سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳
۱۳:۵۳ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۵۰۸۲۳
سیاست داخلی

عضو مجلس خبرگان: نامه‌ای به رهبری نوشتم که گشت ارشاد را منحل کنید

محمدجواد حجتی کرمانی,صحبت های محمدجواد حجتی کرمانی درباره گشت ارشاد
عضو مجلس خبرگان قانون اساسی گفت: همان طور که آقای پزشکیان گفت و آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند، من از همه کسانی که رأی ندادند هم دعوت می‌کنم تا با دولت همکاری کنند. درست است آزرده هستند و حق داشتند، اما الان چون این دولت می‌خواهد کار کند مقداری از لاک خودشان بیرون بیایند و بفهمند که کشور دچار تحول شده است. شرایطی که آن‌ها را وادار کرد که در رأی دادن شرکت نکنند و سکوت کنند، تغییر کرده است. 

به گزارش جماران، حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد حجتی کرمانی عضو مجلس خبرگان قانون اساسی، در گفتگویی تاکید کرد: اگر آقای پزشکیان چالشی داشته باشد، در قدم اول این‌هایی هستند که من اسمشان را مار افعی خورده و حشرات انقلاب گذاشته‌ام. البته مشکلات زیادی در کشور در عرصه‌های اقتصادی، صنعتی و روابط خارجی وجود دارد، اما اولین مشکل ایشان، حشرات انقلاب و مارهای افعی خورده‌ی اژدها شده هستند.

مشروح گفتگو محمدجواد حجتی کرمانی را در ادامه می‌خوانید؛

در ابتدا درباره چالش‌هایی که دولت جدید از جهات مختلف با آن رو به رو است بگویید.

آقای پزشکیان فریاد اتحاد و وحدت سر داد و به نحوی شعار «زنده باد مخالف منِ» آقای خاتمی بر لسان ایشان جاری شد. آقای پزشکیان از همه‌ی رقبای خود دعوت به همکاری کرد و اگر آنان اهل خیر و خدمت باشند، با ایشان هماهنگ می‌شوند. همان طور که رهبر انقلاب فرمودند رقابت قبل از انتخابات، به رفاقت تبدیل شود. از این رو، من از همه رقبا و کسانی که از روی اخلاص به آقای جلیلی رأی دادند دعوت می‌کنم، خالصانه زیر پرچم آقای پزشکیان بیایند که همان پرچم رهبر انقلاب است. کسانی که با آقای پزشکیان همکاری کنند، در واقع با رهبر انقلاب همکاری کرده‌اند و کسانی که انقلابی هستند، نمی‌توانند جلوتر از رهبر انقلاب حرکت کنند. چون انقلابی‌تر از رهبر انقلاب که نداریم. بنابراین، اگر کسی برخلاف رهبری بنای مخالفت با آقای پزشکیان بگذارد، مخالف نظر رهبر انقلاب عمل کرده است و از آش داغ‌تر یا به قول امروزی‌ها کاتولیک‌تر از پاپ شده است. به هیچ وجهی کارشان وجهی ندارد و محکوم است.

اگر آقای پزشکیان چالشی داشته باشد، در قدم اول این‌هایی هستند که من اسمشان را مار افعی خورده و حشرات انقلاب گذاشته‌ام. البته مشکلات زیادی در کشور در عرصه‌های اقتصادی، صنعتی و روابط خارجی وجود دارد، اما اولین مشکل ایشان، حشرات انقلاب و مارهای افعی خورده‌ی اژدها شده هستند. خداوند شرّ این‌ها را به خودشان برگرداند. البته در کنار این‌ها، بلندگوهای خارجی و دشمنان انقلاب متعلق به بیگانگان، بیگانه‌پرستان و شبه انقلابی‌های داخلی وجود دارند که هم‌زبان و هم‌قول با دشمنان خارجی هستند، و فهمیده یا نفهمیده، حرف‌های دشمنان را می‌زنند، کارهای آن‌ها را می‌کنند و همان سنگ‌هایی که دشمنان می‌خواهند بیندازند، می‌اندازند.

همان طور که آقای پزشکیان گفت و آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند، من از همه کسانی که رأی ندادند هم دعوت می‌کنم تا با دولت همکاری کنند. درست است آزرده هستند و حق داشتند، اما الان چون این دولت می‌خواهد کار کند مقداری از لاک خودشان بیرون بیایند و بفهمند که کشور دچار تحول شده است. شرایطی که آن‌ها را وادار کرد که در رأی دادن شرکت نکنند و سکوت کنند، تغییر کرده است. لذا همه بیایند و در سازندگی کشور شرکت و همکاری کنند تا مارهای افعی خورده و دشمنان خارجی و اسرائیل و آمریکا و اذناب آن‌ها، و کسانی که نادانسته با آنان همکاری کنند، نتوانند سنگ راه دولت و ملت شوند. امیدوارم دولت آقای پزشکیان بتواند به یاری خدا، با توجهات حضرت ولیعصر (عج) و امام حسین (ع) موفق شود.

به موضوع چالش‌ها برمی‌گردیم. مهمترین چالش‌های دولت آقای پزشکیان چیست؟

از چالش‌های کشور مشکلات اقتصادی، سقوط ارزش پول ملی و فقر عده زیادی از مردم است. همچنین دو قطبی شدن و مسئله فرهنگ از جمله چالش‌ها است. در این چند ساله، متأسفانه رشد فرهنگی مردم متوقف مانده است و مردم به خاطر گرفتاری‌های مادی، از سیاست و هر چه که اسم سیاست و دولت و انقلاب است، مقداری فاصله گرفته‌اند. این چالش بزرگی است که به خاطر دعواهایی که کردیم، مردم آزرده شدند و حالت شبه یأس دارند.

چالش بزرگ این است که بی‌تفاوتی مردم برطرف شود و این کار با اقدامات عاجل آقای پزشکیان و همکاران ایشان قابل حل است. البته این کار مثل کوه کندن است. مردم و اهل انصاف می‌دانند که یک شبه یا یک روزه نمی‌شود مشکل اقتصاد، تبعیض و فرهنگ را به صورت فوری حل کرد.

مردم باید مقداری صبر کنند تا به لطف خدا مشکل تبعیض و فقر فراگیری که وجود دارد، حل شود؛ اموال زیادی که از مردم به غارت رفته است و گردن کلفت‌هایی که خون مردم را به شیشه کردند و با قدرت و پول توانستند تبعیض طبقاتی در بین مردم به وجود بیاورند، دُم این‌ها بریده شود و دولت با کمک مردم بتواند این‌ها را خلع سلاح کند.

این‌ها با اسلحه‌ی پول، قدرت و مافیای اقتصادی و فسادهای زیادی که مقداری از آن مثل کوه یخ پیدا شده، توانستند خون مردم را بمکند و مردم در حالی که نان شب خود را ندارند، از این فسادهای میلیاردی در عذاب هستند. به دلیل اینکه مافیای ظلم و ستم و اقتصاد، میلیاردها فساد به وجود آورده است. لذا دولت با کمک مردم کاری کند تا این مشکلات برطرف شود.

بنابراین، چالش بزرگ دولت عبارت از بی‌تفاوتی یا حالت ناامیدی مردم است. همچنین گروه‌ها و باندهای بسیار فاسدی در کشور وجود دارند و دولت باید این‌ها را از جلو پای خود و ملت بردارد.

دولت قبل قرار بود سالیانه یک میلیون شغل ایجاد کند اما با فیلترینگ، چهار میلیون شغل را از کار انداخت. دیدگاه شما درباره ضرورت یاعدم ضرورت رفع فیلترینگ چیست؟

ضرورت رفع فیلترینگ موضوع روشنی است و همه می‌دانند و دکتر پزشکیان و دولت ایشان درصدد رفع محدودیت‌های نامعقول آن هستند. من در یک مقاله‌ای خواندم که قوانینی که مجلس وضع می‌کند باید با اندام ملت متناسب باشد و قانونی که جوشیده از حاق نیاز مردم نیست، به درد نمی‌خورد. برای نمونه قانونی درباره منع ماهواره وضع کردند که به اندازه‌ای مسخره است که ظلم به قانون است.

مردم را با زور نمی‌توان به اسلام دعوت کرد. درباره نوع رفتار گشت ارشاد بعد از جریان مهسا، نامه‌ای به مقام رهبری نوشتم که گشت ارشاد را منحل کنید. برای اینکه تظاهراتی که بعد از مرگ مهسا پیش آمد بر اثر فشار و زوری است که گشت ارشاد به وجود آورد. شنیدم که گشت ارشاد با نام دیگری می‌خواهد دوباره شروع به فعالیت کند. امروزه زوری که به خانم‌ها می‌گویند، باعث شده که بی‌حجابی رواج پیدا کند. بی‌حجابی مسأله‌ی بدی است و من با آن مخالف هستم اما مقصر وضعیت فعلی حجاب آن‌هایی هستند که سخت گرفتند، قانون بی‌خودی وضع کردند یا بدون قانون عمل کردند یا به زنان زور گفتند و به آنان توهین و جسارت کردند.

  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش