چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۱۷ - ۱۲ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۲۶۰۵
چهره ها در سینما و تلویزیون

نکاتی درباره ماريون كوتيار؛ پرى دريايى سينماى فرانسه + عکس

ماريون كوتيار,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
ماریون کوتیار (Marion Cotillard) در سال ۱۹۷۵ در شهر پاریس، در خانواده ای هنرمند به دنیا آمد. پدرش ژان کلود کوتیار بازیگر و مدرس بازیگری و مادرش نیسیما تِیو نیز مدرس تئاتر بود.

 ماریون کوتیار (Marion Cotillard) در سال ۱۹۷۵ در شهر پاریس، در خانواده ای هنرمند به دنیا آمد. پدرش ژان کلود کوتیار بازیگر و مدرس بازیگری و مادرش نیسیما تِیو نیز مدرس تئاتر بود. به همین دلیل ماریون خیلی زود در سنین کودکی بازیگری را آغاز کرد و به همراه پدرش در نمایش های بسیاری بر روی صحنه رفت. تجربه های بازیگری کوتیار در سالهای کودکی و نوجوانی توانست سبب دریافت جایزۀ اول کنسرواتوار هنرهای نمایشی اورلئان برای او در سن ۱۹ سالگی شود.

 

حضور کوتیار در مقابل دوربین در دهۀ ۱۹۹۰ میلادی آغاز شد و پس از حضور در چندین نقش کوتاه تلویزیونی، در سال ۱۹۹۴ در فیلم تلویزیونی "کلوئه" موفق به ایفای نقش اصلی شد. کوتیار در سال ۱۹۹۸ با بازی در اولین قسمت از فیلم کمدی و محبوب "تاکسی" توانست توجه بسیاری را به خود جلب نماید و نامزد دریافت جایزۀ سزار شود. اما نقش آفرینی او در فیلم "چیزهای کوچک" ساختۀ ژیل پاکه برنر در سال ۲۰۰۱ بود که سبب موفقیت بزرگ برای او و کسب دومین نامزدی جایزه سزار شد.

 

کوتیار پس از آن، رویۀ بین المللی را پیش گرفت و موفق شد نقش کوتاهی در"ماهی بزرگ" تیم برتون ایفا نماید و به این ترتیب تبدیل به بازیگری بین المللی شود. نقش سوفی کووالسکی در فیلم "اگر جرأت داری دوستم داشته باش" (۲۰۰۴)، به کارگردانی یان ساموئل، محلی مناسب برای دیدن قابلیت ‏های او در زمینۀ بازیگری بود و نقش تینا لومباردی در نامزدی بسیار طولانی (۲۰۰۴) ساختۀ ژان پی پیر ژنه در همین ‏سال، سرانجام اولین جایزۀ سزار بهترین بازیگر زن نقش مکمل را در دستان وی قرار داد. 

 

دومین تجربۀ او در سینمای آمریکا، بازی در کنار ‏راسل کرو در "یک سال خوب" به کارگردانی ریدلی اسکات بود که با برخورد گرمی ازسوی تماشاگران روبرو شد. اما شاه ‏نقشی که باعث شد کوتیار یک شبه ره صد ساله را بپیماید، بازی در نقش بزرگ بانوی آواز فرانسه، ادیت پیاف بود. ‏

 

الیویه داهان، کارگردان فیلم "زندگی گلگون" که پیش از ملاقات با کوتیار او را برای بازی در نقش پیاف انتخاب کرده ‏بود، می گوید "در چشمان او چیزی را دیدم که در چشم های پیاف نیز مشاهده کرده بودم." این انتخاب هوشمندانه باعث ‏شد تا نام ماریون کوتیار به عنوان اولین بازیگر فرانسوی برندۀ اسکار [سیمون سینیوره و ژولیت ‏بینوش این جایزه را برای بازی در فیلم های انگلیسی زبان دریافت کرده بودند] در تاریخ سینما ثبت شود. ‏

 

از این سال کوتیار بیشتر در آثار شاخص سینما ظاهر گردید و با کارگردانان سرشناسی همکاری کرد. در ۲۰۰۹ در ساختۀ مایکل ‌مان، "دشمنان مردم"، در کنار جانی دپ قرار گرفت. در "سرآغاز" ساختۀ کریستوفر نولان، محصول ۲۰۱۰، با لئوناردو دی کاپریو هم بازی شد و در سال ۲۰۱۱ در فیلمی از وودی آلن با نام "نیمه شب در پاریس" ظاهر گردید. "شوالیۀ تاریکی برمی‌خیزد" و "زنگار و استخوان" هر دو محصول سال ۲۰۱۲، بار دیگر ارزشهای کوتیار را نشان داد و او را به عنوان بازیگری که قادر است در عمدۀ ژانرها بدرخشد، معرفی کرد.

 

در سال ۲۰۱۳، در کنار اواکین فینکس و جرمی رنر در درام "مهاجر" نقش آفرینی کرد و سال بعد در فیلم فرانسوی "دو روز، یک شب" ظاهر شد؛ فیلم دربارۀ زنی است که باید همکارانش را مجاب کند تا از پاداش هایشان چشم پوشی کنند تا او بتواند به کارش ادامه دهد. کوتیار برای این فیلم، بار دیگر نامزد اسکار بهترین بازیگر زن نقش اول شد. در سال ۲۰۱۵، در اقتباسی از نمایشنامۀ "مکبث" شکسپیر، به کارگردانی جاستین کرزل و بازی مایکل فسبندر در نقش مکبث، وی نقش لیدی مکبث را بازی کرد. در سال ۲۰۱۶، در فیلم جاسوسی در زمان جنگ جهانی دوم "متفقین" ساختۀ رابرت زمکیس، در نقش مبارز مقاومت فرانسه در مقابل برد پیت بازی کرد. او برای این نقش، نامزد دریافت جایزۀ فیلم مستقل بریتانیا شد.

 

او در هر دو نسخۀ انگلیسی و فرانسوی اقتباس انیمیشن سه بعدی از "شازده کوچولو" به کارگردانی مارک آزبورن، برای شخصیت گل سرخ صداپیشگی کرده، در نسخۀ فرانسوی "مینیون ها" نقش اسکارلت اوورکیل را گفته و در انیمیشن سه بعدی فرانسوی-کانادایی و بلژیکی "آوریل و دنیای شگفت انگیز" ساختۀ فرانک اکینسی و کریستیان دمار به جای نقش اصلی صحبت کرده است.

 

کوتیار در سال ۲۰۱۶، نقش اصلی گابریل را در "از سرزمین ماه"، فیلمی از نیکول گارسیا، بر اساس رمان پرفروش ایتالیایی نوشتۀ میلنا آگوس بازی کرد. این فیلم وی را بعد از چند سال به سینمای فرانسه بازگرداند و هفتمین نامزدی جایزۀ سزار را نصیب او کرد. در همان سال، در فیلم گزاویه دولان، "اینجا ته دنیاست"، نقش کاترین را بازی کرد.

 

هر دو فیلم در جشنوارۀ فیلم کن ۲۰۱۶ در بخش مسابقه به نمایش در آمدند. او سپس در"متفقین"، فیلم جاسوسی رابرت زمکیس که در دورۀ جنگ جهانی دوم می گذرد، در کنار برد پیت نقش ماریان بوسِژور، یک مبارز جبهۀ مقاومت فرانسه را بازی کرد.کوتیار در همکاری دوباره با کارگردان "مکبث"، جاستین کرزل، و هم بازی اش مایکل فسبندر، در اقتباس سینمایی از بازی ویدیویی "کیش یک آدم کش" (۲۰۱۶)، نقش آفرینی کرد.

 

وی در ۳۰ ژانویۀ سال ۲۰۱۷، برای فعالیت حرفه ای خود جایزۀ ویژۀ بیست و دومین مراسم جوایز برادران لومیر را دریافت کرد. در همین سال، وی در "ارواح اسماعیل" به کارگردانی آرنو دپلشن در کنار متیو آمالریک، شارلوت گنزبور و لویی گارل بازی کرده است. این فیلم در جشنوارۀ فیلم کن امسال به نمایش در آمد.

 

ماريون كوتيار,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

کوتیار در زمینۀ موسیقی نیز فعال است. او خواننده، ترانه سرا و نوازندۀ گیتار، گیتار باس، کیبورد و دایره زنگی است. وی چهرۀ تبلیغاتی برند دیور است و در کنار فعالیت های هنری خود، در زمینۀ محیط زیست نیز فعالیت های وسیعی دارد و سخنگوی سازمان محیط زیستی غیر دولتی "صلح سبز" است.

 

ماریون و گیوم کنه، کارگردان و بازیگر فرانسوی، از سال ۲۰۰۷ با هم زندگی می کنند. آنها یک پسر ۶ ساله به نام مارسل و یک دختر ۶ ماهه به نام لوئیز دارند.

 

 نکاتی دربارۀ ماریون کوتیار

۱.    اگر بازیگر نمی شد، دوست داشت خواننده شود.

 

۲.    دو برادر کوچکتر از خود دارد: گیوم و کانتن که دوقلو هستند. گیوم فیلمنامه نویس و کارگردان است و کانتن مجسمه ساز.

 

۳.    او که متولد پاریس است، در اورلئان بزرگ شد و در ۱۶ سالگی به پاریس بازگشت.

 

۴.    زمانی که برای بازی در "زندگی گلگون" (۲۰۰۷) برندۀ جایزۀ سزار شد، آلن دلون جایزه را به او اهدا کرد و در ستایش او گفت: "ماریون، این سزار را به تو تقدیم می کنم. فکر می کنم که این سزار به یک بازیگر خیلی خیلی بزرگ می رسد، و از این حرف مطمئن هستم".

 

۵.    یکی از ۱۳ بازیگر زن فرانسوی است که نامزد دریافت اسکار شده اند. دیگران به ترتیب زمانی عبارتند از: کلودت کولبر، کولت مرشان، لسلی کارون، سیمون سینیوره، آنوک اِمه، مری کریستی بارو، کاترین دنوو، ژولیت بینوش، برنیس بژو و ایزابل هوپر.

 

ماريون كوتيار,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

۶.    او در سال ۲۰۱۲، چند ماه بعد از به دنیا آوردن پسرش، هم زمان در دو فیلم "شوالیۀ تاریکی بر می خیزد" در آمریکا و "زنگار و استخوان" در فرانسه بازی می کرد. او برای فیلم برداری فیلم ها، مدام بین آمریکا و فرانسه در حال پرواز بود.

 

۷.    برای بازی در فیلم "گذشته" (۲۰۱۳) در نظر گرفته شده بود، اما به علت تداخل با برنامۀ کاری وی در "زنگار و استخوان" (۲۰۱۲) برنیس بژو جایگزین او شد. اگر کوتیار در این فیلم بازی می کرد، نقش مادر شخصیت پولین بورله را ایفا می کرد؛ بورله در "زندگی گلگون" نقش کودکی ادیت پیاف را بازی کرده است.

 

۸.    سالروز تولد او و دبورا کر، انجی دیکینسون، مونیکا بلوچی و ازرا میلر یکی است.

 

ماريون كوتيار,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

۹.    دچار ترس از تزریق است و گفته است که هرگز حاضر به تزریق بوتاکس یا انجام جراحی پلاستیک یا هر چیز دیگری که برای زیبای به داخل بدن تزریق می شود، نخواهد بود.

 

۱۰.    در سال های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲، در صدر فهرست گران ترین بازیگران فرانسه قرار گرفت، این اولین بار بود که یک بازیگر زن نفر اول این فهرست بود. او همچنین گران ترین بازیگر زن خارجی هالیوود است.

 

۱۱.    در ۱۵ نوامبر ۲۰۱۳، وی خود را نزدیک موزۀ لوور پاریس در قفس زندانی کرد و خواستار آزادی ۳۰ فعال سازمان صلح سبز شد که به دلیل اعتراض به وضعیت اقلیمی قطب شمال، در روسیه زندانی شده بودند. او وارد قفس شد و پرچمی در دست گرفت که روی آن نوشته بود: "من یک مدافع آب و هوا هستم." چند روز بعد، فعالان زندانی آزاد شدند.

 

۱۲.    در ۱۵ مارس ۲۰۱۰، به همراه تیم برتون کارگردان "ماهی بزرگ" (۲۰۰۳)، لقب شوالیۀ هنر و ادبیات را از سوی وزیر فرهنگ وقت فرانسه، فردریک میتران، دریافت کرد. دریافت کنندگان این رتبه به خاطر سهم مهم شان در غنای فرهنگ فرانسه به این افتخار نائل شدند.

 

۱۳.    در سه فیلم با موضوع ناتوانی جسمی نقش آفرینی کرده است: "از آبی تا آمریکا" (۱۹۹۹)، "دستۀ اسب سواران" (۲۰۰۵)، "زنگار و استخوان" (۲۰۱۲).

 

 

۱۴.     در چهار فیلم با گیوم کنه همکاری کرده است: در "اگر جرأت داری دوستم داشته باش" (۲۰۰۳) و "آخرین پرواز" (۲۰۰۹) با او هم بازی بود و در دو فیلم "دروغ های مصلحتی کوچک" (۲۰۱۰) و "پیوندهای خونی" (۲۰۱۳) بازیگر فیلم کنه بود.

 

۱۵.    به همراه سازمان صلح سبز برای بازدید از جنگل های بارانی گرمسیری که در حال نابودی به دست شرکت های بهره بردای از جنگل ها هستند، به کنگو سفر کرد. این سفر در مستند "جنگل های بارانی کنگو: زندگی در زمان عاریتی" (۲۰۱۰) نمایش داده شده است.

 

۱۶.    در سال ۲۰۱۰، عروسک خود را برای کمپین فرانسوی یونیسف با عنوان "چهره های کودکانه فیلم خود را نمایش می دهند" طراحی کرد، که برای کمک به واکسیناسیون کودکان دارفور فروخته شد.

 

۱۷.    حامی بنیاد مود فونتنوآ است؛ سازمانی غیر دولتی که به برنامه های آموزشی برای کودکان در مورد حفاظت از میراث حیاتی اقیانوس ها اختصاص دارد.

 

 

۱۸.    فقط دو ماه طول کشید تا برای فیلم "مهاجر" (۲۰۱۳)، دیالوگ های خود را به زبان لهستانی (۲۰ صفحه) یاد بگیرد.

 

۱۹.    فیلم های مورد علاقۀ او دیکتاتور بزرگ (۱۹۴۰)، "چه زندگی شگفت انگیزی" (۱۹۴۶)، "من کوبا هستم" (۱۹۶۴)، "پارتی" (۱۹۶۸)، "مرد فیل نما" (۱۹۸۰)، "پادشاه و پرنده" (۱۹۸۰) و "دو همسفر" (۱۹۸۷) هستند.

 

۲۰.    بازیگران مورد علاقۀ او گرتا گاربو، رومی اشنایدر، ژولیت بینوش، تونی کولت، پیتر سلرز، چارلی چاپلین و لارنس الیویه هستند.

 

۲۱.    کارگردانان ژاک اودیار و جیمز گری وی را با ماریا فالکونتی مقایسه کرده اند. فالکونتی در فیلم "مصائب ژان دارک" (۱۹۲۸)، نقش ژان دارک را بازی کرده است.

 

۲۲.    جیمز گری کارگردان فیلم "مهاجر" (۲۰۱۳)، گفته است که کوتیار بهترین بازیگری است که تا به حال با او کار کرده است. گری نقش اوا سیبولسکا را مخصوص وی نوشت.

 

۲۳.    در سال ۲۰۱۴، "پول ساز ترین بازیگر زن فرانسوی در قرن ۲۱" نامیده شد. فیلم های او از ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۴، بیش از ۳۸ میلیون بلیط در فرانسه فروخته و بیش از سه بیلیون دلار در سراسر دنیا فروش داشته است.

 

۲۴.    در سال ۲۰۱۴، رابی کالین از دیلی تلگراف او را "بهترین بازیگر زن فیلم صامت زمان ما" نامید. دلیل این نامگذاری توانایی کوتیار در نشان دادن احساسات تنها با چشم ها و حالات چهره است، در حالی که وی هرگز در فیلم صامت بازی نکرده است.

 

۲۵.    به گفتۀ وی "فانتازیا" (۱۹۴۰) و "ای تی، موجود فرا زمینی " (۱۹۸۲)، از جمله نخستین فیلم هایی بوده اند که واقعاً روی او تأثیر گذاشته اند.

 

۲۶.    رسانه ها معممولاً با عبارت "پری دریایی فرانسوی" از او یاد می کنند. 

 

 

 

 

bartarinha.ir
  • 10
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش