جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۳۰ - ۰۱ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۰۰۲۴
سیاست داخلی

كجايند مردان بي ادعا !

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران,شهدا

شهيداني كه از خود گذشتگي را به ما ياد دادند، با زبان دل گفتند كه در راه فدا شدن براي ملت، هيچ منتي در كار نيست.

خط به خط حيات طيبه اين عزيزان، بينانگر آن است كه كوشش در راه خدا و امت اسلامي، جهادي است كه اجر دنيوي، پاسخگوي پاداش آن نيست و منت‌گذاردن بر گردن مردم، اين پاداش را هدر مي‌دهد. اي كاش زنده نگاه داشتن فرهنگ جهاد و شهادت فقط شعار و لقلقه زبان برخي نبود.اي كاش اين درس تاريخي را صبح تا شب براي يكديگر تكرار مي كردند تا جامعه امروز به جايي نرسد كه براي خدمت به امت اسلامي، «منم‌منم‌ها» را جايگزين گمنامي‌ها كنند. كجايند آن‌هايي كه گمنام نارنجك‌ بر كمر بسته سد راه دشمن مي شدند؟! كجايند آن‌هايي كه گمنام، شبانه‌براي اطلاعات شناسايي، به دل دشمن مي زدند؟! كجايند جان بركفاني گمنام كه بعد از فرماندهي در جنگ به زمين‌هاي كشاورزي خود باز‌گشتند و حتي پرونده‌هاي پرسنلي خود را پر نكردند كه مبادا جهاد آن‌ها شهيد شود؟! أينَ عمار؟!أينَ ياسر؟! أينَ تذهبون؟!

 

چرا آن‌هايي كه قدرت در دست دارند و به نوعي با اقدامات‌شان اذهان عمومي را راهبري مي‌كنند، به گونه‌اي رفتار كرده كه شايبه دودستگي و چند دستگي در كشور ايجاد شود؟! مگر اتحاد رمز پيروزي نيست؟! چرا در يك عمليات گسترده به نام«نگهباني از ايران»كه بي شك تمام اركان نظام در آن تاثير مستقيم دارند، به گونه‌اي رفتار مي شود كه گويي برخي در ميدان، دست به سلاح بودند و ساير نهادهاي عامل، نظاره‌گر هستند؟!

 

چرا برخي بعد از اينكه مردم از دلهره حملات تروريست‌ها رهايي يافتند و با يك عمليات ملي، حس خوب امنيت را لمس كردند،سعي‌دارند اين پيروزي ملي را به نام خود ثبت كرده و شيريني وحدت و اقتدار را به كام ملت تلخ ‌كنند؟!


هو القاهر
ماجرا از اين قرار است كه بعد از شليك موشك ايران به سمت داعش، برخي از جريان‌هاي سياسي شروع كردند به زير سوال بردن حسن روحاني كه چرا در قبال اين فعاليت، موضع روشني نمي‌گيرد. او نيز سه‌شنبه در ضیافت افطار با علما و روحانیون گفت:« اقدامی که سپاه پاسداران برای آماده کردن موشک و پرتاب ‏آن به نقاطی که سران داعش در دیرالزور بودند، انجام داد تصمیم فرد یا یک رکن نظامی نیست، بلکه ‏این‌گونه تصمیمات در شورای عالی امنیت ملی اتخاذ می‌شود و این در حالی است که شورای عالی ‏امنیت ملی بعد از حادثه تروریستی تهران در حرم امام راحل(س) و مجلس شورای اسلامی برای پاسخ به ‏تروریست‌ها اختیاراتی را به نیروهای مسلح داد که بیش از این اقدام اخیر بود».

 

در ادامه سخنان روحاني،سیدمحمود علوی در گفت‌وگو با ایسنا درباره حمله موشکی سپاه به مواضع داعش اظهار کرد: همان‌گونه که ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران تصریح فرمودند این تصمیم در شورای عالی امنیت ملی اتخاذ شده و ریاست محترم جمهوری اسلامی نیز در جایگاه رییس شورای عالی امنیت ملي به نیروهای مسلح دستور یورش کوبنده را به مقر داعش صادر کرد و موررد تایید مقامات عالی نظام قرار گرفت.

 

وی ادامه داد: نقاط تجمع سرکردگان داعش توسط وزارت اطلاعات در اختیار یگان موشکی سپاه قرار گرفت و موشک‌های ظفرآفرین سپاه آن‌ها را نشانه گرفتند؛ حسب اطلاعات متقن ما موشک‌ها با دقت به هدف اصابت کرده و تعداد زیادی از عناصر جنایتکار داعش، چند تن از سرکردگان و فرماندهان آن‌ها از جمله ابوعاصم لبیبی به هلاکت رسیدند. وزیر اطلاعات تاکید کرد: هماهنگی و هم افزایی نیروهای اطلاعاتی، امنیتی، نظامی و انتظامی کشور، اقتدار جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان کشید.


هو العادل
اما بلافاصله بعد از سخنان روحاني و علوي، سپاه اطلاعيه صادر كرد و گفت:«عملیات موشکی لیلة القدر در سلسله‌مراتب نظامی و با هماهنگی ستادکل نیروهای مسلح و تحت امر فرمانده معظم کل قوا انجام پذیرفت.از سوي ديگر، کلیه مراحل شناسایی و جمع‌آوری اطلاعات پیرامون وضعیت مقرها و موقعیت تروریست‌های تکفیری در منطقه دیرالزور، فقط توسط عوامل میدانی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فرآیندی دقیق و مطمئن صورت پذیرفت و در اختیار نیروی هوافضای سپاه قرار گرفت.


در اينكه تمام نيروهاي نظام جمهوري اسلامي، تحت امر فرمانده معظم کل قوا فعاليت مي‌كنند هيچ بحثي نيست، ولي بي شك ايشان نيز شوراي‌عالي امنيت ملي را براي همين مواقع سرپا نگاه داشته‌اند تا همان‌گونه كه از عنوانش پيداست، تصميمات لازم مانند اين شليك موشك‌ها را اتخاذ كنند. از سوي ديگر، مگر قرار است اين‌گونه فعاليت‌ها به نام فرد يا جرياني ثبت شود كه اقدامات ملي را تقسيم بندي مي‌كنند؟!

 


هو الخبير
البته در گذشته نيز شاهد اين نوع رفتار ها بوده‌ايم. براي مثال در زمستان سال ۹۵ بود كه یک مقام امنیتی با مرور نقش وزارت اطلاعات در ماجرای خنثی‌سازی عملیات تروریستی در ۲۲ بهمن امسال، دستگیری عبدالمالک ریگی و استرداد مبلغ يك میلیارد و ۷۱۰ میلیون دلار از آمریکا به اظهارات سردار نجات، قائم مقام سازمان اطلاعات سپاه پاسخ داد. اين مقام با اشاره به نقل قول‌هایی که در برخی رسانه‌ها از سردار نجات،‌ در رابطه با برخی از کیس‌ها نقل شده است، با اشاره به جریان ورود تیمی تروریستی به قصد انجام عملیاتی ضدامنیتی در ۲۲ بهمن، گفت: تیم تروریستی که به قصد ضدامنیتی در ۲۲ بهمن وارد کشور شده بود از آغاز تا پایان توسط وزارت اطلاعات شناسایی و زیر ضربه رفت و عناصر آن توسط وزارت اطلاعات دستگیر شدند.

 

این مقام امنیتی همچنین به جریان دستگیری عبدالمالک ریگی بر فراز آسمان اشاره کرد و گفت: حضور عبدالمالک ریگی در هواپیما فقط توسط منبع وزارت اطلاعات، اطلاع‌رسانی شد و هواپیمای حامل وی رهگیری و با همکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مجبور به فرود در بندرعباس و ریگی نیز دستگیر شد. وی در ادامه به ماجرای استرداد مبلغ يك میلیارد و ۷۱۰ میلیون دلار از آمریکا پرداخت و گفت: استرداد مبلغ يك میلیارد و ۷۱۰ میلیون دلار از آمریکا در جریان مذاکرات تبادل زندانیان انجام شد که مدیریت مذاکرات توسط شورای عالی امنیت ملی به وزارت اطلاعات محول شد و کلیه مراحل مذاکرات توسط نماینده وزارت اطلاعات با همراهی و همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و دفتر خدمات حقوقی ریاست جمهوری انجام گرفت و موفق به آزادسازی يك میلیاردو ۷۱۰ میلیون دلار و همچنین آزادی چند تن از زندانیان و رفع تحریم از تعدادی از بانک‌ها و شخصیت‌های حقوقی و حقیقی ایران شد.وی تصریح کرد: در هیچ یک از موارد سه‌گانه مذکور، نهادهای دیگر به غیر از آنچه گفته شد نقشی نداشتند، افتخار سربازان گمنام امام زمان (عج) این است که با هماهنگی و همکاری نیروهای نظامی و انتظامی، بسیاری از اقدامات را به نتیجه رسانده که از همکاری دیگر نهادها برخوردار و در اطلاع‌رسانی به نقش و همکاری آن‌ها تصریح و از آن‌ها تقدیر شده است.


در واكنش به اظهارات اين مقام امنيتي، سردار نجات نيز واكنش نشان داد و گفت:اطلاعات سپاه با وزارت اطلاعات هماهنگ بوده و چنانچه تمامی فعالیت‌های اطلاعات سپاه به نام وزارت اطلاعات نيز منتشر شود، ما هیچ گلایه‌ای نداریم. نجات خاطرنشان کرد: شورای هماهنگی اطلاعات با مسئولیت وزیر محترم اطلاعات به صورت مستمر تشکیل شده و اطلاعات سپاه نیز عضو فعال آن است بنابراين چنانچه اختلاف نظری وجود داشته باشد، در آن مطرح و حل و فصل می‌شود.


هو الستّار
بي شك مردم، اين نوع رفتارها را مشاهده مي‌كنند و با تحليل خود به نتيجه‌هايي مي‌رسند كه چندان در شأن نظام جمهوري اسلامي نيست. بنابراين بهتر است نهادها و اركاني كه خود، وظيفه حفظ آرامش جامعه را برعهده دارند، اختلاف نظرهاي شخصي و جرياني خود را به پستوها برده و نزاع خود را اين‌گونه آشكار در مقابل اذهان عمومي به نمايش نگذارند كه ضربه اين نوع رويكردها بر پيكره نظام وارد مي شود و دشمن شادكن است.

 

 

 

 

  • 13
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش