
سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرد در صورت هرگونه تهدید علیه بلغارستان، از این کشور دفاع خواهد کرد. این موضع پس از آن مطرح شد که تهران به صوفیه هشدار داد اجازه ندهد از خاک بلغارستان بهعنوان سکوی اجرای عملیات نظامی علیه ایران استفاده شود.
بر اساس گزارش یورونیوز، ناتو تأکید کرده است که آماده دفاع از بلغارستان در برابر هرگونه تهدید احتمالی از سوی ایران است؛ موضعی که همزمان با افزایش تنشها میان تهران و کشورهای غربی مطرح شده است.
همزمان، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۴۶ خود با هشدار به انگلیس اعلام کرد این کشور «بیشترین مشارکت» را در تجاوزات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران داشته و نباید بیش از این «پرونده خود را سنگین کند».
سپاه همچنین اعلام کرد در موج بیستوششم عملیات «نصر ۲»، واحد ویژه جنگ الکترونیک آمریکا در پایگاه العدیری را هدف قرار داده و برج مراقبت پروازی این پایگاه را نیز مورد اصابت قرار داده است.
در این اطلاعیه همچنین آمده است که آمریکا پس از پایان ذخایر موشکهای کروز ناوهای خود، از بمبافکنهای B-1 مستقر در پایگاه هوایی فیرفورد انگلیس برای حمله به ایران استفاده کرده و بر همین اساس، هر پایگاهی که مبدأ حمله به خاک ایران باشد، «هدف مشروع» جمهوری اسلامی محسوب میشود.
- 13
- 2








































