یکشنبه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۱:۳۱ - ۲۹ آبان ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۸۰۰۹۳۳
فیلم و سینمای ایران

جدیدترین اخبار از فیلم‌های عیاری، معتمدی، درخشنده، میلانی و معتمدی

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران,تهمینه میلانی

کیانوش عیاری، احمدرضا معتمدی، حمید نعمت‌الله، پوران درخشنده، حسین فرحبخش، تهمینه میلانی و مهدی صباغ‌زاده از جمله کارگردانانی هستند که فیلم‌هایشان در مرحله‌ی فیلمبرداری قرار دارد.

 

مازیار میری «سارا و آیدا» را به عنوان هفتمین فیلم سینمایی خود بعد از «حوض نقاشی» از اوایل آبان مقابل دوربین برده و تمام فیلمبراری آن را در تهران پشت سرخواهد گذاشت.

 

در خلاصه داستان این فیلم که بنا به اخبار منتشر شده فضایی نزدیک به «سعادت آباد» دارد، آمده است: «سارا و آیدا دوستان صمیمی هستند که آبروی یکی از آنها به خطر افتاده است و حالا باید به کمک هم شرایط را به حالت عادی بازگردانند، اما این دو دوست تا کجا پایی یکدیگر می‌ایستند؟».

 

در این فیلم که فیلمنامه‌ی آن به قلم امیر عربی به نگارش در آمده است، غزل شاکری، پگاه آهنگرانی، مصطفی زمانی، سعید چنگیزیان و شیرین یزدان‌بخش به ایفای نقش می‌پردازند و نام یغما گلرویی نیز به عنوان یکی از بازیگران فیلم منتشر شده است و همایون اسعدیان به عنوان مجری طرح این اثر سینمایی معرفی شده است.

 

حمید نعمت‌الله بعد از «آرایش غلیظ» سراغ «شعله‌ور» رفته که فیلمبرداری این اثر که اواخر مهرماه آغاز شده، بعد از کار در تهران، زاهدان و زابل از نیمه گذشته است.

 

محمدرضا شفیعی تهیه‌کنندگی این فیلم را بر عهده دارد و فیلمنامه‌ی آن را هم نعمت‌الله با همکاری هادی مقدم‌دوست به نگارش درآورده و تاکنون بازیگرانی چون امین حیایی، دارا حیایی، زری خوشکام و پانته‌آ مهدی‌نیا مقابل دوربین روزبه رایگا رفته‌اند.

 

در خلاصه داستان «شعله‌ور» آمده است: «چیزی که بیش از همه‌ی سختی‌ها و آشفتگی‌ها، ذهن و زندگی فرید را درگیر و دچار فشار کرده، این است که “عددی” نشده و این احساس، همه‌ی زندگی او را تحت تأثیر قرار می‌دهد».

 

کیانوش عیاری هم که آخرین فیلم سینمایی‌اش «خانه‌ی پدری» بود که اکرانش متوقف شد، این روزها مشغول فیلمبرداری فیلم جدیدش «کاناپه» است.

 

او نویسندگی و تهیه‌کنندگی این کار را هم به عهده دارد و بازیگرانی چون ابوالفضل پورعرب، بابک حمیدیان، فرهاد آئیش، فرگل فربخش، آتوسا انواریان، تینا عبدی، بیتا بیگی و فریبا کامران را کارگردانی می‌کند.

 

این در حالی است که بازیگرانی چون ترانه علیدوستی، شهاب حسینی و مهدی هاشمی انتخاب‌های نخست عیاری بودند که هریک به دلیلی، شانس همکاری با این کارگردان سرشناس را از دست دادند.

 

«کاناپه» که فیلمبرداری‌اش در تهران با مدیریت داریوش عیاری ادامه دارد، روایت زندگی دو خانواده‌ای است که می‌خواهند با هم وصلت کنند اما در نهایت یک کاناپه باعث ایجاد مشکلاتی در زندگی آنها می‌شود.

 

احمدرضا معتمدی نیز که «بوف کور» را به عنوان ششمین فیلم سینمایی خود بعد از «آلزایمر» با تهیه‌کنندگی سعید سعدی مقابل دوربین برده، در حال حاضر در جنوب کشور مشغول ادامه‌ی فیلمبرداری این اثر است، حدود ۶۰ درصد «بوف کور» در تهران فیلمبرداری شده و بخش‌های باقی مانده در بندرعباس و قشم فیلمبرداری می‌شود و بیشتر بازیگران در صحنه‌های جنوب نیز حضور دارند؛ تدوین فیلم نیز بطور همزمان توسط مهدی سعدی و سودابه سعیدی‌نیا در حال انجام است.

 

«بوف کور» روایت تعامل دو گروه موسیقی سنتی و متال است و در این فیلم دو گونه‌ی موسیقی مورد توجه بوده است؛ حامد کمیلی، هومن برق‌نورد، اندیشه فولادوند، علی قمصری، سیدمهرداد ضیایی و علی استادی در این فیلم نقش آفرینی می‌کنند و مجید انتظامی و گروه موسیقی «بند میدان آزادی» نیز در امر مشاوره با گروه سازنده همکاری داشته‌اند.

 

پوران درخشنده مدتی است که فیلمبرداری «زیر سقف دودی» را با بازی فرهاد اصلانی و مریلا زارعی آغاز کرده و بیشتر از نصف کار را هم پیش برده است.

 

او که نویسندگی و تهیه‌کنندگی این اثر را نیز خودش انجام داده، مدیریت فیلمبرداری آن را به مسعود سلامی سپرده و کار در محله‌ی فرشته‌ی تهران فیلمبرداری می‌شود.

 

تازه‌ترین فیلم درخشنده بعد از «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» با موضوعی اجتماعی به مسئله‌ی طلاق عاطفی میان زوج‌ها می‌پردازد و در آن بازیگرانی چون مریلا زارعی و فرهاد اصلانی ایفای نقش می‌کنند.

از راست مریلا زارعی، پوران درخشنده و فرهاد اصلای سر صحنه‌ی «زیر سقف دودی»

 

تهمینه میلانی هم که بعد از «آتش‌بس ۲» سراغ «ملی و راه‌های نرفته‌اش» رفته است، این فیلم سینمایی را از اوایل آّبان در تهران جلوی دوربین برده است و بازیگرانی چون میلاد کی‌مرام، ماهور الوند و السا فیروزآذر در لوکیشن‌های فیلم در شهرک چشمه جلوی دوربین رفته‌اند.

 

«ملی و راه‌های نرفته اش» مانند دیگر آثار تهمینه میلانی یک اثر اجتماعی است و به گفته‌ی محمد نیک‌بین (تهیه‌کننده‌ی این فیلم) با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، فیلمبرداری این فیلم سینمایی یک ماه طول می‌کشد.

 

سیدمحمدرضا خردمندان فیلم «بیست‌ویک روز بعد» را با تهیه‌کنندگی باشگاه فیلم سوره و مدیریت فیلمبرداری علیرضا برازنده در تهران مقابل دوربین برده است. فیلمبرداری این اثر که با موضوع نوجوان ساخته می‌شود، در تهران از نیمه گذشته و گروه سازنده مشغول ادامه‌ی فیلمبرداری در کرج هستند.

 

«بیست‌ویک روز بعد» ملودرامی از قصه‌ی زندگی نوجوانی به نام مرتضی است و در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «همیشه همینجوریه! آخرین بار هوا ابر شد. باد گرفت. درختا داشتن از جا کنده می‌شدن. اونقدر بارون شدید شد که سیل شهر رو گرفته بود. پرنده‌ها دوروبر لونه‌هاشون جیغ می‌کشیدن. یکی از بچه‌ها قسم می‌خورد خودش دیده خورشید یکی‌دوبار نورش کم و زیاد شده…! ».

 

ساره بیات، حمیدرضا آذرنگ، امیرحسین صدیق، مهدی قربانی، جلال فاطمی، رضا استادی، و… از جمله بازیگرانی هستند که در نخستین محصول سینمایی باشگاه فیلم سوره(زیر نظر سازمان سینمایی حوزه‌ی هنری) نقش آفرینی می‌کنند.

 

ساره بیات در نمایی از فیلم «بیست‌ویک روز بعد»

 

علی قوی‌تن که کارگردانی و تهیه‌کنندگی «پل سفید» را به‌عهده دارد، فیلمبرداری این اثر را از اواسط آبان آغاز کرده و براساس برنامه‌ریزی‌های گروه سازنده تا ماه آینده کار به پایان می‌رسد.

 

گروه تولید برای بازی در این فیلم چهره‌های جدید و بومی را از خراسان رضوی انتخاب کرده‌اند و سایر بازیگران نیز در فواصل فیلمبرداری انتخاب شده و مقابل دوربین رفته‌اند. لوکیشن‌های این فیلم هم در خراسان رضوی و حومه آن انتخاب شده است.

 

قوی‌تن که فیلم‌هایی چون «آسمان آبی مادرم»، «آفتاب، مهتاب، زمین»، «پرواز بادبادک ها»، «نسکافه داغ داغ» و… را در کارنامه دارد، فیلمنامه‌ی کار جدیدش را هم خودش نوشته که «درباره‌ی زندگی دختر بچه‌ی دانش‌آموزی است که دچار حادثه شده و شرایط تحصیل او در مدرسه دستخوش تغییراتی می‌شود».

 

رضا مجلسی فیلم کودکانه‌ی «کاتی، کوتی و ستاره» را با تهیه‌کنندگی بیتا منصوری، مقابل دوربین برده که بخش کوتاهی از فیلم در تهران فیلمبرداری شده و فاز دوم فیلم در رشت ادامه دارد و به دلیل شرایط جوی شمال کشور فیلمبرداری آن کمی طولانی‌تر شده اما با این حال حدود ۶۰ درصد کار انجام شده است.

 

به گفته‌ی تهیه‌کننده‌ی فیلم، «کاتی، کوتی و ستاره» که به قلم امیر ثابت و رضا مجلسی نوشته شده در حوزه‌ی سینمای کودک است و به دلیل فضای فانتزی نیاز به جلوه‌ی‌های بصری زیادی خواهد داشت. این اثر درباره موجوداتی است که از سیاره دیگری به زمین آمده‌اند. کاتی به دنبال کوتی به زمین می‌آید و کوتی نیز پیشتر از او برای پیدا کردن زیباترین به زمین آمده بود.

 

مصطفی احمدی با تهیه‌کنندگی سعید ملکان «بی‌حساب» را بعد از «نزدیکتر» به عنوان دومین فیلم سینمایی خود می‌سازد که مدیریت فیلمبرداری آن توسط علیرضا قاضی انجام می‌شود و در تهران جلوی دوربین رفته است.

 

حمید فرخ‌نژاد، طناز طباطبایی، علی قربان‌زاده و صابر ابر، در کنار افسانه بایگان و آتیلا پسیانی بازیگران اصلی این فیلم را تشکیل می‌دهند و در خلاصه داستان این فیلم سینمایی نیز آمده است: «دن کیشوت پس از فراغت از تدارک مقدمات کار، نخواست بیش از این در اجرای نقشه خویش درنگ کند».

 

از راست حمید فرخ‌نژاد، طناز طباطبایی و علی قربانزاده در نمایی از فیلم «بی‌حساب»

مهدی صباغ‌زاده نیز بعد از حدود پنج سال دوری از عرصه‌ی کارگردانی «خانه‌ی کاغذی» را با تهیه‌کنندگی تینا پاکروان در دست ساخت دارد.

 

فیلمبرداری این اثر از ۲۴ مهر با مدیریت علیرضا زرین‌دست در منطقه‌ای در شمال تهران آغاز شده و در مناطق دیگر شهر ادامه دارد و تاکنون بازیگرانی چون پرویز پرستویی و تیناپاکروان مقابل دوربین رفته‌اند. چهره‌هایی چون ستاره اسکندری، ثریا قاسمی، علیرضا کمالی، مهدی پاکدل و حسین پاکدل نیز به گروه بازیگران «خانه‌ی کاغذی» اضافه شده‌اند.

 

فیلم جدید صباغ‌زاده هم مضمونی اجتماعی دارد و فیلمنامه‌ آن نوشته‌ی مشترک صباغ‌زاده، خسرو نقیبی و علی مسعودی‌نیاست و احتمالاً تا اوایل آذر فیلمبرداری این کار به پایان می‌رسد.

 

۲۴onlinenews.ir
  • 12
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش