چهارشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۲
۱۷:۳۸ - ۰۲ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۰۴۴۷
فستیوال ها و جشنواره های هنری

از «داستان عامه پسند» تا «سفر به آینده» در جشنواره‌ی شهر

جشنواره تئاتر,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره
اجرای نمایش «داستان عامه پسند» و قصه‌ای که از نامش جدا نیست و اجراهای «سفر به آینده» و «درخت بخشنده» در جشنواره تئاتر شهر از جمله خبرهای این رویداد است.

به گزارش ایسنا،محمد امیری‌ آتش‌گاه که به‌عنوان کارگردان با نمایش «داستان عامه‌پسند» نوشته آرش عباسی در بخش صحنه‌ای ششمین جشنواره تئاترشهر حضور دارد،درباره داستان این نمایش،گفت: قصه «داستان عامه‌پسند» از نامش جدا نیست و شبیه به فیلم‌فارسی است. دختری بنام رویا با پسری بنام سیروساز محل خود فرار و با هم ازدواج می‌کنند. عزت، پدر رویا بعد از سه سال این دو را پیدا می‌کند و ...

 

کارگردان «داستان عامه‌پسند»درباره تغییراتی که بر این نمایشنامه اعمال شده است، توضیح داد: متن آرش عباسی بسیار خوب است اما چون سال ۱۳۸۱ نوشته شده است، کمی آن را به‌روز و دراماتورژی کردم. به‌عنوان‌مثال برای این‌که نمایش را به امروز نزدیک‌تر کنم؛ جنس مواد مخدر را تغییر دادم. البته به‌دلیل این‌که جنس ماده‌مخدر تغییر کرده است، ری‌اکشن‌ها هم تغییر می‌کند. درنتیجه فضای نمایش در توهم رویا شکل می‌گیرد و ما افرادی را می‌بینیم که در توهم او حضور دارند.

 

امیری‌آتش‌گاه ضمن اعلام این نکته که حضور شهرام کرمی؛ دبیر جشنواره و حسن موذنی؛ دبیر اجرایی جشنواره تئاتر شهر به این جشنواره اعتبار بخشیده است،گفت: سال گذشته هم با نمایش «ماه‌منظر» در جشنواره حضور داشتم که خاطره خوشی از آن حضور در ذهن من مانده است؛ جشنواره بسیار منظم برگزار شد، تن‌خواه گروه‌ها به‌موقع پرداخت شد، حمایت خوبی از گروه‌ها صورت گرفت و سالن تمرین در اختیار ما قرار دادند و ...همچنین گروه‌هایی که در این جشنواره شرکت می‌کنند، کاربلد هستند و سطح رقابت بسیار بالا است. جمیع این دلایل سبب شد امسال هم در جشنواره شرکت کنم.

 

این هنرمند تئاتردرباره اجرای عمومی نمایش «داستان عامه‌پسند»گفت: به‌دنبال سالنی مناسب برای اجرای عمومی این نمایش هستم. البته صحبت‌هایی شده است که از آثار حمایت صورت گیرد و نمایش‌های حاضر در جشنواره در پردیس تئاتر تهران روی صحنه بروند.

 

امیری‌آتش‌گاه ضمن اعلام این نکته که کیفیت سخت‌افزاری پردیس تئاتر تهران بسیار مناسب است، گفت: متاسفانه برای این مجموعه تبلیغات درستی صورت نمی‌گیرد. مردم تهران باید این پردیس را بشناسند تا همچون مجموعه تئاتر شهر برای مخاطبان آشنا باشد. یکی از راه‌کارها برای این‌که هم نمایش‌های حاضر در جشنواره تئاتر شهر بتوانند به اجرای عمومی برسند و هم پردیس تئاتر تهران به مخاطبان تئاتر شناسانده شود این است که مبلغی را در نظر بگیرند و به‌عنوان‌مثال بلیت‌های ۱۰ شب را پیش‌خرید کنند تا گروه‌ها بتوانند بدون دغدغه‌های مالی، از بزرگان تئاتر دعوت کنند تا به تماشای نمایش آن‌ها بنشینند. با این کار هم گروه‌ها می‌توانند نمایش‌های خود را اجرا کنند و هم مسئولان پردیس تئاتر تهران می‌تواند از طریق گروه‌ها این مجموعه را به مخاطبان بشناسانند.

 

این هنرمند تئاتر درباره برگزار شدن جشنواره در پردیس تئاتر تهران گفت: معمولا میزان استقبال مخاطبان از نمایش‌های حاضر در جشنواره کم‌تر از زمانی است که نمایش‌ها اجرای عمومی خود را تجربه می‌کنند. چون در زمان اجرای عمومی، گروه از یک ماه قبل از آغاز اجراها، تبلیغات خود را شروع می‌کند. در جشنواره گروه‌ها یک یا دو اجرا دارند و بلیت‌فروشی منظمی هم صورت نمی‌گیرد درنتیجه میزان استقبال از نمایش‌ها در دوران جشنواره کمتر از اجرای عمومی است. معمولا هنرمندان اجراهای یکدیگر را می‌بینند پس نمی‌توان گفت استقبال از جشنواره امسال کم‌تر می‌شود. اتفاقا این مکان محاسنی هم دارد. سالن‌های پردیس تئاتر تهران همه از شرایط خوبی برخوردار هستند و درنتیجه رقابت عادلانه‌تر و سالم‌تر است. در سال‌های گذشته بارها شاهد بودیم که برخی کارگردان‌ها از سالن خود ناراضی بودند.

 

کارگردان «داستان عامه‌پسند»در پایان گروه اجرایی نمایش خود را معرفی کرد: «داستان عامه‌پسند». ایده‌پرداز، دراماتوژ، طراح و کارگردان این نمایش خودم هستم و نمایشنامه را آرش عباسی نوشته است.

 

بهاره قنبری، محمد امیری، اشکان روشن و کیانا وفایی گروه بازیگران این اثر را تشکیل می‌دهند.

 

از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به بهاره قنبری؛ طراح‌صحنه، شقایق قنبری؛ طراح گریم، محمد امیری؛ طراح‌لباس، سینا درویشی؛ آهنگ‌ساز، پریماورا آرته گروپ؛ طراح‌پوستر، مهشید شعبانی؛ دستیار اول کارگردان و ایمان پیرهادی؛ دستیار دوم کارگردان اشاره کرد.

 

«سفر به آینده» با جشنواره تئاترشهر

نمایش «سفر به آینده» به کارگردانی محمد عبدی در پردیس تئاتر تهران اجرا می‌شود.

 

نمایشنامه «سفر به آینده» توسط سبا سلیمانی براساس داستانی از جان برنستین نوشته شده است.

 

محمد عبدی توضیح داد: با اجرای این نمایش سعی دارم سلیقه مخاطب نوجوان را افزایش دهم و با خلق درام تلاش کردم کودک و نوجوان را بچه فرض نکنم. با میزانس،موسیقی و فرم انتقال انرژی به شکلی است که هم فضای کودک ونوجوان حفظ شود هم به سلیقه تئاتر بزرگ‌سال نزدیک باشد.

 

به گفته وی، در نمایش‌نامه، کارگردانی، طراحی موسیقی و طراحی صحنه نمایش به فانتزی توجه شده است. 

 

نمایش«سفربه آینده» قصه لویزپسربچه‌ای است که دریتیم‌خانه زندگی می‌کند. او علاقه زیادی به سرهم کردن وسایل و اختراع کردن دارد.تصمیم می‌گیرد برای پیداکردن مادرخود ماشین زمان اختراع کند.توسط ماشین زمان در تاریخ گم می‌شود و به زمان‌های مختلف سفر می‌کند مثل عصر دایناسورها،انسان‌های اولیه،اسکندرمقدونی و درآخر به آینده پرتاب می‌شود و خود را در یک آزمایشگاه پیشرفته می‌بیند.

 

طراح صحنه سیناییلاق‌بیگی، طراح لباس و گریم سهیلاجوادی وموسیقی کاری از پویایاهویی،شهیارستاره وامیرحسین بختیاری است.

 

ساخت دکور را مجتبی مهدی به عهده داشته است.

 

هیرادمحمدی، سمن قناد،سهیلاجوادی، سباسلیمانی، محمدعبدی،مهدیملکی، پارساامانت، سالاربابابیگلو، میثاق آقامولایی و محمدحسن علمعی در نمایش بازی می‌کنند.

 

نمایش «سفر به آینده» به مدت ۵۰ دقیقه در سالن استادرشیدی در دو سانس ۱۵ و ۱۷ سه‌شنبه ۵ دی اجرا می‌شود.

 

اجرای «درخت بخشنده» در پردیس تئاترتهران

نمایش «درخت بخشنده» کاری از میترا کریم‌خانی در سالن استادمشایخی به صحنه می‌رود.

 

نمایش «درخت بخشنده» اقتباس و بازنویسی داستانی به همین نام از شل سیلور استاین است،این نمایش با استفاده از تکنولوژی سایه اجرا می‌شود.

 

نمایش درباره ارتباط انسان با طبیعت است و قصه پسری از دوران کودکی، نوجوانی و جوانی و کمک گرفتن او از درخت را بازگو می‌کند.

 

اهمیت طبیعت و دوستی با آن و این که درخت سمبل طبیعت است و توسط انسان از بین می‌رود در «درخت بخشنده» به نمایش درمی‌آید.

 

این نمایش با عروسک‌گردانی نرگس صفامنش و سعید قره‌داغلی اجرا خواهدشد.

 

نویسنده و کارگردان میترا کریم‌خانی، طراح صحنه امیر عابدی و تنظیم موسیقی و صدا به عهده امیر سلیمانی‌مقدم است.

 

نمایش «درخت بخشنده» دوشنبه ۴ دی ماه در دو سانس ۱۵ و ۱۸:۳۰ به مدت ۴۰ دقیقه در سالن استادمشایخی به صحنه می‌رود.

 

 

 

 

 

  • 11
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
مهران احمدی بیوگرافی مهران احمدی؛ بازیگر حرفه سینما تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۹ اسفند ۱۳۵۲

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، کارگردان، مدیر تولید، برنامه ریز

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی بازیگری از دانشگاه هنر و معماری تهران

ادامه
سراج قمری زندگینامه سراج قمری، شاعر هجو گوی سده شش و هفت

شهرت: سراج قمری، قمری آملی

دوران زندگی: سده ششم و هفتم قمری

محل تولد: خوارزم یا گلستان

حرفه: شاعر پارسی گو

آثار: دیوان اشعار سراج قمری

وفات: ۶۲۵ قمری

ادامه
زندگینامه کیان ایرانی زندگینامه دلیر ایرانی؛ کیان و نقش او در قیام مختار

از فعالیت ها و سوابق کیان ایرانی قبل از قیام مختار اطلاعاتی در دسترس نیست البته بعد از اضافه شدن به لشکر مختار از جمله افراد تاثیرگذار و بسیار مهم وقایع قیام شناخته شد. 

در سال ۶۶ قمری مختار با هدف گرفتن انقام از عاملان واقعه کربلا و شکست قاتلان امام حسین در کوفه، کیان ایرانی را به عنوان حرس به عبارتی رئیس نگهبانان خود انتخاب کرد. 

اعتماد و اطمینان مختار به کیان به قدری بود که ریاست انتظامات کوفه و فرماندهی شرطه های کوفه به وی سپرده شد. اموال بسیاری از افراد حین برخورد با جنایتکاران کربلا با فرمان مختار مصادره شد. کیان این موال را بین ایرانیان مسلمانی که عملیات را به عهده داشتند، تقسیم کرد. این موضوع از جمله خدمات بسیار مهمی بود که کیان نسبت به حکومت مختار انجام داد.

کیان ایرانی در جریان دستگیری و هلاکت جنایتکاران کربلا، همچنین اشراف جائن کوفه نقش اصلی را برعهده داشت به طوریکه جنایتکاران اصلی کربلا بعد از شنیدن نام ایشان به وحشت می افتادند. 

ادامه
رسول خطیبی بیوگرافی رسول خطیبی + تصاویر

تاریخ تولد: ۳۱ شهریور ۱۳۵۷

نام مستعار: رسول پاشا

محل تولد: تبریز، ایران

حرفه: فوتبالیست سابق، مربی فوتبال

باشگاه کنونی: سرمربی باشگاه پیکان

آغاز فعالیت: ۱۳۷۱ تاکنون

ادامه
گیتی قاسمی بیوگرافی گیتی قاسمی بازیگر خوش سابقه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۶ آذر ۱۳۵۵

محل تولد: ملایر، همدان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، کارگردان تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران

ادامه
امیرحسین صدیق امیرحسین صدیق بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۸ آبان ۱۳۵۱

محل تولد: نیشابور

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

شروع فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما

ادامه
باران خوش اندام باران خوش اندام و ماجرای جدایی تا ازدواج مجدد

نام کنونی: نها خوش اندام

تاریخ تولد: ۳۰ شهریور ۱۳۵۲

محل تولد: تهران

اصالت: کورد کورمانج خراسان

حرفه: شاعر، نویسنده، تصنیف سرا

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تا کنون

ادامه
ویلهلم رونتگن بیوگرافی ویلهلم رونتگن دانشمند تاثیرگذار صنعت پزشکی

تاریخ تولد: ۲۷ مارس ۱۸۴۵

محل تولد: رمشاید، پادشاهی پروس، کنفدراسیون آلمان

ملیت: آلمانی

حرفه: دانشمند

محل تحصیل: مؤسسه فناوری فدرال زوریخدانشگاه زوریخ

درگذشت: ۱۰ فوریه ۱۹۲۳

ادامه
ساناز سعیدی بیوگرافی ساناز سعیدی بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۲۴ فروردین ۱۳۶۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس معماری 

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش