پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳
۱۰:۵۳ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۷۴۰۱
رادیو و تلویزیون

همه حاشیه های تلویزیون در سال ۹۷

حاشیه های تلویزیون,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

به گزارش بانی فیلم، تلویزیون با همه کاستی ها و نقاط قوتی که در برنامه سازی و سریال سازی دارد، روزهای پایانی سال ۹۷ را پشت سر می گذارد. آن هم در حالی که همچنان درگیر حواشی و اتفاقاتی از این دست است که مدام در فضای مجازی توسط کاربران دست به دست می شود. اتفاقاتی که نشان از عدم نظارت درست روی برخی شبکه ها دارد. از جمله حواشی که برای برخی برنامه ها و سریال ها و حتی شبکه ها در طول سال پیش آمد که در ادامه به آنها می پردازیم و یا به قول کاربران فضای مجازی گاف های تلویزیون که عده ای برای یکدیگر به اشتراک می گذارند.

 

جالب تر آنکه هنوز مشخص نیست که منبع اخبار زردی که با این سرعت در فضای مجاز دست به دست می شود، از کجا نشأت می گیرد! به عنوان نمونه اخبار فوت هنرمندان پیش از اینکه از این رسانه و به خصوص شبکه خبر به مردم منتقل شود، از طریق فضای مجازی دقایقی قبل از تلویزیون به مخاطبان منتقل شده بود. از این رو گرچه برخی از مدیران منکر سرعت انتقال خبر در فضای مجازی می شوند، با این حال مدتهاست که سرعت انتقال خبر فضای مجازی بیشتر از رسانه های دیگر است.

 

اما تلویزیون در طول این یک سال نیز حواشی بسیاری را پشت سر گذاشت که از فروردین استارت حواشی این رسانه زده شد. به تعبیری از ویژه برنامه های تحویل سال گرفته تا برنامه ها و اجراهایی که در طول سال روی انتن دیده شده است که در ادامه مطلب به تفکیک شبکه ها به آنها می پردازیم:

 

شبکه یک

معمولا ویژه برنامه های تحویل سال و چند سالی هم شب یلدا و انتخاب مجری و مهمان ها و اتفاقاتی که در طول این برنامه ها می افتد، همه ساله تلویزیون را درگیر حاشیه های بسیاری کرده است. از جمله ویژه برنامه شبکه یک با عنوان «یک یک» با اجرای علی ضیاء که می توان گفت چند سالی است فقط عنوان برنامه تغییر می کند و گویا شبکه یک گزینه بهتری جز این مجری ندارد! او در این برنامه میزبان هنرمندان و مهمانان بسیاری بود و اجرایش نیز مانند همیشه کلیشه ای و به دور از خلاقیت و تفکر خاصی شکل گرفت. به همان تناسب در شب های ماه رمضان و عید فطر و به تناسب آن شب یلدا نیز شبکه یک اتفاق ویژه ای را با حضور علی ضیاء رقم نزد. گرچه نیما کرمی و همسرش نیز جزو مجریان این شبکه در شب های ماه رمضان بودند، اما گویا شبکه یک برگ برنده ای جز علی ضیا ندارد که گویا ویژه برنامه تحویل سال ۹۸ هم با اجرای او روی آنتن خواهد رفت.

 

توهین او به پرویز مظلومی در جریان پخش دربی، یکی از حاشیه‌های دیگر این مجری بود که او به سختی توانست جبرانش کند. از طرفی توهین او به یکی از مهمان ها که در خلال برنامه مدام تلفنش زنگ می خورد هم حاشیه دیگر این مجری در شبکه یک بود. با این حال و دسته گل های پی در پی این مجری هنوز هم جای سوال دارد که دلیل انتخاب علی ضیا برای اجرای برنامه های زنده و ویژه چیست؟!

 

فارغ از ویژه برنامه و نقدهایی که به اجرای علی ضیا وارد است، «پایتخت۵» با تاخیر چند ساله روی آنتن رفت و مخاطب از همان قسمت های نخست و زمانی که داستان در ترکیه روایت می شد، با بازیگری روبرو شد که مخاطب او را پیش از این به عنوان منشی مدیر شبکه های gem می شناخت. خبری که این سریال را درگیر حاشیه کرد و همان ابتدای سال برای شبکه یک حواشی را رقم زد. از طرفی پرداختن به موضوع داعش در طول داستان و صحنه های خشن اعتراض عده ای از منتقدان و مخاطبان را در پی داشت. گرچه این مجموعه به قدری مخاطبان گسترده ای دارد که جزو برند های شبکه یک محسوب می شود و هر سال که در کنداکتور پخش نوروز قرار می گیرد، سریال های دیگر ناخودآگاه زیر سایه آن قرار می گیرند. از طرفی گویا ممیزی های سریال های نوروز از جمله «پایتخت ۵» اعتراض سازندگان و عوامل آن را نیز در پی داشت.

 

برنامه «دستپخت» و نحوه برخورد یکی از داوران با شرکت کنندگان مقابل دوربین به قدری زننده بود که اعتراض عده ای را برانگیخت و تهیه کننده را مجبور به عذرخواهی کرد. از این رو حاشیه ای دیگر گریبان این شبکه را گرفت. اما هنگام پخش سریال «مینو» نیز باز این شبکه درگیر حاشیه های بسیاری شد. از جمله سانسور های بیش از حد سکانس هایی از سریال که اعتراض کارگردان، نویسنده و بازیگران و عوامل دیگر را در پی داشت. به گونه ای که هم به سریال لطمه وارد کرد و هم مسائل مالی باعث شد تا فینال سریال هم مخاطب را راضی نگه ندارد. از این رو کارگردان قول اتفاقات بهتری را در فصل دوم داد که تا به امروز خبری از تولید فصل دوم «مینو» نیست!

 

در کنار حواشی که ذکر شد، شاید اتفاقات دیگری هم رخ داده باشد که همه چیز را تحت الشعاع خود قرار داده باشد.از جمله فوت ناگهانی زنده یاد خشایار الوند یکی از نویسندگان سریال موفق «پایتخت» که باعث شد تله فیلمی را که سازندگان و مدیران وعده پخش آن را برای شب عید داده بودند، منتفی شود. از طرفی با توجه به خلاقیت و طناز بودن این نویسنده عده ای بر این گمان هستند که ممکن است «پایتخت» در غیبت این نویسنده نتواند مثل همیشه مخاطبانش را راضی نگه دارد. از این رو می توان گفت یکی از تلخ ترین و مهمترین اتفاقاتی که در طول سال برای شبکه یک افتاد، فوت نابهنگام نویسنده این سریال بود.

 

شبکه دو

گویا معضل غیبت مجریان حرفه ای در همه شبکه ها وجود دارد. شبکه دو که نوروز ۹۷ اجرای برنامه اش را به محمد سلوکی سپرد که اصلا آدم کاریزماتیکی نیست و برای نوروز سال بعد هم احتمالا ژیلا صادقی قرار است سکاندار برنامه باشد که با این وجود می توان گفت شبکه دو بسیار در این زمینه هم مهجور مانده و نمی تواند از حضور مجریان توانمند و محبوب در ویژه برنامه هایش دعوت کند.

 

حاشیه دیگری که برای این شبکه رقم خورد، حذف بخش هایی از مصاحبه یکی از مهمان های برنامه «غیر محرمانه» بود که واکنش های بسیاری را در پی داشت.

 

«تعطیلات رویایی» عنوان سریال نوروزی این شبکه بود که به دلایل مختلف نتوانست مورد توجه مخاطبان قرار بگیرد.البته سریال «بیقرار» از جمله کارهای خوبی بود که از این شبکه پخش شد و مورد توجه مخاطبان بسیاری هم قرار گرفت. مدتی پیش هم سریال «تاریکی شب، روشنایی روز» روی آنتن رفت که کار فاخری بود اما به دلیل ممیزی های بسیاری که قرار گرفت، اعتراض عوامل این سریال را در پی داشت. از طرفی سریال های «بچه مهندس» و «پدر» عنوان سریال های پرمخاطب و پربیننده را از آن خود کردند که جزو توفیقات این شبکه بود. از این رو این شبکه کمتر درگیر حواشی شده تا به سوژه کاربران فضای مجازی تبدیل نشود.

 

شبکه سه

اما شبکه سه که مدام درگیر حاشیه های بسیاری است، از جمله شبکه هایی است که مدام به دلایل مختلف مورد توجه کاربران فضای مجازی و حتی رسانه ها و منتقدان قرار می گیرد. این شبکه مثل هر سال ویژه برنامه اش را با اجرای احسان علیخانی آغاز کرد. مجری که او را به واسطه برنامه «ماه عسل» می شناسند که در برنامه امسال خود به دلیل نا آگاهی و عدم شناخت کافی از مهمانان برنامه مدام «ماه عسل» را درگیر حواشی بسیاری کرد. اما با وجود اینکه سالهاست نام احسان علیخانی تنها مجری برنامه های مختلف این شبکه است، به تازگی مژده لواسانی هم به دلایل نامعلومی مدام اجرای برنامه های مختلف را برعهده می گیرد!

 

از جمله شب یلدا که در کنار رضا رشیدپور مجری برنامه بود و خودش هم یکی دو برنامه دیگر دارد. جالب تر اینکه با وجود اینکه در حد و اندازه و قواره برنامه «دورهمی» نبود، اما مهمان این برنامه شد و مقابل مهران مدیری نشست! اما برنامه «حالا خورشید» هم از جمله برنامه های این شبکه است که به دلیل برخی صحبت ها و اظهار نظرهایی که مجری در برنامه می کند و یا حضور برخی مهمان ها مدام درگیر حواشی شده و گاهی به همین دلایل روی آنتن نمی رفت. شایعه حذف برنامه «نود» و عادل فردوسی پور نیز جزو حواشی این شبکه در طول سال بود که اتفاقا در فضای مجازی هم سرو صدای بسیاری ایجاد کرد.

 

نکته دیگر واکنش یکی از گویندگان بخش خبری ۲۲ این شبکه بود که اعتراضش را بابت تاخیر در بخش خبری به وضوح روی آنتن بیان کرد و به سوژه کاربران در فضای مجازی تبدیل شد. یکی از مهمترین حواشی دیگر این شبکه فینال سریال «دلدادگان» بود که ترکش های آن در رسانه ها و فضای مجازی هم دیده شد. سریالی بدفرجام که کارگردان و تهیه کننده را مجاب به توضیحاتی کرد که البته باز هم مخاطب قانع نشد!

 

جواد خیابانی هم که امسال مثل همیشه سنگ تمام گذاشت و مدام مورد توجه کاربران قرار گرفت. از همه مهمتر مسابقه «برنده باش» و شایعه دستکاری آراء در جشنواره جام جم و کلیت مسابقه و در نهایت حضور محمدرضا گلزار در یک برنامه تلویزیونی توانست این شبکه را مدتها بر سر زبان ها قرار بدهد. گرچه این اواخر در کنار حاشیه های منفی که رقم زده، پخش سریال «لحظه گرگ و میش» جزو حواشی مثبت شبکه است که توانسته مورد توجه مخاطبان گسترده ای قرار بگیرد.

 

برنامه «تب تاب» هم که زمزمه های حضور بنیامین به عنوان مجری در ابتدا در این برنامه شنیده می شد و سپس اجرا به باربد بابایی رسید، به واسطه دکور عجیب برنامه نیز مدتها مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته بود. اما اجرای برنامه «هفت» هم که جزو اخبار پرحاشیه این شبکه محسوب می شود، مدتهاست که در رسانه ها و مورد توجه منتقدان و اهالی رسانه قرار گرفته است. از جمله حضور محمدحسین لطیفی به عنوان مجری ویژه برنامه «هفت» که در طول ایام جشنواره روی آنتن رفت و حضور مهمانان و صحبت هایی که درباره فیلم ها می شد، در این ۱۰ شب نقل محافل بود.

 

برنامه «عصر جدید» با اجرای احسان علیخانی نیز جزو برنامه هایی است که از همان ابتدا اتهام کپی کاری به آن داده شد و همه چیز را زیر سوال برد.

 

حاشیه دیگی این شبکه حضور یک بازیگر عرب در سریال «حوالی پاییز» بود. سریالی به شدت ضعیف و سفارشی که حضور این بازیگر با ظاهر محجبه و متعاقبا پخش تصاویر و فیلمهای همان بازیگر با پوشش نامناسب در فضای مجازی گریبان این سریال و شبکه را گرفت. در نهایت اینکه آنقدر حواشی این شبکه بسیار است که ممکن است از قلم بیفتد. یکی دیگر از حاشیه های این شبکه در طول سال اعتراض عوامل و بازیگران سریال «دیوار به دیوار» بود که از عدم تسویه حساب تهیه کننده و تلویزیون گله مند بودند. اتفاقی که سالهاست گریبان سریال «معمای شاه» را هم گرفته و تهیه کننده علی رغم فوت برخی از بازیگران این سریال هنوز به زنده ها و مرده ها بدهکار است!

 

شبکه چهار

شبکه چهار یا شبکه فرهیختگان به قدری به مانند نامش است که کمتر درگیر حاشیه شده است. فقط می توان گفت یکی از حاشیه های خوب این شبکه حضور محمد صالح علاء به عنوان مجری «چشم شب روشن» است که هم در ویژه برنامه تحویل سال و هم در طول سال مورد توجه مخاطبان بسیاری قرار گرفت. از طرفی برنامه های این شبکه به قدری خاص و متفاوت است و همچنین مخاطبان آن جزو مخاطبان خاص محسوب می شوند که کمتر مورد توجه فضای مجازی قرار می گیرد. به دلیل اینکه اخبار و اتفاقات زرد بیشتر مورد توجه اهالی فضای مجازی است که این شبکه مبرا از این مسئله است.

 

شبکه پنج

کاظم احمدزاده را می توان تنها گزینه این شبکه دانست که مدام اجرای برنامه های مختلف را برعهده می گیرد. از ویژه برنامه «دوستت دارم مادر» و «دوستت دارم پدر» گرفته تا ویژه برنامه شب های ماه رمضان که با شیوه اجرایی که دارد، توانسته مورد توجه مخاطبان خاصی قرار بگیرد. اما شاید پخش سریال «سارق روح» را بتوان یکی از سریال های خوب این شبکه دانست که به دلیل کنداکتور بدی که داشت، نتوانست مورد توجه قرار بگیرد. اما همین که بازپخش آن روی آنتن شبکه سه رفت، توانست دیده شود و جزو کاندیداهای جشنواره جام جم هم قرار بگیرد.

 

بازپخش مجموعه «کبرا ۱۱» نیز از جمله اتفاقات خوب این شبکه بود که همواره مخاطبان گسترده ای هم دارد.شاید بتوان مهمترین حاشیه این شبکه را حضور و اجرای علی انصاریان در برنامه «ورزشگاه» دانست که توهین و بی اخلاقی این فوتبالیست بازنشسته اعتراض عده بسیاری را در پی داشت. از طرفی روابط عمومی شبکه را بر آن داشت تا از بیننده ها و مردم عذرخواهی کنند. در کنار این حاشیه انتقال سریال «بچه مهندس» که متعلق به این شبکه بود و پخش آن از شبکه دو حاشیه دیگر این شبکه در سال ۹۷ بود. مسابقه «پنج ستاره» عنوان مسابقه ای با اجرای حمید گودرزی است که حضور این بازیگر در قامت اجرا و نحوه اجرایش و کپی این مسابقه از «برنده باش» را شاید یکی دیگر از حواشی این شبکه دانست.

 

شبکه نسیم

برنامه «خندوانه» و اجرای رامبد جوان و ویدئوهایی که در فضای مجازی در پاسخ به حسین فرحبخش منتشر کرد، همچنین حواشی که برخی مهمان های این برنامه به وجود آوردند باعث شد تا حواشی این شبکه متعلق به این برنامه باشد. از شایعه حضور مهمان پزشکی که از قضا خواننده هم بود تا اتهام دریافت وجه از برخی مهمانان برنامه تا حدودی این برنامه را زیر سوال برد. «افسانه هزار پایان» و ماجرای نیمه کاره ماندن آن در فصل دوم و عدم تعهد تلویزیون و تهیه کننده به بازیگران و عوامل سریال هم در درجه دوم حاشیه های این شبکه قرار گرفت. حواشی که همچنان ادامه دار است و هنوز هم بازیگران در گفت و گوهای رسانه ای شان به آن اشاره می کنند. گرچه این مسئله چندان اتفاق تازه ای در تلویزیون نیست و مدام شاهد عدم تعهد به بازیگران و عوامل برخی برنامه ها و سریال ها بوده و هستیم.

 

شبکه شما

شبکه شما که به واسطه برنامه هایی چون «خوشا شیراز» و «زنده رود» تا حدودی توانسته مورد توجه قرار بگیرد و یا پخش مستقیم افتتاحیه و اختتامیه جشنواره ها. از این رو به تازگی مورد توجه عده ای از کاربران فضای مجازی قرار گرفته است. از سانسورها در پخش زنده گرفته تا گاف های مجریان در برنامه های زنده تلویزیونی. با این حال شاید مهمترین حاشیه این شبکه را به برنامه «من و شما» وارد دانست که رفتار دور از ادب و غیر حرفه ای مجری این برنامه با یکی از مهمانها باعث به وجود آمدن حاشیه های بسیاری شد. گرچه عذرخواهی دست اندرکاران این برنامه و این شبکه را در پی داشت، اما باعث توقیف این برنامه شد.

 

از طرفی هنرمندان دیگر هم نسبت به این موضوع واکنش نشان داده بودند. و در نهایت حاشیه شبکه کیش و جنجالی که با پخش یک فیلم در رسانه ها و فضای مجازی به پا کرد را شاید بتوان مهمترین حاشیه سال ۹۷ تلویزیون دانست. حاشیه ای که عذرخواهی و توبیخ مدیرانی را در پی داشت. گرچه همه اتفاقات خیلی زود از اذهان مردم پاک می شود، اما هنوز هم از این موضوع عده ای به عنوان شوخی استفاده می کنند. از این رو نظارت بر صداوسیما و شبکه ها و درجه پایین تر برنامه های تلویزیونی به قدری حائز اهمیت است که هیچ نکته ای از نگاه مخاطب پنهان نمی ماند. بنابراین بهتر است که با شروع سال جدید مدیران این رسانه دقت نظر و نظارت بیشتر و بهتری روی شبکه ها و برنامه های خود داشته باشند تا مبادا از این دست گاف ها و حاشیه ها در سال آینده نیز از این شبکه شاهد باشیم!

 

 

  • 18
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش