چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
۱۶:۰۴ - ۰۷ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۰۳۸۸
حوزه بهداشت و رفاه

واکسن کرونا تنها برای ۱۵ میلیون ایرانی

هلال احمر: قرار نیست سراسر کشور واکسینه شوند!/ شرکت بیون تک: بیش از ۷۰ % مردم دنیا برای غلبه بر کرونا باید واکسینه شوند

واکسیناسیون کرونا ,واکسن کرونای ایرانی
رئیس جمعیت هلال احمر  آخرین جزئیات خرید واکسن از طرف این جمعیت را تشریح و در عین حال تأکید کرد که احتیاج کشور به ۱۹ تا ۲۹ میلیون دوز واکسن است.

همتی در رابطه خرید واکسن خاطرنشان کرد:در خصوص واکسن تلاش هایی انجام شد و بعد از دستور مقام وزارت نیز ما به جد کوشش های خود را شروع کردیم. ما از منابع معتبر و البته سورس شرقی برای واردات یک میلیون دوز واکسن اقدام خواهیم کرد به دلیل آن که شرایط نگهداری این واکسن ها با شرایط ما هماهنگ تر است.

همتی افزود :در خصوص واکسن های اهدایی از کشورهای غربی نیز ما پیگیر مسئله هستیم اما بحث نگهداری این واکسن ها مشکل است و امکان دارد توانایی انتقال آن با هواپیما وجود داشته باشد اما باتوجه به دمای منفی ۷۰ درجه در عرضه مشکل خواهیم داشت. به ۱۹ تا ۲۹ میلیون دوز واکسن نیاز داریم، قرار نیست سراسر کشور واکسینه شوند بلکه افراد آسیب پذیر باید آن را دریافت کنند.

رییس جمعیت هلال احمر با اشاره به برخی نگرانی ها پیرامون توزیع واکسن تاکید کرد که سازمان غذا و دارو مانند همیشه بر این موضوع نظارت خواهد کرد و واکسن به دست نیازمندان خواهد رسید.

همتی گفت:جمعیت هلال احمر یک میلیون دوز واکسن را خریداری خواهد کرد، مابقی واکسن ها که حدود ۲۰ میلیون دوز خواهد بود از طرف وزارت بهداشت تامین خواهد شد.

وی در مورد میزان واکسن اهدایی نیز گفت:میزان این واکسن حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار دوز و مربوط به شرکت فایزر است.

رییس جمعیت هلال احمر درباره اینکه چرا با وجود تاکید وزیر بهداشت مبنی بر پیگیری کردن اخبار واکسن از طرف شخص وزیر در مورد واکسن اطلاع رسانی کرده است ، گفت:این سخن وزیر در مورد تولید واکسن بود، در مورد خرید واکسن شخص وزیر به هلال احمر ماموریت داده است.

وی با انتقاد شدید از کشورهای غربی در ایجاد محدودیت برای خرید واکسن گفت:کشورهایی که ادعای آزادی و دموکراسی دارند مانع از دسترسی ما برای خرید واکسن می شوند.

مدیرعامل شرکت بیون تک:بیش از ۷۰ % مردم دنیا برای غلبه بر کرونا باید واکسینه شوند

اوگور شاهین گفت: برای بازگشت به زندگی عادی لازم است تا زمستان سال آینده ۷۰ ٪ از مردم دنیا در برابر کرونا واکسینه شوند.

واکسیناسیون کرونا ,واکسن کرونای ایرانی

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به نقل از "سبق نیوز"، اوگور شاهین، مدیر عامل شرکت بیون تک، اعلام کرد که این شرکت قصد دارد ۱.۳ میلیارد دوز واکسن کرونای خود را تا پایان سال ۲۰۲۱ توزیع کند.

اوگور شاهین افزود: لازم است تا زمستان سال آینده ۷۰ ٪ از مردم دنیا در برابر کرونا واکسینه شوند تا به زندگی عادی برگردیم.

مدیرعامل بیون تک تأکید کرد: شرکتش برای همکاری با دیگران آمادگی دارد؛ زیرا به دنبال افزایش ظرفیت تولید واکسن کرونای تولید شده با همکاری شرکت فایزر است.

شاهین گفت: ما می‌خواهیم سال آینده بیش از یک میلیارد دوز واکسن با همکاری شرکت فایزر تولید کنیم که این مقدار را باید در بیش از ۸۰ کشور توزیع کنیم که این کار آسانی نیست، زیرا واکسن‌ها به شیوه‌ای پیچیده ساخته می‌شوند.

اتحادیه اروپا به طور مشترک واکسن تولید شده توسط شرکت آلمانی "Biontec" و شرکت آمریکایی "Pfizer" را تأیید کرد که اثبات شده است ۹۵٪ در جلوگیری از ابتلا به "Covid-۱۹" موثر است. این واکسن‌ها پیش از این در انگلستان، ایالات متحده وکانادا تزریق شده است.

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش