دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۰۰۱۲۵

چگونه در مغازه داری موفق باشیم؟

چگونه در مغازه داری موفق باشیم,تکنیک های فروش بیشتر در مغازه,چگونه یک مغازه دار موفق باشیمیکی از فنون مغازه داری، ارائه محصولات باکیفیت میباشد
یکی از شغل های به ظاهر، ساده و بی دردسر که مدیریت آن چندان ساده نیست و باید اصول و قواعد بسیاری را رعایت کرد؛ شغل مغازه داری می باشد. در مدیریت فروشگاه یا مغازه، خصوصیاتی همچون کوچک بودن یا بزرگ بودن فروشگاه، فروش حضوری یا غیر حضوری مورد توجه نیست. در این مطلب از سرپوش می آموزیم چگونه در مغازه داری موفق باشیم، با ما همراه باشید.

چگونه در مغازه داری موفق باشیم

یکی از شغل های محبوب در حال حاضر ، مغازه داری یا همان فروشگاه داری می باشد. ما نظاره گر مغازه های مختلفی در سطح شهرو روستا هستیم که دغدغه ی همه صاحبان کسب و کارها، مشتری و کسب درامد است. مغازه داران، مشتریان وفاداری را میخواهند که قادر به فروش محصولاتشان به آن ها باشند. این مشتریان وفادار با معرفی کسب و کار شما به دیگران موجب افزایش بقای شما می شوند.

تکنیک های فروش بیشتر در مغازه یا فروشگاه

* دقت در انتخاب شریک:

معمولاً فروشگاه های بزرگ و مغازه های زنجیره ای دارای چند شریک تجاری می باشند. شما باید بعنوان مدیر یک فروشگاه برای پیشگیری از هرگونه اختلاف و مشکلی، شریکتان را به دقت انتخاب کنید.

* ارائه محصولات باکیفیت:

سعی کنید محصولاتی را به مشتری خود بفروشید که کیفیت بالایی دارند. این مسأله بیانگر ارزشیست که برای مشتریتان قائل هستید و فروش شما را افزایش می دهد.

* چینش محصولات:

پژوهش ها رابطه مستقیمی میان قابل رویت بودن قفسه ها و میزان خرید دارند. براساس تحقیقاتی در سال ۲۰۱۴ قرار دادن محصولات در انتها و وسط راهرو به جذب بیشتر خریدارها کمک میکند. یک مدیر موفق از نحوه ی چینش محصولات در فروشگاه و تأثیر آن در فروش و رضایت مشتری آگاه است. یکی از عوامل مؤثر در ترغیب مشتری به خرید محصول، دسترسی اسان و سریع به محصولات مورد نیازش است. همچنین یکی از نکات مهم در مدیریت مغازه، چینش محصولات هم گروه در کنار هم میباشد که باعث افزایش فروش میشود.

* داشتن یک سایت فروشگاهی اینترنتی:

شما میتوانید از روش های نوین فروش مانند ارسال رایگان کالا و فروش آنلاین برای جلب توجه مشتری استفاده کنید. داشتن یک سایت فروشگاهی، تأثير به سزایی در موفقیت شما دارد.

* از ابزارهای دیجیتال استفاده کنیم:

امروزه واژه “دیجیتال” دربرگیرنده ی گستره وسیعی ازجمله شبکه های اجتماعی، اپلیکیشن های تلفن های هوشمند ، ایمیل ها و حتی اپلیکیشن های دیجیتال درون فروشگاه می باشد.

چگونه یک مغازه دار موفق باشیم,تکنیک های فروش بیشتر در مغازه,تکنیک های فروش بیشتر در فروشگاهداشتن یک سایت فروشگاهی اینترنتی از تکنیک های مغازه داری میباشد

* استخدام نیروی کار مناسب در فروشگاه:

شما با انتصاب یک متخصص در زمینه فروش، با سابقه کافی در این حیطه و داشتن رفتاری مناسب با مشتریان، میتوانید از این بابت، خیالتان را راحت کنید.

شما باید به غیر از استخدام یک نیروی کار برای فروش اجناس، فرد مناسب دیگری را برای انجام کارهای حسابداری و مالی مغازه خود استخدام کنید. همچنین شما میتوانید بر کارگران و مغازه بعنوان صاحب این کسب و کار، نظارت کلی داشته باشید.

* به محصولات تان اشتیاق نشان بدهید:

اگر مشتری، متوجه احساس اشتیاق شما به چیزی که قصد فروش آنرا دارید، شود؛ برای خرید آن محصول، بیشتر جذب میشود. بنابراین درصورتی میتوانید محصولتان را راحتتر بفروشید که طرفدار آن باشید. اگر افراد علاقمند به محصولات تان را استخدام کنید، کاملاً هوشمندانه عمل کرده اید. بنابراین شما باید به دنبال کسانی برای استخدام باشید که به محصولات شما ابراز علاقه می کنند.

* توجه به مشتری:

یکی از موارد مؤثر در مدیریت فروشگاه، توجه به مشتری و احترام به خواسته هایش می باشد. روانشناسی رنگها در علم نوین، اهمیت بسیاری در فروش دارد. بنابراین اگر از رنگ های ملیح و ملایم در المان ها و ساختار فروشگاه استفاده کنید مشتری، ارامش خاصی را در زمان ورود به فروشگاه پیدا می کند و بدون هیچ دغدغه ای خرید می کند.

* هرگز مطالعه و تحقیق را متوقف نکنید:

گاهی اوقات شما ویژگی های یک فروشنده و صاحب یک فروشگاه موفق را ندارید، بنابراین باید در پی یادگیری بیشتری باشید. اینک از روش های متداول یادگیری میتوان به چند ازمون و خطا اشاره کرد که کاربرد چندانی در این حوزه ندارد. مثلا اگر برای نخستین بار می خواهید یک ویترینرا بچینید، ممکن است که به حرفه خود برای همیشه لطمه بزنید. شاید در مقابل فروشگاهتان، مشتری های زیادی عبور کنند ولی به فروشگاهتان توجهی نکنند و یا عده ای دیگر نیز هرگز به فروشگاه شما بر نگردند. 

لذا انجام اموری همچون مطالعه مجلات مرتبط، بررسی رقبا برتر در حوزه صنف شما و جست و جو در اینترنت به رفع این موضوع کمک میکند.

* نرم افزار فروشگاهی، بهترین راهکار برای مدیریت مغازه:

قطعا یک مدیر، توانایی رسیدگی به تمام امور را ندارد. امور حسابداری و مالی برای بررسی به زمان زیادی نیاز دارند. اگر یک مدیر برای رسیدگی به بخش های مالی، انبار و موجودی کالا و غیره، تمام زمان خود را اختصاص دهد؛ دیگر نمیتواند با مشتری، تعامل برقرار کند و یا این که به امور بازاریابی رسیدگی کند. از طرفی باتوجه به عدم ثبات در قوانین مالیاتی کشور، توسعه فروشگاه ها و پیچیدگی امور حسابداری، افزایش حجم فاکتورها و گردش مالی، دیگر روش های قدیمی پاسخگوی کنترل و نظارت امور مالی نمی باشد. بنابراین بهتر است که از یک نرم‌افزار حسابرسی فروشگاهی به منظور سهولت در فروش و حسابرسی برای کارکنان و بهبود وضعیت فروش استفاده کنید.

مدیران و فروشندگان با استفاده از این برنامه به راحتی قادر به مدیریت کسب و کار خود هستند. نحوه فروش در این نوع سیستم مدیریتی از اهمیت به سزایی برخوردار است. شما با استفاده از این نرم‌افزار میتوانید اقدام به سرمایه گذاری در راستای سود کوتاه مدت و بلند مدت کنید. این نرم افزار برای شما دسترسی های بسیاری را فراهم می کند، یعنی میتوانید با شناسایی پرفروش ترین و پرسودترین محصولات، آنها را مجددا شارژ کنید. در نهایت ، انجام امور حسابداری با دقت و سرعت بالا امکانپذیر است و شما میتوانید بدون هیچ دغدغه ی مالی بعنوان مدیر، ارتباط نزدیک تری با مشتریانتان برقرار کنید و تعامل پایداری ایجاد کنید.

تکنیک های فروش بیشتر در فروشگاه,مزایای مغازه داری,روشهای فروش بیشتر در مغازهتوجه به مشتری و احترام به خواسته‌های او باعث موفقیت در مغازه داری میباشد

* روش های بازاریابی و تبلیغاتی:

شما با شناخت روش بازاریابی اینترنتی می توانید در جهت بوم کسب و کار با بستر گستره ­تر و بزرگ­تری مانند اینترنت در ارتباط باشید؛ از این رو نسبت به افزایش علم و آگاهی خود درخصوص فروش و بازاریابی اینترنتی اقدام کنید و همچنین میزان فروش کالای خود را به واسطه تبلیغات و همکاری افزایش دهید. امروزه یکی از بهترین راههای افزایش بازدهی و رونق در کسب و کارهای مختلف، همکاری در فروش اینترنتی است.

* حاضر به ریسک کردن در برخورد با مشتری باشید:

از مهمترین ابزارها برای یک فروشنده موفق می توان به مهارت کلامی اشاره کرد. کسی که ارتباط کلامی خوبی با مشتری خود داشته باشد، در رقابت بین فروشندگان، یک برنده واقعی محسوب میشود. گاهی اوقات، مشتری در تضاد با شما صحبت می کند که شما باید به جای موضع گرفتن به او بگویید:“ببخشید قربان، آیا من باعث دلخوری و ناراحتی شما شده ام؟” لذا مشتری درصورت نبود قصد و غرض و کینه توزی ، از شما عذرخواهی می کند و دلیلی برای رفتارش می آورد که ربطی به شما ندارد. اگر چنین کاری را انجام ندهید خود و مشتریتان بدون هیچ دلیلی ناراحت میشوید در حالی که اگر مستقیما با او  صحبت کنید ، تأثير غیرمستقیم و مثبتی بر روی میزان فروش شما می گذارد.

* آگاهی از میزان فروشتان:

شما باید از میزان فروشتان پیش از هر اقدامی تخمین مناسبی داشته باشید که شامل بهترین حالت، حالت واقع بینانه و حالت بدبینانه است. شما با این کار، علاوه بر شناسایی ریسک های موجود در کار می توانید میزان فروشتان برای پیشگیری از ضرر( نقطه سر به سر) را تعیین کنید. این نکته را در نظر داشته باشید که هیچ کسب و کاری بدون ریسک نیست ولی در صورتی که میزان ریسکتان کم تر باشد، بهتر است.

مزایای مغازه داری

میزان درآمد مغازه داری، خوب است و میتواند به منظور پیشرفت، مسیر خوبی را دنبال کند. شما باتوجه به تصمیماتتان، مغازه خود را اداره می کنید و همین امر باعث میشود که آزادی فکری و اجرایی زیادی داشته باشید. شما بعنوان یک صاحب کسب و کار می توانید خودتان زمان را مدیریت کنید. بنابراین بزرگ ترين مزیت مشاغل مغازه داری، همین استقلال شغلی است.

معایب مغازه داری

شما باید سرمایه ی زیادی برای راه اندازی مغازه داشته باشید. گاهی اوقات بازگشت سرمایه شما در برخی از مشاغل مغازه داری تا چندین سال طول میکشد. بنابراین شما باید با مشکلات بازار در مشاغل مغازه داری، کنار بیایید؛ چون همیشه بازار مطابق میل شما نیست و به همین جهت باید امادگی برای روزهای بد بازار داشته باشید. به همین جهت میزان درامد این شغل، مشخص نیست و ممکن است که با مشکلات جدی مالی در برخی از مواقع روبرو شوید.

مزایای مغازه داری,روشهای فروش بیشتر در مغازه,معایب مغازه داریشناخت روش بازاریابی اینترنتی به شما این امکان را می¬‌دهد تا در مغازه داری موفق شوید

گردآوری: بخش کار و کارگر سرپوش

  • 9
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
ویژه سرپوش