چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۴۴ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۵۸۸۲
فیلم و سینمای ایران

نگاهی به اکران‌های آخرین ماه سال سینمای ایران؛ از «آشغال‌های دوست داشتنی» تا «جن زیبا»

اکران زمستانی 97,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

سرانجام جشنواره فيلم فجر با تمام هياهو و جنجال‌هايش،فيلم هاي خوب و بدش،نقد ها و تقديرهايش،اشك ها،لبخند ها و اعتراض هايش و پرواز سيمرغ ها بر شانه برندگانش،تا بهمن سال آينده رخت خود را بست.حالا نيز بعد از به پايان رسيدن اين جشنواره و در آستانه فرارسيدن اكران طلايي نوروز ، بحث برسر فيلم‌هايي كه به اين دوره از اكران مي رسند همچنان داغ است.

 

هرچند مي توان با توجه به تجربه سال هاي پيش حدس هايي زد اما شايد خالي از لطف نباشد كه در آخرين ماه باقي مانده از سال ۹۷ پرسه اي ميان سينماها بزنيم؛سينماهايي كه حال به روال عادي ساز و كار خود بازگشته اند و فيلم هاي جديدي را نيز به جدول اكران خود اضافه كرده اند.فیلم‌های همچون «هت‌تریک»، «آشغال‌های دوست داشتنی»، «جن زیبا»، «سوءتفاهم»، «ضربه فنی» ، «قرارمون پارک شهر» و«ماموریت غیرممکن» كه از روز گذشته،اكران خود را آغاز كرده اند.

 

در اين ميان اما فيلم «آشغال هاي دوست‌داشتني» ساخته محسن امير يوسفي،پس از كش و قوس هاي فراوان و شش سال بايگاني شدن توانست رنگ نقره اي پرده جادو را به خود ببيند كه براي آن جريان واپس مانده از سينما كه در پيچ و خم تغييرات و سلايق مديران،آثارشان بارها به قهقراي توقيف سپرده شد ،اميدبخش است.در گفتار پيش‌رو به بررسي توشه پاياني زمستان ۹۷ براي سينماهاي كشور خواهيم پرداخت.

 

«آشغال‌های دوست داشتنی» و گره كوري كه سرانجام باز شد!

«آشغال‌های دوست داشتنی» ، سومين فيلم بلند امير يوسفي بعد از «آتشكار» و محصول سال ۹۱ است كه علي‌رغم انعطافي كه امیر یوسفی بارها به رای دبیران و مسئولان نشان داد و طبق گفته خود او نسخه نهایی فیلم چندین‌بار ساخته شد، ۶۷ مورد اصلاحیه به فیلمنامه اي خورد كه قبلا مورد تاييد ارشاد بود ، نه از دولت احمدي نژاد جان سالم به در برد و نه از اعتدال دولت روحاني عايدي داشت.

 

«آشغال‌های دوست داشتنی» اما طي اين سال‌ها موافقاني از جمله كيانوش عياري و مخالفان بسياري را به خود ديد.در دوره مديريت جواد شمقدري بر حوزه سينمايي دولت دهم،به رغم آنكه تمام جزييات فيلم در سناريوي مصوب وجود داشت و امير يوسفي چيزي اضافه بر فيلمنامه را به تصوير نكشيد،باز هم شمقدري عقب‌نشيني و اعلام كرد كه در شرايط سياسي حال حاضر، اين فيلم در دولت بعدي مميزي هاي بيشتري نيز خواهد خورد.

 

همچنين پس از آنکه فیلم برای رسانه‌ها اکران شد «وحید یامین پور»، در مطلبی که درباره این فیلم با عنوان « به بدهکار که رو بدهی، طلبکار می شود!» در فضای مجازی منتشر کرده، نوشت:«امشب کارگردان فیلم آشغال‌های دوست داشتنی فیلم توقیف شده‌اش را آورده بود که ببینیم. فیلم که تمام شد آمد که نظرمان را بشنود. وقتی دیدم برخی رفقای حزب اللهی با لکنت و رودربایستی حرف می‌زنند، خودم را سانسور نکردم. بیست دقیقه خیلی شفاف درباره خباثت های فیلمش حرف زدم،اگر باخبر بشوم که قرار است این فیلم اکران شود هرکاری را برای راه‌اندازی جریان‌های اعتراضی خواهم کرد»!

 

اما علي‌رغم تمام اين اتفاقات،«آشغال‌های دوست داشتنی»كه تاكنون چهار وزير را به خود ديده است،در نهايت پس از گذشت شش سال توانست به جدول اكران برسد. اين فيلم از آثار پرحاشيه توقيف شده اي بود كه از سي و دومين دوره جشنواره فيلم فجر براي رسيدن به اين كارناوال سينمايي دويد اما هربار به بهانه اي از جشنواره كنار گذاشته شد.در جشنواره اي كه گذشت نيز امير يوسفي فرم درخواست را پر كرد اما باز فيلم روال سال هاي پيش را به خود ديد با اين تفاوت كه داروغه زداه، دبير جشنواره اين قول را داد كه فيلم پس از پايان جشنواره به اكران خواهد رسيد.

 

حال نيز در ليست تازه هاي اكران در سايت سينما تيكت نام اين فيلم به چشم مي خورد.داستان پر حاشيه فيلم «آشغال هاي دوست داشتني» اما در یکی از روزهای بعد از انتخابات که تجمع مخالفان انتخابات و معترضان در خیابان‌های تهران برقرار است، مي گذرد. عده‌ای از تجمع‌کنندگان فراری از دست نیروهای امنیتی وارد خانه پیرزن می‌شوند و در آنجا مخفی می‌شوند. بعد از خروج از خانه متوجه علامتی بر روی درِ خانه پیرزن می‌شوند و طبق شایعه‌های آن روزها به پیرزن خبر می‌دهند که آن‌ها احتمالا در روزهای آینده به خانه او مراجعه خواهند کرد و آنجا را می‌گردند پس به پیرزن هشدار می‌دهند که اگر در خانه‌اش چیز مشکوک و مساله‌سازی دارد آن را از خانه خارج کند تا مشکلی برایش به وجود نیاید و داستان تازه از اینجا شروع می‌شود. بر اتاق خانه پیرزن سه قاب عکس از سه مرد وجود دارد. مرد اول پسر پیرزن است که در جنگ ایران و عراق شهید شده‌است.

 

قاب عکس دوم متعلق به برادر او است که از اعضای سازمان مجاهدین بوده‌ است که در جریان اتفاقات دهه شصت اعدام می‌شود و قاب عکس سوم هم متعلق به همسر پیرزن است که ظاهرا از طرفداران مصدق بوده‌است که در جریان کودتای ۲۸ مرداد برایش اتفاقی می‌افتد. روند داستان به گفت‌وگوی خیالی این سه نفر با پیرزن در جریان شبی می‌گذرد که او خیال می‌کند فردا به سراغش خواهند آمد. در این فیلم شیرین یزدان بخش، حبیب رضایی، هدیه تهرانی، نگار جواهریان، صابر ابر و شهاب حسینی به ایفای نقش می‌پردازند.

 

«جن زیبا»، يك حركت تجاري در لفافه هنر

شايد بسياري دوست داشتند اين‌چنين تصور كنند كه حضور نورگل يشيلچاي، ستاره سينماي تركيه در فيلم تازه بایرام فضلی يك حركت هنري است و نه يك اتفاق تجاري!اما با تبليغات رنگارنگ اين فيلم به‌ويژه در فضاي مجازي،اين بازي گرفتن به منظور موفقيت هاي تجاري قوت گرفت.در «جن زيبا» تازه ترين اثر بايرام فضلي پس از «باز هم سیب داری؟» نورگل یشیلچای، فرهاد اصلانی، لیلا زارع، لیلا موسوی، محرم زینال‌زاده، میثم پویانفر، علی‌اکبر جعفری، هوشنگ رادی پور، منظر لشگری به ایفای نقش پرداخته‌اند و داستان آن نیز درباره یدا... است که مدتی پیش زنش مرده، شب‌ها شبح می‌بیند که شبح همان بازیگر ترکیه نورگل یشیلچای است.

 

«هت تریک»، نيمه تاريك يك قمار

يكي از فيلم هايي كه در سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر خوش درخشید ،«هت تريك» ساخته رامتين لوافي بود.اين فيلم كه امیر جدیدی، پریناز ایزدیار، صابر ابر، ماهور الوند، همایون ارشادی و... بازيگران اصلي آن هستند ،از یک مهمانی شروع می‌شود که لیدا (با بازی پریناز ایزدیار) به همراه همسرش (با بازی امیر جدیدی) به آن دعوت شده‌اند. لیدا عکاس است وشوهرش، فرزاد دقیقا مشخص نیست چه کاره هست. کیوان دوست این دو نفر (با بازی صابر ابر)، دوست دختر جدیدی به نام رها (با بازی ماهور الوند) گرفته و او را هم به مهمانی آورده است.

 

این چهار نفر در راه برگشت به خانه با یک چیز یا کسی تصادف و فرار می‌کنند. فرزاد که پشت رل نشسته بوده سرتاپا استرس دارد و پیشنهاد می‌دهد که جمع دوستانه‌شان بروند جایی در آرامش با هم صحبت کنند تا ببینند دقیقا باید چه کار کنند.فیلم همچنين نیم‌نگاهی به مساله شرط‌بندی‌های آنلاین هم دارد که این روزها در کشور غوغا می‌کند و با وجود گزارش‌های متعدد، هنوز جلوی آن‌ها گرفته نشده است.

 

«ضربه فنی»، در تجربه متفاوتي از زندگي

اين فيلم ساخته غلامرضا رمضانی است که در سی‌امین جشنواره فیلم کودک نیز به نمایش درآمد و موفق شد جایزه بهترین فیلمنامه و بهترین فیلم نوجوانان را از آن خود کند. نسیم ادبی، افشین هاشمی، نازنین احمدی، سیروس همتی، مجید نوروزی، درسا بختیار، ملیحه کیا، سپهراد فرزامی، سیاوش اسدپور، علی ملکیان، حسین لطفی، متین جان‌جانه، محمدامین مرادی، پوریا ایمانی و هستی فرامرزی در این فیلم به ایفای نقش می‌پردازند. در خلاصه داستان فیلم آمده است: محمد شاگرد درس‌خوان و خوبی است که یکی از شاگردان مدرسه مزاحم او می‌شود. در این میان محمد با یکی از شاگردان مدرسه به نام امیر که ورزشکار است، آشنا می‌شود و این آشنایی سرنوشت متفاوتی را برای هر سه نفر آن‌ها به دنبال دارد و... .

 

«سوءتفاهم»، روي ديگر واقعيت!

يكي ديگر از فيلم هايي كه در سی و ششمین جشنواره ملي فیلم فجر و در بخش سودای سیمرغ به نمایش درآمد،«سوءتفاهم» ساخته احمد رضا معتمدي بود.قصه‌ فیلم روندي متفاوت از سیاست‌های فیلمسازی در سينماي ایران را پيش مي گيرد و گاهي نيز مخاطب را دچار سرگيجه مي كند؛سرگیجه‌ای عمیق از آنچه مقابل چشمانت می‌بینی و آنچه در واقعيت روی می‌دهد!در این فیلم مریلا زارعی، کامبیز دیرباز، هانیه توسلی، پژمان جمشیدی، اکبر عبدی، مهدی فخیم زاده، آرش نوذری به ايفاي نقش پرداخته‌اند. در خلاصه داستان فیلم نیز آمده است: گاهی میان مشاهده و واقعیت فاصله است، برای یافتن حقیقت دقت و آگاهی لازم است... وقتی عشق دستمایه کلاهبرداری می‌شود، شاید جای ظالم و مظلوم تغییر کند... اینجاست که عاشق واقعی باید تاوان دهد تا از فریب مبرا شود... این فیلم شما را به اندیشیدن پس از تماشا تشویق می‌کند.

 

«ماموریت غیرممکن»،كمدي تازه نفس اكران

در حالي كه هنوز چندين كمدي از جمله «قانون مورفي» و «پارادايس» بر پرده سينما خودنمايي مي‌كند،كمدي تازه اي به كارگرداني يعقوب غفاري نيز به ليست اكران اضافه شده است. «ماموریت غیرممکن» روايت فردي به نام كريم است كه عاشق خوانندگي است و بدون اینکه بداند دلداده ماموری شده که ماموریت دارد فرمولی را از دانشمندی سرقت کند.علی اوجی، سارا خوئینی‌ها، پادینا رهنما، مهران رجبی، نسرین نصرتی، یوسف صیادی، مینا جعفرزاده، عسل قرایی و پژمان بازغی، جمشید هاشم پور و محمدرضا شریفی نیا از نقش آفرينان اين فيلم هستند.

 

«قرارمون پارک شهر»،پشت پرده سرنوشت

اين فيلم ساخته تازه فلورا سام است که پیش از این با نام «نیمکت» در رسانه ها معرفی شده بود و محصول سال ۹۵ و يك داستان اجتماعي است كه حال پس از دو سال انتظار براي اكران به پرده نقره اي رسيده است.«قرارمون پارک شهر» روايت يك نويسنده است كه در حال نوشتن آخرين رمان خود است و در اين مسير، پرده هاي تازه‌اي از زندگي‌اش برداشته مي شود،حقايقي دور از باور و تصور او كه خود راوي داستان خويش است!در این فیلم شقایق فراهانی، ماه چهره خلیلی، امین زندگانی، سام نوری، سیاوش طهمورث، امید روحانی، افسر اسدی، شیوا خسرومهر، مریم کاویانی، نرگس محمدی و محمدرضا شریفی نیا به ایفای نقش می‌پردازند.

 

 

ghanoondaily.ir
  • 14
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش