چهارشنبه ۰۵ مهر ۱۴۰۲
۱۳:۲۰ - ۱۸ فروردین ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۱۱۴۲۴
چهره ها در سینما و تلویزیون

کیومرث پوراحمد در خانه ابدی آرام گرفت/ کیانوش عیاری: نمی‌توانم افسردگی‌اش را باور کنم

کیومرث پوراحمد,خاکسپاری کیومرث پوراحمد
خانواده و همکاران مرحوم کیومرث پوراحمد در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) گردهم آمدند تا پیکر این کارگردان پیشکسوت را روانه خانه ابدی‌اش کنند.

به گزارش تسنیم، مراسم تشییع و تدفین پیکر زنده یاد کیومرث پوراحمد از ساعت ۱۰:۳۰ در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) آغاز شد. اجرای این مراسم را کوروش سلیمانی برعهده دارد. همچنان که اعضای خانواده و همکارانش از وداعِ کارگردان پیشکسوت سینما شوکه شده‌اند با حضورشان او را برای آرمیدن در خانه ابدی‌اش، بدرقه می‌کنند. 

در کنار چهره‌هایی همچون رخشان بنی‌اعتماد، بهمن فرمان‌آرا، کیانوش عیاری، جعفر پناهی، منوچهر شاهسواری، همایون اسعدیان، منیژه حکمت، داریوش فرهنگ، مرضیه برومند، طناز طباطبایی، رضا درمیشیان، حبیب احمدزاده، علی قائم مقامی، جهانبخش سلطانی، محمدرضا غفاری، کوروش سلیمانی، مسعود فروتن، حبیب اسماعیلی، محمد شیری، بهزاد خداویسی، مینا وحید، احمد امینی، فرهاد توحیدی، محمد کارت، کتایون ریاحی، فردین خلعتبری، سروش صحت، علیرضا معتمدی، احمدرضا درویش، محمدعلی زم، محمد رسول‌اف، مهدی جعفری جمعی از مردم هم در جریان تشییع و بدرقه او حضور پیدا کردند.

دعوت مرضیه برومند از هنرمندان برای امید و امیدآفرینی

مرضیه برومند که مدتی است به عنوان مدیرعامل خانه سینما انتخاب شده اولین سخنران این مراسم بود. او به این نکته اشاره کرد که: وقتی آخرین روزهای سال تلخ گذشته قبول کردم همراه خانه سینما باشم می‌دانستم، مسئولیت پرچالشی دارم و فکر می‌کردم بهار شروعی خوب باشد ولی فکر نمی‌کردم این‌طور کمر من و خانه سینما بشکند.

وی افزود: می‌دانم که همه در این دو روز و در آینده درباره شخصیت هنری پوراحمد خواهند نوشت، اما مجموعه «قصه‌های مجید» او را نمی‌توانم کنار بگذارم، او مستقیم به قلب داستان زد در حالی که من به عنوان کسی که برای بچه‌ها کار کرده‌ام به فانتزی پناه بردم.

برومند در جریان صحبت‌هایش به امید و امیدآفرینی اشاره کرد که امیدوارم این اتفاق باعث شود همه به خودمان بیاییم و اختلاف‌های درونی سینما را وسیله نابودی نکنیم بلکه برای ساختن و امید کار کنیم و به نفع مردم, امید بیافرینیم.

خاطره‌ای از جهانبخش سلطانی

سپس نوبت به جهانبخش سلطانی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون رسید که نقش ناظم را در سریال «قصه‌های مجید» بازی می‌کرد. او خاطره ای را از حضور خود در این سریال و آن قسمتی که مجید انشایی درباره مرده‌شور نوشت روایت کرد.

همچنین محمدرضا عرب نماینده کانون کارگردانان خانه سینما ضمن قرائت پیام تسلیت این کانون تأکید کرد که امیدوارم خانواده مرحوم پوراحمد و خانه سینما این داغ را تحمل کنند. امیدوارم تمام نهادهای فرهنگی رفتار خود با هنرمندان را تغییر بدهند و رفتار محترمانه‌ای داشته باشند. به راستی که مرگ کیومرث پوراحمد زنگ تلنگری برای همه ما به حساب می‌آید.

کیانوش عیاری: نمی‌توانم افسردگی‌اش را باور کنم

کیانوش عیاری در ادامه مراسم مثلِ خیلی از چهره‌های دیگر که در شوکِ درگذشت کیومرث پوراحمد بودند به این نکته اشاره کرد که رفتن کیومرث بسیار ناباورانه بود و خود من در اوج تعجبم. نمی‌توانم افسردگی‌اش را باور کنم چون در همان حال و احوال که از زمین و زمان گله می‌کرد از من پرسید که آیا طرحی برای کار او دارم و با وجود تفاوت نوع کارمان، می‌خواستم چیزی بنویسم که از شیوه او تخطی نکند.

حبیب احمدزاده: بلایی که سر خانواده تختی آوردیم سر خانواده پوراحمد نیاوریم

در ادامه حبیب احمدزاده پشت تریبون حاضر شد و این‌طور گفت: پوراحمد آدم دل بود و آدم دل،با سیاست کاری ندارد. خنده‌ام می‌گیرد که کسی او را به جناحی ربط بدهد. او نه دل به بلاهت داخلی می‌داد و نه به خبثت خارجی. دلیل رفاقت منِ جبهه‌ای با او نیز به این دلیل بود که پوراحمد یک ایرانی تمام عیار بود و می‌گویم که باید یک ایرانی باشد تا بعد سر مدیریتش دعوا کنیم.

او همچنین به بحث‌هایی که درباره مرگِ او مطرح می‌شود تأکید کرد: او به هر بهانه‌ای این نوع پایان را انتخاب کرد ولی بلایی را که سر خانواده تختی آوردیم سر خانواده پوراحمد نیاوریم. این خانواده باید زندگی کند. من وصیت‌نامه او را خوانده‌ام و هیچ‌مسئله سیاسی ندارد. اگر واقعاً کیومرث را برای کارهای خوبش دوست دارید از فضای مجازی برای نابود کردن هم استفاده نکنید.

در بخشی دیگر منوچهر شاهسواری تهیه‌کننده سینما خاطرنشان کرد: چیزی نمی‌توان گفت جز دعا برای همسر و خانواده و کیومرث؛ او به یُمن و برکت آثارش همیشه هست و خواهد بود.

واکنش مدیرعامل خانه هنرمندان به علت مرگ پوراحمد

محمدمهدی عسگرپور رییس هیات مدیره خانه سینما و مدیرعامل خانه هنرمندان با اشاره به صحبت‌های حبیب احمدزاده درباره حرف‌ها و شایعاتی که درباره علت مرگ پوراحمد در فضای مجازی منتشر می‌شود، گفت: باید خویشتنداری بیشتری داشت و در عین حال باید از هنرمندان به خصوص پیشکسوتان مراقبت کرد. البته تا می‌گوییم مراقبت، برخی سانسور را برداشت می‌کنند یا مراقبت‌های مالی اما نقش صنف در این زمینه بسیار مهم است.

روزهای آخر پوراحمد به روایت همسرش

در ادامه‌ مهرانه ربی همسر پوراحمد با صدایی گرفته، گفت: کیومرث مرا کشت ‌و پرونده مرا بست. ما همیشه با هم بودیم. چیزی که برایم عجیب است، این است که او اصلاً چنین شخصیتی نداشت و من این اتفاق را باور نمی‌کنم. تازگی‌ها یاد گرفته بود دست مرا می‌بوسید و می‌گفت باید شکرگزار باشم؛ نمی‌دانم چرا این کار را می‌کرد. قرار بود یک هفته‌ای برود و برگردد، من هم نمی‌توانستم بروم.

عبارتی جالب از فرزند کیومرث پوراحمد/ پرونده‌ای که همیشه باز است!

یکی از دختران کیومرث پوراحمد و مهرداد پوراحمد نیز به عنوان پسرِ او به نمایندگی از خانواده صحبت کردند. یک نکته جالب اشاره فرزند او به آخرین ساخته پدرش (پرونده باز است) بود. او گفت: کیومرث پوراحمد پرونده‌ای است که همیشه باز است و فارغ از تمام حاشیه‌ها می‌خواهم که به ما کمک کنید تا این دوران را سپری کنیم.

در پایان پیکر کیومرث پوراحمد به خانه ابدی‌اش بدرقه شد.

  • 19
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
رسول خطیبی رسول خطیبی سرمربی تیم پیکان

تاریخ تولد: ۳۱ شهریور ۱۳۵۷

نام مستعار: رسول پاشا

محل تولد: تبریز، ایران

حرفه: فوتبالیست سابق، مربی فوتبال

باشگاه کنونی: سرمربی باشگاه پیکان

آغاز فعالیت: ۱۳۷۱ تاکنون

ادامه
امیرحسین صدیق امیرحسین صدیق بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۸ آبان ۱۳۵۱

محل تولد: نیشابور

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

شروع فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما

ادامه
باران خوش اندام باران خوش اندام و ماجرای جدایی تا ازدواج مجدد

نام کنونی: نها خوش اندام

تاریخ تولد: ۳۰ شهریور ۱۳۵۲

محل تولد: تهران

اصالت: کورد کورمانج خراسان

حرفه: شاعر، نویسنده، تصنیف سرا

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تا کنون

ادامه
ساناز سعیدی بیوگرافی ساناز سعیدی بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۲۴ فروردین ۱۳۶۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس معماری 

ادامه
جی پی مورگان بیوگرافی جی پی مورگان: مردی که بانکداری را متحول کرد

تاریخ تولد: ۱۷ آوریل ۱۸۳۷

محل تولد: هارتفورد، کنتیکت

ملیت: آمریکایی

حرفه: بانکدار و سرمایه گذار

محل تحصیل: دانشگاه گوتینگن

درگذشت: ۳۱ مارس ۱۹۱۳

ادامه
علی شریفی زارچی بیوگرافی علی شریفی زارچی استادیار اخراج شده شریف

تاریخ تولد: دهه ۶۰ شمسی

محل تولد: تهران

حرفه: استادیار اخراج شده از دانشگاه صنعتی شریف، رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر

تحصیلات: دانش‌آموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و دکتری بیوانفورماتیک از دانشگاه تهران، دانش آموخته دوره‌های پژوهشی و پسادکتری در ماکس پلانک آلمان و دانشگاه دولتی آمریکا

افتخارات: دریافت مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر در سال ۲۰۰۰، انتخاب به عنوان رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر انتخاب

ادامه
عمران خان بیوگرافی عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان

تاریخ تولد: ۵ اکتبر ۱۹۵۲

محل تولد: لاهور، پاکستان

ملیت: پاکستانی

حرفه: نخست وزیر سابق پاکستان

شروع فعالیت: ۲۵ آوریل ۱۹۹۶

حزب سیاسی: تحریک انصاف پاکستان

ادامه
ژوائو فلیکس ژائو فلیکس سوپراستار نوظهرو فوتبال

تاریخ تولد: ۱۰ نوامبر ۱۹۹۹

محل تولد: ویزئو، پرتغال

حرفه: فوتبالیست

پست: مهاجم / هافبک هجومی / وینگر

باشگاه کنونی: الهلال عربستان

شماره پیراهن: ۱۴ 

ادامه
رضا شکاری رضا شکاری بازیکن با استعداد فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۰ خرداد ۱۳۷۷

محل تولد: محله خاک سفید، تهرانپارس

اصالت: سراب، آذربایجان شرقی، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: باشگاه فوبتال سپاهان

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش