سه شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۲
۱۶:۰۵ - ۱۴ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۳۸۶۲
فیلم و سینمای ایران

واقعا ! نمایش فیلم با چراغ روشن در دانشگاه به دلیل حضور همزمان خانم‌ها و آقایان؟

نمایش فیلم دارکوب در سینما دانشگاه اراک,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران
این اتفاق در هر جای کشور و در هر دانشگاهی انجام شده، توهین به دانشجویان بوده و مایه تاسف و خجالت است و شایسته است برگزارکنندگان در اسرع وقت به صورت عمومی عذرخواهی کنند.

به گزارش عصر ایران، کاوه معین‌فر، در روزهای گذشته نمایش فیلم "دارکوب" به کارگردانی بهروز شعیبی در دانشگاه اراک سر و صدایی به پا کرده است، عکس‌هایی از این جلسه منتشر شد که در زمان نمایش فیلم، مسئولان دانشگاه به دلیل حضور همزمان خانم‌ها و آقایان در سالن، چراغ‌های سالن را روشن نگه داشته‌اند.

بازتاب این مسئله ابتدا در صفحه اینستاگرام منیژه حکمت (کارگردان و تهیه کننده سینما) بود که عکس آنرا منتشر کرد و نوشت : « آقایان مسئول دانشگاه اراک خجالت و شرم »

بعد از آن محمود رضوی تهیه کننده فیلم دارکوب به نحوه نمایش این فیلم که بدون کسب مجوز از تهیه کننده صورت گرفته واکنش نشان داد و طی یادداشتی نوشت:

« فارغ از نام فیلم، این اتفاق در هر جای کشور و در هر دانشگاهی انجام شده، توهین به دانشجویان بوده و مایه تاسف و خجالت است و شایسته است برگزارکنندگان در اسرع وقت به صورت عمومی عذرخواهی کنند.

با اینکه این نمایش بدون هماهنگی، مجوز و رضایت صاحبان فیلم توسط این دانشگاه انجام شده است، اما به سهم خود و جهت دلجویی از دانشجویان محترم، طی چند روز آینده هماهنگی اکران رایگان ویژه دانشجویان و با ارائه کارت دانشجویی، در یکی از سینماهای اراک را انجام و اعلام خواهیم کرد. »

در ابتدا باید از مسئولان نمایش این فیلم در دانشگاه اراک پرسید آیا این دوستان هرگز به سالن نمایش فیلم رفته‌اند؟ چون به طور قطع می‌توان گفت در هیچ جای دنیا هیچ فیلم سینمایی با چراغ روشن به نمایش گذاشته نمی‌شود.

تنها یکبار در جشنواره فجر سال ۹۰ در سالن برج میلاد نمایش فیلم قلاده‌های طلا ابوالقاسم طالبی تقریبا چنین نمایشی داشت. به دلیل حاشیه های ایجاد شده درباره آن فیلم در زمان نمایش آن چراغ‌های سالن به شکل کامل خاموش نشد و با تنظیم نور داخل سالن تقریبا تمامی کسانی که در سالن بودند قابل تشخیص بودند و البته آن هم به دلیل شرایط خاص آن فیلم بود و آن زمان و از اقدامات گروه جواد شمقدری (رئیس وقت سازمان سینمایی).

حال برای نمایش فیلم اجتماعی مانند دارکوب خاموش نکردن چراغ‌ها به دلیل حضور خانم‌ها و آقایان در سالن واقعا نوبر است، آنهم در سالنی که با توجه به عکس‌ها معلوم است آقایان در طرف راست سالن نشسته اند و خانم‌ها در سمت چپ. یعنی در محل نشستن هم از همدیگر جدا هستند!

دانشجو علاوه بر شخصیت حقیقی یک شخصیت حقوقی دارد که در تمام دنیا جایگاه آن بر کسی پوشیده نیست، حفظ این شان و مقام هم بر دانشگاه و متولیان آن واجب است و هم بر خود دانشجویان.

حضور دانشجویان هم در این سالن و تماشای فیلم با این شرایط چراغ روشن! هم بسیار جای تعجب دارد، چون حداقل واکنش آنها به این بی احترامی می‌توانست ترک سالن باشد، آیا به دلیل خاصی در سالن مانده‌اند یا از ترس اتفاقات بعدی سالن را ترک نکرده اند؟

نکته مهمتر از همه این موارد این است که نمایش این فیلم بدون رعایت حقوق مادی و معنوی صاحبان فیلم و با استفاده از نسخه نمایش خانگی آن، عمل مجرمانه و قابل پیگرد است.

طبق گفته تهیه کننده فیلم برای نمایش آن هیچ هماهنگی و کسب اجازه ای با صاحبان فیلم صورت نگرفته است پس باید از متولیان این اقدام فرهنگی پرسید آیا خاموش کردن چراغ در زمان نمایش فیلم عملی مضموم است یا ترویج و آموزش سرقت فرهنگی توسط یک نهاد آموزشی و به بهانه‌ی کار فرهنگی؟

انصافا انجام ندادن کار فرهنگی به این شکل، بسیار بهتر است تا برپایی چنین موقعیت تاسف آور و مضحکی که هر کسی را از شنیدن هر اقدام فرهنگی بیزار ‌کند.

نمایش فیلم دارکوب در سینما دانشگاه اراک,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

  • 10
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
مهران احمدی بیوگرافی مهران احمدی؛ بازیگر حرفه سینما تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۹ اسفند ۱۳۵۲

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، کارگردان، مدیر تولید، برنامه ریز

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی بازیگری از دانشگاه هنر و معماری تهران

ادامه
سراج قمری زندگینامه سراج قمری، شاعر هجو گوی سده شش و هفت

شهرت: سراج قمری، قمری آملی

دوران زندگی: سده ششم و هفتم قمری

محل تولد: خوارزم یا گلستان

حرفه: شاعر پارسی گو

آثار: دیوان اشعار سراج قمری

وفات: ۶۲۵ قمری

ادامه
زندگینامه کیان ایرانی زندگینامه دلیر ایرانی؛ کیان و نقش او در قیام مختار

از فعالیت ها و سوابق کیان ایرانی قبل از قیام مختار اطلاعاتی در دسترس نیست البته بعد از اضافه شدن به لشکر مختار از جمله افراد تاثیرگذار و بسیار مهم وقایع قیام شناخته شد. 

در سال ۶۶ قمری مختار با هدف گرفتن انقام از عاملان واقعه کربلا و شکست قاتلان امام حسین در کوفه، کیان ایرانی را به عنوان حرس به عبارتی رئیس نگهبانان خود انتخاب کرد. 

اعتماد و اطمینان مختار به کیان به قدری بود که ریاست انتظامات کوفه و فرماندهی شرطه های کوفه به وی سپرده شد. اموال بسیاری از افراد حین برخورد با جنایتکاران کربلا با فرمان مختار مصادره شد. کیان این موال را بین ایرانیان مسلمانی که عملیات را به عهده داشتند، تقسیم کرد. این موضوع از جمله خدمات بسیار مهمی بود که کیان نسبت به حکومت مختار انجام داد.

کیان ایرانی در جریان دستگیری و هلاکت جنایتکاران کربلا، همچنین اشراف جائن کوفه نقش اصلی را برعهده داشت به طوریکه جنایتکاران اصلی کربلا بعد از شنیدن نام ایشان به وحشت می افتادند. 

ادامه
رسول خطیبی بیوگرافی رسول خطیبی + تصاویر

تاریخ تولد: ۳۱ شهریور ۱۳۵۷

نام مستعار: رسول پاشا

محل تولد: تبریز، ایران

حرفه: فوتبالیست سابق، مربی فوتبال

باشگاه کنونی: سرمربی باشگاه پیکان

آغاز فعالیت: ۱۳۷۱ تاکنون

ادامه
گیتی قاسمی بیوگرافی گیتی قاسمی بازیگر خوش سابقه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۶ آذر ۱۳۵۵

محل تولد: ملایر، همدان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، کارگردان تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی کارگردانی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران

ادامه
امیرحسین صدیق امیرحسین صدیق بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۸ آبان ۱۳۵۱

محل تولد: نیشابور

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

شروع فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما

ادامه
باران خوش اندام باران خوش اندام و ماجرای جدایی تا ازدواج مجدد

نام کنونی: نها خوش اندام

تاریخ تولد: ۳۰ شهریور ۱۳۵۲

محل تولد: تهران

اصالت: کورد کورمانج خراسان

حرفه: شاعر، نویسنده، تصنیف سرا

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تا کنون

ادامه
ویلهلم رونتگن بیوگرافی ویلهلم رونتگن دانشمند تاثیرگذار صنعت پزشکی

تاریخ تولد: ۲۷ مارس ۱۸۴۵

محل تولد: رمشاید، پادشاهی پروس، کنفدراسیون آلمان

ملیت: آلمانی

حرفه: دانشمند

محل تحصیل: مؤسسه فناوری فدرال زوریخدانشگاه زوریخ

درگذشت: ۱۰ فوریه ۱۹۲۳

ادامه
ساناز سعیدی بیوگرافی ساناز سعیدی بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر

تاریخ تولد: ۲۴ فروردین ۱۳۶۸

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۵ تاکنون

تحصیلات: لیسانس معماری 

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش