شنبه ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۰۵ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۱۰۰۲۰۹
حوزه بهداشت و رفاه

نگرانی از آغاز به کار مدارس/ خطر پیک مجدد ویروس کرونا

وضعیت ابتلا به بیماری کووید-۱۹,بستری ناشی از کرونا
معاون درمان ستاد کرونا استان تهران با اشاره به عواملی که می‌تواند سبب بروز تغییراتی در شیوع بیماری کرونا شود، گفت: بازگشایی مدارس، عادی انگاری مردم، افزایش سفرها و... همگی عواملی برای افزایش نگرانی ما در خصوص بروز پیک چهارم بیماری است.

دکتر نادر توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه آمار بیمارستانی مربوط به کرونا فعلا روند ثابتی دارد، گفت: اما از آنجایی که طول می‌کشد تا نمود برخی تغییرات و عادی انگاری‌ها مشخص شود، ممکن است هفته‌های آینده تغییراتی را شاهد باشیم. آنچه از شواهد مشخص است که چندین موضوع در شرف وقوع است که می‌تواند تغییراتی در آمار کرونا را به دنبال داشته باشد.

وی افزود: یکی از این تغییرات شروع به کار مدارس است، همانطور که می‌دانید در موج دوم و سوم بیماری، میزان ابتلای افراد جوان‌تر و زیر ۲۰ سال به کرونا افزایش یافته بود و این خود یک عامل خطر است و هشدار می‌دهد که باید در مدارس پروتکل‌ها بسیار سخت‌تر اعمال شود. تصمیم بازگشایی مدارس با حوزه وزارتی و... است و ما در ستاد تهران صحبت‌هایی برای نوع بازگشایی مدارس در جهت کاهش خطر داشته‌ایم اما در نهایت ستاد ملی تصمیم خواهد گرفت. از طرف دیگر مراکز تهیه مواد غذایی و بازار میوه و تره‌بار هم به دلیل ازدحام موجود عاملی برای انتقال بیماری است.

توکلی ادامه داد: اخباری که در کاهش و فروکش بار بیماری در کشور منتشر می‌شود نیز عامل سومی است که سبب می‌شود ذهنیت مردم را به سمتی سوق دهد که چون شرایط آرام شده مهمانی و دورهمی برگزار کنند که این موضوع ذهنی در عملکرد شهروندان تاثیرگذار خواهد بود. با توجه به موارد ذکر شده و  اینکه هنوز در فصول سرد سال قرار داریم اگر مردم همکاری لازم را نداشته باشند طی دو تا سه هفته آینده مشکلاتی را تجربه خواهیم کرد. هنوز این موضوع در بیمارستان‌ نمود آنچنانی پیدا نکرده است اما این گمانه‌زنی‌ها ما را وادار به افزایش مراقبت‌ها می‌کند.

وی با اشاره به صحبت‌هایی که در مورد آغاز واکسیناسیون کرونا در کشور می‌شود، تاکید کرد: این صحبت‌ها نباید باعث شود که فکر کنیم واکسن در آن واحد به دست همه می‌رسد و به یکباره از رعایت نکات بهداشتی غافل شویم و همچنان باید پروتکل‌ها رعایت شود.

افزایش سفرها

معاون درمان ستاد کرونا استان تهران با انتقاد از افزایش سفرها به جنوب کشور در تعطیلی روزهای ابتدایی گذشته، تصریح کرد: دیدیم که میزان ورودی به جزایر جنوبی کشور تا چه اندازه افزایش یافت، مردم نباید فکر کنند الان زمان مسافرت و دورهمی است، در مجموع برداشت‌های ما از موارد ذکر شده به ما هشدار می‌دهد که مراقب بروز موج چهارم بیماری باشیم.

وی درخصوص میزان نگرانی از کرونای جهش یافته در کشور انگلستان و شیوع بیشتر آن در کشور، تاکید کرد: به شکل مستند ثابت نشده است که مرگ و میر کرونای انگلیسی بیشتر از سوش‌های قبلی است اما موضوع قابل توجه میزان سرایت‌پذیری بالای آن است که ایجاد نگرانی می‌کند، همچنین سن ابتلا به بیماری در نوع جهش یافته بیماری کمتر است.

توکلی درباره شیوه‌های موجود برای کاهش نگرانی والدین برای فرستادن فرزندانشان به مدارس در شرایط کرونایی، گفت: نمی‌توان گفت کاهش نگرانی برابر با نفرستادن بچه‌ها به مدارس است اما باید شرایط خاص و رعایت پروتکل‌ها را جدی بگیرند و اگر می‌بینند مدرسه‌ فرزندشان به درستی پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کند باید موضوع را به نهاد مربوطه و وزارت بهداشت اطلاع دهند.

ادامه افزایش ابتلا به کرونا با شیب ملایم/ خطر پیک مجدد بیماری

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا از ادامه روند افزایش موارد ابتلا به کرونا با شیبی ملایم خبر داد و گفت: اگر مردم همچنان سفر رفتن و برگزاری تجمعات را ادامه داده و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند، حتما پیک و موج دیگری را تجربه خواهیم کرد.

وضعیت ابتلا به بیماری کووید-۱۹,بستری ناشی از کرونا

دکتر مسعود مردانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و بستری ناشی از آن در کشور، گفت: همچنان شاهد افزایش موارد بیماری کووید-۱۹ با شیب ملایم هستیم. در روزهای اخیر موارد ابتلا به بیماری بسیاری کاهش یافته بود، اما در حال حاضر به تدریج موارد بیماری مجددا در حال افزایش است.

وی با اشاره به سفرها و تجمعات بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تعطیلات اخیر، افزود: دو هفته دیگر شاهد اوج اثر سفرها و تجمعات اخیر، بر روی موارد ابتلا به کرونا خواهیم بود.

مردانی با بیان اینکه فعلا نمی‌توان پیش‌بینی کرد که آیا وارد موج چهارم بیماری خواهیم شد یا خیر، اظهار کرد: البته اگر مردم همچنان سفر رفتن و برگزاری مراسم‌ها و تجمعات را ادامه داده و پروتکل‌های بهداشتی مانند فاصله‌گذاری فیزیکی و اجتماعی، استفاده از ماسک، شست‌وشوی دست، عدم تجمع و... را رعایت نکنند، حتما پیک و موج دیگری را تجربه خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: توصیه می‌کنم که مردم تا حد امکان همکاری کنند تا گردش ویروس متوقف شود. اگر مجددا ویروس در کشور تشدید یابد، ممکن است گرفتاری‌مان بیشتر شود. شرایط فعلی شکننده است و با کوچکترین عدم رعایتی می‌تواند از بین رفته و بیماری مجددا در کشور پیک بزند.

مردانی درباره وضعیت فعلی بستری‌های ناشی از کرونا، گفت: میزان بستری نسبت به قبل مقداری بیشتر شده است.

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش