شنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۲۱ - ۰۵ فروردین ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۱۰۲۲۹
سیاست داخلی

آقای صدیقی به جای بیانیه صادر کردن از مردم عذرخواهی کنید، از امامت جمعه استعفا دهید و دیگر بالای منبر مردم را موعظه نکنید

کاظم صدیقی,واکنش ها به زمین خواری کاظم صدیقی
تا همین چندی پیش کاظم صدیقی در رسانه و محافل سیاسی به دو صفت شهره بود؛ گریه کردن‌های گاه و بیگاه و سخنان اغراق آمیز و غیر مستند از کرامات و معجزات برخی چهره ها. خبر اخیر ماجرای زمین‌های «اُزگُل» را هم به کرامات شیخ ما افزود.

محمد حیدری مدیرمسئول رویداد۲۴ نوشت: خبری در واپسین روز‌های سال ۱۴۰۲ کام ایرانی‌ها را تلخ کرد؛ انتقال غیرقانونی ۴۲۰۰ متر از زمین‌های منطقه اعیان نشین «اُزگُل» توسط کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر به موسسه خود و پسرانش.

گویا آقای صدیقی که در آخرین نماز جمعه سال ۱۴۰۲ در مدح «انضباط مالی» دولت ابراهیم رئیسی گفته بود: «مرفهان بی‌درد در انتخابات شرکت نکردند»، خود بهره چندانی از «انضباط مالی» نبرده و مصداق آیه ۴۴ سوره بقره است که می‌فرماید: «آیا مردم را به نیکى فرمان می‌‏دهید و خویشتن را فراموش می‌کنید، در حالی‌که شما کتاب (آسمانى) تلاوت می‌کنید، آیا نمی‌اندیشید؟!»

مایلم که در این مجال به دو مورد اشاره کنم؛ یکی اصل ماجرا و دیگری پاسخ‌های آقای صدیقی به انتشار خبر که از نگاه صاحب این قلم، اهمیت آن کمتر از اصل ماجرا نیست.

فاجعه‌بار بودن اصل ماجرا اظهر من الشمس است؛ آنهم از سوی یک «عالم» دین. قرآن مجید درباره این قماش از عالمان بی‌عمل مى‏فرماید: «اى کسانى که ایمان آورده‏اید، چرا سخنى مى‏گویید که [به آن]عمل نمی‌کنید؟! نزد خدا بسیار خشم‏‌آور است که سخنى بگویید و بدان عمل نکنید.» (صافات:۲)

اقدام مذموم آقای صدیقی از طرفی به بیت‌المال لطمه می‌زند و از سوی دیگر به جایگاه دین در جامعه خدشه وارد کرده است، اما پاسخ ایشان به خبر مذموم‌تر است. آقای صدیقی در نامه‌ای که خطاب به دادستانی، به جای پذیرش خطا و درخواست برخورد با متخلف اصلی، که کسی جز شخص شخیص خویش نیست، از زیر بار مسئولیت و خطای خود شانه خالی کرده و با فرار رو به جلو، تخلف خود را متوجه فرد دیگری می‌کند.

اما فاجعه بزرگتر، توجیه پوچ و نامعقول ایشان است و طرح ادعایی مبنی بر قصور «فردی است که قبلا مورد اعتماد بوده» و با «جعل امضا» از شیخ ساده دل ما سواستفاده کرده و ملکی در حدود ارزشی یک هزار میلیارد تومان را به نام ایشان زده است!

ظاهرا نامه جناب صدیقی به دادستان به گونه ایست که گویی مردم و به تعبیر خودشان به طور «خاصه مومنین» را سفیه و ساده لوح فرض کرده است، غافل از اینکه مردم پیش از دستگاه قضایی به حقیقت ماجرا پی برده و در میام قضاوت نشسته‌اند. اگرچه صاحبان قدرت دیرزمانی است که در خواب هستند، اما وجدان عمومی جامعه بیدار است و با حساسیت و آگاهی اعمال و رفتار مسئولان را رصد می‌کند.

باید به رئیس «ستاد امر به معروف و نهی از منکر» یادآوری کنیم که قرآن کریم انسان‌ها را از بیهوده‌گویی، دروغ و سخنان پوچ نهی کرده و مومنان را دعوت به روی‌گرانی از یاوه‌سرایان کرده است: «و هر گاه سخن لغو و بیهوده بشنوند، از آن روی بر می‌گردانند و می‌گویند اعمال ما از آن ما و اعمال شما از آن خودتان، ما خواهان جاهلان نیستیم.» (قصص:۵۵)

از طرف دیگر، دستگاه قضایی نیز در این ماجرا و ماجرا‌های مشابه، چندان سربلند نبوده و عدم برخورد شفاف و قاطع با فساد‌های کلان اقتصادی، شهروندان را به کارآمدی این دستگاه بدبین کرده است. ماجرای اخیر نشان می‌دهد اگر افشاگری رسانه‌ها در میان نبود، حاکمیت و دستگاه قضایی یکسره چشم خود را به تخلفات می‌بست.

آقای صدیقی با وجود تمام این منکرات و تخلفات، همچنان بر مقام خود تکیه زده و نمازگزاران باید کما فی‌السابق به ایشان اقتدا کنند. این امر نمونه بارزی از شکاف میان حاکمیت و شهروندان است. زمانی که صاحب منصبی دچار خطا، و یا بدتر از آن دچار فساد می‌شود، کمترین انتظار مردم، استعفا و عزل مقام مسئول و در مرحله بعد محاکمه فرد متخلف و رفع علل ساختاری فساد است. حال آنکه در موارد این چنین فرد متخلف عملا به جای عزل، استعفا و محاکمه، در موضعی طلبکارانه ظاهر می‌شود و با علم کردن مجرمی خیالی، از خود سلب مسئولیت می‌کند. بدتر آنکه منتقدان و افشاگران فساد را تهدید کرده و برای روزنامه‌نگاران و اهالی قلم پرونده سازی می‌کنند.

مدرسه علمیه - بخوانید موسسه مالی- آقای صدیقی، «حوزه علمیه امام خمینی» نام دارد. از این رو مایلم نوشتار خود را با نقل سخنانی از امام خمینی به پایان ببرم؛ سخنانی که باید چراغ راه دستگاه قضایی و حاکمیت می‌بود: آیت الله خمینی در جایی فرموده «خدای متعال می‌داند که من نسبت به آخوند‌های فاسد آن‌قدر شدید هستم، که نسبت به سایر مردم نیستم. ساواکی پیش من محترم‌تر است از آخوند فاسد! آن‌قدر صدمه‌ای که اسلام از یک آخوند فاسد می‌خورد از محمدرضا [پهلوی]نمی‌خورد! ما طرفداری از عمامه نمی‌کنیم، ما طرفداری از اسلام می‌کنیم. عمل نکردن به اسلام و خیانت کردن به اسلام [از]مُعمّم باشد بدتر است از آن کسی که غیر مُعمّم باشد؛ برای اینکه ضررش به اسلام بیشتر از دیگران است...» (صحیفه امام، ج دهم، صفحه ۲۷۸)

  • 18
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
يعنى چى عذر خواهى اگر واقعا قوه قضائيه مستقل داشتيم اين حضرت آقا جرئت نمى کرد که دست درازى کنه
بزودی وضع ایشان وبقیه را در آن جهان خواهیم دید
وای وای وای هر چه بگندد نمکش می‌زنند*وای به روزی که بگندد نمک‌ اونایی که پشت سر این نماز خوانده اند تماما نمازشون باطل و باید برن اعاده کنند بخدا اینقدر مظلوم نمایی می‌کرد که میگفتم از این عادل تر و پاک تر دیگه وجود نداره دیگه نمیشه پشت سر هیچ طلبه نماز خواند این به اصطلاح رئيس ستاد امربمعروف هم بودش هر وقت خودت داری منکر انجام میدی
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش