چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۵:۳۸ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۴۴۳۲
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم بیوگرافی دیدنی با محوریت زندگی افراد مشهور

فیلم های بیوگرافی دیدنی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان
انسان‌های زیادی از طریق بازیگری، خوانندگی، ورزش و سرگرمی به شهرت رسیده‌اند و افراد زیادی هم بوده‌اند که از طریق ایجاد چیزی مبهم‌تر مثل خلق یک سایت یا شبکه اجتماعی مشهور گشته‌اند. سلبریتی‌های زیادی در این جهان بوده‌اند و خواهند بود.

علاوه‌بر همه این‌ها، داستان‌های جالب این افراد از طریق چندین نمایش تلویزیونی مختلف، کتاب‌ها، آواز‌ها و فیلم‌ها روایت شده است. اما کدام یک از این فیلم‌های زندگی‌نامه‌ای در حقیقت ارزش تماشا کردن دارند؟ خب، ما ۱۰ مورد زیر را توصیه کرده‌ایم.

این فیلم‌ها حال و هوای گوناگونی دارند، صحنه‌پردازی‌ها و سبک‌هایشان گسترده و متنوع است. با این وجود هر یک از آن‌ها داستان‌های مهیجی در مورد افراد مشهور گذشته و حال را تعریف می‌کنند و به ما این امکان را می‌دهند که یک جنبه کاملاً جدید از این ستاره‌ها را به تماشا بنشینیم.

۱۰. جولی و جولیا

عنوان اصلی: Julie & Julia

محصول: ۲۰۰۹

فیلم های بیوگرافی دیدنی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: نورا افرون

فیلم «جولی و جولیا» داستان جولیا چایلد و زنی به نام جولی پاول را روایت می‌کند. پاول دستورالعمل‌های چایلد را می‌پخت و آن‌ها را در کتابی که منبع الهام این فیلم است، به نگارش درمی‌آورد.

مریل استریپ در نقش جولیا چایلد و امی آدامز در نقش جولی پاول بازی می‌کنند و نورا افرون نویسندگی و کارگردانی این اثر را برعهده داشته است که در واقع این آخرین فیلم او محسوب می‌شود چراکه او پس از آن، در سال ۲۰۱۲ از دنیا می‌رود.

کسانی که به آشپزی علاقه‌مند هستند، کسانی که طرفدار این دو بازیگر یا این کارگردان هستند و یا کسانی که به دنبال تماشای یک داستان کمدی- درام هستند، ممکن است بخواهند این فیلم زندگی‌نامه‌ای را تماشا کنند.

۹. ماری آنتوانت

عنوان اصلی: Marie Antoinette

محصول: ۲۰۰۶

فیلم های بیوگرافی دیدنی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: سوفیا کوپولا

این فیلم که نخستین بار در سال ۲۰۰۶ بر روی پرده سینما‌ها رفت، روایت زندگی ملکه ماری آنتوانت تا پیش از انقلاب فرانسه است. سوفیا کوپولا نویسنده و کارگردان این فیلم است و ستاره آن کیرستن دانست است. این فیلم محبوب، جایزه اسکار بهترین طراحی لباس و همچنین جوایز دیگری مثل بهترین کارگردانی هنری و طراحی تولید را از آن خود کرد.

فیلم یک داستان شگفت‌انگیز درباره زنی مشهور را روایت می‌کند و پر از بخش‌های تاریخی، سلطنتی و تجملاتی است که آن را برای کسانی که می‌خواهند درباره ماری آنتوانت بیشتر بدانند و همچنین کسانی که به دنبال سرگرمی محض هستند، جالب و جذاب می‌سازد.

۸. جکی

عنوان اصلی: Jackie

محصول: ۲۰۱۶

فیلم های بیوگرافی دیدنی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: پابلو لارین

زندگی یکی دیگر از زنان ارجمند و برجسته در «جکی» به تصویر کشیده شده است. این فیلم براساس یک داستان واقعی ساخته شده و نخستین بار در سال ۲۰۱۶ به اکران درآمد. ناتالی پورتمن، نقش اصلی یعنی ژاکلین کندی، را بازی می‌کند. ستاره‌های دیگر این فیلم شامل گرتا گرویگ، پیتر سارسگارد و بیلی کروداپ می‌شود.

جان هرت نیز آخرین نقش‌آفرینی‌اش را در این فیلم تجربه می‌کند و پس از آن در سال ۲۰۱۷ فوت می‌کند. داستان بر روی زندگی ژاکلین درست بعدِ از دست دادن شوهرش، جان اف. کندی، تمرکز می‌کند.

این فیلم زندگی‌نامه‌ای نامزد دریافت جایزه شیر طلایی در هفتادوسومین جشنواره فیلم ونیز شد و همچنین نامزد دریافت سه جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن، بهترین طراحی لباس و بهترین موسیقی فیلم در هشتادونهمین مراسم اسکار گردید.

۷. مالکوم ایکس

عنوان اصلی: Malcolm X

محصول: ۱۹۹۲

فیلم های بیوگرافی دیدنی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: اسپایک لی

این فیلم در سال ۱۹۹۲ برای روایت داستان مالکوم ایکس به اکران درآمد. دنزل واشینگتن این فعال حقوق بشر را به تصویر کشیده است و اسپایک لی کارگردانی و نویسندگی فیلم را برعهده داشته است. این فیلم براساس کتاب «شرح زندگی مالکوم ایکس» The Autobiography of Malcolm X اثر آلکس هیلی ساخته شده است.

این نقش واشینگتن برای او جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد را در حلقه منتقدان فیلم نیویورک به ارمغان آورد و او همچنین نامزد دریافت جایزه اسکار برای بازی در این نقش گردید.

این فیلم جزئیات مهمی از تاریخ را به نمایش می‌گذارد، بنابراین کتابخانه کنگره در سال ۲۰۱۰ آن را جهت حفظ و نگه‌داری انتخاب کرد و این تنها یک دلیل برای تماشا کردن این فیلم قدرتمند است که در آن یک بازیگر دوست‌داشتنی در یک نقش نمادین می‌درخشد.

۶. هفته‌ای که با مریلین گذراندم

عنوان اصلی: My Week With Marilyn

محصول: ۲۰۱۱

فیلم های بیوگرافی دیدنی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: سایمن کورتیس

میشل ویلیامز به عنوان کاراکتر اصلی فیلم «هفته‌ای که با مریلین گذراندم»، به ایفای نقش می‌پردازد. در این فیلم همچنین ستاره‌هایی، چون ادی ردمین، اما واتسون و جودی دنچ می‌درخشند. فیلم بر روی مرلین مونرو در زمان ساخت «شاهزاده و مانکن» ۱۹۵۷ The Prince and the Showgirl تمرکز دارد و حتی صحنه‌های فیلم در همان استودیو فیلم‌برداری شدند.

برای به تصویر کشیدن این بازیگر بلوند شگفت‌آور، ویلیامز برنده جایزه گلدن گلوب بهترین بازیگر زن فیلم کمدی یا موزیکال شد. کسانی که می‌خواهند چیز‌های بیشتری از زندگی مونرو بدانند یا کسانی که تنها می‌خواهند از تماشای یک داستان جذاب لذت ببرند، قطعاً باید این فیلم سینمایی را به تماشا بنشینند.

۵. لیز و دیک

عنوان اصلی: Liz & Dick

محصول: ۲۰۱۲

فیلم های بیوگرافی دیدنی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: لوید کرامر

«لیز و دیک» در سال ۲۰۱۲ در شبکه تلویزیونی لایف‌تایم منتشر شد. این داستان تماماً در مورد الیزابت تیلور بود (به خصوص پیرامون رابطه‌اش با ریچارد برتون) این فیلم در واقع چندین نقد منفی دریافت کرد و بخشی از آن‌ها به نقش‌آفرینی لیندزی لوهان در نقش اصلی فیلم برمی‌گشت.

الیزابت تیلور یکی از محبوب‌ترین ستاره‌های تمام ادوار و یک کلاسیک واقعی است و این درحالی بود که لیندزی لوهان در طول سالیان متمادی شهرت اندکی را به دست آورده بود.

هرآنچه که منتقدان درباره این فیلم زندگی‌نامه‌ای می‌گویند را نادیده بگیرید، به هر حال این یک نگاه به واقع خالص و در عین حال سرگرم‌کننده است و به زیبایی زندگی پرزرق‌وبرق یک بازیگر، تاجر و البته کسی که انسان‌دوستانه زندگی کرده را به تصویر کشیده است.

۴. سربه‌راه باش

عنوان اصلی: Walk The Line

محصول: ۲۰۰۵

فیلم های بیوگرافی دیدنی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: جیمز منگولد

یک فیلم سینمایی دیگر که برپایه اتفاقات واقعی ساخته شده است. در «سربه‌راه باش» واکین فینیکس در نقش جانی کش و ریس ویترسپون در نقش جون کارتر، بازی می‌کنند و فیلم درباره آغاز افسانه موسیقی کانتری، عشق به زندگی و افزایش شهرت صحبت می‌کند.

این فیلم خاص در هفتادوهشتمین مراسم اسکار نامزد دریافت ۵ جایزه از جمله بهترین بازیگر نقش اول مرد و بهترین بازیگر نقش اول زن شد. حتی اگر بینندگان هیچ‌گاه به موسیقی کانتری علاقه‌ای نداشته باشند هم از این داستان به غایت شیرین و پرشور لذت خواهند برد. اما البته که طرفداران آهنگ‌های جانی کش بیش از هرکس دیگری آن را تحسین خواهند کرد.

۳. شبکه اجتماعی

عنوان اصلی: The Social Network

محصول: ۲۰۱۰

فیلم های بیوگرافی دیدنی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: دیوید فینچر

«شبکه اجتماعی» یکی از مشهورترین فیلم‌های زندگی‌نامه‌ای است که داستان شکل‌گیری اولیه شبکه‌های اجتماعی را با جزئیات روایت می‌کند. در این فیلم، جسی آیزنبرگ در نقش مارک زاکربرگ و همچنین بازیگرانی نظیر اندرو گارفیلد، جاستین تیمبرلیک و آرمی همر خوش می‌درخشند.

نقد‌های فیلم فوق‌العاده بود و از جانب هیئت ملی بازبینی فیلم بهترین فیلم سال نامیده شد. فیلم در هشتادوسومین مراسم اسکار نامزد دریافت جایزه در ۸ گروه گردید که موفق شد سه‌تای آن‌ها را به دست آورد.

«شبکه اجتماعی» رتبه ۲۷ را در لیست صد فیلم برتر قرن بیست‌ویکم از آن خود کرده است. به علاوه چقدر دیوانه‌کننده است که همه چیز به این شکل شروع شد؟

۲. مردم علیه او. جی. سیمپسون: داستان جنایی آمریکایی

عنوان اصلی: The People v. O. J. Simpson: American Crime Story

زمان شروع پخش: ۲۰۱۶

فیلم های بیوگرافی دیدنی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: رایان مورفی، انثنی همینگوی و جان سینگلتون

«مردم علیه او. جی. سیمپسون: داستان جنایی آمریکایی» در واقع یک مجموعه تلویزیونی از شبکه اف‌ایکس است که از سال ۲۰۱۶ پخش آن شروع شده و به لحاظ فنی یک فیلم واحد در نظر گرفته نمی‌شود، اما تماشای آن به شدت توصیه می‌شود! داستان درباره پرونده او. جی. سیمپسون است.

این سریال نامزد دریافت ۲۲ جایزه از جوایز امی ساعات پربیننده شد که موفق گردید نه‌تای آن‌ها را برنده شود و جایزه بهترین مینی‌سریال یا فیلم سینمایی تولید شده برای تلویزیون و بهترین بازیگر نقش اول زن گلدن گلوب را از آن خود کرده است.

بازیگرانی نظیر کوبا گودینگ جونیور، دیوید شویمر، جان تراولتا، ناتان لین، استرلینگ کی براون، سارا پلسون، شریل لاد، سلما بلر، جوردانا بروستر و کانی بریتون در این مجموعه به ایفای نقش پرداخته‌اند و همچنین کارداشیان‌ها نیز در این مجموعه به تصویر کشیده شده‌اند.

۱. بوهمین راپسودی

عنوان اصلی: Bohemian Rhapsody

محصول: ۲۰۱۸

فیلم های بیوگرافی دیدنی هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

کارگردان: برایان سینگر

«بوهمین راپسودی» فیلمی درباره فردی مرکوری است که نقش اصلی آن را رامی ملک بازی می‌کند و گروه موسیقی کوئین نیز در آن به نقش‌آفرینی پرداخته است. طبق گزارش بی‌بی‌سی، این ششمین فیلم پرفروش در جهان در سال خودش است و این فیلم رکورد پرفروش‌ترین فیلم زندگی‌نامه‌ای را جابه‌جا کرده است.

«بوهمین راپسودی» یکی دیگر از فیلم‌هایی است که قطعاً طرفداران گروه کوئین از آن بیشتر لذت می‌برند، اما حتی اگر جز افرادی هستید که علاقه‌ای به موسیقی آن‌ها ندارید، به طور حتم می‌بایست دیدن این داستان سرگرم‌کننده، پر از شخصیت‌های فریبنده، لباس‌ها و البته کمدی را در برنامه خود قرار دهید.

bartarinha.ir
  • 9
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش