جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
۱۵:۵۸ - ۱۶ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۴۱۶۵
فیلم و سینمای جهان

فیلم‌های معروفی که انتظار بیشتری از آن‌ها داشتیم (+تصاویر)

در سال ۲۰۱۸ نیز به‌رغم اینکه فیلم‌های بسیار خوب و نابی را دیدیم، بعضی از فیلم‌ها هم به‌رغم اینکه اسم‌های بزرگی داشتند نتوانستند در قد و قواره خودشان ظاهر شوند. با این حساب در ادامه به فیلم‌های معروفی از سال ۲۰۱۸ اشاره می‌کنیم که انتظار بیشتری از آن‌ها داشتیم.

هنرِ سینما با تجارت و سودآوری ترکیب شده و در کنار آثار هنرمندانه‌ای که حرف‌های زیادی برای گفتن دارند،  شاهد فیلم‌هایی هستیم که حرف و سخن چندانی ندارند اما به‌لطف تبلیغات گسترده و حضور هنرپیشه‌های سرشناس اسم و رسمی برای خود دست و پا می‌کنند.

 

فیلم هرگز واقعاً اینجا نبودی (You Were Never Really Here)

 

فیلم‌های معروف,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

لین رمزی (Lynne Ramsay) را با فیلم‌هایی مانند باید درباره کوین صحبت کنیم یا شکارچی موش می‌شناسیم، این کارگردان بریتانیایی ۴۹ ساله در سال ۲۰۱۸ فیلم هرگز واقعاً اینجا نبودی را به روی پرده برد. این فیلم داستانی به ظاهر کلیشه‌ای داشت اما به لطف روایت هنرمندانه داستان فیلم، با روایتی جذاب و مخاطب‌پسند طرف بودیم.

 

همین امر باعث شد تا انتظار بیشتری از فیلم هرگز واقعاً اینجا نبودی داشته باشیم اما همان روایت جذاب داستان که از آن تعریف کردیم به پاشنه آشیل این فیلم تبدیل شد و باعث شد از آن طرف بام به پایین بیافتد. داستان این فیلم روایت خوبی داشت اما آن‌گونه که انتظار می‌رفت نتوانست در انتها مخاطب را با خود همراه کند و احساسات تماشاچی را به بازی بگیرد، در نتیجه فیلمی که می‌توانست یکی تأثیرگذارترین عناوین سال ۲۰۱۸ باشد به یک فیلم خوب تبدیل شد که مخاطب را در انتها نتوانست کاملاً رضایت‌مند نگه دارد.

 

فیلم مَندی (Mandy)

 

فیلم‌های معروف,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

روزگاری بود که نام نیکلاس کیج در یک فیلم از کیفیت بالای آن حکایت داشت، اما از آن روزگار خاطره‌ای بیش باقی نمانده و نیکلاس کیج ۵۴ ساله با نیکلاس کیج دهه ۹۰ تفاوت‌های زیادی پیدا کرده است. همین امر باعث شد تا از یک طرف با حضور نیکلاس کیج در فیلم «مندی» چشم‌انتظار یک اثر باکیفیت باشیم و از طرف دیگر امید چندانی به این فیلم نداشته باشیم.

 

در نگاه اول به فیلم مندی می‌توان گفت با یک اثر بصری بسیار زیبا و چشم‌نواز طرف بودیم، انصافاً هنرپیشه‌ها نیز به میزان لازم احساسات شخصیت‌ها را به مخاطب منتقل کردند، به این ترتیب می‌توان گفت با یک اثر سرگرم کننده تمام و کمال روبرو شدیم که داستان خوبی هم داشت.

 

اما به‌رغم داستان قابل قبول، روایت این داستان کند و خسته‌کننده بود، به‌عبارت دیگر نصف این فیلم با آهنگی خوب و رضایت‌بخش‌ به‌پیش رفت اما در نیمه دوم از راه ماند و فیلم ریتم کندی را در پیش گرفت تا فیلم «مندی» به یکی دیگر از فیلم‌های نه‌چندان قابل قبول کارنامه نیکلاس کیج اضافه شود.

