پنجشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۲
۱۲:۲۸ - ۰۷ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۰۶۰۶
رادیو و تلویزیون

مسابقه «اسم- فامیل» چگونه به تلویزیون رسید؟/ ادامه در فصل‌های بعد

برنامه شهربازی,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
سهیل سلیمانی از چگونگی تولید مسابقه «شهربازی» بر اساس مسابقه اسم- فامیل به دلیل شیوع کرونا و اجبار به ماندن مردم در خانه ها گفت.

به گزارش مهر، گروه برنامه‌ساز «شهربازی» به تهیه‌کنندگی سهیل سلیمانی و کارگردانی امیر اصانلو بازی «اسم فامیل» نوستالژی دهه شصتی‌ها را با تکنولوژی نسل جدید تلفیق کرده است. این برنامه که امیر کاظمی و وحید رونقی اجای آن را برعهده دارند هر شب دو بار در ساعت‌های ۱۸ عصر و ۳۰ دقیقه بامداد از شبکه پنج سیما پخش می‌شود. در این مسابقه تلویزیونی شرکت‌کنندگان از طریق اپلیکیشن «برخط شو» در بازی اسم-فامیل برای بردن جایزه با یکدیگر رقابت می‌کنند.

سهیل سلیمانی تهیه‌کننده این برنامه درباره ایده تولید، انتخاب مجری‌ها و زمان پخش آن به خبرنگار مهر بیان کرد: ذات برنامه‌های تلویزیونی جذب مخاطب است و یکی از محبوب‌ترین ژانرها در میان بینندگان، مسابقات تلویزیونی است. با توجه به تجربه‌ای که در ساخت برنامه «ثانیه‌ها» داشتیم به ما پیشنهاد شد تا در شرایط کنونی انتشار ویروس کرونا و توصیه‌ای که در خصوص در خانه ماندن به مردم می‌شود برنامه‌ای تولید کنیم تا مردمی که در خانه مانده‌اند، سرگرم شوند.

برنامه شهربازی,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

وی ادامه داد: این موضوع در شکل گرفتن ایده برنامه «شهربازی» اثرگذار بود. ما تصمیم داریم مردم را به دو صورت سرگرم کنیم. یکی اینکه در مسابقه شرکت کنند و جایزه ببرند و دیگر اینکه بازی‌های خانگی که به وسیله ساده‌ترین چیزها انجام می‌شود را در آیتم‌هایی به مردم آموزش بدهیم تا سختی حضور در خانه کم‌تر شود.

سلیمانی با اشاره به تولید سریع تر برنامه با توجه به شیوع کرونا اظهار کرد: البته این‌ها تنها دلیل ساخت این برنامه نبود چراکه ما پیش از انتشار ویروس کرونا هم تصمیم داشتیم این برنامه را تولید کنیم. اما شرایط به وجود آمده باعث سرعت‌بخشیدن به روند تولید شد و زمان پخش از تابستان به نوروز تغییر کرد. اگر«شهربازی» با اقبال عمومی روبه‌رو شود و بتواند نظر مخاطب را جلب کند روی آنتن باقی می‌ماند.

وی درباره حضور امیر کاظمی و وحید رونقی برای اجرا نیز عنوان کرد: اکنون که چند قسمت از برنامه گذشته است من و اتاق فکر برنامه فکر می‌کنیم انتخاب رونقی و کاظمی درست بوده است اما باید زمان بگذرد تا این دو نفر با هم هماهنگ بشوند و شوخی‌ها بینشان شکل بگیرد. وحید رونقی برنامه طنز اجرا نکرده بود اما خودش به‌شدت شوخ‌طبع است و امیر کاظمی هم بازیگر طنز است. به‌طور کلی فکر می‌کنم ترکیب این دو نفر می‌تواند اتفاقات خوبی را رقم بزند.

برنامه شهربازی,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

سلیمانی درباره زمان پخش برنامه نیز گفت: مردم به‌واسطه تعطیلی نوروز  زمان بیشتری برای بیدار ماندن دارند و به همین دلیل از میان زمان‌هایی که شبکه مشخص کرده بود ۳۰ دقیقه بامداد را انتخاب کردیم. البته بعد از ایام نوروز زمان پخش تغییر می‌کند. ما برنامه را در فصل‌های مختلف تعریف کرده‌ایم و نگاه شبکه به این برنامه نیز امتدادی است اما زمان پخش به تصمیم شبکه بستگی دارد.

«شهربازی» ادامه دارد

همچنین سعید اشناب مدیر شبکه پنج سیما با اشاره به امکان ادامه‌دار بودن «شهربازی» پس از ایام نوروز به خبرنگار مهر بیان کرد: صحبت‌ها و ایده‌هایی امروزی و جدید برای توسعه برنامه ارایه شده است تا برنامه را فصل به فصل ادامه دهیم. تا زمانی که خانه‌نشینی به دلیل شیوع بیماری کرونا پا برجاست پخش برنامه با تعداد قسمت‌های زیاد ادامه پیدا می‌کند و پس از آن به اقتضای زمانبندی‌های شبکه زمان پخش برنامه هم تغییر می‌کند. همچنین فاصله‌ای هم در پخش برنامه به جهت توسعه اپلیکیشن و تغییرات برنامه ایجاد می‌شود.

اشناب در پایان در زمینه تغییراتی که در فصل‌های آینده در برنامه ایجاد می‌شود توضیح داد: ما فرهنگ غنی و کهنی داریم که به آن افتخار می‌کنیم. این فرهنگ گنجینه‌ای است که صرف نظر کردن از آن موجب خسران است اما برنامه باید امروزی شده و با ذائقه جوانترها سازگارتر شود. استفاده از اسم فامیل که نوعی بازی در حوزه ادبیات است به توسعه دایره لغات مخاطب کمک می‌کند. در ادامه ممکن است از بازی‌های دیگر هم استفاده می‌کنیم اما این بازی جذابیت‌هایی دارد که نمی‌توان از آن غافل شد.

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی شریفی زارچی بیوگرافی علی شریفی زارچی استادیار اخراج شده شریف

تاریخ تولد: دهه ۶۰ شمسی

محل تولد: تهران

حرفه: استادیار اخراج شده از دانشگاه صنعتی شریف، رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر

تحصیلات: دانش‌آموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف و دکتری بیوانفورماتیک از دانشگاه تهران، دانش آموخته دوره‌های پژوهشی و پسادکتری در ماکس پلانک آلمان و دانشگاه دولتی آمریکا

افتخارات: دریافت مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر در سال ۲۰۰۰، انتخاب به عنوان رئیس کمیته علمی المپیاد جهانی کامپیوتر انتخاب

ادامه
عمران خان بیوگرافی عمران خان نخست وزیر سابق پاکستان

تاریخ تولد: ۵ اکتبر ۱۹۵۲

محل تولد: لاهور، پاکستان

ملیت: پاکستانی

حرفه: نخست وزیر سابق پاکستان

شروع فعالیت: ۲۵ آوریل ۱۹۹۶

حزب سیاسی: تحریک انصاف پاکستان

ادامه
ژوائو فلیکس ژائو فلیکس سوپراستار نوظهرو فوتبال

تاریخ تولد: ۱۰ نوامبر ۱۹۹۹

محل تولد: ویزئو، پرتغال

حرفه: فوتبالیست

پست: مهاجم / هافبک هجومی / وینگر

باشگاه کنونی: الهلال عربستان

شماره پیراهن: ۱۴ 

ادامه
رضا شکاری رضا شکاری بازیکن با استعداد فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۰ خرداد ۱۳۷۷

محل تولد: محله خاک سفید، تهرانپارس

اصالت: سراب، آذربایجان شرقی، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: باشگاه فوبتال سپاهان

ادامه
الکساندر میتروویچ بیوگرافی الکساندر میتروویچ بازیکن فوتبال موفق صربستانی

تاریخ تولد: ۱۶ سپتامبر ۱۹۹۴

محل تولد: اسمدرفو، صربستان و مونته‌نگرو

حرفه: فوتبالیست

پست: مهاجم

باشگاه کنونی: الهلال عربستان

شماره پیراهن: ۹

ادامه
حامد آهنگی بیوگرافی حامد آهنگی، کمدین پرطرفدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۷ تیر ۱۳۵۸

محل تولد: بندر انزلی، گیلان

حرفه: استندآپ کمدین، بازیگر، مجری، کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۸۱ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق

ادامه
جابر بن حجاج جابر بن حجاج یار با وفای امام حسین (ع)

محل تولد: کوفه

تاریخ شهادت: ظهر عاشورا 

محل شهادت: کربلا

طول عمر: حدود ۴۵ سال

دلیل شهرت: از یاران امام حسین (ع) 

ادامه
انوری زندگینامه انوری ابیوردی شاعر بزرگ قرن ششم

تاریخ تولد: اواخر قرن پنجم یا اوایل قرن ششم هجری قمری، ۱۱۲۶ میلادی

محل تولد: ابیورد، درگز

دوران زندگی: سلجوقیان

حرفه: شاعر، دانشمند، خوشنویس، موسیقی دان، ریاضی دان، ستاره شناس، فیلسوف

لقب: انوری ابیوردی، حجّة الحق

آثار: دیوان اشعار، البشارات فی شرح الاشارات

ادامه
مری بارا بیوگرافی مری بارا، مدیر اجرایی جنرال موتورز

تاریخ تولد: ۲۴ دسامبر ۱۹۶۱

محل تولد: رویال اوک، میشیگان

ملیت: آمریکایی

حرفه: مدیر عامل اجرایی شرکت جنرال موتورز 

آغاز فعالیت: از سال ۲۰۱۳

محل تحصیل: دانشگاه استنفورد

ادامه
دیالوگ ونزدی,دیالوگ سریال ونزدی,دیالوگ هایی از ونزدی

دیالوگ ونزدی ونزدی ( Wednesday) مجموعه ای تلویزیونی در ژانر کمدی، ترسناک، ماوراء طبیعی و داستان بلوغ است که بر اساس شخصیت ونزدی آدامز ساخته شده‌ است. جنا اورتگا در نقش ونزدی آدامز، یک دختر ۱۶ ساله که دارای قدرت‌های فرا حسی است. او به دلیل ایجاد شرارت در مدارس دیگر به آکادمی نِوِرمور فرستاده می‌شود. یکی از ویژگی های ونزدی این هست که به هیچ کسی اهمیت نمی دهد و نگرانی های دیگران برای او ارزشی نداره و بسیار حاضر جواب است. در ادامه این مقاله سرپوش  به معروف ترین دیالوگ های سریال ونزدی پرداخته ایم. دیالوگ معروف از ونزدی آدامز: آماتورهایی مثل شما آبروی گروگان گیری را میبرند. دیالوگ های سریال ونزدی: من فکر نمیکنم از همه بهترم، فقط اینکه از تو بهترم دیالوگ ونزدی  به دوستش: هر وقت حالم بهم خورد به تو فکر میکنم. دیالوگ هایی از ونزدی: من طوری رفتار می‌کنم که انگار مهم نیست اگر کسی من رو دوست نداشته باشه. در اعماق وجودم پنهانی از آن لذت می برم. دیالوگ هایی از ونزدی آدامز: من به انتقام باور دارم، معمولا هم خیلی گرم و با درد زیاد درستش می‌کنم. حاضرجوابی های ونزدی: دوست شما بودن باید با یک برچسب هشدار دهنده همراه باشد. دیالوگ های به یاد ماندی ونزدی آدامزی جالب ترین دیالوگ های ونزدی:  احساسات مساوی با ضعف است. دیالوگ هایی مشهور در سریال ونزدی: ونزدی دختر رویاهای شما نیست. او کابوس شماست. دیالوگ جذاب ونزدی: جالب ترین گیاهان در سایه رشد می کنند. پاسخ های ونزدی به دوستانش: من به بهشت یا جهنم اعتقاد ندارم، اما به انتقام اعتقاد دارم! دیالوگ مشهور ونزدی آدامز: هرکس کفش های پاشنه بلند را اختراع کرد، به وضوح یک شکنجه گر در کنارش بوده. دیالوگ های کاراکتر اصلی سریال ونزدی: تو دلیلی هستی که میفهمم چقدر ضروری است که هرگز خود را از دست ندهم. گردآوری: بخش هنر و سینما بیتوته

ویژه سرپوش