سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۵:۰۳ - ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۲۷۵۶
سیاست داخلی

احمد خاتمی مطرح کرد؛

برگزاری اجلاس مجلس خبرگان در روزهای ۲۸ و ۲۹ شهریور

سیداحمد خاتمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
سخنگوی هیات رییسه مجلس خبرگان با اشاره به برگزاری اجلاس این نهاد در روزهای ۲۸ و ۲۹ شهریور گفت: یک روز بعد خبرگان با حضور در مرقد امام راحل به تجدید پیمان با آرمان‌های رهبر انقلاب می‌پردازند واعلام می‌کنند پرچمی که ایشان به اهتزاز درآورده همچنان در اهتزاز خواهد ماند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله خاتمی در جمع خبرنگاران با تاکید بر نقش ارزنده اطلاع رسانی در سلامت جامعه عنوان کرد: اگر رسالت خبرنگاری آنچنان که مورد رضای خداوند هست بر اصل امانت، صداقت و مصلحت عمل شود، در نهایت به سلامت جامعه می‌انجامد.

 

دبیر مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آیه‌ای از قران کریم ادامه داد: ورود قرآن کریم به این عرصه گویای اهمیت مساله است. ما بر این باوریم که امروز بسیاری از رسانه‌های جهانی که از ناحیه صهیونیزم تعیین می‌شوند مصداق این آیه هستند امیدواریم رسانه‌های ما به جایی برسند که محور ارزیابی شده و مردم صحت و سقم خبرهای دیگران را در رسانه‌ها ما دنبال کنند.

 

وی در ادامه به شرح سومین اجلاس رسمی مجلس خبرگان در دوره‌ی پنجم پرداخت و گفت: زمان اجلاس سوم سه شنبه و چهارشنبه ۲۸ و ۲۹ شهریور ماه است. سپس در روز ۵ شنبه، خبرگان با حضور در مرقد امام راحل به تجدید پیمان باآرمانهای رهبر کبیر انقلاب اسلامی می‌پردازند واعلام می‌کنند پرچمی که ایشان به اهتزاز درآورده همچنان در اهتزاز خواهد ماند. خبرگان رهبری سپس در دیدار با مقام معظم رهبری از رهنمودهای ایشان استفاده می‌کنند.

 

خاتمی افزود: دستور کار اجلاس سوم با سخنرانی افتتاحیه توسط  آیت‌الله جنتی رئیس مجلس خبرگان آغاز می‌شود سپس جلسه غیر علنی مجلس برگزار خواهد شد.

 

وی عنوان کرد: غیر علنی بودن جلسه از این بابت است که جلوی سوء استفاده بیگانگان گرفته شود و مردم ایران اسلامی محرم نمایندگان خبرگان هستند.

 

دبیر مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: نطق‌های پیش از دستور توسط شانزده نفر از نمایندگان در ۴ جلسه و هر کدام به مدت ۱۵ دقیقه ایراد خواهد شد.

 

وی در خصوص نطق‌های پیش از دستور گفت: در سالهای اخیر دو تبصره به نطق‌ها زده شد اول اگر هیات رئیسه طرحی را مهمتر از نطق‌ها دانست تعدادنطق‌ها را کم می‌کند و دوم این که نطق‌های قبل از دستور می‌تواند میان دستور قرار گیرد. دراین نطق‌ها نمایندگان مسائل کلان کشور، به ویژه مباحث مربوط به ولایت را مطرح می‌کند.

 

آیت‌الله خاتمی به میهمان این اجلاس اشاره کرد و گفت: در اجلاس سوم یک میهمان از سوی کمیسیون سیاسی دعوت شده است. حجت‌الاسلام و المسلمین علی سعیدی نماینده مقام معظم رهبری در سپاه پاسداران که در حوزه‌ی نفوذ کارمیدانی و تحلیلی انجام داده و کتابی هم در این ارتباط دارند.

 

وی گفت: در اجلاس های دیگر دو میهمان حضور داشتند اما از آنجا که در این اجلاس دو طرح ارائه می‌شود ترجیح و رسیدگی به طرح‌ها شد.

 

آیت‌الله خاتمی در خصوص دو طرح مورد بحث در اجلاس خبرگان شرح داد: طرح اول در خصوص افزایش تعداد اعضای کمیسیون‌های سیاسی و اجتماعی و کمیسیون پاسداری و حراست از ولایت فقیه که کمیسیون‌های پرکاری هستند می‌باشد.

وی افزود: کار خبرگان فقط سالی دو اجلاسیه نیست کمیسیون‌های متعدد با فعالیت‌های متعدد به ویژه در این دو کمیسیون مذکور در طول سال برگزار می‌شود. به صراحت می‌توان گفت، نشاط شایسته‌ای در میان همه کمیسیون‌های خبرگان جاری است. لکن برخی ازاعضای خبرگان در کمیسیونی حضور ندارند. خصوصا خبرگان جوان، لذا با توجه به گسترش کار کمیسیون سیاسی اجتماعی و کمیسیون پاسداری و حراست از ولایت فقیه و  استفاده از همه ظرفیت‌های خبرگان طرحی در جهت افزایش  اعضای این دو کمیسیون ارائه شد. بر اساس این طرح کمیسیون سیاسی، اجتماعی از ۱۱ عضو به ۱۶ عضو و کمیسیون پاسداری و حراست از ولایت فقیه از ۱۰ به ۱۶ عضو افزایش خواهند داشت.

 

دبیر مجلس خبرگان رهبری طرح دوم را اصلاح  قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد و افزود: در انتخابات اخیر خبرگان خلاء هایی در قانون مشاهده شد. به ویژه این که مقام معظم رهبری، سیاست‌های کلی انتخابات را ابلاغ کردند. لذا مجلس خبرگان خود را مخاطب این سیاست‌ها دانسته و بر این اساس کمیسیون آیین نامه در چندین جلسه متوالی مصوبه‌ای در قالب ۳۶ ماده و ۲۴ تبصره آماده و به هیات رئیسه ارائه کردند که در صحن علنی مطرح خواهد شد و پس از تصویب هب وزارت کشور ابلاغ و اجرایی می‌شود.

 

وی ادامه داد: مجلس خبرگان رهبری به عنوان نخستین نهاد که به سیاست‌های کلی انتخابات از سوی رهبری لبیک گفته این طرح را تصویب می‌کند که امیدواریم  قانون انتخابات ریاست جمهوری هم اصلاح شود.

 

وی در ادامه این طرح را توضیح داد و گفت: برای نام نویسی در انتخابات مجلس  خبرگان مدرک سطح ۴ حوزوی باید ارائه شود. مورد دوم نیز در خصوص سن کاندیداها می‌باشد. مجلس خبرگان می‌خواهد رهبر تعیین کند رهبری که مردم بپذیرند. لذا با اینکه جوان گرایی در عرصه‌های اجرایی ارزشمند است،   لکن در این عرصه ملاحظاتی لازم است. پر واضح است که اعتماد مردم به محاسن سفید بزرگان در این عرصه بیش از جوانان است. با این که کاملا معتقد به جوان گرایی مثبت هستیم. اما هر چیزی که از حد بیرون رود تاثیر خود را از دست می‌دهد؛ در این طرح سن ۴۰ سالگی پیشنهاد شده است.

 

وی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار طلاب تهران عنوان کرد:‌ آنچه مقام معظم رهبری در خصوص ادامه مبارزه بیان کردند به معنای درگیری نیست. مبارزه همان مفهوم جهاد را دارد. به این معنا که نباید آرام گرفت و پیوسته باید در عرصه‌ی دفاع از انقلاب در میدان تبیین، روشن‌گری، دفاع از ارزشهای اسلامی، خسته نشدن و عقب نشینی نکردن گام برداشت.

 

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی یک موجودزنده است، و برای تداوم نیاز به پاسداری، مبارزه و تلاش در عرصه‌های مختلف اقتصادی و فرهنگی و ... دارد.

 

 

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش