چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
۰۸:۵۷ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۲۲۲۳۵
موسیقی

کنسرت در استان فارس ممنوع شد؟

ناصر زینعلی خواننده موسیقی پاپ,کنسرت ناصر زینعلی
ناصر زینعلی خواننده موسیقی پاپ قرار بود ۲۱ و ۲۲ اسفند‌ماه در سالن حافظ شیراز روی صحنه برود اما هر دو شب از کنسرت‌های او با وجود داشتن مجوز از ارشاد استان و فروش کلیه بلیت‌ها، لغو شد. این در حالی است که این خواننده به تازگی در جریان جشنواره موسیقی فجر در سالن میلاد نمایشگاه روی صحنه رفته بود و بلیت‌فروشی‌هایش برای اجرای کنسرت‌های آتی در شهرهای دیگر همچنان ادامه دارد.

به گزارش جهان صنعت، ماجرای لغو کنسرت‌ها در استان‌ها موضوع تازه‌ای نیست و به تازگی ایسنا در گزارشی به این موضوع پرداخته است؛ اینکه با تمام ملاحظات، پروسه برگزاری کنسرت در برخی استان‌ها حتی پس از دریافت مجوز، با اما‌واگر‌هایی همراه است.

مسیر صدور مجوز برای برگزاری یک کنسرت، روندی خاص و در عین حال مشخص را طی و دستگاه‌های مختلف نظارتی و انتظامی را درگیر می‌کند و در نهایت ارشاد در مرحله پایانی، مجوز را صادر می‌کند اما باز هم وقتی همه مجوزها و تاییدیه‌ها گرفته شد، در مواردی شاهد لغو کنسرت‌ها در دقیقه نود هستیم؛ اتفاقی که مشکلات مختلفی به‌وجود می‌آورد.

تابستان ۱۴۰۱ بود که سیروان خسروی در فضای مجازی با انتشار پستی اعلام کرد که کنسرت‌های او در استان خوزستان (اهواز) بدون هیچ توضیحی لغو شده است که البته بلافاصله بعد از خسروی، شاهد لغو کنسرت سهراب پاکزاد نیز بودیم.

در همان زمان اداره ارشاد استان اعلام کرد که مجوز صادرشده برای این کنسرت‌ها با تایید دستگاه‌های مختلف و کاملا قانونی بوده ولی شورای تامین شهرستان اهواز که نهادی بالادستی است، پس از برگزاری یک شب از اجرای خسروی، بدون توضیحی، دستور لغو دو شب بعدی کنسرت‌های او را داده است.

حال سوال اینجا است که مسوول اصلی ضرر و زیان ناشی از لغو کنسرت‌هایی که مجوز دارند، کیست؟ ضمن اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هر بار در مواردی که منجر به لغو کنسرت‌ها شده‌، تاکید کرده پیش از صدور هرگونه مجوز برای برگزاری کنسرت، از دستگاه‌های مختلف استعلام گرفته می‌شود، آنها پاسخ می‌دهند و صدور مجوز یک فرآیند کاملا قانونی را طی می‌کند.

اشکان اروجیان تهیه‌کننده ناصر زینعلی گفت: توضیحی به ما داده نشده است و خودمان هم مشکلی نداشتیم؛ نه ممنوع‌الفعالیت بودیم و نه اتفاقی رخ داده بود. الان هم بلیت‌فروشی کنسرت یکی دیگر از شهرها را آغاز کرده‌ایم.او ادامه ‌داد: اینکه چرا این اتفاق افتاد را نمی‌دانیم. ماجرا از این قرار بود که وقتی به شیراز رسیدیم، با صدور نامه‌ای به مدیر شرکتی که مجوز کنسرت را دریافت کرده بود به او اطلاع دادند که باید هر دو شب از کنسرت را لغو کنیم.

اروجیان در پاسخ به اینکه چه نهادی خواستار لغو کنسرت شده بود، پاسخ ‌داد: ظاهرا شورای تامین شیراز دستور لغو این کنسرت را صادر کرده بود ولی به هر حال متوجه نشدیم کار فرمانداری بود یا ارشاد، زیرا فرمانداری می‌گفت لغو کنسرت‌ها دستور ارشاد بوده و ارشاد می‌گفت دستور فرمانداری بوده است. او درباره ضررکردی که در پی لغو کنسرت‌ها برای آنها پیش آمده بیان کرد: هزینه بلیت‌ها را به مخاطبان بازگرداندیم ولی در نهایت متوجه ضرر مالی زیادی شدیم، زیرا هزینه‌های پرواز، سالن و هتل پرداخت شده بود و باید دستمزد گروه‌های نور و صدا و بچه‌های اجرایی را هم پرداخت می‌کردیم. اروجیان در پایان تصریح کرد: گفته می‌شود ممکن است دلیل لغو این دو شب اجرا به خاطر رفتارهای برخی تماشاگران در کنسرت قبلی باشد ولی در نهایت علت اصلی را متوجه نشدیم.

  • 17
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
حمید الدین بلخی حمید الدین بلخی، شاعر و نویسنده قرن ششم

ملیت: ایرانی

دوران زندگی: قرن ششم هجری قمری

حرفه: نویسنده، ادیت و شاعر ایرانی

اثر: مقامات حمیدی

درگذشت: ۵۵۹ هجری قمری

ادامه
بدیع الزمان جزری بدیع الزمان جزری، دانشمند مسلمان و پدر علم رباتیک

تاریخ تولد: ۱۱۳۶ میلادی

محل تولد: جزیره ابن عمر

حرفه: همه‌چیزدان، مخترع، ریاضی‌دان، صنعت‌گر و مهندس مکانیک

درگذشت: ۱۲۰۶ میلادی

آثار: الجامع بین العلم و العمل النافع فی صناعة الحیل

ادامه
بیوگرافی آماندا سایفرد آماندا سایفرد؛ از مدلینگ تا سینما و تلوزیون

تاریخ تولد: ۳ دسامبر ۱۹۸۵

محل تولد: آلن تاون، پنسیلوانیا

حرفه: بازیگر، خواننده، صداپیشه و مدل

آغاز فعالیت: ۲۰۰۰

تحصیلات: دیپلم

ادامه
عبدالله بن علی زندگینامه عبدالله بن علی فرزند امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ هجری قمری

نام پدر: امام علی (ع) 

نام مادر: ام البنین

وفات: ۶۱ هجری قمری در کربلا

از یاران: امام حسین (ع)

ادامه
ابوالقاسم زهراوی پدرعلم جراحی نوین؛ ابوالقاسم زهراوی

تاریخ تولد: ۹۳۶ هجری قمری

محل تولد: مدینة الزهراء اسپانیا

ملیت: اسپانیایی

حرفه: پزشک و جراح

شهرت: پدر جراحی مدرن

آثار: التصریف لمن عجر عن التالیف

ادامه
ایمان صفا بیوگرافی هنرمند مردمی؛ ایمان صفا

چکیده ای از بیوگرافی ایمان صفا:

نام کامل: ایمان صفا

تاریخ تولد: ۳۰ آذر ۱۳۶۲

محل تولد: تهران

حرفه: هنرپیشه، بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: لیسانس هنر و معماری از دانشگاه آزاد تهران مرکز

ادامه
احمد شاه قاجار زندگینامه احمد شاه قاجار؛ آخرین پادشاه سلسله قاجاریه

تاریخ تولد: ۱۲ بهمن ۱۲۷۵

محل تولد: تبریز، آذربایجان غربی، ایران

سلطنت: ۲۵ تیر ۱۲۸۸ تا ۹ آبان ۱۳۰۴

پیشین: محمدعلی شاه

جانشین: رضا شاه، موسس حکومت پهلوی

درگذشت: ۹ اسفند ۱۳۰۸ در نویی سورسن، اودوسن، فرانسه

ادامه
جمال الدین عبدالرزاق جمال الدین عبدالرزاق اصفهانی، شاعر قرن ششم

زندگی: قرن ششم

محل تولد: اصفهان

حرفه: شاعر، حکیم 

آثار: دیوان اشعار به دو زبان فارسی و عربی

وفات: ۵۸۸ هجری قمری

مدفن: اصفهان

ادامه
میخایلو مودریک ستاره نوظهور در دنیای فوتبال؛ میخایلو مودریک

تاریخ تولد: ۵ ژانویه ۲۰۰۱

محل تولد: کراسنوراد - اوکراین

شهرت: میشا

حرفه: فوتبالیست 

باشگاه: چلسی

پست: وینگر

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش