یکشنبه ۰۲ شهریور ۱۴۰۴
۱۹:۲۴ - ۰۲ شهریور ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۶۰۰۸۹
امنیتی و دفاعی

حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه اتمی روسیه

معاون ترامپ: ما هیچ کنترلی بر اقدامات روسیه نداریم | نیروهای آمریکایی به اوکراین اعزام نمی‌شوند

جی دی ونس,معاون ترامپ
معاون ریاست‌جمهوری آمریکا ضمن ادعای اینکه «روسیه خواهان آتش‌بس نیست»، گفت که ایالات متحده هیچ کنترلی بر اقدامات روسیه ندارد زیرا اگر داشت جنگ اوکراین ۷ ماه پیش تمام می‌شد.

به گزارش ایسنا، «جی‌دی ونس» معاون ریاست‌جمهوری آمریکا عصر یکشنبه در مصاحبه‌ای با رسانه خبری «ان‌بی‌سی نیوز» ادعا کرد: «روسیه به دلایل پیچیده‌ای خواهان آتش‌بس نیست. همچنین، ما کنترلی بر اقدامات روسیه نداریم زیرا اگر داشتیم جنگ اوکراین هفت ماه پیش تمام می‌شد.»

معاون «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگویی با برنامه «میت دِ پرس» عنوان کرد: «ما همچنان مطمئن هستیم که ایالات متحده می‌تواند با وجود اختلافات احتمالی که از زمان دیدار دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در این ماه پدیدار شده است، برای پایان دادن به جنگ میان روسیه و اوکراین میانجیگری کند.»

وی افزود: «ما معتقدیم که همین چند هفته گذشته شاهد امتیازات قابل‌توجهی از سوی هر ۲ طرف بوده‌ایم.»

ونس در مورد عملیات موشکی روسیه در غرب اوکراین در شب پنجشنبه که یک کارخانه الکترونیک متعلق به یک شرکت آمریکایی هدف قرار داده شده، اظهار نظر کرد و با انتقاد از «جو بایدن» رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت: «من آن را دوست نداشتم. اما این یک جنگ است و به همین دلیل است که ما می‌خواهیم کشتار را متوقف کنیم. روس‌ها کارهای زیادی انجام داده‌اند که ما دوست نداریم. بسیاری از غیرنظامیان جان خود را از دست داده‌اند. ما از همان ابتدا این اقدامات را محکوم کرده‌ایم و صادقانه بگویم، رئیس‌جمهور ترامپ برای اعمال فشار و اعمال اهرم اقتصادی بر روس‌ها، قطعا بیشتر از جو بایدن در سه سال و نیم گذشته، که هیچ کاری جز حرف زدن و هیچ کاری برای توقف کشتار انجام نداد، تلاش کرده است. پس از من پرسیدید که از چه چیزی عصبانی هستم؟ چیزی که من از آن عصبانی هستم، ادامه جنگ است.»

معاون ترامپ با بیان اینکه «هنوز جای زیادی برای مذاکره وجود دارد»، تاکید کرد: «ما در نهایت یا موفق خواهیم شد یا به بن‌بست خواهیم خورد. و اگر به بن‌بست برسیم، به این روند مذاکره و اعمال فشار ادامه خواهیم داد. این دیپلماسی پرانرژی است که این جنگ را به پایان خواهد رساند.»

او در پاسخ به این سوال خبرنگار ان‌بی‌سی نیوز مبنی بر اینکه اگر ایالات متحده تحریم‌های جدیدی وضع نکند، چه فشاری بر روسیه وارد می‌شود، ادعا کرد: «چگونه می‌توان آنها را به جایی رساند که با زلنسکی سر میز مذاکره بیایند و بمباران را متوقف کنند؟ ترامپ اهرم اقتصادی تهاجمی مانند تعرفه‌های ثانویه علیه هند را اعمال کرده است تا ثروتمند شدن روس‌ها از اقتصاد نفتی‌شان را دشوارتر کند.»

جی‌دی ونس در رابطه با مسئله اعزام نیروهای آمریکایی به خاک اوکراین گفت: «رئیس‌جمهور ما بسیار واضح گفته است؛ قرار نیست نیروی زمینی در اوکراین مستقر شود اما ما به ایفای نقش فعال خود در تلاش برای اطمینان از این که اوکراینی‌ها از ضمانت‌های امنیتی و اعتماد لازم برای توقف جنگ از جانب خود برخوردار باشند و روس‌ها احساس کنند که می‌توانند جنگ را از جانب خود به پایان برسانند، ادامه خواهیم داد.»

روسیه درباره خواسته‌های خود انعطاف‌پذیر بوده است

معاون رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه باور ندارد «روس‌ها ترامپ را به زور وادار به همکاری می‌کنند»، افزود: «فکر می‌کنم روس‌ها برای اولین بار در سه سال و نیم این درگیری، امتیازات قابل‌توجهی به رئیس‌جمهور ترامپ داده‌اند. آن‌ها در واقع حاضر بوده‌اند در مورد برخی از خواسته‌های اصلی خود انعطاف‌پذیر باشند. آن‌ها در مورد آنچه برای پایان دادن به جنگ ضروری است، صحبت کرده‌اند.»

وی خاطر نشان کرد: «ترامپ تلاش‌های خود را برای مذاکره جهت یافتن یک راه‌حل دیپلماتیک افزایش داده است زیرا این جنگ به نفع هیچ‌کس نیست. این به نفع اروپا یا ایالات متحده نیست.»

ونس ضمن اذعان به برخی از موانعی که از زمان دیدار ترامپ با پوتین در آلاسکا ایجاد شده است، ابراز خوش‌بینی کرد که این مذاکرات به نتیجه خواهد رسید.

او در این خصوص گفت: «مذاکرات پستی و بلندی‌هایی دارد. گاهی اوقات احساس می‌کنیم که با روس‌ها پیشرفت زیادی داشته‌ایم و گاهی اوقات، همانطور که رئیس‌جمهور گفته است، از روس‌ها بسیار ناامید شده است. ما به انجام هر کاری که باید انجام دهیم تا این موضوع را به پایان برسانیم، ادامه خواهیم داد. فکر نمی‌کنم این اتفاق در طول یک شب رخ دهد. فکر می‌کنم که ما به پیشرفت ادامه خواهیم داد. اما در نهایت اینکه آیا کشتار متوقف می‌شود، به این بستگی دارد که آیا روس‌ها و اوکراینی‌ها واقعا می‌توانند در اینجا به یک راه‌حل مشترک برسند یا خیر.»

ونس در ادامه مصاحبه با اشاره به روسیه گفت: «من نگفتم که آنها همه چیز را واگذار کردند. اما آنچه آنها واگذار کرده‌اند، به‌رسمیت شناختن این است که اوکراین پس از جنگ تمامیت ارضی خواهد داشت. آنها پذیرفته‌اند که نمی‌توانند یک رژیم دست نشانده در کی‌یف منصوب کنند آیا آنها همه امتیازات را داده‌اند؟ البته که نداده‌اند. آیا آنها باید جنگ را شروع می‌کردند؟ البته که آنها نباید شروع می‌کردند، اما ما در حال پیشرفت هستیم.»

تا پایان جنگ، درباره تضمین‌های امنیتی اوکراین گفت‌وگو نمی‌کنیم

معاون رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره اختلاف نظرها پیرامون میزان مشارکت روسیه در ایجاد ضمانت‌های امنیتی برای اوکراین، اظهار داشت: در این خصوص کمی صحبت‌های خلاف واقع وجود دارد. اول از همه، ما تا زمانی که جنگ به پایان نرسیده، درباره ضمانت‌های امنیتی صحبت نمی‌کنیم. و البته، روس‌ها بخشی از گفت‌وگو در مورد پایان دادن به آن جنگ خواهند بود. بنابراین، مطمئنا آنها در این امر سهمی خواهند داشت.»

جی‌دی ونس در مورد جاه‌طلبی‌های سیاسی خودش، دوباره از پاسخ به سوالاتی در مورد اینکه آیا خود را وارث ترامپ در سال ۲۰۲۸ می‌داند یا خیر، طفره رفت.

او در این مورد گفت: «من خودم را معاون رئیس‌جمهوری می‌دانم که سعی می‌کند برای مردم آمریکا کار خوبی انجام دهد و اگر من کار خوبی انجام دهم، و اگر رئیس‌جمهور همچنان موفق باشد، همانطور که می‌دانم خواهد بود، سیاست خودش درست می‌شود. وقتی به آن برسیم، می‌توانیم از آن پل عبور کنیم.»

ونس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این احتمال را با ترامپ در میان گذاشته است یا خیر، تاکید کرد: «همانطور که می‌دانید، رئیس‌جمهور در مورد همه چیز صحبت می‌کند و اگر در اخبار باشد، من و رئیس‌جمهور قطعا در مورد آن صحبت کرده‌ایم. اما من فکر می‌کنم رئیس‌جمهور فقط روی انجام کار خوب برای مردم آمریکا تمرکز دارد. او می‌خواهد من هم روی انجام کار خوب برای مردم آمریکا تمرکز کنم. این کاری است که من به انجام آن ادامه خواهم داد.»

حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه اتمی روسیه

روسیه اوکراین را به حمله پهپادی به یک نیروگاه اتمی تولید برق در منطقه کورسک و آتش سوزی در آن متهم کرده است. 

در این حمله کسی صدمه ندید و آتش هم به سرعت خاموش شده است.

روابط عمومی نیروگاه اتمی کورسک در کانال تلگرام خود نوشت:« در این حمله یک ترانسفورمراتور صدمه دید اما سطح پرتوافکنی هسته ای در سطح نرمال است».

شب گذشته هم چنین یک پایانه انتقال سوخت بسیار بزرگ روسیه در منطقه لنینگراد مورد حمله پهپادی اوکراین قرار گرفت و  آتش سوزی وسیعی به وجود آمد.

فرماندار این منطقه ادعا کرده است که «۱۰ پهپاد اوکراینی توسط نیروهای روسی ساقط شده اند و سقوط آنها موجب این آتش سوزی شده است.»

اوکراین هنوز در مورد این ادعاهای روسیه اظهار نظری نکرده است.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش