یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴
۰۹:۳۱ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۴۰۱۰
چهره ها در سینما و تلویزیون

مردان لی‌لی‌پوتی سینما و تلویزیون ایران

عده‌ای از کوتاه‌قامتان، علاقه‌مند به دنیای بازیگری شدند و در مدیوم‌های تئاتر، سینما و تلویزیون نقش‌هایی را بازی می‌کنند. البته خیلی نقش‌های محوری به آن‌ها سپرده نمی‌شود و بیشتر نقش‌های مکمل پیشنهاد خواهد شد، ولی از آنجا که شور و علاقه زیادی به این عرصه دارند، باعث شده تن به این ماجرا بدهند و نقش‌های مکمل هم بپذیرند.

به گزارش جام‌جم، شاید فکر کنید متفاوت باشند، شاید فکر کنید ویژگی‌های آن‌ها منحصر به فرد باشد، ولی اصلا این طور نیست. آن‌ها هم مثل بقیه افراد جامعه هستند، فقط با این تفاوت که قدشان کوتاه‌تر است. مسلما وقتی پای درد دل آن‌ها بنشینید، متوجه می‌شوید این افراد هم توانمندی‌های خودشان را دارند و می‌توانند در هر شغلی به بهترین شکل حاضر شوند. این افراد معتقدند خواستن، توانستن است، اما اعتقاد دارند افراد جامعه هم باید آن‌ها را بپذیرند.

عده‌ای از کوتاه‌قامتان، علاقه‌مند به دنیای بازیگری شدند و در مدیوم‌های تئاتر، سینما و تلویزیون نقش‌هایی را بازی می‌کنند. البته خیلی نقش‌های محوری به آن‌ها سپرده نمی‌شود و بیشتر نقش‌های مکمل پیشنهاد خواهد شد، ولی از آنجا که شور و علاقه زیادی به این عرصه دارند، باعث شده تن به این ماجرا بدهند و نقش‌های مکمل هم بپذیرند.

البته برخی از آن‌ها به نقش‌های مکمل دسته چندم رضایت نمی‌دهند و با اعتماد به نفسی که دارند، موفق شده‌اند نقش‌های کمی بلندتر بگیرند که یکی از این افراد شاخص و قدیمی اسدا... یکتاست که در بیش از ۶۰ فیلم و سریال بازی کرده است که از کار‌های تلویزیونی او می‌توان به «هزاران چشم» و «چاق و لاغر» اشاره کرد. البته کارگردانان هم باید این افراد را دست‌کم نگیرند تا عرصه‌ای فراهم شود تا آن‌ها هم مثل پیتر هایدن دینکلیج بازیگر سریال بازی تاج و تخت که امروز در دنیا به شهرت رسیده است، بتوانند توانمندی‌هایشان را به منصه ظهور برسانند.

همین موارد بهانه‌ای شد تا ما به سراغ این افراد برویم و از آن‌ها بپرسیم چطور علاقه‌مند به دنیای بازیگری شدید؟ چه نقش‌هایی به دلتان مانده که دوست داشتید بازی کنید، اما شرایط آن‌ها برایتان فراهم نشده است؟ در حال حاضر چه کاری در نوبت پخش دارید؟ درآمدتان چقدر است و آیا از همین شغل امورات زندگی را می‌گذرانید؟ از این‌که همیشه نقش‌های تکراری بازی می‌کنید، خسته نشدید؟

اسدا... یکتا: می‌خواهم نقش نابینا را بازی کنم

مردان لی‌لی‌پوتی سینما و تلویزیون ایران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

سال ۱۳۴۳ شاگرد مغازه زرگری بودم تا این‌که یکی از روز‌ها خبر آوردند که عمویم فوت شد، اما صاحبکارم به من اجازه مرخصی نمی‌داد. تا این‌که به بهانه چای آوردن برای صاحبکارم در رفتم. بعد از آن دیگر به آنجا نرفتم، چون علاقه زیادی به تئاتر داشتم. برای تماشای تئاتر به خیابان لاله‌زار می‌رفتم، اما نمی‌توانستم پول بلیت بپردازم و، چون ریزه میزه بودم، یک روز تصمیم گرفتم از لای جمعیت یواشکی برای دیدن تئاتر بروم.

همان‌طور میان جمعیت بودم که آقای عبدی، مسؤول تئاتر پارس مچم را گرفت و بعد از این‌که متوجه شد به تئاتر علاقه زیادی دارم، پذیرفت و اجازه داد برای دیدن تئاتر بروم، اما گفت حتما بعد از تماشای تئاتر پیشش بروم؛ دوباره می‌خواستم فرار کنم و پیشش نروم. تا این‌که آقای عبدی مرا دید و پیشنهاد بازی در تئاتر را داد. راستش خیلی خوشحال شدم. اصلا فکر نمی‌کردم او می‌خواهد من را به بازی دعوت کند و از همان زمان وارد عرصه بازیگری شدم و در سریال‌ها و فیلم‌های زیادی بازی کرده‌ام.

خیلی دلم می‌خواهد نقش دو شخصیت را بازی کنم که هنوز پیشنهاد نشده است؛ یکی نقش نابیناست و دیگری فردی که مشکل ذهنی دارد.

در سریال ستایش‌۳ بازی کردم که آماده پخش است.

من شغل دیگری به غیر از بازیگری ندارم. مسلما دستمزد‌ها کفاف زندگی را نمی‌دهد. گرچه سینما کمک‌حال است، اما شرایط اقتصادی هم خوب نیست و تورم روز به روز بالاتر می‌رود و همه چیز گران است. من خانه‌ام ورامین است. وقتی بخواهم برای بازی به تهران بیایم، فقط ۷۰ درصد دستمزد روزانه‌ام را برای خرج رفت و آمد باید بدهم. خب خودتان قضاوت کنید چطور باید زندگی‌ام را بچرخانم.

مسلما من هم دلم نمی‌خواهد نقش‌های تکراری بازی کنم. کدام بازیگری دلش می‌خواهد نقش‌های تکراری بازی کند، اما کارگردانان باید پیشنهاد‌های خوب بدهند؛ ضمن این‌که کارگردانان فقط از نام هنرپیشه‌های قدیمی استفاده می‌کنند.

علی ابراهیمی: دوست داشتم در مختارنامه بازی می‌کردم

مردان لی‌لی‌پوتی سینما و تلویزیون ایران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

سال ۱۳۷۶ وارد عرصه بازیگری شدم. یکی از همسایه‌ها به نام رحمان تقی‌پور در برنامه صبح بخیر ایران فعالیت هنری داشت. یک روز او به بچه‌های کوچه پیشنهاد کرده بود می‌خواهد یک فیلم کوتاه از فوتبال بازی کردن آن‌ها بگیرد و در برنامه صبح بخیر ایران پخش کند. راستش وقتی شنیدم این فرصت را برای بچه‌های محل فراهم کرده و به من هیچ پیشنهادی نداده، کمی دلخور شدم و پیش‌اش رفتم و گفتم که چرا چنین پیشنهادی به من نداده است! او هم پاسخ داد که این کلک را به بچه‌های محل زده تا واکنش من را بداند، چون شک و تردید داشت که با من مطرح کند.

من هم بعد از شنیدن این حرف خیلی خوشحال شدم و با کمال میل پذیرفتم. در ابتدا در برنامه عید آمد عید آمد شبکه سه حضور داشتم و بعد هم در برنامه صبح بخیر ایران قطعات نمایشی بازی می‌کردم. در این برنامه نقش ای‌کیوسان را داشتم. البته تا به امروز در سریال‌های زیادی بازی کردم. به عنوان مثال در سریال موج و صخره نقش طلبکار را داشتم یا در سریال افسانه هزارپایان بازی کردم. البته با مسابقه مسیر طلایی به اوج رسیدم و در حال حاضر هم سریال دوقلو‌ها را روی آنتن شبکه دو دارم. اما گاهی آنقدر پیشنهاد‌های دم دستی شده که رویم نمی‌شود درباره‌اش بگویم.

مسلما خیلی دلم می‌خواهد نقش‌های محوری بازی کنم. از خدایم است، اما نقش‌های محوری به ما پیشنهاد نمی‌شود. این در حالی است که من ارشد سینما را می‌خوانم. خیلی دلم می‌خواست در سریال‌های مختارنامه و یوسف پیامبر (ع) بازی می‌کردم، اما پیشنهاد نشد. در حالی که پیتر هایدن دینکلیج جزو کوتاه‌قامتان است که با بازی در سریال‌های مهم همچون تاج و تخت خوش درخشیده است.

من در این مدت بیکار ننشسته‌ام و یک فیلم به نام کابوس ساخته‌ام که مراحل تدوین را سپری می‌کند. داستان این فیلم درباره زندگی یک زوج کوتاه‌قامت است. این فیلم را برای شرکت در جشنواره‌های فیلم ساخته‌ام.

سال ۱۳۷۶ که کارم را شروع کردم به ازای هر روز بازی ۵۰۰۰ تومان دریافت می‌کردم. ولی در حال حاضر روزی ۲۰۰ هزار تومان. واقعا با این تورم این مبلغ خیلی کم است. در حالی که من با جان و دل بازی می‌کنم و همه انرژی‌ام را برای کار می‌گذارم.

مسلما هیچ بازیگری دوست ندارد نقش تکراری بازی کند. من هم دوست ندارم. با این‌که از شبکه‌های ماهواره‌ای به من پیشنهاد کار‌های طنز شده است، اما قبول نکردم؛ چون دلم می‌خواهد در کشورم باشم و در اینجا بازی کنم. ضمن این که من زندگی سختی هم داشتم و فرزند شهید هستم و در بمباران، پدر و مادر و دو خواهرم را از دست دادم.

مهدی ابراهیمی: دلم می‌خواهد کار‌ جدی انجام بدهم

مردان لی‌لی‌پوتی سینما و تلویزیون ایران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

از سال ۷۲ به واسطه پیشنهاد دوستان وارد این کار شدم و تا امروز هم در سریال‌هایی همچون فکر پلید، زمستانه، لبخند پیروزی و... بازی کردم. همچنین در برنامه‌های کودک مجید قناد هم حضور داشتم. فعالیتم را در این عرصه ادامه داده‌ام.

راستش همیشه نقش‌های کمدی به ما سپرده می‌شود. خیلی دلم می‌خواهد نقش جدی بازی کنم. مطمئن هستم از عهده آن بر می‌آیم.

در حال حاضر در سریالی بازی نکردم، اما در کنار بازیگری موسسه فرهنگی هنری دارم که مدیر عامل آن هستم. در این موسسه اجرای برنامه‌های جشن برای سازمان‌ها را قبول می‌کنیم. خوشبختانه رزقی هم برای بقیه شده است.

من فقط به واسطه بازیگری نمی‌توانم چرخ زندگی‌ام را بچرخانم و در کنار بازیگری و موسسه فرهنگی هنری، رستوران کوتاه‌قامتان را دارم که ۹۵‌درصد پرسنل این رستوران کوتاه‌قامتان هستند.

من هم دوست ندارم نقش‌های تکراری بازی کنم، اما ما مقصر نیستیم کارگردانان و تهیه‌کنندگان نقش‌های تکراری به ما پیشنهاد می‌دهند.

سمندونی که دیگر نیست

مردان لی‌لی‌پوتی سینما و تلویزیون ایران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

یکی از کوتاه‌قامتان با نمکی که امروز کنارمان نیست، رشید اصلانی یا همان سمندون معروف است که بچه‌ها در دهه ۷۰ از او خاطرات زیادی دارند. او در سریال سمندون به نویسندگی، کارگردانی و بازیگری ناصر هاشمی بازی کرد که حسابی خوش درخشید و توانست دل مخاطبان را ببرد. این بازیگر در زمان بازی در این سریال ۶۵ سال داشت و البته طاس هم بود، اما جلال‌الدین معیریان با گریم، چهره او را بسیار شیرین و دوست داشتنی کرده بود. او چند سال بعد از این محبوبیت بر اثر سکته مغزی دار فانی را وداع گفت.

اصلانی در ۱۷ سالگی به تئاتر دهقان رفت و اغلب در نمایش‌های کمدی بازی کرد سپس فعالیتش را در تئاتر‌های دیگری از جمله فردوسی و جامعه باربد ادامه داد. او در زمینه آکروبات نیز فعال بود. این بازیگر به ورزش زیبایی اندام پرداخت و مطبوعات ورزشی آن روز‌ها به دلیل ویژگی‌های جسمانی‌اش به او لقب «آقا کوچولوی جهان» را دادند.

او همچنین در فیلم‌های تبلیغاتی زیادی بازی کرد، اما فعالیتش در تلویزیون بسیار محدود بود و سریال سمندون باعث شد مدتی نامش بر سر زبان‌ها بیفتد. اصلانی در فیلم‌های سوته دلان، کمال الملک و دلشدگان (علی حاتمی)، ناصرالدین شاه آکتور سینما، هامون (داریوش مهرجویی) و... ظاهر شد و آخرین نقش سینمایی‌اش در عشق طاهر (محمدعلی نجفی، ۱۳۷۸) بود.

امید علیمردانی: با تاکید بنویسید که ما هنرور نیستیم!

مردان لی‌لی‌پوتی سینما و تلویزیون ایران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

راستش من علاقه‌ای به مصاحبه ندارم، ولی دلم می‌خواهد چند جمله‌ای از طرف من بنویسید. این‌که من نسبت به دوستان و همکارانم که وارد عرصه بازیگری شدند، انتقاد دارم، چون هر نقشی را می‌پذیرند و این درست نیست. همیشه از این مساله رنج می‌برم. معتقدم ما هنرور نیستیم. لطفا با تاکید هم این جمله را بنویسید.

حق ماست که نقش‌های خوب بگیریم، چرا باید تن بدهیم و نقش کلفت و نوکر بگیریم؟ شما نگاهی به پیتر هایدن دینکلیج داشته باشید تا ببینید که این بازیگر چه بازی درخشانی در سریال تاج و تخت دارد. می‌دانید دلیلش چیست؟ فقط این که صبوری کرده و تن به هر نقشی نداده است. من هم معمولا صبوری می‌کنم تا نقش‌های کوتاه نگیرم. دلم نمی‌خواهد هنرور باشم.

در سریال ستایش ۳ بازی کردم که آماده پخش است. همچنین در سریال دنیای گمشده هم نقش خوبی داشتم که آن هم هنوز از شبکه دو پخش نشده است. در سریال همسرایی هم بازی کردم که آن هم در نوبت پخش است.

من شغل دیگری به غیر از بازیگری ندارم و در کنار بازیگری، دستیار تهیه و دستیار کارگردان هم هستم. از درآمدم هم راضی هستم. خدا را شاکرم که درآمدم بد نیست و می‌توانم زندگی‌ام را بچرخانم.

  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش