پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۰:۳۹ - ۲۱ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۵۹۴۱
فستیوال ها و جشنواره های هنری

پایان جشنواره پویانمایی با وعده افزایش اعتبارات

جشنواره پویانمایی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره
در مراسم اختتامیه دومین جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی از افزایش ۲۵ درصدی اعتبارات برای این ساختار تلویزیونی در صداوسیما خبر داده شد.

به گزارش ایسنا به نقل از ستاد خبری دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران، آئین اختتامیه جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی عصر پنجشنبه - ۲۰ تیرماه - در کرمانشاه برگزار شد.

در این مراسم عبدالعلی علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما، علی دارابی معاون امور استان‌های رسانه ملی، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه و جمعی دیگر از شخصیت‌های کشوری و لشکری حضور داشتند.

تقدیر از هنرمندان و مفاخر استان کرمانشاه و اهدای جوایز و تندیس جشنواره به برگزیدگان بخش‌های مختلف، از جمله قسمت‌های این مراسم بود.

* جشنواره پویانمایی گامی مهم در اجرای عدالت رسانه‌ای است

معاون امور استان‌های صدا و سیما گفت: برگزاری جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی در استانی مرکزی همچون کرمانشاه گامی مهم در تمرکززدایی و اجرای عدالت رسانه‌ای است.

علی دارابی در آئین اختتامیه این جشنواره که در کرمانشاه برگزار شد با اشاره به اهمیت و جایگاه پویانمایی و برنامه‌های عروسکی اظهار کرد: جشنواره اول پویانمایی در بهار سال ۹۷ در همدان برگزار و کار بزرگی که در سایه برگزاری این جشنواره انجام شد این بود که تمامی تعهدات معوق و جاری پویانمای بطور کامل پرداخت شد و هیچگونه تعهدی تا پایان سال نماند، این اقدام بزرگ نقش مهمی در احیا مجدد و رونق حوزه پویانمایی داشت.

وی افزود: افزون بر این با موافقت و دستور رئیس سازمان صدا و سیما، مرکز صبا در معاونت سیما تعهد تولید پویانمایی در برنامه ۵ ساله تا ۲۵ درصد افزایش داد و اعتبارات آن به تصویب رسید.

معاون امور استان‌های صدا و سیما با بیان اینکه استان‌ها نیز برابر دستور و تاکید رئیس سازمان تعهد تولید پویانمایی به هر میزان که امکان تولید داشته باشند یعنی بدون احتساب سقف و تعهد تولید قادر به ساخت آثار پویانمایی خواهند بود گفت: در واقع مراکز می‌توانند از بودجه و اعتبار سازمان در این حوزه هزینه کنند این یعنی نهضت بزرگی برای تولید پویانمایی و حرکت برای رسیدن به قطب انیمیشن پاک و اخلاق گرا برای احراز جایگاه و موقعیت ممتاز در بازار فروش دنیا مورد نیاز است.

وی ادامه داد: تولید و سرمایه‌گذاری در عرصه پویانمایی یکی از بزرگترین شاخه‌های صنایع فرهنگی- هنری در جهان محسوب می‌شود زیرا در زیرساخت‌های فرهنگی کشور و توسعه متوازن و پایدار نقش اساسی را ایفا می‌کند افزون بر این پویانمایی و کارهای عروسکی موجب درآمدزایی، اشتغال زایی، ارزش افزوده بسیار بالا و از همه مهمتر تأثیرگذاری بر جریان‌های فرهنگی و هنری کشورها می‌شود.

دارابی با اشاره به وجود بازار جهانی این صنعت و هنر برای سایر کشورها خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی با هدف صدور پیام فرهنگی انقلاب اسلامی و معرفی فرهنگ و تمدن پرسابقه و درخشان ایران – اسلامی و حضور مؤثر در بازارهای فرهنگی – هنری دنیا وظیفه‌ای خطیر برای ترویج گسترش صنعت پویانمایی و برنامه‌های عروسکی با اتکا به هویت ملی - بومی خود دارد.

معاون امور استان‌های صداوسیما ادامه داد: در جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان همه ارکان نظام از دولت، مجلس، تا صدا و سیما و سایر نهادهای مسئول وظیفه دارند از تولید و صنایع جانبی، تأمین اعتبار و اختصاص وام کم بهره به تولید کنندگان و تسهیل حضور در بازارهای بین المللی گرفته تا تصویب قوانین حمایتی از جمله معافیت‌های مالیاتی و حمایت از حقوق پدیدآورندگان گام‌های بایسته ای بردارند.

وی تصریح کرد: پویانمایی یا انیمیشن و برنامه‌های عروسکی یکی از تاثیرگذارترین عوامل جامعه پذیری، اجتماعی شدن، و کارکرد فیلم و تربیت داشتن و انتقال مواریث و ارزشهای فرهنگی – دینی هر جامعه‌ای است و مخاطب و در برگیری آن اگرچه عمدتاً خردسال، کودک، نوجوان و جوانان هستند اما بی شک بزرگسالان و والدین نیز مخاطبان مهم این برنامه‌ها هستند و همه این عوامل و دلایل می‌طلبد که هر میزان توان و سرمایه‌گذاری در این حوزه داریم دریغ نکنیم.

دارابی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی‌های جشنواره دوم پرداخت و گفت: شعار جشنواره دوم "ایرانی پویا، کرمانشاهی" است. کرمانشاه استانی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سیاحتی، زیارتی، گردشگری، کشاورزی، دامپروری، صنعتی است. با مردمانی غیور، مسلمان و سلحشور که بیش از ۹۸۰۰ شهید در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تقدیم کرده است.

دارابی دستاوردهای این جشنواره برای استان کرمانشاه را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: معرفی ظرفیت‌های استان به سراسر کشور، شناسایی و بکارگیری استعدادهای جوان در حوزه‌های فرهنگی و هنری، رقابت سالم و سازنده میان هنرمندان بومی، تمرکززدایی از پایتخت و حرکت به سمت عدالت رسانه‌ای، توجه بیشتر به استانی مرزی، برپایی هفته فرهنگی در شهرهای مختلف کرمانشاه با حضور هنرمندان محبوب کودک و نوجوان، معاون امور استان‌های صدا و سیما با بیان اینکه هنرمندان، برنامه‌سازان و مدیران سراسر کشور خود سفیران شایسته برای معرفی کرمانشاه به مردم سایر استان‌ها هستند افزود: این حضور همه جانبه، شناسنامه فرهنگی برای هر استان درست می‌کند همچنین باید گفت رویداد بین المللی اکوتوریسم و گردشگری روستایی در سال ۲۰۲۰ در کرمانشاه مرهون جشنواره پویانمایی است.

وی ضمن تشکر از تلاش‌های ارزنده همه هنرمندان، تولیدکنندگان و برنامه سازان و شرکت‌های خصوصی و غیر دولتی و نیز بخش‌های مختلف سازمان برای اهتمام نسبت به برگزاری این جشنواره گفت: در برگزاری جشنواره دوم یک هفته در بیش از ۱۰ شهر و شهرستان استان به خصوص مناطق زلزله زده هنرمندان محبوب کودک و نوجوان برنامه برای فرزندان این خطه از میهن اسلامی برگزار کردند تا گامی برای شادی و نشاط آنان بردارند.

دارابی با اشاره به ارسال ۱۵۳۰ اثر در حوزه پویانمایی و برنامه‌های عروسکی به دبیرخانه جشنواره دوم افزود: در نهایت ۳۵۵ اثر به تشخیص هیأت انتخاب به مرحله داوری راه یافتند و ۶۱ اثر برنده تندیس، لوح سپاس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی شدند.

* صحبت‌های مرضیه برومند در اختتامیه جشنواره

کارگردان مجموعه‌های عروسکی تلویزیون گفت: آثار درخشانی از استان‌ها در جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی حاضر هستند که کیفیت آنها چشمگیر است.

مرضیه برومند در آئین اختتامیه این جشنواره که عصر پنجشنبه در کرمانشاه برگزار شد، ابراز کرد: هیچ اثری نیست که ساخته و پرداخته یک نفر باشد بلکه گروهی از افراد در خلق آن اثرگذار هستند و اگر اثری به نام من شناخته می‌شود، نظر لطف مردم است.

وی افزود: زمانی که تولید «مدرسه موش‌ها» یا «خونه مادربزرگه» را می‌ساختیم، تنها افراد معدودی بودند که با تحصیلات مرتبط، در این حوزه مشغول فعالیت بودند و بقیه افراد یا به صورت تجربی کار می‌کردند یا رشته اصلی‌شان تئاتر بود ولی به همت همین افراد، خانواده برنامه‌های عروسکی ایران به وجود آمد؛ البته امروز صدها و هزاران نفر با تحصیلات مرتبط، در شهرها و استان‌های مختلف کشورمان مشغول تولید کارهای درخشان در حوزه عروسکی هستند.

کارگردان مجموعه‌های عروسکی تلویزیون با بیان اینکه باید همه مشکلات را با دقت و وسواس کنار گذاشت و به کار پرداخت، گفت: سابق بر این خیلی از امکانات را نداشتیم ولی امروزه تجهیزات بیشتری فراهم شده و حتی مقرر شده در استان‌ها بدون محدودیت و سقف بودجه، اقدام به تولید پویانمایی و برنامه‌های عروسکی شود که اقدام خوبی است.

وی ادامه داد: از اقدامات انجام شده و نیز وعده‌های مدیران ارشد سازمان صدا و سیما برای کمک به فعالان حوزه برنامه‌های عروسکی تشکر می‌کنم.

برومند با اشاره به درخشش آثار حاضر در این جشنواره که از استان‌‌ها ارسال شده بودند گفت: عزم و اراده‌ای بیش از مرکز، در استان‌‌ها دیده می‌شود، آثار با گویش بومی و متناسب با شرایط همان استان‌ها که لازم است زمینه دوبله آنها برای پخش از شبکه‌های سراسری فراهم شود.

* رئیس مرکز صبا: برخی آثار پویانمایی در دست تولید قرارداد پخش بین‌المللی دارند

رئیس مرکز صبا گفت: ارتقا کیفی آثار پویانمایی داخلی به قدری مشهود است که برخی انیمیشن‌های در حال تولید کشورمان، دارای قرارداد پخش بین‌المللی هم هستند.

محمد رحیم لیوانی در مراسم اختتامیه این جشنواره که در کرمانشاه برگزار شد اظهار کرد: دومین دوره این جشنواره در حالی آغاز شد که توشه گرانقدر و پرباری از جشنواره نخست در همدان با خود به همراه داریم، از آثار و برکات جشنواره نخست همین بس که هنرمندان پویانمایی اذعان می‌کنند امسال حال پویانمایی خوب است.

وی افزود: راهبرد جدید و جدی سازمان صدا و سیما که در دوره جدید ریاست رسانه ملی آغاز شده، تمرکز بر گسترش کمی و کیفی آثار پویانمایی داخلی برای تأمین نیاز شبکه‌های سراسری و استانی است به همین دلیل در نخستین گام لازم بود اعتمادسازی لازم مابین سازمان به عنوان بزرگ‌ترین سفارش‌دهنده تولیدات پویانمایی و تولیدکنندگان بخش خصوصی ایجاد شود.

رئیس مرکز صبا با بیان اینکه در بین تصمیم قاطعانه و راهگشای دکتر علی عسکری مبنی بر تسویه تمام معوقات و تعهدات گذشته سازمان موجب دلگرمی و ایجاد شور و اشتیاق در تولیدکنندگان شده است، گفت: در گام دوم و مکمل گام نخست، دستور رئیس رسانه ملی برای افزایش ۲۵ درصدی تولیدات و تعهد ساخت برنامه‌های پویانمایی، موجب تحرک مضاعف تولید و دست اندرکاران این حوزه شد.

وی ادامه داد: مفتخریم اعلام کنیم نتیجه این اقدامات جهادی و انقلابی، امروز در رشد کیفی و حجم آثار پویانمایی مرکز صبا و معاونت امور استان‌ها مشهود است و به عبارتی باید گفت گام نخست در این زمینه محکم برداشته شده است.

لیوانی تصریح کرد: با راهبرد تولید مجموعه‌های پرتعداد ۵۲ و ۱۰۴ قسمتی پویانمایی، ضمن ایجاد اشتغال مطمئن برای تولیدکنندگان بخش خصوصی، این نوید را به مخاطبان شبکه‌های تلویزیونی می‌دهیم که در ادامه تولیدات سال ۹۷، امسال و سال‌های آتی شاهد مجموعه‌های نام آشنا و جدید پویانمایی خواهند بود که سودای شاخص شدن در پهنه ایران اسلامی و در نوردیدن مرزهای بین‌المللی را نیز در سر دارند.

رئیس مرکز صبا با بیان اینکه برای ارتقا کیفی آثار نیز گام‌های بلندی برداشته شده است گفت: اکنون در جایی ایستاده‌ایم که به راحتی و بدون نگرانی و با حذف آثار خنثی، کم اثر و کم مخاطب، صرفاً دست به تولید آثار جذاب و با کیفیت مبتنی بر نیاز واقعی مخاطب و شبکه‌های تلویزیونی بزنیم.

وی خاطرنشان کرد: در بیان ارتقا کیفی آثار پویانمایی در دو سال اخیر، همین بس که گذشته از فروش بین‌المللی تولیدات قبلی، برخی آثار در حال تولید همزمان قرارداد فروش خارجی دارند و به محض تولید و همزمان با پخش داخلی، به شبکه‌های بین‌المللی هم برای پخش ارسال خواهند شد.

لیوانی با اشاره به تاکید ویژه ریاست سازمان صدا و سیما بر اشاعه و گسترش تولیدات برگرفته از قصه‌ها و آموزه‌های قرآنی و نیز مضامین دینی که در دستور کار شورای اندیشه‌ورزی پویانمایی قرار گرفته است گفت: این امر نویدبخش دستیابی به تولیدات پاک و مبتنی بر فرهنگ دینی در آینده‌ای نزدیک است که یک گام دیگر به شعار آرمانی تبدیل شدن به قطب تولید آثار پویانمایی دینی در جهان، نزدیکمان خواهد کرد.

رئیس مرکز صبا افزود: توجه به رونق حوزه تولیدات جانبی پویانمایی از جمله بازی‌های رایانه‌ای، تولید اسباب‌بازی، حضور مؤثر در حوزه چاپ و نشر و فضای مجازی و سایر حوزه‌های مرتبط، مسیر تجاری‌سازی و سودآوری تولیدات پویانمایی را فراهم می‌کند.

* حمایت از تولید فیلم و پویانمایی درباره شخصیت‌های تاریخی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه گفت: این آمادگی را داریم که سرمایه‌گذاری و حمایت لازم از تولید فیلم و پویانمایی در مورد شخصیت‌های تاریخی و فرهنگی استان را انجام دهیم.

هوشنگ بازوند با اشاره به وقوع زلزله و سیل طی دو سال اخیر در کرمانشاه خاطرنشان کرد: با این همه دوباره برخاستن و دوباره ساختن، ویژگی مردم کرمانشاه است.

وی ادامه داد: بعد از زلزله اخیر، با اعتباری بالغ بر ۳۴۰۰ میلیارد تومان، هزاران خانه در کرمانشاه ساخته و تحویل داده شده است، البته این موفقیت یک بازوی مهم داشت یعنی رسانه ملی و رسانه استانی، بنابراین جا دارد قدردان زحمات همه عزیزانمان در شبکه استانی کرمانشاه و سازمان صدا و سیما باشیم.

بازوند با اشاره به بازسازی ۱۷ هزار واحد صنعتی و کشاورزی بعد از زلزله و سیل در کرمانشاه گفت: کار بازسازی در روستاها ۹۶ درصد دارای پیشرفت فیزیکی است و این رقم در واحدهای شهری ۷۰ درصد است.

نماینده عالی دولت در کرمانشاه تصریح کرد: سند‌های آمایش، اقتصاد مقاومتی و رونق تولید هم در کرمانشاه و با حضور کارشناسان خبره هر حوزه تدوین شده است.

وی با بیان اینکه با قرار گرفتن در مسیر توسعه، فصل به فصل شاهد کاهش نرخ بیکاری در کرمانشاه بوده‌ایم افزود: احیای ۱۵۴ واحد راکد شده صنعتی، معدنی و کشاورزی و ۴۵۵ میلیارد تومان تسهیلات ویژه رونق تولید، از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

بازوند با اشاره به رتبه نخست کرمانشاه در پرداخت تسهیلات روستایی خاطرنشان کرد: از همین فرصت استفاده می‌کنیم و اعلام می‌داریم کرمانشاه آمادگی دارد با کمک بخش خصوصی و مراکز تولید انیمیشن، از ظرفیت هنرمندان حاضر بهره‌مند شود و از هنر و تجربه آنها در راستای خدمت کشور و توسعه استان گام بردارد.

استاندار کرمانشاه افزود: باور داریم امروز هنر و صنعت رسانه در قالب‌های متنوع از جمله پویانمایی، می‌تواند ارزش افزوده فراوانی برای کشور داشته باشد؛ انیمیشن یک صنعت است چون موجب اشتغال‌زایی می‌شود و یک هنر است چون موجب به راه افتادن جریان‌های فرهنگی و اجتماعی خواهد شد.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های مهم صنعتی، معدنی و کشاورزی در کرمانشاه فراوان هستند گفت: همه این پتانسیل‌ها باید با زبان هنر از جمله پویانمایی و برنامه‌های عروسکی به مردم ایران و جهان معرفی شوند.

بازوند با اشاره به وجود مفاخر تاریخی، هنری و فرهنگی در استان کرمانشاه تصریح کرد: زندگی این افراد سرشار از داستان‌هایی است که می‌تواند زمینه‌ساز تولید انیمیشن باشد، از جمله این شخصیت‌‌ها یارمحمد خان است که در دوره مشروطه به یاری ستارخان شتافت، این آمادگی را داریم که برای تولید سریال و انیمیشن در مورد زندگی این شخص، سرمایه‌گذاری و حمایت لازم را از تولیدکنندگان فیلم و پویانمایی داشته باشیم.

* تجلیل از مفاخر استان کرمانشاه در اختتامیه جشنواره پویانمایی

در آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران، همچنین از مفاخر استان کرمانشاه تجلیل شد.

در این مراسم و با حضور علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما، دارابی معاون امور استان‌های رسانه ملی، بازوند استاندار کرمانشاه و دیگر شخصیت‌های حاضر، از مفاخر استان کرمانشاه تجلیل شد.

در بخش نخست، خانواده شهیدان یحیی شمشادیان، محمد سعید جعفری، سجاد حبیبی و هاشم، حشمت‌الله و حسن رضوان‌مدنی، مورد تجلیل قرار گرفتند.

بخش دیگر تجلیل‌ها به هنرمندان کرمانشاهی اختصاص داشت و بر این اساس از خانواده مرحوم آیت‌الله سید مرتضی نجومی و عبدالله جوادی تقدیر شد.

فرنگیس حیدرپور بانوی قهرمان کرمانشاهی دوران دفاع مقدس و مهناز فتاحی نویسنده و مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، دیگر مفاخری بودند که در این مراسم از آنها تجلیل به عمل آمد.

* برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره پویانمایی و برنامه‌های عروسکی مشخص شدند

بر اساس این گزارش ایسنا، تندیس و جوایز برگزیدگان بخش‌های مختلف دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران در مراسم اختتامیه به برگزیدگان اهدا شد.

بر این اساس و در بخش فیلمنامه عروسکی، هیأت داوران متشکل از راضیه برومند و کریم سربخش به ریاست محسن چینی‌فروشان، دیپلم افتخار و جایزه نقدی ویژه هیأت داوران را به دو اثر «قصه‌های جنگل» به نویسندگی کامران یوسفی و «زبلی و دوستان» به نویسندگی فرشاد عزیزی اهدا کردند.

همچنین در این بخش تندیس و دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین فیلمنامه اول عروسکی به «بومرنگ یک ربات» به نویسندگی محمد حسن عابدی‌نژاد و پژمان سهرابی» تعلق گرفت.

در بخش مجموعه و سریال عروسکی و بر اساس رأی هیأت داوران آذرمیدخت آذرهوش، پوپک عظیم‌پور، مرضیه محبوب و هادی حسنعلی به ریاست مرضیه برومند، تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین موسیقی به امیرحسین انصافی برای اثر «ماهور» اهدا شد.

محمد راستگو گوشه نیز برای اثر «داستان‌های الوند» موفق به دریافت تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین طراحی دکور و صحنه شد.

همچنین در بخش دستاوردهای فنی هم تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به احمد نیک‌کار برای «سفرهای چی باد» تعلق گرفت و احسان صانعی هم از «گروه نمایش قصه بخت» هم دیپلم افتخار و جایزه نقدی بخش تئاتر صحنه‌ای را دریافت کرد.

همچنین تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین تئاتر صحنه‌ای به محمد اعلمی برای اثر «نمایش کدو زری» اهدا شد.

در بخش برنامه‌های ترکیبی هم بر اساس نظر هیأت داوران، لوح تقدیر و جایزه نقدی به سمیه عبدالله‌زاده برای اثر «پیم و پم» و سارا روستاپور برای اثر «مهد پویا» تعلق گرفت و پرویز ظرافت هم برای اثر «بیر کله قند» دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین بازیگری را به دست آورد.

در بخش فیلمنامه نیز تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به وحید کیارسی برای اثر «داستان‌های الوند» اهدا شد و احمد نیک‌کار هم برای اثر «سفرهای چی باد» موفق به دریافت تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی شد.

در بخش بهترین برنامه عروسکی و از بین نامزدهای این بخش، تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به امیرمحمد یمینی برای تهیه‌کنندگی اثر «سفرهای چی باد» اهدا شد.

عبدالله علیمراد، امیر محمد دهستانی و کیانوش دالوند اعضای هیأت داوران بخش مجموعه و سریال پویانمایی به ریاست دکتر گل‌محمدی نیز در بخش بهترین دوبله، تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را به رزیتا یاراحمدی برای اثر «مثل نامه» اختصاص دادند و در بخش بهترین صداگذاری هم نظر هیأت داوران، اهدای تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به بهزاد توکلی برای اثر «جوانمردان» بود.

آرمین بهاری آهنگساز اثر «روبی و جوجه‌ها» نیز توانست در این بخش تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را برای بهترین موسیقی به دست آورد و این جوایز برای بهترین اثر طنز هم به هادی امیری و رها فرجی برای کارگردانی «عصر وارونه» تعلق گرفت.

در بخش بهترین طراحی شخصیت، «قصه‌های ریرا» به طراحی بابک نظری، اشکان شیرمحمدی و پدارم تقوی توانست تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را به خود اختصاص دهد همچنین محمد جوادی برای اثر «جوانمردان» موفق به دریافت همین جوایز به عنوان بهترین لی اوت و فضاسازی شد.

در بخش بهترین انیمیت هم تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به احسان انصاری برای اثر «روبی و جوجه‌ها» اهدا شد.

مهدی حیدریان سرپرست نویسندگان اثر «مثل‌نامه» هم تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را به عنوان بهترین فیلمنامه دریافت کرد و مهدی شاد هم برای کارگردانی «دوستان بازیگوش» موفق شد تندیس، دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین کارگردانی دومین جشنواره را به خود اختصاص دهد.

در نهایت این «مثل نامه» بود که توانست نظر هیأت داوران را به خود اختصاص دهد و تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی را به عنوان بهترین مجموعه و سریال، نصیب رضا تقدسی تهیه‌کننده این اثر کند.

* اهدای پرچم جشنواره پویانمایی به هرمزگان

در آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیونی ایران پرچم جشنواره به هرمزگان میزبان جشنواره سوم اهدا شد.

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش