چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۰۰ - ۲۵ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۶۵۶۸
کتاب، شعر و ادب

رییس اتحادیه ناشران تهران:

تکلیف بسیاری از مسائل با انتخابات اتحادیه ناشران روشن می‌شود

محمود آموزگار,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات
رییس اتحادیه ناشران و کتابفروشان گفت: انتخابات هیأت مدیره دوره چهاردهم اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران به زودی برگزار می­‌شود و پس از آن، تکلیف بسیاری از مسائل روشن خواهد شد.

محمود آموزگار رییس اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران در گفت‌وگو بافارس درباره حواشی ایجاد شده پیرامون نماینده اتحادیه ناشران در شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه کتاب و موضع سیدعباس حسینی نیک بازرس اتحادیه توضیحاتی ارائه کرد.

 

وی درباره نامه‌های ارسال‌شده به اتاق اصناف و سازمان صمت استان تهران اظهار داشت: آقای سیدعباس حسینی نیک نامه‌­ای در تاریخ ۱۲/۸/۱۳۹۷ به رییس اتاق اصناف نوشته و رونوشت آن به ریاست سازمان صنعت و معدن تجارت استان تهران ارسال شده است که طی شماره ۷۶۷۸۹ مورخ ۱۴/۸/۱۳۹۷ در دبیرخانه آن سازمان به ثبت رسیده است.

 

محمود آموزگار,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

وی گفت: سازمان نامه فوق را طی نامه شماره ۹۵۲۵۸/۹۷ مورخ ۶/۹/۱۳۹۷ به ریاست اتاق اصناف تهران ارجاع داده است تا درخصوص سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (۱۳۹۸) و مشارکت اتحادیه در شورای تشکل‌­های نشر موضوع را بررسی و از نتیجه سازمان را مطلع کند.

 

محمود آموزگار,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان خاطرنشان کرد: اتاق اصناف در مورد مشارکت اتحادیه در شورای تشکل­های نشر پیش‌تر در پاسخ به نامه شماره ۷۱۷ مورخ ۷/۶/۱۳۹۷ اتحادیه ناشران ، نظر خود را دایر بر مخالفت در این خصوص به صورت صریح و شفاف طی نامه ۴۱۶۹۵/۵ ح مورخ ۲۰/۶/۱۳۹۷ اعلام کرده بود (پیوست۴) و آقای بازرس نیز در مصاحبه خود با فارس به آن اذعان کرده است. با این حال به رغم موضع صریح اتاق، آقای بازرس مجدداً هم در نامه مورخ ۱۲/۸/۱۳۹۷و هم در نامه ۶/۹/۱۳۹۷ خود دلایلی برای اثبات صحت ادعای خود مطرح کرده است که بطلانشان قطعی است. در بند ۴ چنین مرقوم فرموده‌اند:

 

محمود آموزگار,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات
محمود آموزگار,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تاریخ ۲۱/۶/۱۳۹۷ حکم ریاست سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را به معاون امور فرهنگی آن وزارتخانه صادر کرده است. در این حکم با صراحت به همکاری و مشارکت تشکل‌های نشر در برگزاری نمایشگاه مذکور اشاره شده است.»

 

وی گفت: آیا عبارت «در سایه همکاری و مشارکت تشکل‌های نشر و...» در متن حکم به معنی تشکیل شورای تشکل‌های نشر است؟ مگر نه اینکه در دو نمایشگاه پیشین که «اتحادیه» و «آشنا» مسئولیت اجرا را به عهده داشته‌اند، تشکل‌های نشر هریکبخش خود را مدیریت کرده‌اند. آقای بازرس در ادامه چنین نتیجه گرفته است که: «عدم حضور اتحادیه در شورای هماهنگی تشکل‌های نشر می‌تواند اتحادیه را از مشارکت در مدیریت و برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باز دارد.»

 

آموزگار با تاکید بر اینکه آیا ابلاغی دایر بر واگذاری «مدیریت و برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران» برای «شورای هماهنگی تشکل‌های نشر» صادر شده است؟ گفت: آیا از عبارت «در سایه همکاری و مشارکت تشکل‌های نشر و...» درحکم وزیر چنین استنباط می‌شود؟ اگر چنین است چگونه از اتحادیه دعوت شده است که نماینده‌اش را جهت شرکت در شورای سیاست‌گذاری معرفی کند.

 

وی افزود: در همان نامه ۱۲/۸/۹۷، آقای بازرس پس از موضوع مشارکت اتحادیه در شورای تشکل­های نشر اظهار کرده است: «علاوه بر آن، رییس اتحادیه از اعلام نماینده اتحادیه در شورای سیاست­گذاری نمایشگاه که در جواب وزارت ارشاد توسط هیأت مدیره انتخاب شده است، خودداری کرده است.» به این ترتیب این موضوع که چنین چیزی در نامه بازرس مطرح نشده است نادرست و منتفی است.

 

به گفته وی، اتاق اصناف تکلیف مشارکت اتحادیه در شورای تشکل‌­های نشر را قبلاً روشن کرده بود . درباره انتخاب نماینده اتحادیه در شورای سیاست­گذاری نمایشگاه سی‌ودوم (اردی­بهشت۱۳۹۸)، اتاق طی نامه شماره ۷۲۲۷۶/۲۰ مورخ ۱۷/۹/۱۳۹۷  با توجه به اینکه دوره ماموریت هیأت مدیره اتحادیه به پایان رسیده و انتخابات به زودی برگزار خواهد شد نظر خود را دایر بر اینکه انتخاب نماینده برای نمایشگاهی که در سال آتی برگزار می‌­شود از حقوق هیأت مدیره بعدی خواهد بود پیشنهاد داد که تا آن زمان، نماینده سال پیش معرفی شود.

 

محمود آموزگار,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

آموزگار در ادامه خاطرنشان کرد: آقای بازرس اعلام کرده است که موضوع مورد درخواست ایشان، معرفی نماینده اتحادیه برای شورای سیاست­گذاری نمایشگاه نبوده است. بلکه خواسته ایشان اظهار نظر در مورد «شورای تشکل­های نشر» است. متأسفانه ایشان مفاد نامه خود را به یاد ندارند و همانگونه که در بالاتر گفته­ ام ایشان اعلام کرده ­اند که رئیس اتحادیه از اعلام نماینده اتحادیه در شورای سیاست­گذاری نمایشگاه خودداری کرده است. شگفت اینکه در نامه مورخ ۶/۹/۱۳۹۷ مجدداً به تکرار این ادعا پرداخته ­اند حال آنکه اتحادیه طی نامه شماره ۱۰۷۸ مورخ ۲۰/۸/۱۳۹۷ به معاونت امور فرهنگی اعلام نموده بود که اکثریت اعضای هیأت مدیره در جلسه مورخ ۳/۷/ ۱۳۹۷، آقای یحیی دهقانی را به عنوان عضو این اتحادیه در شورای سیاست­گذاری برگزیده­ اند. اقلیت متشکل از بنده (رئیس) هومان حسن پور (خزانه دار) و محمد مهدی فخری زاده (دبیر) با توجه به خاتمه دوره هیأت مدیره فعلی معتقد بودیم که بهتر است انتخاب نماینده به هئیت مدیره بعدی موکول شود و تا آن زمان در صورتی که ضرورتی مطرح شد نماینده سال گذشته شرکت کند که مورد موافقت اکثریت قرار نگرفت و بعداً مشخص شد که چهار نفر اکثریت آقای یحیی دهقانی را انتخاب کرده‌اند.

 

محمود آموزگار,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات
محمود آموزگار,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات
محمود آموزگار,اخبار فرهنگی,خبرهای فرهنگی,کتاب و ادبیات

رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران اضافه کرد: پاسخ اتاق اصناف که رونوشت آن به معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ارسال شده، پیشنهادی است که اتاق اصناف داده و در هر صورت این وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که صلاحیت تصمیم‌گیری در خصوص مورد را دارد. با توجه به صدور احکام اعضای شورای سیاست­گذاری توسط شخص وزیر به بنده گفتند که صحیح نیست وزیر حکمی را صادر کند و یک ماه بعد تعویض کند. بنده نیز پذیرفتم. آقای بازرس ضمن اقرار به وجود اختلاف در هیأت مدیره و اینکه خودشان نیز یک پای آن هستند، گفته­‌اند که چرا ارشاد وارد دعوا شده است؟

 

وی در پایان افزود: اتفاقاً ارشاد موضع حکیمانه‌­ای اتخاذ کرده و حتی به توصیه رئیس اتاق اصناف نیز عمل نکرده است. به این ترتیب به صراحت نشان داده است که علاقه‌‌ای به ورود به اختلافات ندارد. بدنه صنف نیز حتماً از موضع ارشاد استقبال خواهند کرد. به هرحال انتخابات هیأت مدیره دوره چهاردهم به زودی برگزار می­‌شود و تکلیف بسیاری از مسائل روشن خواهد شد.

 

 

  • 10
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه

انواع ضرب المثل درباره امانت داری ضرب المثل ها ابزار ارزشمندی برای انتقال مفاهیم مهم اجتماعی و اخلاقی به نسل های بعدی هستند. انواع ضرب المثل درباره امانت داری نیز از این قاعده مستثنی نیستند و طی قرن ها، اهمیت حفظ امانت و درستی در روابط انسانی را به ما گوشزد کرده اند.

...[ادامه]
ویژه سرپوش