 

فیلم می‌توانی مرا ببخشی؟ (Can You Ever Forgive Me)

 

فیلم‌های معروف,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اهالی دنیای سینما به‌خوبی می‌دانند که هیچ شکی در هنر و استعداد ملیسا مک‌کارتی وجود ندارد، اما این هنر و استعداد باید در جای خودش استفاده شود درغیر این‌صورت به بیراهه خواهد رفت. این فیلم در قسمت داستان و شخصیت‌ها لنگ می‌زد و نتوانست آن‌گونه که انتظار داشتیم مخاطبین را راضی نگه دارد.

 

ملیسا مک‌کارتی در فیلم می‌توانی مرا ببخشی در نقش یک نویسنده شکست‌خورده ظاهر می‌شود که کتاب‌هایش فروش خوبی ندارند و آه ندارد که با ناله سودا کند. در نتیجه مشغول به جعل ادبی می‌شود و از قضای خوش روزگار کارش حسابی گل می‌کند تا اینکه نهایتاً دستش رو می‌شود و داستان جالبی رقم می‌خورد. فیلم می‌توانی مرا ببخشی بر اساس یک داستان واقعی نوشته شده و به‌رغم اینکه این فیلم نتوانست به وعده‌هایی که به تماشاچیان داده بود وفا کند، باز هم پیشنهاد می‌کنیم اگر به بازی‌های ملیسا‌ مک‌کارتی علاقه دارید این فیلم را به فهرست فیلم‌هایی که می‌خواهید تماشا کنید اضافه نمایید.

 

فیلم نابودگر (Destroyer)

 

فیلم‌های معروف,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

نیکول کیدمن یکی از سوپراستارهای سینماست و نقش‌آفرینی‌های خاطره‌‌انگیز‌اش در فیلم‌های اوایل سال‌های ۲۰۰۰ میلادی را هرگز فراموش نمی‌کنیم. انصافاً باید گفت نیکول کیدمن از آن زمان تاکنون همیشه در پرده نقره‌ای فعالیتی درخشان داشته و سالی نیست که فیلمی از او نبینیم.

 

نیکول کیدمن در حال حاضر ۵۱ سال سن دارد اما همچنان جذاب و زیبا به‌نظر می‌رسد، با این حساب در فیلم نابودگر نقش زنی خسته و تنها را ایفا کرد که بسیار پیرتر از ظاهر واقعی خود به نظر می‌رسد. این موارد باعث شد تا انتظار تماشاچیان از نیکول کیدمن در این فیلم بالاتر برود.

 

انصافاً هم باید گفت نیکول کیدمن در این فیلم توانست به بهترین شکل ممکن در این فیلم ظاهر شود و همین امر باعث شده تا بسیاری از منتقدین وی را شایسته نامزدی جایزه اسکار بدانند. فیلم نابودگر داستان جذاب و بازی‌های بسیار تاثیرگذاری دارد اما نتوانست نظر تمامی هواداران و منتقدان را به‌خود جلب کند و این فیلم نقد‌های بسیار ضد و نقیضی را دریافت کرد.

 

فیلم موروثی (Hereditary)

 

فیلم‌های معروف,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اگر به سینمای وحشت علاقه داشته باشید حتماً به خوبی می‌دانید که سینما در دهه ۷۰ میلادی دورانی طلایی داشت، فیلم موروثی نیز که محصول سال ۲۰۱۸ بود به‌عنوان یکی از ترسناک‌ترین فیلم‌ها معرفی شد و وعده داده بود تا خاطرات شیرین فیلم‌های ترسناک دهه ۹۰ را در ذهن تماشاچیان تداعی کند.

 

تمامی این موارد باعث شد تا انتظارها برای فیلم موروثی بیشتر شود، اما وقتی این فیلم منتشر شد، منتقدین و علاقه‌مندان سبک‌ وحشت را ناامید کرد. فیلم موروثی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و بازی‌های هنرپیشه‌های آن نیز به‌یادماندنی است، این فیلم به‌عنوان یک فیلم ترسناک پایان خوبی هم دارد اما در مجموع با فیلم جاه‌طلبانه‌ای طرف بودیم که به‌خوبی پرداخت نشده بود.

 

فیلم موروثی داستان خوبی داشت اما از این لحاظ نیز پرسش‌های زیادی را در ذهن مخاطبین باقی گذاشت تا به یکی از عناوین مورد انتظار اما نه‌چندان راضی‌کننده در سال ۲۰۱۸ تبدیل شود.

 

فیلم سوختن (Burning)

 

فیلم‌های معروف,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

سینما نیز مانند بسیاری دیگر از رشته‌ها دارای استانداردهای مشخصی است، برای مثال می‌دانیم که تقریباً فیلم‌های بلند سینمایی در مدت زمانی حدود ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه تهیه می‌شوند. اما کارگردان فیلم «سوختن» این فیلم را در ۱۵۰ دقیقه روی پرده برد. جالب اینجاست منتقدین مدعی هستند، لی چانگ دونگ، کارگردان کره‌ای فیلم سوختن به‌راحتی می‌توانست چیزی حدود نیم‌ساعت از فیلم را کم کند بدون اینکه به داستان آن صدمه‌ای وارد شود.

 

جالب‌تر اینکه این فیلم از روی داستان کوتاهی با نام انبار سوزان نوشته هاروکی موراکامی اقتباس شده بود و به دلیل کوتاه‌ بودن داستان اصلی، دست‌ کارگردان برای کوتاه‌تر ساختن فیلم سوختن کاملاً باز بوده است.

 

این فیلم داستان دو دوست قدیمی را روایت می‌کند که در یک مزرعه در حومه سئول با هم بزرگ شده‌اند. این دو دوست قدیمی مدت‌های زیادی از هم دور می‌افتند و پس از اینکه دوباره با هم ملاقات می‌کنند به یادآوری خاطرات خوش گذشته می‌پردازند و یکی از آنها با پانتومیم، خوردن یک نارنگی را بازی می‌کند و این کار به‌اندازه‌ای طبیعی انجام می‌شود که دوستش واقعاً نارنگی را در دست او می‌بیند. کاملاً پیداست که این فیلم نیز همانند بیشتر کتاب‌های موراکامی حال و هوایی جادویی دارد و به شما قول می‌دهیم اگر فیلم سوختن، زمان‌ کوتاه‌تری داشت بدون شک منقدین را خسته نمی‌کرد و امتیازهای بهتری را برای این فیلم شاهد بودیم.

 

فیلم شرمنده که مزاحم شدم (Sorry To Bother You)

 

فیلم‌های معروف,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

این فیلم رفتار سفید‌ها نسبت سیاهان در جامعه آمریکا را به نقد میکشد و به لطفی چاشنی طنزی که دارد به شما قول می‌دهیم لبخند را روی لب‌هایتان بنشاند. در فیلم «شرمنده که مزاحم شدم شاهد روایت زندگی یک سیاه‌پوست هستیم که بازاریاب تلفنی است و چرخ زندگی‌اش به‌خوبی نمی‌چرخد، در نتیجه از آنجایی که پای تلفن بازاریابی می‌کند و مشتریان چهره او را نمی‌بینند، خودش را به جای سفید پوست‌ها جا می‌زند تا فروش بهتری داشته باشد.

 

کاملاً مشخص است با فیلمی طرف هستیم که حرف‌های زیادی برای گفتن داشت اما این حرف‌ها را نتوانست آن‌گونه که انتظار می‌رفت مطرح کند و مشکلاتی از جامعه و شرایط سیاسی حاکم بر مردم آمریکا را نشان داد که به‌غیر از آمریکایی‌ها مردم سایر دنیا نیز می‌دانند که این مشکلات در جامعه آمریکا وجود دارد. به این ترتیب اگر فیلم شرمنده که مزاحم شدم را به‌عنوان یک فیلم انتقادی اجتماعی تماشا کنید بدون شک این فیلم به دل شما خواهد نشست اما نباید انتظار زیادی در این فیلم داشته باشید و روایت معمولی آن بسنده کنید.

 

فیلم تصنیف باستر اسکراگز (The Ballad Of Buster Scruggs)

 

فیلم‌های معروف,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

این فیلم جدیدترین ساخته برادران کوئن است و اگر به سبک و سیاق فیلم‌های این برادران فیلم‌ساز آشنا باشید همین ابتدا باید بگوییم که تصنیف باستر اسکراگز یکی از متفاوت‌ترین ساخته‌های این برادرها است. این فیلم در ابتدا قرار بود در قالب ۶ قسمت به‌صورت یک مینی‌سریال از شبکه نت‌فلیکس پخش شود اما درنهایت سر از پرده نقره‌ای در آورد.

 

تصنیف باستر اسکراگز در دنیای غرب وحشی می‌گذرد و نگاهی متفاوت به مرگ دارد، شخصیت‌های این فیلم که در چندین قسمت ساخته شده در نهایت با مرگ خود یا یکی شخصیت‌های دیگر روبرو می‌شوند، از این لحاظ این فیلم به‌عنوان تاریک‌ترین فیلم برادران کوئن شناخته می‌شود.

 

داستان قسمت‌های مختلف فیلم تصنیف باستر اسکراگز نمی‌تواند مخاطب را میخ‌کوب کند و گرمای لازم را ندارد، کاملاً مشخص است بازیگران این فیلم تمامی تلاش خود را کرده‌اند اما باز هم به‌رغم پایین‌بودن جذابیت داستان، فیلم تصنیف باستر اسکراگز نتوانست در حد و اندازه سایر فیلم‌های برادران کوئن ظاهر شود.

 

فیلم کتاب سبز (Green Book)

 

فیلم‌های معروف,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

بابی و پیتر فارلی تجربه کارگردانی چندین فیلم را در کنار یکدیگر داشتند تا اینکه پیتر فارلی تصمیم گرفت در سال ۲۰۱۸ اولین ساخته مستقل‌اش را روی پرده ببرد. این فیلم خمیر مایه‌ای کمدی درام دارد و داستان دان شرلی، پیانیست و گیتاریست معروف دهه ۶۰ به‌ همراه محافظ‌اش را روایت می‌کند.

 

ماهرشالا علی، بازیگر برنده جایزه اسکار نقش دان شرلی را در این فیلم بر عهده گرفت و ویگو موتنسن را در نقش محافظ شاهد بودیم. به این ترتیب این فیلم از لحاظ بازیگر و فیلمنامه چیزی کم نداشت اما داستان آن به‌طوری که انتظار داشتیم پرداخت نشد و عوامل فیلم نتوانستند به خوبی ایده‌هایی که داشتند را به تصویر بکشند. فیلم کتاب سبز یکی از فیلم‌های خوب سال ۲۰۱۸ است به‌شرط اینکه توقع خود را از این فیلم خیلی زیاد نکنید.

 

فیلم کلاس هشتم (Eight Grade)

 

فیلم‌های معروف,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

این فیلم اولین اثر بلند بو بورنهام است و از آنجایی که با ساخته یک کارگردان جوان ۲۸ ساله طرف هستیم، داستانی نوجوانانه را در این فیلم می‌بینیم که دغدغه‌های یک دختر نوجوان را در جامعه مدرن آمریکا به تصویر می‌کشد. این فیلم در نمایش این دغدغه‌ها عملکرد بسیار خوبی دارد اما از طرف دیگر داستان آن به‌نوعی است که نیرویی برای تشویق مخاطب به تماشای ادامه فیلم در این اثر دیده نمی‌شود.

 

پررنگ‌تر شدن شبکه‌های اجتماعی در زندگی نوجوانان در کشورهای مدرن و پیشرفته باعث شده آنها به این شبکه‌ها وابستگی کامل پیدا کنند، در نتیجه روابط نوجوانان با خانواده‌ها کمتر شده و جوان‌های منزوی را در جوامع پیشرفته شاهد هستیم. این موارد کاملاً در فیلم کلاس هشتم نمود دارد و داستان دختری در این فیلم روایت می‌شود که وابستگی زیاد به شبکه‌های اجتماعی او را از خانواده و دوستانش دور نگه داشته است. چنین موضوعی ممکن است برای یک فیلم مستند جذاب باشد اما وقتی در قالب یک فیلم بلند سینمایی روایت می‌شود نمی‌تواند مخاطب را تمام و کامل جذب کند.

 

در این قسمت به پایان فهرست فیلم‌هایی رسیدیم که در سال ۲۰۱۸ اکران شدند و به‌رغم اینکه انتظار می‌رفت عناوین بسیار موفقی باشند نتوانستند نظر منتقدین و تماشاچیان را جلب کنند، در پایان پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم فیلم خاصی را در سال ۲۰۱۸ دیده‌اید که این فیلم به دل شما ننشست، نام و اطلاعات این فیلم را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

 

bartarinha.ir
  • 9
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
سوگل خلیق بیوگرافی سوگل خلیق بازیگر جوان سینمای ایران

تاریخ تولد: ۱۶ آبان ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۷ تاکنون

تحصیلات: لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر تهران

ادامه
شیگرو میاموتو سفری به دنیای بازی های ویدیویی با شیگرو میاموتو

تاریخ تولد: ۱۶ نوامبر ۱۹۵۲

محل تولد: سونوبه، کیوتو، ژاپن 

ملیت: ژاپنی

حرفه: طراح بازی های کامپیوتری و نینتندو 

تحصیلات: کالج هنر کانازاوا

ادامه
دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی

دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی شهاب حسینی یکی از بهترین بازیگران سینمای ایران است که تا به حال در آثار فاخری مانند محیا، دلشکسته، شهرزاد و... به نقش آفرینی پرداخته است. این هنرمند در هر یک از هنرنمایی های خود دیالوگ های ماندگاری دارد که در ادامه این مقاله از سرپوش قصد داریم به بخشی از آنها اشاره کنیم. بیوگرافی کوتاه از شهاب حسینی سید شهاب الدین حسینی تنکابنی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتا تن کابنی است و تحصیلات عالیه خود را در رشته روانشناسی از دانشگاه تهران برای مهاجرت به کانادا ناتمام گذاشت. وی در سال ۱۳۷۳ با پریچهر قنبری ازدواج کرد و حاصل این پیوند دو فرزند پسر به نام های محمد امین و امیرعلی است. فعالیت هنری شهاب حسینی با تئاتر دانشجویی و سپس، گویندگی در رادیو شروع شد. از جمله جوایز این هنرمند می توان به موارد زیر اشاره کرد: - او برای بازی در شمعی در باد (۱۳۸۲) و رستگاری در هشت و بیست دقیقه (۱۳۸۳) نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.  - حسینی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم سوپر استار جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. -  او خرس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۲۰۱۱ را به‌همراه گروه بازیگران فیلم جدایی نادر از سیمین کسب کرد. - او در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶ نیز با ایفای نقش در فیلم فروشنده توانست جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم کن را به خود اختصاص بدهد. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی؛ درباره شهاب حسینی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی فیلم سینمایی دلشکسته در نقش امیرعلی: - هر کی ریــش گـذاشت مسلمـــون نیـست، هـــرکی پیـشونیش رو داغ کـــرد، مــرد خــدا نیست. - تو همه ی اعتقادا اشتباه میشه. همیشه ام یه عده گرگن تو لباس میش! -  من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم - ما فردا میایم خواستگاری، دیگه نمی خوام خواهرم باشی می خوام نفسم باشی دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در فیلم دلشکسته سریال شهرزاد در نقش قباد: -شهرزاد نمی دونی بدون، من با تو چیزایی پیدا کردم که هیچوقت تو زندگیم نداشتم و نمی خوام از دستش بدم. - ما همه مهره های سوخته ایم که زیر دست بزرگ آقاییم. -  آره خب عمو جان حقیقت تلخه عموجان، شنیدنش همچین یه جاهایی از وجدان آدمو جز میده. -  میرم صاف وامیستم جلوی بزرگ آقا بش میگم بزرگ آقا من، زن من، خب؟! پا به ماهه! عین ۱۰-۱۲ ماهو میخوام بمونم ور دلش چی میگی شما؟ - قباد : فقط یه سوال، خیلی دلم می خواد جوابشو بدونم، تو هنوزم دلت باهاشه؟ شهرزاد : فراموشی زمان می بره، فقط فکر می کنم اگه من به هر دری زدم، و اونی نشد که می خواستم بشه، لابد قسمت خرافه نیست، هست واقعا - موقتیه این روزا شهرزاد، می گذره. این وسط تنها چیزی که مهمه اینه که من هنوز با همه ی وجودم دوست دارم. عاشقتم - قباد : سخته واسم دوری تو اینو بفهم، چطوری اینو بهت ثابت کنم؟ شهرزاد : دیر شده، برای ثابت کردنش خیلی خیلی دیر شده … حتی ملک جوانبخت هزار و یک شبم نبودی وگرنه من کم قصه و داستان به گوش تو نخوندم. عاشق بزدل عشقو هم زایل می کنه آقای قباد دیوانسالار -قباد : این کارو باهام نکن شهرزاد. اینطوری خردم نکن. من هنوز دوستت دارم، خیلی بیشتر از قبل. همه چیو خراب نکن شهرزاد : برو قباد، پشت سرتم دیگه نگاه نکن -  من چی کار به کسی داشتم، داشتم زندگیمو می کردم. با بدبختی خودم سر و کله می زدم. اصلا روحمم خبر داشت همچین کسی تو این دنیا زندگی می کنه؟ کی نشونم داد؟ شما. بعدشم که فرستادینم تو بهشت تازه می خواستم بفهمم زندگی یعنی چی؟ تازه طعمش داشت زیر دهنم مزه مزه می کرد که یقه مو گرفتین ترپ انداختینم وسط جهنم. دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال شهرزاد سریال مدار صفر درجه در نقش حبیب پارسا: -تو را به جای همه دوست میدارم-تو را به خاطر عطر نان گرم برفی که اب میشود -برای بخشش اولین گناه-تو را برای دوست داشتن دوست میدارم-تو را به خاطر تمام کسانی که دوست نمیدارم دوست میدارم ...  - همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛همين  - مظفر:منوببخش ...یافراموش کن! حبیب:میبخشم...ولی فراموش نمیکنم!!!  -حبيب: فقط چرا فكر مي كنيد كه سفر اعزام ممكنه منتفي بشه؟ دكتر: اين مملكت پسرجان،سرزمين گسل و زلزله و پس لرزه است!آدم از فردا روزش - این و خداوند باید جواب بده ، باید جواب این سوال رو بده ! اگه تو این دنیا هیچ جایی برای آرامش وجود نداره ؛ و اگه تمام رویاهای ما از عشق ، عدالت و آزادی فقط ی خیال بیهودس! پس چرا ما رو آفرید ؟!... -ميدوني چيه تقي جان؟من بر خلاف مرحوم پدرم،ازسياست چيز زيادي نميدونم! همين قدر حاليمه كه هيچ دست مساعدتي از طرف قدرتهاي استعماري داخل اين كشور دراز نشده!!الي به اينكه مقاصد سياسي و اغراض اقتصادي خاصي رو دنبال مي كردن.وام كه بهم فرصت بدن كه خودم براي زندگيم تصميم بگيرم؛خودم انتخاب كنم؛ همين دیالوگ های ماندگار شهاب حسینی در سریال مدار صفر درجه سایر فیلم ها: -یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی پایان ناپذیره ... (درباره الی) - میدونی برتر از عشق بی فرجام چیه؟فرجام بدون عشق... (برف روی شیروانی داغ) - من زندگی مو باختم حاج اقا منو از زندون می ترسونی؟برو از خدا بترس ... (جدای نادر از سیمین) - جنگ احساس مسولیته نه شلیکه گلوله ... (شوق پرواز) - هر چه تو اوج میگیری دنیا از دید تو بزرگتر می شود و تو از دید دنیا کوچکتر می شوی ... (شوق پرواز) - تو کویر ادم به خدا نزدیک تره چون اسمون به زمین نزدیک تره ... (پلیس جوان) - میدونی چیت حرص ادمو درمیاره؟اینکه حالت از من بده ولی حس واقعیتو بهم نمیگی خب چیه هر چی هست بیا به خودم بگو فکر میکنی چیزیمه؟فکر میکنی چون چیزیمه عرضه ندارم پس چون عرضه ندارم دیگه.....این منصفانه نیست چون من دارم سعی خودمو میکنم غلطی تا حالا نتونستم بکنم چون نمیتونم تمرکز کنم رو کاری ک باید بکنم نمیتونم تمرکز کنم چون همه ی وقتمو اون چرت وپرتا ی مزخرف و دغدغه های احمقانه پر کرده دانشکده ی مزخرف و شاگردای خنگ و... (پرسه در مه) گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش