
به گزارش دیباچه، «مهران غفوریان» بازیگر طنز تلویزیون درباره تاثیری که اجرای استندآپ کمدیهایش در برنامه «خندوانه» در بازیگریاش گذاشته است، گفت: تا به حال تاثیر بسیار خوبی از اجرای استندآپ کمدیهایم در برنامه «خندوانه» گرفتم. چیزی که مردم خیلی پسند کنند و دوست داشته باشند در زندگی شخصی هنرمندان هم تاثیر میگذارد چه برسد به شغلشان.
وی ادامه داد: استندآپهای من مورد توجه قرار گرفت و مردم آنها را دوست داشتند. من در استندآپ کمدیهایم همیشه خلوصی دارم که اتفاقا مخاطب هم این خلوص و صداقت را میپسندد.
بازیگر سریال «پنچری» در ادامه بیان داشت: بعد از تولید سریال «پنچری» نگارش «زیر آسمان شهر ۴» را از سر میگیریم و با مشورت رضا عطاران و مهران مهام این پروژه را پیش خواهیم برد.
- 11
- 3









![پاکستان: عراقچی گفت پس از مشورت با [تهران]، انشاءالله به زودی پاسخ مثبت خواهند داد شهباز شریف,نخستوزیر پاکستان](https://media.sarpoosh.com/images/0412/medium_04-12-admin1-175.jpg)


































