سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۳۲ - ۲۵ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۵۸۴۳
مجلس

پس‌لرزه‌های حمله با پايه ميكروفون به معاون استاندار،

هاجر چنارانی عذرخواهی نمی كند

هاجر چنارانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس

هاجر چنارانی، نماینده نیشابور، نه‌تنها عذرخواهی نمی‌کند؛ بلکه سعی در توجیه رفتارش هم دارد! او که در فیلمی که در فضای مجازی منتشر شده، سعی دارد در یک همایش با پایه میکروفون به معاون استاندار خراسان رضوی حمله کند، صبح دیروز در یک برنامه تلویزیونی درباره این اقدامش توضیح داد. این نماینده عضو فراکسیون ولایی مجلس دهم در برنامه صبحگاهی تلویزیون سعی می‌کرد متکلم وحده باشد و به مجری برنامه که از چرایی حمله می‌پرسید پاسخ روشنی نمی‌داد تا جایی که مجری را به خنده وامی‌داشت.

 

مجری چندین بار از او خواست تا به سؤالش پاسخ دهد؛ ولی چنارانی پاسخ‌هایی می‌داد که ارتباطی با سؤالات نداشت. این پاسخ‌های غیرمرتبط چنارانی در حدی بود که «رضا رشیدپور»، مجری برنامه، از او انتقاد کرد که چرا به پرسش من پاسخ نمی‌دهید و نهایتا به چنارانی گفت «من جای شما بودم از رفتارم عذر می‌خواستم». نهایتا هم پس از ١٥ دقیقه صحبت نماینده نیشابور در تلویزیون، مجری با او خداحافظی کرد و تنها واکنش به صحبت‌های چنارانی می‌شود نگاه به دوربین!

 

چنارانی هم‌زمان که در این گفت‌وگو از نگاه منطقه‌ای انتقاد می‌کرد، گفته که «در دوره هشتم مجلس معاون سیاسی وقت، آقایی بودند که سبزواری بودند و چهار روستای نیشابور را جدا و به خوشاب سبزوار دادند تا بتوانند آنجا را به شهرستان تبدیل کنند». چنارانی با بیان اینکه در همین دوره معاون سیاسی از همان شهرستان است، گفت: «من چندین‌بار به وزیر کشور گفتم ایشان را عوض کنند؛ چون مردم نیشابور از ایشان ناراضی‌ هستند. این شخص دائم نام خراسان غربی را مطرح می‌کند و من هم باید جواب‌های مردم را بدهم».

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران چنارانی گفت: «من رفتم میکروفون را بگیرم خودم صحبت کنم؛ اما جوری وانمود شد که گویی می‌خواهم حمله کنم و جالب است مسئولان نیشابور بلندگوی من را قطع می‌کنند». چنارانی با بیان اینکه تا‌به‌حال بالغ بر ۲۰ تذکر به وزارت کشور داده‌ام، گفت: «به‌عنوان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از این شخص شکایت می‌کنم». او همچنین در توجیه رفتار و حمله خود به معاون استاندار گفت: «من رفتم میکروفون را بگیرم خودم صحبت کنم؛ ولی مسئولان نیشابور میکروفون من را قطع کردند... . امروز قرار نیست اگر شهرستانی وزیر و معاون وزیر ندارد، در بدبختی و فلاکت بماند.

 

امروز همه معاونان وزیر به شهرستان‌هایی می‌روند که خودشان مال آنجا هستند. نگرش ما باید ملی باشد. آقای حسینی نگاهش منطقه‌ای است. ایشان جنگ قومیتی راه می‌اندازد». او افزود: «من با ایشان و هیچ مسئولی اختلاف سیاسی و نظری ندارم. من از کسانی که نگاه منطقه‌ای دارند، ضربه خوردیم. مردم نیشابور از ایشان ناراحت‌اند. من چندین بار تذکر دادم. ایشان باید از نیشابور می‌رفتند. این چهار روستا چرا به نیشابور برنمی‌گردد؟ من اجازه نمی‌دهم استانی در کنار نیشابور شکل بگیرد. این شخص در محافل خودش خراسان غربی را مطرح می‌کند». این نماینده مجلس درباره ویدئوی منتشرشده‌اش که در آن به سمت معاون استاندار حمله می‌کند، گفت: «قطعا ممکن است خیلی‌ها برداشت‌های متفاوتی از آن کنند... .

 

این آقا به دنبال این است که استاندار شود و مردم نیشابور از ایشان ناراحت هستند؛ اما مجددا به این شهر برای سخنرانی دعوت می‌شوند». او افزود: «هر کسی در فضای مجازی چیزی را که می‌بیند، بر‌اساس چیزی که دوست دارد، تفسیر می‌کند!». این سخنان در حالی است که ویدئوهای عذرخواهی معاون استاندار بابت «خراسان غربی» هم در فضای مجازی منتشر شده.

 

در‌این‌حال «سیدجواد حسینی»، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی، به «برنا» گفت: «من هیچ شکایتی از خانم چنارانی ندارم. با توجه به وضعیت کشور و استان خراسان رضوی بیش از هر زمان دیگری به هم‌گرایی و انسجام نیاز داریم».

 

او افزود: «بنده به‌عنوان معاون استانداری در یک ماه قبل به نیشابور رفتم و در شورای اداری پارلمان مشورت زنان حضور داشتم. قبل از حضور در نیشابور در منطقه «داورزن» بودم. این منطقه غربی‌ترین نقطه خراسان است. آن زمان من در سخنرانی سهوا گفتم «خراسان غربی» و به‌هیچ‌عنوان از اصطلاح «استان خراسان غربی» استفاده نکردم. در آخر برنامه خبرنگاری به من گفت که در سخنرانی خودم از «استان خراسان غربی» استفاده کرده‌ام. من همان‌جا تکذیب کرده و اعلام کردم به‌هیچ‌عنوان این اصطلاح را به کار نبرده‌ام و منظورم غربی‌ترین نقطه خراسان بوده است. جالب است که در آن جلسه خانم چنارانی اصلا حضور نداشتند».

 

او با اشاره به اینکه در همایش «سلامت، زنان و خانواده» حضور پیدا کردم، ادامه داد: «در جلسه نشسته بودم که با سروصدای زیاد از درِ ورودی سالن متوجه این نماینده مجلس شدم. خانم چنارانی با سرعت زیاد به سمت من می‌آمد و متأسفانه باقی قضایا را بر مبنای آن‌ چنان‌که در فضای مجازی منتشر شد، در جریان هستید. در حین برخورد تلاش کردم که بتوانم با آرامش خاطر و نهایت احترام در شأن یک نماینده با ایشان برخورد کنم و حتی از حضور این نماینده در آن جلسه تشکر کردم و نخواستم که بحث ادامه پیدا کند؛ اما رفتار خانم چنارانی مانع خاتمه‌یافتن جریان بود».

 

او با اشاره به اینکه «من می‌دانم با شکایت‌نکردن من این موضوع در هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان پیگیری نخواهد شد»، تصریح کرد: «موضوع درباره من و خانم چنارانی نیست و معتقدم موضوع اختلاف‌برانگیزی وجود ندارد. با توجه به اینکه شهر نیشابور و سبزوار در جوار هم هستند، همه تلاش من به‌عنوان معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان رضوی باید بر پایه حفظ آرامش در استان باشد». حسینی گفت: «من سعی می‌کنم جو را در نهایت آرام نگه دارم. مجلس به همه موارد پیش‌آمده آگاه است و اگر نیاز به برخوردی با این نماینده باشد، از سوی هيئت‌رئيسه اعمال خواهد شد. امیدوارم سرکار خانم چنارانی درباره رفتار خود تأملی داشته باشند و اگر اقدام ایشان درست نبوده، در رفتار خود تجدیدنظر کنند. باز هم تأکید می‌کنم که من هیچ شکایت شخصی از ایشان ندارم».

 

 

 

sharghdaily.ir
  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش