پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۱:۳۹ - ۲۶ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۱۵۸۴
هنرهای تجسمی

رکوردشکنی عجیب درحراج تهران/ حاشیه‌ای که ۱۲ میلیارد تومان چکش خورد!

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران
سیزدهمین حراج تهران در حالی برگزار شد که با فروش تابلوی یکی از نقاشان حاشیه‌ساز، به قیمت عجیب ۱۲.۵ میلیارد تومان، رکورد بالاترین رقم فروش یک اثر در تاریخ برگزاری این حراجی شکسته شد.

به گزارش مهر، سیزدهمین حراج تهران عصر امروز جمعه ۲۶ دی ماه کار خود را با چکش زدن ۱۱۰ اثر هنری با اجرای حسین پاکدل در هتل پارسیان آزادی آغاز کرد. طبق اعلام قبلی رضا کیانیان در میانه برگزاری مراسم، جایگزین پاکدل خواهد شد.

بر این اساس، تنها تعدادی محدود از خریداران بدون هیچ همراهی در این مراسم حضور دارند.

این دوره حراج تهران، به صورت نیمه حضوری و تلفنی برای خریداران برگزار می‌شود.

سیزدهمین حراج تهران قرار بود تابستان ۱۳۹۹ برگزار شود اما همچون دیگر رویدادهای فرهنگی و هنری به دلیل پاندمی کرونا، برگزاری آن به تعویق افتاد. نمایشگاه آثار حراج سیزدهم چهارشنبه و پنج‌شنبه ۲۴ و ۲۵ دی ماه در هتل پارسیان آزادی برپا شد.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

آثار محمد احصایی و حسین زنده‌رودی از گران‌ترین اثار حراج سیزدهم

در این دوره حراج تهران که اختصاص به آثار هنر مدرن و معاصر دارد، دو اثر از سیدمحمد احصایی و حسین زنده‌رودی ارائه شده است که هر کدام با قیمت پایه ۵ میلیارد تومان عرضه شده‌اند که اگر رقم فروش هر کدام از آنها بالای ۵ میلیارد و یکصد میلیون تومان شود، با توجه به اینکه در نهمین حراج تهران تابلوی سهراب سپهری با این رقم چکش خورد، رکورد دوازده دوره حراج تهران شکسته خواهد شد.

تابلوی نقاشی بدون عنوان قربانعلی اجلی که ترکیب مواد روی بوم است و با قیمت پایه ۶۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده بود، به عنوان اولین اثر حراج سیزدهم با قیمت ۷۰ میلیون تومان چکش خورد.

تابلوی «عاشورا» ی صادق تیرافکن که بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده بود، با قیمت ۱۹۰ میلیون تومان به فروش رسید.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلو عاشورا به قیمت ۱۹۰ میلیون تومان چکش خورد

تابلوی «الله اکبر» رضا بانگیز که چاپ لینوکات روی بوم است و با قیمت پایه ۱۵۰ میلیون تومان عرضه شده، ۱۸۰ میلیون تومان چکش خورد.

اثر بدون عنوان رضا مافی که پیش از این یعنی اکتبر ۲۰۱۶ در حراج کریستیز دوبی ارائه شده بود، با قیمت پایه ۴۰۰ میلیون تومان، به قیمت ۴۰۰ میلیون تومان خریداری شد.

نقاشی خط بدون عنوان علی شیرازی نیز ۲۰۰ میلیون تومان فروخته شد. این اثر با قیمت پایه ۲۰۰ میلیون تومان در حراج سیزدهم عرضه شده بود.

اثر بدون عنوان جلال شباهنگی به قیمت ۲۶۰ میلیون تومان به فروش رفت. این اثر با قیمت پایه ۲۰۰ میلیون تومان عرضه شده است.

تابلوی نقاشی عبدالرضا دریابیگی با عنوان «سطح آب» با قیمت ۴۴۰ میلیون تومان چکش خورد. این اثر با قیمت پایه ۴۰۰ میلیون تومان ارائه شده بود.

«آرامش و سکوت عمیق در طبیعت پاک» عنوان اثر حسین محجوبی بود که با قیمت ۲۸۰ میلیون تومان فروخته شد. این اثر ۲۰۰ میلیون تومان ارزشگذاری شده بود.

اثر بعدی اختصاص به سیراک ملکونیان داشت که با قیمت ۶۵۰ میلیون تومان به فروش رسید. این اثر ۵۰۰ میلیون تومان ارزشگذاری شده بود.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلوی سیراک ملکونیان به قیمت ۶۵۰ میلیون تومان فروخته شد

دهمین اثری که چکش خورد، اثر پری‌یوش گنجی با عنوان «پنجره‌ها از مجموعه قرمز» بود که ۱۵۰ میلیون تومان فروخته شد.

اثر بدون عنوان از مجموعه بیا تا گل برافشانیم همایون سلیمی به قیمت ۱۵۰ میلیون تومان فروخته شد.

تابلوی نقاشی بدون عنوان منصوره حسینی معروف به نقاش گل‌ها، که از یک مجموعه معتبر به این دوره حراج راه یافته است، با قیمت ۴۲۰ میلیون تومان چکش خورد. این اثر ۴۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود.

تابلوی نقاشی رنگ روغن روی بوم بدون عنوان ناصر عصار که ۱۳۴۴ خلق شده است، ۱۵۰ میلیون تومان چکش خورد. این اثر در مارچ ۲۰۱۶ در حراج کریستیز دوبی ارایه شده است.

تابلوی عکس بدون عنوان عباس کیارستمی که از مجموعه «سفید برفی» در این حراج عرضه شده بود، ۷۰۰ میلیون تومان فروخته شد.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

عکسی از عباس کیارستمی که ۷۰۰ میلیون تومان فروخته شد

این عکس از کیارستمی ۶۰۰ میلیون تومان قیمتگذاری شده بود.

در ادامه تابلوی نقاشی عادل یونسی با عنوان «میدانچه یخ زده» هم ۸۰ میلیون تومان فروخته شد.

اثر حسین کاظمی با عنوان «منظره انتزاعی» با قیمت ۵۵۰ میلیون تومان به فروش رسید.

تابلوی نقاشی فریده لاشایی نیز ۱۰۰ میلیون تومان چکش خورد.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

عکسی از رضا کیانیان که ۱۰۰ میلیون تومان فروخته شد

«آرامش آبی» شهرام کریمی ۲۰۰ میلیون تومان چکش خورد.

تابلوی عکس «دیگر مپرس از من نشان» رضا کیانیان ۱۰۰ میلیون تومان و تابلوی نقاشی آرمان یعقوب‌پور ۶۰ میلیون تومان به فروش رسیدند.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلوی ابوالقاسم سعیدی به قیمت یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان فروخته شد

تابلوی نقاشی دو لته‌ای ابوالقاسم سعیدی بدون عنوان یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به فروش رسید. این اثر با قیمت پایه ۶۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و تا اینجا عنوان اولین اثر میلیاردی حراج سیزدهم را به دست آورده است.

اثر بدون عنوان حسین شاه‌طاهری با قیمت ۱۲۰ میلیون تومان فروخته شد.

تابلوی نقاشی بدون عنوان علی خسروی از مجموعه «زنان خنیاگر» به قیمت ۴۲ میلیون تومان چکش خورد.

اثر حجمی «بدنساز از مجموعه محله ما» که توسط بیتا فیاضی خلق شده، ۳۴۰ میلیون تومان فروخته شد. این اثر ۲۵۰ میلیون تومان ارزشگذاری شده بود.

تابلوی نقاشی «تشنگی» اثر علیرضا اسپهبد که رنگ‌روغن روی بوم است و در کتاب «علیرضا اسپهبد، برگزیده نقاشی ۱۳۷۶-۱۳۵۰» (ص ۴۱)، نشر هنر ایران (۱۳۷۷) به چاپ رسیده است، ۷۰۰ میلیون تومان چکش خورد.

تابلوی بدون عنوان هانیبال الخاص که ۱۵۰ میلیون تومان ارزشگذاری شده بود، ۲۲۰ میلیون تومان فروخته شد.

مجسمه فلزی «کجاست؟ آن‌قدر می‌گردم تا پیدا کنم» اثر ژازه تباتبایی که با قیمت پیشنهادی ۲ میلیارد تومان در حراج سیزدهم حضور دارد، با قیمت ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان چکش خورد.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

مجسمه‌ای از ژازه تباتبایی که ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان فروخته شد

تصویر این اثر فلزی که در سال ۱۳۵۰ خلق شده است، در کتاب «گزیده آثار ژازه تباتبایی، جلد چهارم: شعر آهن، جلد پنجم: سفری در کهکشان مذاب» (ص ۴۱۶) به کوشش یلدا زینعلی، انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (۱۳۸۳) به چاپ رسیده است. این مجسمه عنوان دومین فروش میلیاردی حراج سیزدهم را به نام خود ثبت کرد.

مجسمه برنزی «گروگان» بهمن دادخواه که سال ۱۳۵۹ خلق شده است، با قیمت ۴۲۰ میلیون تومان به فروش رسید. این اثر پیش از این نیز در دهمین حراج تهران عرضه شده بود و تصویر آن نیز در کتاب «هنر معاصر ایران» چاپ دوم (ص ۲۴۲) به کوشش حمید کشمیرشکن، نشر نظر (۱۳۹۳) به چاپ رسیده است.

تابلوی نقاشی «در جستجوی سیمرغ» محسن کیانی نیز ۹۵ میلیون تومان فروخته شد. قیمت پایه این اثر ۴۰ میلیون تومان بود.

تابلوی نقاشی بدون عنوان داور یوسفی به قیمت ۱۲۰ میلیون تومان و تابلوی نقاشی بدون عنوان هادی جمالی نیز به قیمت ۱۳۰ میلیون تومان فروخته شدند.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلوی مسعود عربشاهی یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان فروخته شد

تابلوی بدون عنوان مسعود عربشاهی که در سال ۱۳۸۵ خلق شد و تصویرش در مجله هنر فردا شماره یک (بهار ۱۳۸۹) صفحه ۳۰ چاپ شده است، با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان چکش خورد. این اثر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان قیمتگذاری شده بود. این اثر سومین فروش میلیاردی حراج سیزدهم است.

تابلوی آلومینیوم و استیل علیرضا آستانه از مجموعه عملکرد گل‌ها، ۱۸۰ میلیون تومان به فروش رسید.

تابلوی «مبارزه با بی‌سوادی» غلامحسین نامی از مجموعه سپید و سه بعدی که جایزه جهانی یونسکو را در کارنامه دارد و در سال ۱۳۹۶ در هفتمین حراج تهران ارایه شده بود، ۳۲۰ میلیون تومان فروخته شد.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

اثر حجمی تیمو ناصری، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان فروخته شد

اثر حجمی «پیون» تیمو ناصری که متشکل از برنج، چوب و لاتکس است، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان فروش رفت. این اثر توسط صاحب فعلی از گالری آب انبار در سال ۱۳۹۹ خریداری شده است. این اثر چهارمین فروش میلیارد حراج سیزدهم را به نام خود ثبت کرد.

اثر دو لته‌ای بدون عنوان منصور قندریز که در سال ۱۳۴۱ خلق شد، فروش نرفت. این اثر حاضر در کتاب «گزیده آثار منصور قندریز ۱۳۴۴-۱۳۱۴؛ از آفتابی به آفتاب دیگر» (ص ۹۵) به کوشش رویین پاکباز، انتشارات نظر (۱۳۹۸) به چاپ رسیده است. این اثر اولین اثری بود که در حراج سیزدهم به فروش نرفت.

تابلوی نقاشی بدون عنوان طلیعه کامران از نسل دوم نقاشان نوگرای ایران هم ۱۵۰ میلیون تومان فروخته شد.

اثر بدون عنوان جعفر روحبخش نقاش سقاخانه‌ای که در مجموعه خصوصی خانواده هنرمند قرار دارد، ۲۶۰ میلیون تومان به فروش رسید.

تابلوی نقاشی بدون عنوان حسین کاظمی ۷۰۰ میلیون تومان چکش خورد.

پنجمین فروش میلیاردی حراج سیزدهم اما به نام رضا درخشانی ثبت شد.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلوی نقاشی رضا درخشانی یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به فروش رسید

تابلوی نقاشی دو لته‌ای رضا درخشانی یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به فروش رسید.

در ادامه اثر بدون عنوان مهدی سحابی ۱۲۰ میلیون تومان و اثر بدون عنوان مهدی حسینی ۱۳۰ میلیون تومان فروخته شدند.

تابلوی بدون عنوان ترکیب مواد روی تخته ایرج اسکندری ۱۵۰ میلیون تومان چکش خورد. استفاده از آیینه‌های کوچک و تونالیته رنگ‌های درخشان، به‌ویژه قرمز، همراه با خطوطی برجسته، ترکیبی ناب از نور و رنگ را در معرض دید قرار می‌دهد. آیینه به عنوان بازتاب‌دهنده نور جایگاهی والا در هنر اسلامی دارد و ترکیب آن با مفاهیم هنر نوگرا همواره دغدغه هنرمندان معاصر و ایرج اسکندری بوده است.

تابلوی نقاشی بدون عنوان بهجت صدر ۷۰۰ میلیون تومان فروخته شد. قیمت پایه این اثر ۷۰۰ میلیون تومان بود.

تابلوی نقاشی خط برجسته محمود زنده‌رودی ۳۲۰ میلیون تومان چکش خورد. برآورد قیمت این اثر ۲۰۰ میلیون تومان بود. در این اثر هنرمند تلاش کرده با تکرار خطوط و کلمات مختلف که چندباره بر روی هم افتاده‌اند و برای ذهن مخاطب آشنا به هنر ایرانی یادآور سنتی شناخته شده است، سیاه‌مشق‌نویسی دوران شکوه خوشنویسی را تداعی کند.

تابلوی نقاشی خط بدون عنوان محمد احصایی از مجموعه «نجوای عشق» که با قیمت پایه ۵ میلیارد تومان در حراج سیزدهم عرضه شده بود، ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان فروخته شد. با این حساب، این اثر توانست رکورد دوازده دوره حراج تهران را بشکند. این رکورد پیش از این به تابلویی از سهراب سپهری اختصاص داشت.

تابلوی بدون عنوان اکریلیک روی بوم گلناز فتحی ۴۰۰ میلیون تومان و تابلوی چهار لته‌ای بدون عنوان از مجموعه «راز نهان» صداقت جباری ۶۰۰ میلیون تومان فروخته شدند.

تابلوی بدون عنوان محمدعلی ترقی جاه ۱۷۰ میلیون تومان و تابلوی «گلفروشان» ناصر اویسی ۸۵۰ میلیون تومان فروخته شد. تصویر اثر «گلفروشان» ناصر اویسی در کتاب «گزیده آثار ناصر اویسی» (ص ۱۵۵-۱۵۴) به کوشش ناصر و احسان میرباقری، انتشارات خانه فرهنگ و هنر گویا (۱۳۹۹) به چاپ رسیده است. این اثر تا اینجای حراج بیشترین نوسان قیمتگذاری را داشته است.

تابلوی نقاشی «تعجب» ژازه تباتبایی که محصول دهه ۵۰ شمسی است، ۲۸۰ میلیون تومان به فروش رسید. تصویر اثر حاضر در کتاب «گزیده آثار ژازه تباتبایی، جلد دوم: سفری در کهکشان رنگ‌ها، جلد سوم: رنگ اسپانیا» (ص ۱۵۷-۱۵۶) به کوشش یلدا زینعلی، انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (۱۳۸۲) به چاپ رسیده است.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلویی از واحد خاکدان یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فروخته شد

تابلوی «اسب مهاجر» واحد خاکدان که با قیمت پیشنهادی ۶۰۰ میلیون تومان در حراج سیزدهم عرضه شده بود، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان چکش خورد.

تابلوی نقاشی دو لته ای «خاطرات امید» از مجموعه «خاطرات انهدام» آیدین آغداشلو که با قیمت پایه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان عرضه شده بود، به قیمت ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فروش رفت.

این تابلوی آیدین آغداشلو نیز بعد از تابلوی ناصر اویسی بیشترین نوسان قیمت دهی را داشت و توانست رکورد تابلوی محمد احصایی را نیز بشکند. همچنین این تابلو رکورد دوازده دوره حراج تهران را نیز شکست.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

شگفتی حراج سیزدهم فروش تابلویی از آیدین آغداشلو به قیمت ۱۲ میلیارد تومان بود!

نام آیدین آغداشلو در ماه‌های اخیر به واسطه حاشیه‌های مرتبط با طرح شکایت برخی شاگردان و اطرافیانش خبرساز شده بود و فروش غیرمنتظره تابلوی او با رقمی نزدیک به ۱۰ برابر برآورد اولیه احتمالاً بی‌ارتباط با حواشی اخیر نیست.

تابلوی بدون عنوان افشین پیرهاشمی ۳۰۰ میلیون تومان به فروش رسید.

تابلوی نقاشی بدون عنوان مهدی ویشکایی که مرمت نیز شده است، ۵۰۰ میلیون تومان و تابلوی نقاشی تک چهره مصدق اثر محمدرضا منزه ۶۰ میلیون تومان فروخته شدند.

اثر نقاشی با عنوان «فیلسوف» خلق شده توسط حمید هادی نژاد که با قیمت پیشنهادی ۲۵ میلیون تومان عرضه شده بود، ۱۵۰ میلیون تومان فروش رفت.

تابلوی نقاشی بدون عنوان کیومرث هارپا با قیمت ۱۱۰ میلیون تومان و تابلوی نقاشی طاهره صمدی‌طاری از مجموعه بی‌ثباتی ۱۰۰ میلیون تومان چکش خوردند.

اثر حجمی توکل اسماعیلی (مش اسماعیل) از مجموعه بزها که با قیمت پیشنهادی ۴۰۰ میلیون تومان ارائه شده بود، ۴۲۰ میلیون تومان فروخته شد.

تابلوی نقاشی «نبرد ضحاک و شیر ایرانی» از مجموعه اسطوره‌های خاموش اثر علی ندایی ۸۵ میلیون تومان فروش رفت.

تابلوی نقاشی «اندرونی» از مجموعه شکارگاه اثر میترا کاویان ۲۴۰ میلیون تومان فروخته شد. قیمت پایه این اثر ۵۰ میلیون تومان بود.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلویی از صادق تبریزی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان فروخته شد

تابلوی نقاشی بدون عنوان از صادق تبریزی که یک میلیارد تومان قیمتگذاری شده بود، یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به فروش رفت.

تابلوی بدون عنوان ترکیب مواد روی سیمان و چوب از گارنیک در هاکوپیان ۱۵۰ میلیون تومان و تابلوی نقاشی «پرده سفید» محمدحبیب محمدی ۱۰۰ میلیون تومان فروخته شدند.

اثر بدون عنوان پروانه اعتمادی که پاستل روی مقوا است، ۲۰۰ میلیون تومان فروش رفت. قیمت پیشنهادی این اثر نیز ۲۰۰ میلیون تومان بود.

تابلوی بدون عنوان منوچهر یکتایی که رنگ‌روغن روی بوم است و در سال ۱۳۴۱ خلق شده و مرمتی جزئی شده است، با قیمت یک میلیارد تومان فروخته شد. این اثر متعلق به مجموعه شخصی زنده‌یاد منیژه میرعمادی و دکتر جمشید ناصری است که در حراج عرضه شد.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلویی از منوچهر یکتایی که یک میلیارد تومان فروخته شد

تصویر این اثر در کتاب «پیشگامان نقاشی معاصر ایران، نسل اول» (ص ۲۵۹-۲۵۸) به کوشش جواد مجابی، انتشارات هنر ایران (۱۳۷۶) به چاپ رسیده است.

تابلوی نقاشی بدون عنوان حمیدرضا اندرز ۹۰ میلیون تومان و تابلوی نقاشی رنگ روغن روی فیبر اثر لیلی متین دفتری ۴۰۰ میلیون تومان فروخته شدند.

تابلوی نقاشی ترکیب مواد روی کاغذ ابوالقاسم سعیدی ۲۲۰ میلیون تومان فروخته شد. قیمت پیشنهادی این اثر ۲۰۰ میلیون تومان بود.

تابلوی بدون عنوان گواش روی مقوا اثر سهراب سپهری که متعلق به مجموعه شخصی زنده‌یاد منیژه میرعمادی و دکتر جمشید ناصری بود، یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان چکش خورد. برآورد قیمت این اثر ۸۰۰ میلیون تومان بود. قطع این تابلوی قدیمی از سهراب سپهری، ۶۹ در ۵۰ سانتی متر است.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلویی از سهراب سپهری که یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان فروخته شد

تابلوی بدون عنوان از احمد اسفندیاری نقاش سقاخانه‌ای ۱۳۰ میلیون تومان و تابلوی نقاشی بدون عنوان از منوچهر نیازی ۳۶۰ میلیون تومان فروش رفتند.

تابلوی نقاشی بدون عنوان نصرالله افجه‌ای یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان فروش رفت. قیمت پیشنهادی یا قیمت پایه این اثر ۸۰۰ میلیون تومان بود.

تابلوی نقاشی خطی از حسین زنده‌رودی با عنوان «دی جی ای- دی جی آ- دی ایو» که تاریخ خلق آن ۱۳۵۴ بود، ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان فروخته شد. این اثر در آوریل ۲۰۱۶ در حراج بونامز لندن ارائه شده است. این تابلوی حسین زنده‌رودی در کنار تابلوی محمد احصایی بالاترین براورد قیمت را در میان آثار این دوره حراج سیزدهم را داشت.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

اثر دیگری از بهجت صدر که رنگ روغن روی بوم است، اوایل دهه ۴۰ خلق شده، ۸۰۰ میلیون تومان به فروش رسید.

تابلویی با عنوان «درخت خون سیاوشان» اثر نیلوفر قادری‌نژاد ۲۰۰ میلیون تومان فروش رفت. برآورد قیمت این اثر ۶۰ میلیون تومان بود.

اثر دیگری از مسعود عربشاهی که ترکیب مواد روی بوم و متعلق به یک مجموعه معتبر است، ۷۰۰ میلیون تومان فروخته شد.

اثر حجمی برنزی بدون عنوان از پرویز تناولی که با قیمت پایه ۵۰۰ میلیون تومان در حراج سیزدهم عرضه شد، ۵۵۰ میلیون تومان چکش خورد.

تابلوی «پرسنلی فوری» که ترکیب مواد روی فیبر و متعلق به مهدی سحابی است، ۲۰۰ میلیون تومان فروخته شد. قیمت پیشنهادی این اثر ۱۰۰ میلیون تومان بود.

تابلوی بدون عنوان از تک چهره اردشیر محصص اثری از قاسم حاجی زاده ۴۲۰ میلیون تومان فروش رفت.

اثر حجمی انتزاعی برنزی از بهروز دارش که با قیمت ۳۰۰ میلیون تومان عرضه شده بود، ۳۲۰ میلیون تومان فروخته شد.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلویی از رضا درخشانی که ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان فروخته شد

تابلوی سه لته‌ای ۶ متری رضا درخشانی با عنوان «سواران صبحگاه» که با برآورد قیمت ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون در حراج عرضه شده بود، ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان چکش خورد.

تابلوی «عبور» از رضوان صادق زاده که با قیمت پایه ۷۰ میلیون تومان عرضه شده بود، به قیمت ۱۳۰ میلیون تومان فروخته شد.

تابلوی نقاشی بدون عنوان محمدعلی ترقی جاه ۶۵۰ میلیون تومان و تابلوی «کرمان تا خراسان» از مجموعه خاطرات قرن اول هجری اثر شهریار احمدی یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به فروش رفتند.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلویی از شهریار احمدی که یک میلیارد ۴۰۰ میلیون تومان فروش رفت

اثر بدون عنوان مرکب روی مقوا از احمد امین نظر ۱۲۰ میلیون تومان و تابلوی بدون عنوان اکریلیک روی بوم از کریم نصر ۱۶۰ میلیون تومان چکش خوردند.

نقاشی بدون عنوان ابراهیم صاحب اختیاری ۵۰ میلیون تومان و اثر بدون عنوان جلال الدین مشمولی ۱۲۰ میلیون تومان فروخته شدند.

اثر دیگری از آیدین آغداشلو با عنوان «خوشنویسی ساقط» که با قیمت پایه ۴۰۰ میلیون تومان عرضه شده بود، به قیمت ۶۰۰ میلیون تومان فروش رفت.

اثر بدون عنوانی از منوچهر معتبر که رنگ روغن روی بوم است، ۲۸۰ میلیون تومان چکش خورد.

«دو جریب زمین (پوزیتیو-نگاتیو)» اثری از مارکو گریگوریان که کاهگل روی بوم است و در حراج هفتم نیز عرضه شده بود، یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان فروخته شد.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلویی از پرویز کلانتری که یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان فروخته شد

اثر بدون عنوانی از پرویز کلانتری که رنگ روغن و کاهگل روی بوم است، یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان فروش رفت. برآورد قیمت این اثر ۷۰۰ میلیون تومان بود.

اثر حجمی برنجی «دیوار و جوانه» از مونا پاد که با قیمت پایه ۲۰۰ میلیون تومان در حراج تهران عرضه شده بود، با همان قیمت پایه به فروش رسید.

اثر حجمی برنزی «استاد و شاگرد» از پرویز تناولی که با قیمت پیشنهادی ۴ میلیارد تومان به سیزدهمین حراج تهران آمده بود، ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان فروخته شد.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

اثری از پرویز تناولی که ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان فروخته شد

این اثر نیز توانست رکورد تابلوی سهراب سپهری را که ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون در حراج نهم به فروش رسیده بود، بشکند.

اثر بدون عنوان دیگری از نصرالله افجه‌ای ۸۰۰ میلیون تومان و تابلوی نقاشی بدون عنوانی از احمد وکیلی ۱۲۰ میلیون تومان به فروش رسیدند.

اثر بدون عنوان دیگری از فریده لاشایی که نقشی از نقشه ایران و ترکیب مواد روی بوم است، ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان چکش خورد. قیمت پیشنهادی این اثر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلویی از فریده لاشایی که ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان فروخته شد

صدمین اثر سیزدهمین حراج تهران متعلق به جواد نوبهار با عنوان «خنجرها سایه ندارند» بود که به قیمت ۹۰ میلیون تومان فروش رفت.

تابلوی نقاشی «عروسک‌ها» اثری از سیامک عزمی نیز که با قیمت پیشنهادی ۶۰ میلیون تومان عرضه شده بود، ۱۹۰ میلیون تومان فروخته شد.

تابلوی نقاشی بدون عنوان از شیده تامی، ۱۰۰ میلیون تومان و اثر بدون عنوان جمشید سماواتیان نیز ۱۳۰ میلیون تومان به فروش رسیدند.

تابلوی عکس «والفجر» اثر سعید صادقی که با قیمت پیشنهادی ۷۰ میلیون تومان در حراج حضور داشت، ۱۰۰ میلیون تومان چکش خورد.

اثر حجمی کامبیز صبری از مجموعه «تا جایی که به یاد دارم» که برآورد قیمتش ۴۰۰ میلیون تومان بود، ۵۵۰ میلیون تومان فروخته شد.

تابلوی نقاشی بدون عنوان محمدابراهیم جعفری با قیمت ۴۰۰ میلیون تومان و تابلوی نقاشی بدون عنوان دیگری از پروانه اعتمادی با قیمت ۷۵۰ میلیون تومان به فروش رسیدند.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

تابلویی از محسن وزیری‌مقدم که یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان فروخته شد

اثر انتزاعی رنگ روغن و شن روی بوم اثری از محسن وزیری مقدم که با قیمت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در حراج حضور داشت، یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان چکش خورد.

اثر بدون عنوان و رنگ‌روغن روی گونی از منصور قندریز که در سال ۱۳۴۳ خلق شده، ۵۰۰ میلیون تومان فروش رفت. تصویر این اثر که متعلق به مجموعه شخصی خانواده هنرمند بود، در کتاب «گزیده آثار منصور قندریز ۱۳۴۴-۱۳۱۴؛ از آفتابی به آفتاب دیگر» (ص ۸۲) به کوشش رویین پاکباز، انتشارات نظر (۱۳۹۸) به چاپ رسیده است.

سیزدهمین حراج تهران,فروش تابلوی نقاشان در حراجی تهران

اثری از منیر شاهرودی فرمانفرماییان که به قیمت ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان فروخته شد

آخرین اثری که در حراج سیزدهم عرضه شد متعلق به منیر شاهرودی فرمانفرماییان بود که ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان چکش خورد. برآورد قیمت این اثر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود.

سیزدهمین حراج تهران با مجموع رقم فروش ۸۷ میلیارد و ۹۴۲ میلیون تومان پس از ۳ ساعت به کار خود پایان داد.

  • 18
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش