شنبه ۰۱ مهر ۱۴۰۲
۲۳:۲۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۷۲۷۱۰
هنرهای تجسمی

افتتاح موزه «لوور ابوظبی»؛ نقاشی مشهور «داوینچی» راهی امارات شد

موزه لوور ابوظبی,نقاشی داوینچی در موزه لوور ابوظبی
یکی از آخرین و مشهورترین تابلوهای نقاشی «لئوناردو داوینچی» برای جشن سالروز افتتاح موزه «لوور ابوظبی» در این موزه به نمایش گذاشته می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از نشنال،‌ تابلو نقاشی «یحیی» اثر «لئوناردو داوینچی» که یکی از نمونه‌های بارز نبوغ این هنرمند ایتالیایی محسوب می‌شود، برای پنجمین سالگرد افتتاح موزه «لوور ابوظبی» به این مکان امانت داده شد.

هفته گذشته، تابلو نقاشی «یحیی» از سالن «گالری بزرگ»، محل نگهداری چندین شاهکار رنسانس از جمله محل نمایش سه نقاشی دیگر لئوناردو، جدا شد تا از موزه لوور پاریس به موزه لوور ابوظبی منتقل شود.

این نقاشی به مدت دو سال در موزه لوور ابوظبی به نمایش گذاشته خواهد شد. «یحیی»‌ از هشتم نوامبر همزمان با سالروز تاسیس لوور ابوظبی در این موزه برای عموم مردم نمایش داده می‌شود.

«یحیی»‌ یکی از مهم‌ترین نقاشی‌های «داوینچی»‌ محسوب می‌شود، اما نخستین اثر این هنرمند نیست که در لوور ابوظبی به نمایش گذاشته می‌شود. تابلو نقاشی «پرتره زن ناشناس»‌ که با عنوان ««La Belle Ferronniere» شناخته می‌شود نیز برای مراسم افتتاح لوور ابوظبی در سال ۲۰۱۷ از لوور پاریس به این شعبه امانت داده شده بود. این نقاشی هم دو سال در مجموعه لوور ابوظبی باقی ماند.

موزه لوور ابوظبی,نقاشی داوینچی در موزه لوور ابوظبی

در این نقاشی که اخیرا به ابوظبی ارسال شده است، «یحیی بن زکریا»‌ با پوششی از جنس خز و موهای بلند به تصویر کشیده شده است. «یحیی» در این نقاشی همان لبخندی را دارد که تداعی‌کننده لبخند مشهور «مونالیزا» دیگر اثر «داوینچی»‌ است. گمان می‌رود این اثر در فاصله بین ۱۵۱۳ تا ۱۵۱۶ میلادی نقاشی شده باشد و یکی از نمونه‌های باشکوه از سبک اسفوماتو یا محوکاری است که در دوران رنسانس به کار گرفته می‌شد و در آن به نحوی رنگ‌آمیزی می‌شد که گویی اجسام در میان دود یا مه نشان داده می‌شوند.

لئوناردو وقتی به دعوت پادشاه «فرانسیس یکم» از فلورانس به پاریس نقل مکان کرد این نقاشی را نیز با خود به فرانسه آورد. زمانی که داوینچی در سال ۱۵۱۹ درگذشت، بخش‌هایی از این نقاشی از جمله دست راست و خزی که بدن سوژه را می‌پوشاند همچنان ناتمام باقی ماند.

این نقاشی از پادشاه «فرانسیس یکم» به مجموعه پادشاه «چارلز یکم انگلستان» رسید و در نهایت در سال ۱۶۶۲ از مجموعه «لوئی چهاردهم» سردرآورد. این نقاشی در مجموعه هنری سلطنتی فرانسه باقی ماند تا اینکه در انقلاب سل ۱۷۹۳ به لوور پاریس منتقل شد.

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
امیرحسین صدیق امیرحسین صدیق بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۸ آبان ۱۳۵۱

محل تولد: نیشابور

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

شروع فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما

ادامه
باران خوش اندام باران خوش اندام و ماجرای جدایی تا ازدواج مجدد

نام کنونی: نها خوش اندام

تاریخ تولد: ۳۰ شهریور ۱۳۵۲

محل تولد: تهران

اصالت: کورد کورمانج خراسان

حرفه: شاعر، نویسنده، تصنیف سرا

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تا کنون

ادامه
ساناز سعیدی بیوگرافی ساناز سعیدی بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۲۴ فروردین ۱۳۶۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس معماری 

ادامه
جی پی مورگان بیوگرافی جی پی مورگان: مردی که بانکداری را متحول کرد

تاریخ تولد: ۱۷ آوریل ۱۸۳۷

محل تولد: هارتفورد، کنتیکت

ملیت: آمریکایی

حرفه: بانکدار و سرمایه گذار

محل تحصیل: دانشگاه گوتینگن

درگذشت: ۳۱ مارس ۱۹۱۳

ادامه
علی شریفی زارچی بیوگرافی علی شریفی زارچی استادیار اخراج شده شریف

تاریخ تولد: دهه ۶۰ شمسی

محل تولد: تهران

حرفه: استادیار اخراج شده از دانشگاه صنعتی شریف، رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر

تحصیلات: دانش‌آموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و دکتری بیوانفورماتیک از دانشگاه تهران، دانش آموخته دوره‌های پژوهشی و پسادکتری در ماکس پلانک آلمان و دانشگاه دولتی آمریکا

افتخارات: دریافت مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر در سال ۲۰۰۰، انتخاب به عنوان رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر انتخاب

ادامه
عمران خان بیوگرافی عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان

تاریخ تولد: ۵ اکتبر ۱۹۵۲

محل تولد: لاهور، پاکستان

ملیت: پاکستانی

حرفه: نخست وزیر سابق پاکستان

شروع فعالیت: ۲۵ آوریل ۱۹۹۶

حزب سیاسی: تحریک انصاف پاکستان

ادامه
ژوائو فلیکس ژائو فلیکس سوپراستار نوظهرو فوتبال

تاریخ تولد: ۱۰ نوامبر ۱۹۹۹

محل تولد: ویزئو، پرتغال

حرفه: فوتبالیست

پست: مهاجم / هافبک هجومی / وینگر

باشگاه کنونی: الهلال عربستان

شماره پیراهن: ۱۴ 

ادامه
رضا شکاری رضا شکاری بازیکن با استعداد فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۰ خرداد ۱۳۷۷

محل تولد: محله خاک سفید، تهرانپارس

اصالت: سراب، آذربایجان شرقی، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: باشگاه فوبتال سپاهان

ادامه
الکساندر میتروویچ بیوگرافی الکساندر میتروویچ بازیکن فوتبال موفق صربستانی

تاریخ تولد: ۱۶ سپتامبر ۱۹۹۴

محل تولد: اسمدرفو، صربستان و مونته‌نگرو

حرفه: فوتبالیست

پست: مهاجم

باشگاه کنونی: الهلال عربستان

شماره پیراهن: ۹

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش