جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۰۹:۲۳ - ۱۱ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۲۷۲۰
اشتغال و تعاون

«مجمع جهانی اقتصاد» برای ۲۰۱۹ منتشر کرد

۱۰ ریسک جهانی کسب‌وکارها

مجمع جهانی اقتصاد,اخبار اشتغال و تعاون,خبرهای اشتغال و تعاون,اشتغال و تعاون

«مجمع جهانی اقتصاد» جدیدترین گزارش ریسک‌های منطقه‌ای کسب‌وکارها را برای سال ۲۰۱۹ منتشر کرد. با تشدید ریسک‌های اقتصادی و غیرمتمرکز شدن روزافزون مخاطرات، فهم منطقه‌ای ریسک‌ها، همچنین فرصت‌ها برای همکاری میان مناطق اهمیت می‌یابد. در این رابطه، این نهاد بین‌المللی با نظرسنجی از بیش از ۱۲هزار فعال اقتصادی، ۱۰ریسک‌ اصلی را که در سطح جهان موجب نگرانی کسب‌وکارها هستند، معرفی کرده است. ارزیابی‌ها نشان می‌دهد بحران‌های مالی، حملات سایبری، بیکاری یا اشتغال کمتر از حد، در رده اول تا سوم ریسک‌ها قرار گرفته است.

«مجمع جهانی اقتصاد» تازه‌ترین گزارش ریسک‌های منطقه‌ای کسب‌وکارها را برای ۲۰۱۹ منتشر کرد. به گزارش مجمع، با تشدید ریسک‌های اقتصادی و روزافزون شدن مخاطرات غیرمتمرکز، فهم منطقه‌ای ریسک‌ها و همچنین فرصت‌ها برای همکاری میان مناطق بسیار اهمیت می‌یابد. در این رابطه اصلی‌ترین ریسک‌هایی که در سطح جهانی موجب نگرانی کسب‌وکارها هستند به ترتیب عبارتند از: بحران‌های مالی، حملات سایبری، بیکاری یا اشتغال کمتر از حد، شوک قیمت انرژی، شکست حکمرانی ملی، بی‌ثباتی‌های اجتماعی گسترده‌، دزدی یا سوءاستفاده از اطلاعات، منازعات سیاسی، شکست زیرساخت‌های حیاتی و حباب دارایی‌ها. این رتبه‌بندی در حالی است که در گزارش سال گذشته دو ریسک رده نخست یعنی «بحران‌های مالی» و «حملات سایبری»‌ به ترتیب در رده‌های چهارم و پنجم قرار داشتند.

یکی دیگر از نکات گزارش ریسک منطقه‌ای «مجمع جهانی اقتصاد»، ریسک‌ کسب‌وکارها برای هر یک ازکشورها است.  به گزارش «دنیای اقتصاد» بر این اساس پنج ریسک بزرگی که کسب‌وکارها در ایران با آن مواجهند به ترتیب عبارتند  از: تورم بالا، بحران‌های مالی، درگیری بین دولتی، بحران‌های آبی، حباب دارایی و بیکاری و اشتغال کمتر از حد به طور مشترک در رده پنجم. در گزارش سال گذشته مهم‌ترین ریسک اقتصادی ایران «بحران آبی» اعلام شده بود.

به گزارش مجمع، جهان ۲۰۱۹ در هم‌تنیده و پیچیده‌تر از هر زمانی دیگری است. این وضعیت پیچیده بر فرآیندهای توسعه در هر دو سطح منطقه‌ای و جهانی اثر می‌گذارند. در حال حاضر نشانه‌های رکود اقتصادی در کوتاه‌مدت برجسته شده‌اند و شوک‌هایی که سیاست‌های فعلی دولت‌ها را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند موجب نگرانی کسب‌وکارهای جهانی هستند. این شوک‌ها همچنین نگرانی‌هایی را نیز متوجه ذی‌نفعانی می‌سازد که فرصت همکاری میان آنها وجود ندارد. همان‌طور که در بحران مالی جهانی ۲۰۰۸ تجربه شد همکاری جهانی یکی از کارآمدترین ابزارها برای کاهش چالش‌های نظام‌مند محسوب می‌شوند، ابزارهایی که هر چند تنها راهکار در دسترس نیستند و سازمان‌های منطقه‌ای نیز می‌توانند نقشی برجسته در این زمینه ایفا کنند. بر این اساس اصلی‌ترین ریسک‌های هر یک از مناطق جهانی به قرار زیر است.

خاورمیانه و شمال آفریقا: به گزارش «مجمع جهانی اقتصاد» ۱۰ ریسک‌ اصلی که کسب‌وکارهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا با آنها مواجهند عبارتند از: «شوک قیمت انرژی»، «بحران‌های مالی»، «بیکاری یا استفاده کمتر از حد نیروی کار»، «تورم بالا»، «حباب دارایی‌»، «منازعات سیاسی»، «بحران‌های آب»، «حملات سایبری»، «بی‌ثباتی‌ اجتماعی گسترده» و «قاچاق (تجارت غیرقانونی)»

آمریکای شمالی: مهم‌ترین ریسک‌هایی که کسب‌وکارهای منطقه آمریکای شمالی با آنها مواجهند به ترتیب عبارتند از: «حملات سایبری»، «دزدی و سوءاستفاده از اطلاعات»، «حملات تروریستی»، «شکست زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی»، «بحران‌های مالی»، «شکست حاکمیت ملی»، «شکست اقدامات مربوط به تغییرات آب‌وهوایی»، «حوادث آب‌وهوایی سخت» و «بلایای طبیعی»

اروپا: مهم‌ترین ریسک‌هایی که کسب‌وکارهای قاره اروپا با آنها مواجه هستند به ترتیب عبارتند از: «حملات سایبری»، «حباب  دارایی»، «منازعات سیاسی»، «شوک قیمت انرژی»، «بحران‌های مالی»، «دزدی و سوءاستفاده اطلاعاتی»، «شکست حاکمیت ملی»، «بیکاری یا استفاده کمتر از حد نیروی‌کار»، «مهاجرت اجباری گسترده»، «بی‌ثباتی‌ اجتماعی گسترده»

جنوب آسیا: مهم‌ترین ریسک‌هایی که برای کسب‌وکارهای منطقه جنوب آسیا شناسایی شده به ترتیب به این قرار است: «بحران‌های آب»، «حملات تروریستی»، «فجایع محیط‌زیستی ساخت دست بشر»، «شکست برنامه‌ریزی شهری»، «شوک قیمت انرژی»، «تورم کاهشی»، «بیکاری یا استفاده کمتر از حد نیروی‌کار»، «شکست یا بحران دولت»، «بحران‌های مالی» و «حباب  دارایی»

شرق آسیا و پاسیفیک: به گزارش «مجمع جهانی اقتصاد» ۱۰ ریسک‌ اصلی که کسب‌وکارهای منطقه شرق آسیا و پاسیفیک با آنها مواجهند عبارتند از: «بلایای طبیعی»، «حملات سایبری»، «منازعات سیاسی»، «بحران‌های مالی»، «حوادث آب‌وهوایی سخت»، «حباب دارایی»، «دزدی و سوءاستفاده از اطلاعات»، «شوک قیمت انرژی»، «بیکاری یا استفاده کمتر از حد نیروی کار»، «شکست حاکمیت ملی»

اوراسیا: ۱۰ ریسک اصلی که کسب‌وکارهای منطقه اوراسیا با آنها مواجه هستند به ترتیب عبارتند از: «بی‌ثباتی‌ اجتماعی گسترده»، «منازعات سیاسی»، «شوک قیمت انرژی»، «بحران‌های مالی»، «تورم غیرقابل مدیریت»، «شکست مکانیزم‌ها و نهادهای مالی»، «دزدی و سوءاستفاده اطلاعاتی»، «بیکاری یا استفاده کمتر از حد نیروی‌کار»، «شکست یا بحران دولت» و «قاچاق یا تجارت غیرقانونی»

آمریکای لاتین و کارائیب: ۱۰ ریسک اصلی که کسب‌وکارهای منطقه آمریکای لاتین و کارائیب را تهدید می‌کنند به این شرح اند: «شکست حاکمیت ملی»، «بی‌ثباتی‌ اجتماعی گسترده»، «بیکاری یا استفاده کمتر از حد نیروی‌کار»، «بحران‌های مالی»، «شکست زیرساخت‌های حیاتی»، «بحران یا فروپاشی‌ دولت»، «قاچاق (تجارت غیرقانونی)»، «شوک قیمت انرژی»، «دزدی و سوءاستفاده اطلاعاتی»، «مهاجرت اجباری گسترده».

مجمع جهانی اقتصاد,اخبار اشتغال و تعاون,خبرهای اشتغال و تعاون,اشتغال و تعاون

  • 14
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
ویژه سرپوش