جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۳۵ - ۲۷ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۷۴۳۸
دولت

داعش، روسیه، یمن، اردوغان و یک مرتبه مهدی طارمی!

روحانی حالا به خیلی‌ها بدهکار است

روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت

اینکه در دیدار بین حسن روحانی و اردوغان وسط آنهمه موضوع مهم منطقه‌ای و میان انتقادهای فراوان مردم از روحانی بابت عدم وصول وعده‌ها کار به مهدی طارمی رسیده که از دید فیفا متخلف بوده، جای  سوال بسیار بزرگی باقی می‌گذارد به ویژه آنکه این کار دفاع از متخلف بوده و نه دفاع از حق!

 

تیتر اول دو روز قبل روزنامه بهار صادقانه‌ترین و به نوعی درست ترین حرف این روزهای جامعه ای بود که از روحانی توقع بیشتری داشتند، آنها توقع آزادی اجتماعی بیشتر مطابق وعده‌های دکتر داشتند، آنها توقع نداشتند نان گران شود، مردم توقع داشتند که در دور دوم مدیریت دولت تدبیر و امید کلید درست تر ساخته شود و دلار قیمتش پایین بیاید و فرجامِ برجام بهتر باشد و اثر گذارتر، مردم انتظار داشتند برای اولین بار طی سه دهه گذشته قیمت‌ها بالا نرود، بنزین گران نشود، عوارض خروجی رشد غریبی نداشته باشد و برخی در دولت، محل گردشگری انسان‌ها را تعیین نکنند و نگویند مردم به جای خروج از کشور در ایران خودمان بچرخند آن هم در حالی که هتل‌ها در داخل کشور سه برابر هتل‌های استاندارد در دنیا قیمت دارند.

 

مردم توقع ارتباط بهتر با دنیا داشتند و حتی توقع‌های دیگری هم در مورد برخی مسائل سیاسی تر مثل حصر و ارگان‌های خاص داشتند که حالا پرچم نقد را برای انجام نشدن توقع هایشان بالا برده اند.

 

اینها را ننوشتیم تا یک مطلب سیاسی بنویسیم بلکه نوشتیم تا برسیم به یک موضوع اجتماعی - ورزشی.

 

دیروز برخی هواداران استقلال به پیج دکتر روحانی سرک کشیدند و انتقادهایی را بابت ورود دکتر در دیدار با اردوغان به ماجرای طارمی مطرح کردند، ابتدا باید برای خود هواداران استقلال این نکته تفهیم شود و بعد به باقی ماجرا رسید که در استقلال هم قرارداد جعلی وجود دارد و نمونه اش اینست:

 

جعل امضا در باشگاه استقلال با اطلاع مدیر عامل!

معاون پیشین پشتیبانی آکادمی باشگاه استقلال در تاریخ ۸ شهریور امسال درباره جعل امضای رضا افتخاری، مدیرعامل باشگاه استقلال در زمان حضور او در کلمبیا برای مسابقات جام جهانی فوتسال اعلام کرد: به من اطلاع دادند بدون اطلاع اکبرپور، سرمربی تیم جوانان استقلال، بازیکنی به نام صمدایی در فهرست تیم جوانان قرار داده شده است. صادق ورمزیار، سرپرست آکادمی استقلال نام صمدایی را در هیئت فوتبال ثبت کرده بود.

 

صفری گفت: ۴ قرارداد دیگر هم به این صورت بسته شده است. افتخاری از من درخواست کرد تا این موضوع مسکوت بماند تا رفتار ورمزیار را به شکل ویژه ای پیگیری کند. در زمان حضور افتخاری در کلمبیا، ورمزیار قراردادی را به من تحویل داد و درخواست کرد تا آن را در هیئت فوتبال ثبت کنم اما این قرارداد را به سلطانی نماینده باشگاه استقلال رساندم. او افزود:جالب است که قرارداد جدید هم بدون امضای افتخاری و با مهر جعلی تنظیم شده بود. در آن زمان هم مدیرعامل باشگاه قول رسیدگی داد اما  شهاب جهانیان، رئیس سابق هیئت مدیره و محسن بزرگی، وکیل باشگاه به دلیل ارتباط نزدیکی که با ورمزیار داشتند مانع از رسیدگی به این قراردادها شدند.

 

این مطلب را از خبرنگاران جوان نقل کردیم تا بدانند و بدانید که بحث آبی و قرمز نیست یک موضوع کاملا اجتماعی و فرهنگی و ورزشی است.

 

فیفا طارمی و پرسپولیس را متخلف دانست!

فیفا در مورد پرونده طارمی چنین حکم اولیه ای صادر کرده بود: «باشگاه پرسپولیس در بازگشت مهدی طارمی از ترکیه اقدام به عقد قرارداد با وی کرده و با توجه به اینکه اعلام رسمی این قرارداد در وبسایت باشگاه، تاریخی پس از قرارداد با ریزه اسپور دارد، از نظر فیفا تحریک کننده طارمی و عامل جدایی وی از این تیم ترکیه‌ای شناخته شده است. مدیران پرسپولیس ادعا می‌کنند با مهدی طارمی در دو تاریخ مختلف توافق کرده و حتی قراردادی با او امضا کرده‌اند و تنها اعلام عقد قرارداد با وی به تاریخ بازگشت از ترکیه موکول شده است. مدیران پرسپولیس اولین قرارداد با مهدی طارمی را در تاریخ ۲۴ فروردین ۹۴ و پس از دربی منعقد کردند و این مدرک در تجدیدنظر به فیفا ارسال خواهد شد.»

 

در ادامه فیفا پرسپولیس و طارمی را مقصر شناخت و نه تنها به سود ریزه اسپور رای داد بلکه هم پرسپولیس و هم طارمی را مقصر شناخت. این یعنی آنکه پرسپولیس و طارمی کار غیر قانونی انجام داده اند و خلاف کرده اند.

حالا به ابتدای متن برمیگردیم و از آقای روحانی می‌پرسیم، وسط اینهمه انتقاد و آنهمه بگیر و ببند و این سیل دلخوری اصلاح طلب‌ها از اصلاحاتی که انجام نشده، رسیدگی به پرونده طارمی و پرسپولیس که خلافکار هم بوده اند لازم بود؟ مهم بود؟ انتقادی نباید داشته باشد؟

 

دفاع آقای روحانی از متخلف؟

از موضوع توقع مردم برای رسیدگی به مسائل مهم تر که رد شویم می‌رسیم به این موضوع که اصالتا آیا روحانی باید از متخلف‌ها در  باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال دفاع کند؟

 

تاثیر فرهنگی این موضوع در جامعه چیست آیا جوان‌ها متوجه تخلف پرسپولیس و طارمی نمی‌شوند و پادر میانی  رئیس جمهور را برای بخشودگی این متخلفان فراموش می‌کنند؟

 

 تاثیر پذیری آنها چیست؟ تخلف کنند و در انتظار ریش سفیدی بزرگتر‌ها بمانند؟ این کار آقای روحانی نقد‌های زیادی داشت که البته استقلالی‌ها گوشه ای از آن را به نمایش گذاشتند و دیگر باشگاه‌های لیگ برتری هم حالا از روحانی توقع دارند. توقعی به جا که روحانی نمی‌داند کجا و چگونه و با کدام ترازو آن را باید به دیگر تیم‌ها هدیه کند تا ترازوی عدالت را برقرار کند.

 

روحانی بابت این موضوع دیروز تحت فشار قرار گرفت و حالا مجبور است در جایی دیگر این موضوع را برای هواداران استقلال و سپاهان و ... جبران کند که کارش را سخت تر می‌کند اما اگر چنین هم کند قاعدتا موضوع فرهنگی به جا مانده از آن یعنی دفاع از متخلف به جای خود باقی می‌ماند.

 

از داعش و روسیه و یمن و تجارت با پول ملی تا ... مهدی طارمی!

در دیدار با اردوغان این بحث‌ها در گرفته است:«رییس جمهور توسعه همکاری‌های بانکی ایران و ترکیه بویژه در زمینه تجارت با پول ملی دو کشور را در گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی مورد اشاره قرار داد و از جمله بر ضرورت تشکیل پنجره واحد و فعالیت تمام وقت گمرکات دو کشور در این زمینه نیز تاکید کرد.روحانی با اشاره به اهمیت ادامه روند همکاری‌ها و رایزنی‌های ایران، روسیه و ترکیه در راستای حل وفصل مسائل منطقه ای بویژه در موضوع سوریه، گفت: اجلاس امروز سه جانبه سران سه کشور در سوچی، نقش مهمی در توسعه و تقویت صلح و ثبات پایدار در سوریه و منطقه دارد.رییس جمهور با بیان اینکه باید تلاش‌ها و رایزنی‌های سه جانبه و بین المللی درباره حل و فصل سیاسی بحران سوریه ادامه پیدا کند، چراکه هنوز نگرانی‌هایی در این راستا وجود دارد، خاطرنشان کرد: امروز پایه‌های اصلی داعش در سوریه و عراق فروریخته است، اما هنوز تا محو کامل تروریسم از منطقه فاصله داریم.روحانی با اشاره به رایزنی‌های ایران و ترکیه درباره مسائل مختلف منطقه از جمله در عراق و یمن نیز اظهار داشت: ایران و ترکیه باید برای تحقق اهداف مشترک خود بویژه برقراری صلح و ثبات پایدار در منطقه مناسبات و همکاری‌های خود را افزایش دهند.رییس جمهور افزود: دیدارها و رایزنی‌های مقامات ارشد نظامی ایران و ترکیه نقش مهمی در توسعه روابط دو کشور داشته است.»

 

حال اینکه چگونه وسط اینهمه موضوع مهم کار به مهدی طارمی کشیده و این موضوع مطرح شده خودش جای سوال بسیار مهمی دارد. به راستی چه شد که گفتگو از داعش به طارمی رسید؟

 

محمد سررشته داری

 

 

bahardaily.ir
  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش